Website? Webshop? Applicatie? Internet marketing? Wij verzorgen het!! | Ilmer BV

Web Name: Website? Webshop? Applicatie? Internet marketing? Wij verzorgen het!! | Ilmer BV

WebSite: http://www.ilmer.nl

ID:295006

Keywords:

Internet,marketing,Applicatie,Website

Description:


Ilmer BV Oenerweg 12 8161 PM Epe 0578-760090 Home Portfolio Diensten Contact Facebook Linkedin Google+ Toe aan een nieuwe Website? Dan moet u bij ons zijn! Neem contact op Of vraag een offerte aan.

Internet

Online zijn wij uw totaalpartner. Van concept tot realisatie denken wij met u mee. Wij kunnen uw website ontwerpen, realiseren en verzorgen ook de Google zoekmachine optimalisatie. Ook wanneer u precies weet wat u wilt en iets meer eisen aan uw website of web-shop heeft dan de standaard klant maken wij een web applicatie op maat. Onze eigen CMS systemen zijn intuïtief en makkelijk in gebruik. Door een goede website structuur, zoekmachine optimalisatie en AdWords werken wij uw website naar een toppositie in Google.

Bekijk de mogelijkheden

Marketing & Design

Ilmer BV kan uw product of merknaam goed op de markt zetten met een breed scala aan marketing tools. Met een door ons ontworpen huisstijl krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling. Wanneer u eenmaal een klantrelatie heeft moet u die opbouwen en onderhouden. Met behulp van e-mailmarketing kunt u persoonlijk en op maat de klant bereiken, de klantrelatie opbouwen en de klantinformatie verrijken. Naast uw digitale content verzorgen wij ook de grafische vormgeving van uw gedrukte media.

Bekijk de mogelijkheden

Automatisering

Onze roots liggen in de (industriële) procesautomatisering. Wij hebben ervaring met het maken van de koppeling tussen een bedrijfsproces en een ERP pakket. Wij kunnen voor u een reservering- weeg- of ordersysteem op maat maken. Ook realiseren wij webservice koppelingen voor data-communicatie tussen op zichzelf staande systemen. Voor onze klanten communiceren wij o.a. met barcode scanners, labelprinters en weegschalen. Bekijk ons portfolio voor een impressie van de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden Tweets van @Ilmerbv

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

Software

Één van onze hoofd werkzaamheden bestaat uit het maken van software. Wij begeleiden u in het gehele traject van de bouw van een nieuw softwarepakket. Dit kunnen maatwerk (web)applicaties, koppelingen met een ERP pakket of webservice zijn.

Webdesign

U wilt een nieuwe website of web-shop laten bouwen? Wij denken graag met u mee. Standaard zorgen wij ervoor dat de pagina goed indexeerbaar is voor Google. Een web-shop bouwen wij met het Magento systeem. Een maatwerk web-shop behoort ook tot de opties.

Internet marketing

U wilt beter gevonden door Google? Meer leads/verkopen? Wij zijn uw partner voor zoekmachine optimalisatie en advertenties middels Ad-Words en Facebook. Daarnaast leveren wij een e-mailmarketing tool om uw klanten te informeren en binden.

Design

We hebben de beste ontwerpers voor al uw uitingen. Van een nieuwe huisstijl tot een complete website. Wilt u uw logo ook op gedrukte media? We maken ontwerpen en produceren ook posters, visitekaartjes, briefpapier en folders.

Animatie & Motion Graphics

U brengt uw boodschap het beste over door visualisatie. Breng uw boodschap tot leven met een professionele bedrijfsfilm, animatie of infographic. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cloud Oplossingen

We beschikken over een uitstekende super snelle ASP.net en PHP SSD hosting met 24/7 monitoring en support. Daarnaast bieden we de Microsoft e-maildienst Hosted Exchange aan, perfecte synchronisatie van uw e-mails, contactpersonen en agenda tussen al uw apparaten. Zo heeft u altijd een back-up van uw belangrijkste data.

wat onze
klanten zeggen:

Uiterst prettig bedrijf om mee te werken.Snel in het behandelen van vragen en wensen.Denken goed mee.
The Trial
Safari rally
The Winter Trial
Stichting Klassieke Objecten

Bart Rietbergen

Classic Events - Vaassen Ilmer BV

8161 PM Epe, Netherlands, Oenerweg 12.

0578-760090.

http://www.ilmer.nl info@ilmer.nl De Vereniging Bouw- en Woningtoezicht is een landelijke branche-organisatie voor gemeenten, provincies, Regionale Uitvoeringsdiensten en bedrijven in de adviesbranche. Voor de ruim 1000 leden van de vereniging is een goede internetsite en een goede kennisbank het visitiekaartje. In 2012 is besloten om 2 geheel nieuwe websites te bouwen. We konden toen blijven bij het grote internationale bedrijf waar onze vorige website was gebouwd, maar we zochten naar een jong en enthousiast team die onze opdracht zou zien als een uitdaging, en die er dan ook volledig voor zouden gaan. We hebben toen gekozen voor Ilmer BV. En van het maken van deze keuze hebben we zeker geen spijt! Zowel tijdens de ontwikkeling van de nieuwe websites als nu tijdens het beheer van de websites staat het team voor ons klaar. Kleine probleempjes of nieuwe ideeën worden direct opgepakt, en waar mogelijk per direct opgelost. Zij denken met ons mee, en nog belangrijker, ze denken al een paar stappen vooruit! Wij als vereniging zijn dan ook heel erg tevreden met Ilmer BV en kunnen u dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Ilmer, Een passie voor resultaat!

Website Vereniging BWT Nederland
Website kennisbank BWTinfo

Wico Ankersmit

Vereniging BWT Nederland - Ede Ilmer BV

8161 PM Epe, Netherlands, Oenerweg 12.

0578-760090.

http://www.ilmer.nl info@ilmer.nl Al een aantal jaren zijn wij naar volle tevredenheid klant bij Ilmer bv eerst met een alleen onze website, later heeft Ilmer bv ook onze webshop naar volle tevredenheid gebouwd.Ook toen de webshop eenmaal draaide is deze nog diverse keren aangepast om het gebruik voor ons en onze klanten te optimaliseren. Naast het ontwerp en het bouwen van onze site’s hebben we ook een SEO abonnement lopen met goede resultaten!

Een aantal kreten die van toepassing zijn op Ilmer bv ; Meedenkers!Snelle ServiceAfspraak is afspraak!
Webshop Ten Hoven Boomkwekers
Hoveniersbedrijf Ten Hoven Tuinen

Ing. Henk-Jan de Graaf

Ten Hoven Boomkwekers - Wenum-Wiesel / Apeldoorn Ilmer BV

8161 PM Epe, Netherlands, Oenerweg 12.

0578-760090.

http://www.ilmer.nl info@ilmer.nl

Met gezamenlijke kennis
uw systemen optimaliseren.

Daar gaat het om.

Wij hebben reeds samengewerkt met:

get in touch!

Contact

Ilmer BV
Adres: Oenerweg 12
8161 PM, Epe, Nederland

Telefoon: 0578-760090

Telefoon: 0578-760090

E-mail: info@ilmer.nl

Links

Webdesign Vaassen/Epe Website maken Apeldoorn/Wenum Webshop maken Emst/Oene Webdesign Epe/Heerde Website of webshop Zwolle Applicatie ontwikkeling Heerde

Volg ons

Facebook Linkedin Google+

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden en nieuwe diensten. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

© Copyright 2013 • Ilmer BV • Alle rechten voorbehouden • Algemene voorwaarden • Algemene voorwaarden hosting

Neem contact met mij op.

Uw naam dient ingevuld te zijn samen met uw e-mailadres of telefoonnummer.

Ik zou graag vrijblijvend meer informatie willen ontvangen over:

TAGS:Internet marketing Applicatie Website

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Socialaholic | Marketing online

   InicioServiciosDiseño webComunicación corporativaGestión d

Help MaxShop | Centrum pomocy op

  Sklep internetowy MaxShop.pl Help MaxShop

Qapla' - Il software per la gest

   Passa alla navigazione primaria Passa al contenuto principale Passa al piè di pagina English

Agence de communication | Site i

  AccueilNos valeursNos servicesSite WEBIdentité visuelleCommunication digitaleCommunication globaleDesign produitsPhotoContactSélectionner une page

Consulenza Web Marketing - Servi

  

Erhardt Markisen EMarketing

   Kontakt ieQ-systems Building GmbH & Co. KGFridtjof-Nansen-Weg 848155 MünsterHomepage:www.erhardt-markisen-emarketing.deE-Mail:dgtQn.ieuisniyi-m@-ebf

Internet-Filiale - Kreissparkass

  Privatkunden Firmenkunden

page 10 hotel Pattaya , Hotel in

  ReserveBook Now/PAGE 10expecting you/Rooms & Suites/Restaurant & BarsHomeRooms &#038; SuitesRestaurantFacilitiesPromotionNeighbourhoodReviewContact Us

Siti internet | Serena Biella

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:186,131,240;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

Software development|Shopify Dev

  

3280 Pointe parkway, Suite #2600
Peachtree Corners,GA-30092
Tel# 470-246-4817
contact@nextgenconsultinginc.com

ads

Hot Websites