Welkom, ik verwelkom u en uw ’gezelschapsdieren’ of ‘kleine huisdieren’ graag in mijn nieuwe praktijk!

Sinds 4 september 2012 verwelkomen wij U graag in onze kleine huisdierenpraktijk te Houthalen. Niet alleen honden en katten zijn welkom, ook fretten, konijn, ratten, cavia’s, hamsters, kippen, parkieten, … zijn welkom.

Een optimale gezondheidszorg en kwaliteitsbehandeling staan bij ons op de eerste plaats. Wij werken daardoor bij voorkeur op afspraak omdat we dan ruim de tijd kunnen nemen voor uw huisdier en z’n probleem. Als het voor U gemakkelijker is om tijdens de spreekuren te komen, is dit zeker mogelijk.

Wij zijn er ons van bewust dat u uw huisdier als familielid beschouwt. Daarom is een diervriendelijke aanpak één van de punten waar wij uiterst veel belang aan hechten. De dierenartspraktijk wordt als het ware een tweede thuis voor jullie want uw zorg is ook onze zorg! Om jullie huisdieren op hun gemak te stellen mogen ze vrij rondlopen in de afgesloten consultatieruimte. Een extra manier om hen een thuisgevoel te geven, zijn water en koekjes die altijd ter beschikking staan. Bij een probleem of vraag, aarzel dus zeker niet om ons te contacteren. We staan jullie graag te woord.

Voor een afspraak kan u steeds terecht op het nummer: 011 72 81 79

elke weekdag afspraak mogelijk – geen vrije consultatie meer vanaf 02/06/2020 !!!dringende gevallen ’s avonds of in het weekend mogelijkheid tot telefonisch contact met de dierenarts

Het is dus mogelijk om elke dag een afspraak te maken. Afhalen van voeding en geneesmiddelen gebeurt best op iedere werkdag tussen 9u00 en 18u30, ’s vrijdags tot 17u00. Lukt dit niet voor U, geen zorgen. Laat gewoon iets weten en dan spreken we een afhaaltijdstip af.


Wist je dat je bij het steriliseren van je kat 500 e-punten kunt verdienen via de gemeente Houthalen-Helchteren? De e-punten kan je verzamelen en inwisselen voor bv een compostbak, nestkastjes, wandelkaarten, energiemeter,.. Ook DAP Laure Ameel doet hieraan mee. Zo zorgen we samen met jullie voor minder zwerfkatten en jullie worden extra beloond voor de punten. Met de factuur van de sterilisatie kan je naar het gemeentehuis gaan en zo je punten aanvragen. Hier meer info…