Ramen En Deuren - Engels Ramen En Deuren van hoge kwaliteit

Web Name: Ramen En Deuren - Engels Ramen En Deuren van hoge kwaliteit

WebSite: http://www.engelsfenetres.be

ID:295828

Keywords:

Deuren,En,Ramen,Engels

Description:


Vraag offerte aanGa naar inhoud

engels ramen en deuren

Sinds 1945 creëren we mooie plekken dankzij verfijnde raam- en deurontwerpen. Wij vertalen jouw woonverhaal in licht, warmte en uitzichten.

Vraag je offerte aan Maak een afspraak Shop in de buurt Catalogus Schat je budget in Ontdek jouw stijl

Over Engels

Mooi over de hele lijn.

Sinds het ontstaan van het Belgische familiebedrijf in 1945, heeft engels ramen en deuren altijd hetzelfde streven voor ogen gehad. Het ontwerpen, produceren en plaatsen van de meest verfijnde ramen en deuren zonder een compromis te sluiten op kwaliteit en duurzaamheid.

Onze specialisatie is in co-creatie met onze klanten het ontwerpen van ramen en deuren die naast hun functionele en duurzame waarde ook esthetisch meerwaarde bieden aan jouw huis. Bouwplannen voor een nieuwbouwwoning, of een (totaal)renovatie? Van klassiek herenhuis in de stad, tot moderne betonwoning, we injecteren met plezier een snuifje van de engels magie in jouw project en streven naar ramen en deuren op maat door onze persoonlijke aanpak.

Vanaf het aanvragen van een offerte bij een van onze engels adviseurs, tot de plaatsing van jouw ramen en deuren; geniet je van een aangename begeleiding en een uitmuntende dienstverlening.

Mooie ramen en deuren in hout, aluminium, steellook, hyline en pvc.Belgische ateliers en productie sinds 1945 (Lokeren, Eeklo)Intern studiebureau en productontwikkelingVoor particulieren en (interieur)architecten Over Engels

Ramen

Hout, aluminium, steellook of PVC?

Ramen in hout, aluminium, steellook, hyline of pvc? Hoe maak je de juiste (materiaal)keuze voor jouw ramen?
Voor de keuze van jouw ramen en deuren vertrekken we liever niet vanuit de materialen, maar vanuit wat jij mooi vindt. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen, vormelijkheden en toepassingen. Ramen behoren net zoals de vloer of muren tot de basiselementen die je interieur zullen vormen. Kies voor een speelse, verrassende combinatie. Opvallende ramen in een origineel kleinhoutenverdeling. Of hou het eerder rustig, tijdloos en mooi in zijn eenvoud met strakke, ranke profielen. De keuze voor ramen is een persoonlijke keuze en onze adviseurs begeleiden je in het maken van een persoonlijke keuze.

Weet je niet waar te beginnen? De inspiratietool kan helpen bij de zoektocht naar een (interieur)stijl die aansluit bij jouw smaak. Of kijk even bij onze realisatiefoto’s van klanten die al een persoonlijk raam- en deurontwerp samen met onze adviseurs maakten. Je vindt er een voorproefje van ons kunnen, opgedeeld in verschillende stijlen. Daarmee geven we aan dat we op elk niveau professioneel handelen en met veel empathie elk project ons eigen maken. Jouw thuis belangt immers ons ook aan.

Ramen algemeen Houten ramen Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam. Aluminium ramen In de hedendaagse architectuur zijn aluminium ramen heel populair door hun strakke en elegante karakter. Steellook ramen Het engels steellook design is een uniek ontwerp dat het comfort van aluminium ramen slim combineert met de uitstraling van authentieke stalen ramen. PVC ramen Met PVC ramen kiest u voor gemak in onderhoud en een zeer goede isolatie, maar ook voor een unieke stijl en een budgetvriendelijke oplossing. Ramen algemeen Vraag je offerte aan

Deuren

Een unieke deur op maat

We openen en sluiten doorheen de dag meer deuren dan we stil bij staan. Bij engels ramen en deuren weten we dat de juiste deur een deur is die zorgt voor aangenaam binnenkomen en een zorgeloos buitengaan.

Ook voor onze deuren geloven we in een persoonlijke aanpak en werken we een origineel ontwerp uit voor jouw project. Deuren in zowel hout, aluminium, steellook, hyline of pvc. Neem gerust voorbeelden of schetsen mee van de deur(en) die jij in gedachten hebt. In onze ateliers beschikken we over nieuwe technieken en machines. Dit gecombineerd met onze enthousiaste medewerkers die met zorg en puur vakmanschap werken aan jouw buitenschrijnwerk dat voldoet aan de eisen voor een aangenaam wooncomfort.

Deuren algemeen Deuren in hout Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling waardoor het zich dankbaar leent voor woningen in een eerder landelijke stijl. Deuren in aluminium Een strakke en moderne afwerking met veel gevoel esthetiek gecombineerd met de meest hoogwaardige materialen. Deuren in steellook Het Engels steellook design combineert het comfort van aluminium met de uitstraling van een authentieke stalen deur. Deuren algemeen Vraag je offerte aan
Elegance is the only beauty that never fades. Audrey Hepburn

Engels begeleidt je stap voor stap

Een persoonlijke ramenofferte ontvangen? Engels ramen en deuren begeleidt je stap voor stap in het maken van een persoonlijke raam- en deurkeuze.

We denken op maat van onze klanten en hun bouw- of renovatieplannen om zo unieke woonruimtes te creëren in de juiste sfeer. Onze ramen en deuren bezorgen jouw project die bijzondere toets die ervoor zorgt dat een huis ook écht een thuis wordt.

Heb je een project dat je graag met onze adviseurs bespreekt? Neem contact op via de website, bezorg jouw plannen per mail of breng een spontaan bezoek aan de nabije showroom. Om advies en inspiratie op maat te geven nodigen we je steeds uit in een showroom. Zo ontwerpen we in co-creatie ramen en deuren die aansluiten bij jouw levensstijl. In onze showrooms kan je verschillende ramen en deuren bewonderen in alle mogelijke materialen: hout, aluminium of pvc. Heb je je project duidelijk in je hoofd? Dan gebruiken wij ons vleugje magie om jouw ontwerp om te toveren tot tastbare deuren en ramen. Wil je graag op voorhand een idee krijgen van het financiële kostenplaatje van ramen en deuren? Met de budgetcalculator kan je eenvoudig een idee krijgen of het vooropgestelde budget haalbaar is.

Vraag je offerte aan

Bezoek een engels showroom

Onze showrooms zijn er om jou te inspireren. Maar ook wanneer je al een keuze voor ramen en deuren hebt gemaakt ontmoeten onze adviseurs je graag ter plaatse. Heb je graag voldoende tijd om je te laten adviseren? Maak dan op voorhand een afspraak. In onze showroom ben je ook steeds welkom voor een spontaan bezoek om onze ramen en deuren te ontdekken.

Onze showrooms

We zijn ontzettend fier op het resultaat. Snelle afspraak met sympathieke en vriendelijke adviseur. Zeer goede kennis van het product. Degelijk advies. Ook de vriendelijkheid, kennis en advies van de projectleider was erg professioneel en geen vraag was te veel. Een prima kerel gericht naar oplossingen. Het was ook ontzettend fijn om contact te hebben met de administratieve dame. Eveneens altijd vriendelijk en behulpzaam bij het maken van o.a. afspraken over parkeerverbod, facturatie enz… En dan de plaatsers. Prima vakmannen met een duidelijke kennis. Ook zij stonden open met advies en raad. Zij werkten ook proper en namen “afval” mee. Mochten we opnieuw ramen en/of deuren nodig hebben dan zullen wij het zeker niet nalaten om jullie terug te contacteren en/of aan te bevelen.

Denise P.

Goede ondersteuning bij het kiezen van de ramen. Goede communicatie tijdens voorbereiding. Fijne plaatsers en heel degelijk werk. Er moesten nog wat zaken achteraf bij geplaatst worden. Dat werd goed opgevolgd.

Jorinde Z.

Mooi materiaal, vriendelijke en deskundige adviseurs en plaatsers.

Christine D.

Professionele aanpak en begeleiding! Elk profiel van deur in ons gedacht werd onmiddellijk op scherm weergegeven en eventueel aangepast. De plaatsing werd ook keurig uitgevoerd. Kwaliteit bedriegt niet, wij zijn tevreden.

Godelieve D.

Bij deze een welgemeende dank u voor de fijne samenwerking aangaande mijn verbouwing. Mijn complimenten aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit project. Het resultaat is nog mooier dan verwacht.

Danny W.

Mooie producten, duidelijke afspraken en goede opvolging. Heel aangenaam team!

Wouter R.

Samen ontwerpen we de mooiste ramen en deuren voor jouw woning

Vanaf een offerteaanvraag tot de plaatsing van jouw ramen en deuren, geniet je van een open communicatie, een persoonlijke begeleiding en een duurzame dienstverlening. Naast de aandacht voor onze ramen en deuren, staan we ook ten dienste van onze klanten met oplossingen die zowel voldoen aan de technische, esthetische en ecologische wensen en normen. Natuurlijk is er ook onze bezorgdheid naar het milieu toe. Daarom garanderen wij dat onze ramen en deuren beantwoorden aan de Europese wetgeving. We dulden geen schadelijke stoffen in onze grondstoffen (hout, aluminium of pvc). Ook hebben we houtsoorten ter beschikking die het FSC® label dragen. Aan ons om jouw idee correct vorm te geven.

Belgische productie

Engels is meer dan zomaar een raam- en deurfabrikant.

We zijn trots op onze Belgische raam- en deurproductie. De vakmannen in onze ateliers werken met de grootste zorg en toewijding aan de realisatie van jouw ramen en deuren. Zo bouwen ze mee aan jouw woning. We maken enkel maatwerk. Dat wil zeggen dat we niet enkel op machinekracht maar ook op ambacht en handenwerk rekenen. Daar waar de grens van onze machines ligt, begint de passie van onze schrijnwerkers. Een vleugje engels magie tovert jouw plan om tot tastbare ramen en deuren.

Vraag je offerte aan

Een zorgeloze plaatsing volgens plan

Je krijgt een seintje van zodra de ateliers tevreden zijn met hun werk om de plaatsing van je ramen en deuren te plannen. Alleen door een correcte plaatsing komen onze producten het best tot hun recht. Ook binnen afwerking of het plaatsen van accessoires zoals vliegenhorren of screens behoren tot de mogelijkheden. Nog een laatste maar grondige controle en vervolgens zit ons werk erop. Maar ook in de toekomst kan je steeds rekenen op onze aandacht. Go and pay staat niet in ons woordenboek. Open communicatie en directe aanspreekbaarheid zijn eigen aan familiale ondernemingen en dat is bij engels ramen en deuren niet anders. We bezitten voldoende beroepsfierheid om soepel met de dienst na verkoop om te gaan. Het is jouw project en wij begeleiden je naar het beste resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze medewerkers werken met toewijding en zetten hun vakmanschap in om voor jou de hoogste kwaliteit af te leveren. Voel je vrij om de getuigenissen van klanten die je eerder voor gingen te lezen.

Niet zomaar een ramenfabrikant

We zijn een echt Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1945 door Gaston en Blanche vanuit hun garage in Lokeren. Waar bij aanvang, net na WO II en in volle heropbouw van ons land, we als algemene schrijnwerkerij werkten, werd de specialisatie vrij snel verlegd naar enkel ramen en deuren. Dit maakt van ons al meer dan 75 jaar expert in het leveren van ramen en deuren. De ervaring en kennis die we doorheen de jaren vergaarde, resulteert zich de dag van vandaag in esthetische en technologisch innovatieve ramen en deuren, die de noden van een hedendaags wooncomfort vervullen.

Schenk je woning een vleugje engels magie

We bieden je geen standaardproduct, maar gaan door onze jarenlange ervaring voor de meest verfijnde raam- en deuroplossingen in hout, aluminium en pvc. We bieden maatwerk en hebben uitgebreide mogelijkheden met oog voor het totaalplaatje. Het vleugje magie dat we in ieder project weten te stoppen, zorgt voor een aangenaam prachtig resultaat. We kijken bij onze projecten eerst naar onze klanten en hun persoonlijkheid.
Ben je opzoek naar een partner voor ramen en deuren die meerwaarde bieden aan jouw woning? Mooi over de hele lijn, daar streven we naar: elegante producten, authentieke klanten, een open communicatie, persoonlijke begeleiding en alles mooi afgewerkt. Wij helpen jou bij het realiseren van jouw esthetische dromen.

Vraag je offerte aan
De meest verfijnde raam- en deuroplossingen in hout, aluminium en pvc.

t. 09 348 49 51
e. info@engelsnv.be

Engels

Engels ramen en deurenHouten ramenAluminium ramenSteellook ramenEngels HylineHerenhuisraamPVC ramenRaamaccessoiresAluminium deurenHouten deurenSteellook deurenVoordeurenEngels projects

Contacteer ons

Shop in je buurtMaak een afspraakVraag hier je offerteVraag hier je catalogus aanSchat jouw raam- en deurbudgetOntdek je stijlKlantenzoneEngels partner
PrivacybeleidCookiebeleid© 2022 Engels Ramen Alle rechten voorbehoudenCookies
Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren.
FunctioneelAltijd actiefThe technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
VoorkeurenThe technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
StatistiekenThe technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
MarketingThe technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Beheer optiesBeheer dienstenBeheer leveranciersLees meer over deze doeleindenVoorkeuren{title}{title}{title} Najaarsactie

Najaarsacties tot en met 30 september. Ontdek de voordelen voor jouw project in onze showrooms.

Offerte aanvragen

TAGS:Deuren En Ramen Engels

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Shawcor, an energy and infrastru

  

Natural Ingredients: Hair Care,

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

CMB.TECH brings hydrogen to the

  Hydrogen ToolsHydrogen ExplainedenennlfrContact usDivisionsMarineEngineeringH2 infraIndustryTechnologyImplementationH₂ CombustionStorageAdvantagesNew

Genano Air Purifiers

  

Workforce Training, Skills Devel

  ProductsSkillsPass PlatformWorkforce Learning LibrariesSolutionsWorkforce UpskillingIndustry TrainingCredential ManagementAbout UsOur PassionOur Story

Naše doména itea.cz parkuje u

  +420 603 196 637
Zákaznická podpora 24/7

Martin Sedlák, digitální agen

   Kontaktujte nás: +420 773 550 556 |

Asociación Latinoamericana de G

   SEJA BEM-VINDO! ¡SEA BIENVENIDO! PORTUGUÊS CASTELLANO

Brahma Bulldozing, LLC - Experie

  Skip to contentHomeVendor ProfileCapabilitiesContact UsMenuHomeVendor ProfileCapabilitiesContact UsOur main strength
is our commitmentBrahma Bulldozi

3D Modeling, Steel Detailing & D

  Skip to content Book Discovery Session Linkedin Facebook Youtube Book Discovery SessionHomeSolutionsPre-Construction PlanningSteel Modeling and D

ads

Hot Websites