Agentie Media

Web Name: Agentie Media

WebSite: http://www.agentie-media.ro

ID:279235

Keywords:

Agentie,Media

Description:


BRANDING & BRAND IDENTITY
comunicare de profil

Comunicare de profil

Comunicarea este elementul fundamental al existentei umane si, implicit, al unei companii. A comunica inseamna a pune de acord, a fi in legatura cu..., a fi in relatie cu.... Aceasta este baza promovarii, iar te poate ajuta sa o implementezi cat mai corect si eficient.

Activitatea de relatii publice reprezinta o forma de promovare credibila, informatiile furnizate fiind considerate mai veridice decat cele oferite in reclame. Concret, cea mai cunoscuta si mai acceptata definitie a Relatiilor Publice este cea a lui Rex Harlow:

"Relatiile publice reprezinta functia manageriala distincta care ajuta la stabilirea si mentinerea unor limite reciproce de comunicare, la acceptarea reciproca si la cooperarea dintre o organizatie si publicul ei; ele implica managementul problemelor, ajutandu-i pe manageri sa fie informati asupra opiniei publice si sa raspunda cererilor opiniei publice; ele definesc si accentueaza obligatiile managerilor de a anticipa tendintele mediului; ele folosesc ca principale instrumente de lucru cercetarea si comunicarea bazata pe principii etice".

Prin Comunicare & Relatii Publice intelegem:
comunicate de presa
e-mail marketing
monitorizare media
social media
productie redactionala online marketing

Online Marketing

O prezenta online nu ajuta doar la o mai buna comunicare cu clientii, ci si la convertirea lor, din simpli vizitatori in potentiali clienti. Prin design-ul si continutul acestuia transmiti vizitatorului diferite stari. Ori ii starneste interesul ori doar intra si iese de pe site in cel mai scut timp. Nu conteaza varsta sau ocupatia vizitatorului, el poate fi captat usor printr-o prezentare profesionala. Mai mult, ulterior crearii unui website, echipa iti poate pune la dispozitie servicii speciale de programare si promovare online. Marketing online este un intreg proces prin care iti faci business-ul cunoscut in mediul online. Prin marketing online intelegem atat o listare organica cat mai buna a site-ului, cat si achizitionarea diverselor tipuri de publicitate prin intermediul SEM "Search Engine Marketing". Acest proces este o subcategorie a marketingului online, care inglobeaza mai multe tehnici de promovare online contra cost: publicitate de tip Pay-Per-Click (CPC/PPC), Pay-Per-Afisari (CPA/PPA), linkuri platite sau publicitate clasica (prin bannere pe diferite site-uri).

Pentru construirea unei identitati vizuale, oferim urmatoarele servicii:
creare website & hosting
optimizare SEO
campanii Google AdWords
link building
mentenanta continut identitate vizuala

Identitate vizuala

A fi creativ este, poate, cel mai important factor in perceptia partenerilor si clientilor. De aceea, modul in care te diferentiezi fata de concurenta si felul in care te afisezi pe piata dinamica (clienti selectivi si concurenta acerba) sunt determinante pentru afacerea ta. In acest scop, echipa iti pune la dispozitie consiliere, suport tehnic si executie pentru ca produsele si serviciile promovate, dar si imaginea firmei tale sa fie cat mai ingenios prezentate. Pentru realizarea unor concepte grafice deosebite care sa te evidentieze si care sa iti ofere o puternica identitate vizuala in ochii potentialilor clienti este nevoie de creativitate, simt artistic. Prin identitate vizuala intelegem creatie sigla, definire elemente grafice reprezentative (culori si forme), creatie slogan, design carti de vizita, plicuri, foi cu antet, mape. De asemenea, echipa realizeaza materiale publicitare, vitale pentru orice business, si anume creatie grafica pentru fluturasi, pliante, afise, postere, cataloage, etichete, outdoor, ambalaje, machete de presa, carti, reviste etc.

Echipa de creatie si DTP va pune la dispozitie:
machete publicitare
layout
grafica si design
logo design
fotografie de produs materiale publicitare

Productie publicitara

Publicitatea se ocupa cu promovarea companiilor, ideilor, produselor si serviciilor.

Scopul direct al materialelor publicitare vizeaza stimularea dorintelor clientilor potentiali si formarea asociatiilor pozitive in legatura cu produsul sau compania promovata, dar si recunoasterea brandului in piata (dezvoltarea identitatii vizuale si cresterea notorietatii).

Pentru promovarea afacerii tale, utilizeaza instrumentele de promovare in masa ale publicitatii, promovarii vanzarilor si relatiilor publice. Realizam materiale publicitare de mari si mici demensiuni, pe tipar offset sau digital. Oferta noastra cuprinde: flyere, pliante, brosuri, carti de vizita, print outdoor de mari dimensiuni, bannere, mesh-uri, roll-up, print foto. De asemenea, realizam produse birotica personalizate si obiecte promotionale, colantari auto si vitrine spatii comerciale. Paleta materialelor si posibilitatile noastre tehnice sunt foarte vaste si, de aceea, suntem deschisi la orice provocare. Experienta acumulata ne face sa fim siguri ca imaginea companiei tale reprezinta urmatoarea noastra lucrare de succes.

Fii vizibil! Acceseaza modalitatile de promovare pentru business-ul tau:
tipar digital/offset
print indoor/outdoor
produse personalizate
colantari personalizate
decorari spatii comerciale concept B2B/B2C

Concept B2B/B2C

Imaginea companiei in fata partenerilor de afaceri si a potentialilor clienti este mai mult decat importanta. De aceea, evenimentele pe care intentionezi sa le organizezi trebuie sa fie un real succes. organizeaza si planifica concepte si solutii pentru evenimente corporate (conferinte, meeting-uri, training-uri sau team building-uri), lansari de produs si inaugurari. Acest proces de marketing implica efort creativ si logistic mare, de la tiparirea invitatiilor, pana la rezervarea spatiului, stabilirea meniului si asigurarea serviciilor foto-video si DJ. Cu o experienta bogata putem anticipa si evita eventuale probleme de imagine. Echipa noastra detine experienta in organizare evenimente corporate, stapanind regulile de branding si imagine corporativa, asiguram consultanta si idei pentru a stabili conceptul evenimentului, precum si punerea la punct a tuturor detaliilor, pentru a oferi prestanta unui eveniment de top. Confera, asadar, clasa companiei tale si motiveaza-ti angajatii si colaboratorii prin sarbatorirea oricarui succes realizat impreuna!

Pentru ca evenimentul sa fie un real success, oferim:
foto-video & sonorizare
translator & interpretare
identificare & rezervare spatiu
logistica & transport
servicii catering
COMUNICARE & RELATII PUBLICE
comunicate de presa

Comunicatul de presa

Comunicatul de presa reprezinta comunicarea scrisa sau inregistrata, care se adreseaza membrilor comunitatii de jurnalisti cu scopul de a anunta ca anumite informatii au valoare de stiri. Comunicarea mass-mediei este primul pas care trebuie facut de o agentie de promovare si comunicare, pentru ca produsele, serviciile sau evenimentele companiei tale sa fie preluate si facute publice cat mai profesional. Cu o baza de date in permanenta actualizata a adreselor de e-mail a ziarelor, revistelor, site-urilor de stiri, blogurilor, garanteaza un tip de promovare care este foarte utila afacerii tale.

e-mail marketing

E-mail marketing

Prin e-mail marketing sau newsletter se intelege transmiterea periodica a noutatilor legate de produsele sau serviciile companiei tale, a activitatilor sau proiectelor de actualitate destinate clientilor, partenerilor, autoritatilor locale etc. Acest serviciu faciliteaza comunicarea personalizata a informatiilor legate de obiectul de activitate al firmei tale sau promovarea in permanenta catre publicul tinta.Vizibilitatea si expunerea periodica au menirea de a include business-ul tau in topul preferintelor consumatorului. De aceea, echipa este adepta campaniilor continue si personalizate de e-mail marketing/newsletter.

monitorizare media

Monitorizare media

Ca jucator activ pe o piata concurentiala, trebuie sa stii in permanenta ce feedback iti ofera oamenii de specialitate, prin vocea mass-mediei, care poate influenta atat pozitiv cat si negativ comportamentul consumatorului si poate modifica perceptia asupra companiei tale sau a produselor si serviciilor oferite. De aceea, pentru ca imaginea business-ului tau sa nu fie afectata, iti pune la dispozitie serviciul de monitorizare a presei, care cuprinde toate tipurile de media tiparite si on-line (publicatii cotidiene, saptamanale, lunare, de interes general, de specialitate). Numele companiei, numele produselor sau a brand-urilor pot fi cuvinte cheie pentru monitorizarea presei. Rezultatele monitorizarii sunt prezentate intr-un tabel ce contine informatii detaliate, iar rapoartele de monitorizare sunt trimise clientilor prin e-mail.

social media

Social media

Social media marketing este procesul de a obtine trafic site-ul companiei tale sau comunicare si promovare prin intermediul site-urilor de social media (facebook, twitter, linkedin, google+). Avantajul major adus de accesarea acestor canale de comunicare este acela ca atrage atentia mai usor si incurajeaza cititorii sa il impartaseasca pe retelele sociale, promovandu-se, astfel, un eveniment, produs, serviciu, marca sau firma. In acest scop, echipa pune la dispozitie creare, administrare si promovare personalizata intr-un mod mai putin formal, apropiindu-te de publicul tinta si, totodata, findelizandu-ti clientii.

productie redactionala

Productie redactionala

Echipa redactionala este pilonul pe care se dezvolta departamentul de comunicare si relatii publice. Datorita lor, comunicarea este corecta si eficienta, intrucat sunt fosti jurnalisti care stapanesc tehnicile redactarii si tehnoredactarii unui text, pe de o parte, dar detin si relatiile necesare pentru ca informatia sa fie transmisa publicului,pe de alta parte. Astfel, prin colaborarea cu vei economisi timp si vei avea parte de materiale de calitate(comunicate de presa, newslettere sau texte personalizate pentru website-ul companiei sau pentru retelele de socializare). In plus, avem toate cunostintele si instrumentele necesare crearii de reviste sau brosuri (grafica, redactare, tipar).

WEBDESIGN & MARKETING ONLINE
creare website & hosting

Creare website & hosting

Pentru a fi vizibil in mediul online, dar si pentru a-ti prezenta si promova serviciile si produsele, este absolut necesar sa ai un website, iar pentru ca acesta sa ajunga pe monitoarele potentialilor clienti este nevoie de domeniu, gazduire, design si cuvinte cheie. In acest sens, echipa poate realiza un site bun, gazduit pe un server puternic, promovat pe baza unor cuvinte cheie specifice produselor/serviciilor pe care le oferi, toate acestea ambalate de un design reprezentativ business-ului tau. De asemenea, le oferim clientilor nostri panou de administrare, ce va avea implementat un sistem simplu de gestionare. Astfel, vei putea modifica foarte usor orice text sau fotografie din paginile site-ului, categorii, subcategorii, produse, articole, gestionare comenzi si multe alte module realizate in functie de cerintele beneficiarului.

optimizare SEO

Optimizare SEO

SEO "Search Engine Optimization" (in romana optimizare pentru motoare de cautare) ajuta la optimizarea pozitionarii pentru motoarele de cautare, acesta fiind un proces de imbunatatire a vizibilatii site-ul firmei tale. Aceasta practica a aparut in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, iar, pentru ca presupune un proces complex, optimizarea unei pagini web a devenit un serviciu externalizat oferit de firme specializate. In acest sens, te poate ajuta, folosind toate tehnicile necesare, ca website-ul firmei tale sa fie adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie.

campanii Google AdWords

Campanii Google AdWords

Google AdWords este un serviciu oferit de cel mai mare motor de cautare si, totodata, una din cele mai accesibile metode de promovare online, principalul avantaj constand in afisarea reclamelorin momentul in care vizitatorul deja doreste sa cumpere produsul/serviciul pe care il comercializezi.Astfel, prin Google AdWords puteti promova site-ul firmei cu ajutorul anunturilor platite care vor fi asezate in fruntea sau in dreapta rezultatelor Google afisate de o cautare particulara. Pentru a spori volumul de trafic spre site-ul companiei si, implicit, numarul de vanzari, te ajuta sa iti promovezi afacerea. Consiliat corect, poti atinge rezultatele maxime cu bugete reduse.

link building

Link building

Pentru cresterea traficului pe site, cea mai buna metoda SEO este obtinerea de link-uri externe catre site-ul firmei. Aceasta metoda se mai numeste si link building. Concret, linkurile care fac trimitere la website-ul tau sunt unul dintre cei mai importanti factori care determina pozitia unui website in motorul de cautare Google. In acest sens, pentru ca detine cunostintele si tehnicile necesare poate asigura firmei tale astfel de trimiteri de pe site-urile noastre partenere si bloguri, dar si din directoarele web la care suntem abonati. Cresterea traficului pe site are menirea de a spori vizibilitatea in mediul online si, implicit, de a dezvolta portofoliul de clienti.

mentenanta continut

Mentenanta continut

Actualizarea zilnica a paginilor web (web-site, facebook, twitter, linkedin, google+) sunt esentiale pentru o indexare corecta tehnic vorbind, dar si pentru credibilitatea fata de clienti, parteneri sau utilizatori. Un singur text original sau o fotografie personalizata adaugate zilnic pe site-ul tau sau pe pagina de Facebook inseamna enorm. Daca nu aveti timp sa actualizati conturile de pe retelele de socializare (facebook, twitter) sau website-ul cu articole/produse/ promotii, puteti lasa totul in seama . Echipa redactionala iti poate asigura mentenanta continut si update zilnic. Mai mult, materialele vor fi promovate in directoare web si site-urile noastre partenere.

CREATIE & DTP
machete publicitare

Machete publicitare

Procesul de a concepe si de a executa o macheta publicitara este extrem de complex, intrucat trebuie inglobate intr-un mod artistic mesajul transmis si produsul, serviciul sau evenimentul promovat. De aceea, colaborarea cu este primul pas spre atingerea obiectivului propus in acest sens. Echipa noastra de copywriteri si tehnoredactori iti stau la dispozitie in scopul de a-ti furniza cele mai bune machete publicitare. Machetele vor fi executate in mai multe variante si vor fi furnizate beneficiarului in formatele specifice procesului de tipar avand incluse serviciile de corectura si de pregatire pentru tipar.

layout

Layout

Prin layout-ul unei reviste sau brosuri intelegem asezarea in pagina a textelor si fotografiilor, precum si crearea elementelor grafice menite sa confere un aspect atractiv, dar si lizibil, astfel incat cititorii sa rasfoiasca paginile cu placere, dar si sa li se impregneze in memorie. Pentru ca produsul final sa fie perfect, echipa ofera consiliere si suport tehnic, intr-un prim stadiu, si, ulterior, mai multe variante de layout din care o poti alege pe cea pe care consideri ca fiind cea mai potrivita. De asemenea, departamentul redactional asigura corectura textelor, iar tehnoredactorii prelucreaza toate fotografiile furnizate de beneficiar. Mai mult, oferim servicii profesionale de fotografiere si de redactare continut original si personalizat.

grafica si design

Grafica si design

Cu experienta pe care o avem in design, suntem in masura sa oferim solutii pentru ca produsele si serviciile companiei tale sa fie prezentate optim clientilor. Grafica asigura credibilitate, iar de multe ori poate fi mai expresiva decat cuvintele. Fie ca doresti ceva simplu sau complex, elegant sau autentic, clasic sau modern, mergand pe coordonate clare, concepe si creaza identitate vizuala indiferent ca ne referim la materiale tiparite, digitale, web sau de birotica. Orice idee poate deveni palpabila, intrucat generam solutii personalizate si eficiente pentru afacerea ta.

logo design

Logo design

Crearea logo-ului este primul pas in formarea identitatii companiei. Daca inca nu ai o sigla care sa te reprezinte sau doresti un rebranding, fiind specializati in logo design echipa te poate inspira. Primul pas in crearea logo-ului il reprezinta identificarea cerintelor (preferinte referitoare la simbol, culori, font). In functie de cerintele tale, de profilul activitatii, realizam mai multe propuneri grafice de sigla/logo. Ulterior, poti alege modelul pe care il consideri reprezentativ sau varianta pe care o consideri mai apropiata,urmand sa ne comunici eventuale modificari. Punctam asupra faptului ca exista mai multe tipuri de logo-uri: logo grafic (imagine abstracta sau o forma geometrica), logo text (numele firmei, folosind un font special), logo mixt (combina un simbol grafic cu text, denumirea firmei).

fotografie de produs

Fotografie de produs

Fotografia de produs este unul dintre cele mai practicate stiluri in cadrul publicatiilor media, dar si a agentiilor de publicitate. Fotografiile de produs sunt prezente peste tot in jurul nostru: website-uri, magazine on-line, reviste, cataloage, brosuri, pliante, afise, reclame, promotii. Fotografia de produs trebuie sa prezinte produsul (obiect, serviciu, persoana) astfel incat cel care priveste fotografia produsului sa isi doreasca sa cumpere produsul sau serviciul prezentat. Concret, fotografia de produs trebuie sa promoveze si sa vanda produsul. De aceea, va pune la dispozitie fotografi profesionisti care pot surprinde perfect calitatile estetice ale subiectului,care corect evidentiate si folosite pot conduce catre un impact vizual maxim asupra potentialului comparator.

PRODUCTIE PUBLICITARA
tipar digital/offset

Tipar digital/offset

Productia de materiale publicitare de serie si unicat ajuta in solutionarea nevoii de branding si promovare a afacerii. realizeaza lucrari de tipografie rapide in tiraje mici - tipar digital (50-1.000 bucati) si tiraje mari - tipar offset (peste 1.000 bucati) pe suport pretabil atat indoor, cat si outdoor. Spre deosebire de tiparul digital, tiparul offset are avantajul unui cost foarte mic per bucata. Agentia noastra ofera o gama variata de produse tiparite, tipar publicitar, tipar de carte, formulare financiar-contabile, toate acestea fiind capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte - flyere, afise, reviste, pliante, cataloage, etichete, carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, calendare.

print indoor/outdoor

Print indoor si outdoor

Printul indoor si outdoor are menirea de a oferi solutii optime de prezentare in cadrul expozitiilor, conferintelor, evenimentelor, amenajarea biroului sau showroom-ului, precum si expunerea stradala. pune la dispozitia business-ului tau o gama variata, incepand de la modele standard si pana la produse atipice, originale si personalizate, adaptate cerintelor tale - roll-up, canvas, mesh, autocolant, inscriptionare auto si vitrine, steaguri, tablouri personalizate. Echipa noastra asigura printuri de calitate, rezistente in timp, precum si costuri reduse. Ne ocupam inclusiv de realizarea machetelor grafice, a DTP-ului, simulari grafice si de finisarea produsului.

produse personalizate

Produse personalizate

Produsele de papetarie si birotica personalizate, precum si obiectele personalizate sunt vitale in drumul catre recunoasterea in piata, fie ca vorbim despre parteneri de afaceri sau clienti. De aceea, asigura design-ul si productia de obiecte promotionale de cea mai mare diversitate. Conform nevoilor business-ului tau, realizam materiale promotionale - agende, calendare, felicitari, autocolante, pliante, plicuri personalizate, instrumente de scris personalizate, seturi de birou sau protocol, bannere, diverse alte obiecte promotionale si materiale tiparite, pentru care asiguram creatia, conceptia grafica si productia.

colantari personalizate

Colantari personalizate

Reclama auto este una dintre cele mai de impact metode de promovare prin colantarea masinilor cu logo, produse, servicii sau diferite mesaje, care au menirea de a creste vizibilitatea. Masinile capata, astfel, statutul de brand-ambasador. Pentru ca rezultatul sa fie peste asteptari, propune mai multe modele grafice cu simularea pe poza masinii. Se foloseste autocolantul garantat pentru astfel de lucrari. Elementele pot fi decupate pe plotter sau imagini imprimate si laminate pentru o rezistenta mai mare in timp. Pentru inscriptia geamurilor folosim folia window graphics (autocolantul perforat), avand vizibilitate din interior spre exterior, oprind si razele solare.

decorari spatii comerciale

Decorari spatii comerciale

Pentru a atrage clientii, orice spatiu comercial trebuie branduit. Cu experienta pe care o avem in design, suntem in masura sa oferim solutii optime. Elementele grafice trebuie sa fie atractive si sa reprezinte business-ul tau si produsele sau serviciile pe care le oferi. In acest sens, ofera servicii de decorare a vitrinei cu autocolant window graphics, care se poate personaliza, fiind un autocolant perforat foarte folosit pentru fatadele de magazin si geamurile auto. Acest material ofera vizibilitate din interior spre exterior, oprind si razele solare. De asemenea, realizam si montam casete luminoase, care ofera un plus de vizibilitate magazinului tau.

ORGANIZARE EVENIMENTE
foto-video & sonorizare

Foto - video - sonoizare

Odata stabilit locul de desfasurare, echipamentul profesional de lumini, sunet si scenotehnica de care dispunem vin in intampinarea organizarii evenimentului tau. In ceea ce priveste sonorizarea, punem la dispozitie microfoane, boxe si amplificatoare care sa asigure calitatea atat pentru conferinte, cat si pentru interpretare muzicala profesionista sau karaoke. Pentru ca acest spectru sa fie complet, va poate pune la dispozitie formatie muzicala, DJ si MC, care sa transforme evenimentul intr-un adevarat spectacol. De asemenea, fotografii si cameramanii nostri asigura profesionalismul pozelor si a imaginilor prin calitatea ridicata a aparatelor, obiectivelor si camerelor folosite, lucru care se reflecta in albumele foto personalizate, pe suport digital sau clasic, si montajul video al evenimentului care va cuprinde cele mai reprezentative scene.

translator & interpretare

Translator & interpretare

Interpretariatul sau traducerea consecutiva este o metoda de traducere orala a discursului original, in mod secvential. Concret, vorbitorul prezinta un fragment in limba sursa si apoi se opreste, timp in care interpretul traduce in limba tinta, dupa care asteapta urmatoarea parte a prezentarii. In acest sens, daca ai nevoie de traduceri sau interpretari consecutive, echipa de translatori si interpreti ofera servicii de interpretariat consecutiv de inalta calitate. Trebuie luat in calcul faptul ca interpretarea dubleaza timpul de prezentare si implica un necesar minim de echipament pentru sonorizare. Mentionam ca rezervarea interpretilor pentru interpretare consecutiva nu implica rezervarea automata a sistemului de sonorizare. Sistemul de sonorizare poate fi rezervat impreuna sau separat de interpreti.

identificare & rezervare spatiu

Identificare & rezervare spatiu

Planificarea oricarui eveniment incepe cu identificarea si rezervarea spatiului, fie restaurant, cort sau in aer liber. In functie de buget, numarul de persoane participante si de conceptul pe care vrei sa il implementezi evenimentului tau, echipa iti prezinta cele mai bune optiuni posibile si, ulterior, negociaza cu partenerii de nisa pentru a obtine cel mai bun pret, totul pentru ca echipa noastra isi propune nu numai sa transforme fiecare eveniment intr-un veritabil spectacol, ci si sa construiasca relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii sai. Daca meniul culinar si bahic de la restaurantul pe care l-ati alege nu corespunde cu cerintele tale, va putem pune la dispozitie meniuri personalizate, prin serviciul de catering. Mai mult, daca localul nu beneficiaza de sistem de sonorizare, asiguram microfoane, boxe si amplificatoare.

logistica & transport

Logistica & transport

Pentru ca evenimentul sa fie un real succes trebuie puse la punct si cele mai mici detalii, conform conceptului stabilit impreuna: recuzita amenajare sala de conferinta sau restaurant, sisteme lumini-sonorizare si preparate culinare. Conform angajamentelor pe care ni le asumam, in fuctie de preferintele beneficiarului, echipa este pregatita sa transporte orice tip de incarcatura, de la cele mai fragile (animale de companie, tablouri pentru expozitii, preparate culinare), pana la cele mai voluminoase (corturi, sisteme de sonorizare, recuzita, mobilier) sau cele mai pretentioase (invitatii pot fi asteptati la aeroport). Pentru buna desfasurare a evenimentului, toate transporturilor se vor face conform programului stabilit cu beneficiarul.

servicii catering

Servicii catering

Un eveniment presupune intotdeauna o paleta de detalii si lucruri complexe. Pentru ca ne dorim ca fiecare eveniment sa fie un real succes, consideram ca meniul oferit participantilor este extrem de important. Echipa personalizeaza meniurile in functie de cerinte si buget. Astfel, oferim cele mai variate si eficiente soultii, fie ca este vorba despre un eveniment privat sau unul corporate. Serviciile de catering constau in asigurarea pauzelor de cafea, a gustarilor, cat si a mesei de pranz sau a cinei, sub forma de bufet suedez sau servire individuala la masa, pentru care punem la dispozitie si ospatari si barmani profesionisti. Serviciile logistice sunt incluse, fiind valabile indiferent de varianta de meniu aleasa.

Urmareste-ne pe Facebook

+4 0721 119 107

contact@agentie-media.ro

Str. Drumul Bacriului, Nr. 32-34, Rosu, Ilfov

TAGS:Agentie Media

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Apostu Estate - agentie imobilia

   Acasa

Interactive Narratives - The Bes

  Online News Association Membership Benefits Join ONA 2009 Co

Xeneris media :: :: Internet &

   &Uuml;ber unsPhilosophieTeamSoziales EngagementReferenzen&Ouml;ffentliche AuftraggeberMittelst&auml;ndlerKleine UnternehmenPrivatpersonenLeistungenB

CROS MEDIA Solutions SRL tipar

  

HOME - Actual Media Inc.

   HOMEPORTFOLIOOUR BRANDSCLIENTS &#038; TESTIMONIALSWHAT’S NEWOUR TEAMCONTACT US MenuMenu WATER. INFRAST

Innobella Media | Video Producti

  Skip to main contentClose Search Menu About UsServicesVideo ProductionPromotional VideosEvent Live StreamingWedding VideosMusic VideosPor

Grieg Medialog AS — Grieg Media

   Toggle navigation

Zenith - The ROI Agency - Part o

   Home About Us Who We AreWhat We BelieveWhat We Do Our Work

Media Tutos - tutoriels, astuces

   Toggle navigation Outils informatiques LinuxWindowsLogiciels / programmesCours d&rsquo;informatiqueCréation site / blogSurfer

LuminousBees &#8211; Aerial Medi

  BlogAerial Urban ScreenDrone ShowProducts ▼ LuminousBee outdoor showmini-LuminousBeeIndoor Positioning SystemArduBeeDocumentation▼ LuminousBee &#821

ads

Hot Websites