Bedrijfsinfo | Proko

Web Name: Bedrijfsinfo | Proko

WebSite: http://www.proko.nl

ID:298708

Keywords:

Bedrijfsinfo,Proko

Description:


Proko AutoschadebedrijfProko Autoschadebedrijf Proko Autoschadebedrijf Hooftlaan 75 1401 EC BUSSUM 035-6950746 proko@xs4all.nlMenuBedrijfsinfoBeeldimpressieServiceTaxatiesSchade afhandelingHaal & BrengserviceFocawagarantiefondsKleurmakerijSchade adviesSpuitwerkPlaatwerkRichtspecialistExpertiseAirco vulserviceRestauratieContact div.afbeeldingblokslide"data-cycle-pager=".cycle-pager"data-cycle-prev="#prev1"data-cycle-next="#next1">bedrijfsinfo

BEDRIJFSINFO

Proko autoschade is gevestigd aan de Hooftlaan te Bussum. Hier vindt u ons moderne bedrijfspand met voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en een ruime afsluitbare ruimte voor de te herstellen schade-auto’s.

Het totale bedrijfsoppervlak bedraagt zo’n 2800 m2, waarvan 1100 m2 als werkplaats is ingericht. In de werkplaats beschikken wij over een professionele, milieuvriendelijke spuitcabine, richtapparatuur voor personenauto’s en een stofafzuigingssysteem.

Binnen ons bedrijf zijn 10 vakbekwame personen werkzaam. Zij beschikken allen over veel kennis en ervaring om uw auto optimaal te kunnen herstellen.