Tacerto – Vi växer tillsammans

Web Name: Tacerto – Vi växer tillsammans

WebSite: http://www.tacerto.se

ID:278548

Keywords:

Tacerto,Vi,tillsammans,xer

Description:


Skip to content Kontakta ossTelefoniVäxelITVerksamhetssystemPrintSupportOm ossVåra kunder Kontakta ossTelefoniVäxelITVerksamhetssystemPrintSupportOm ossVåra kunder

För oss är allt enkelt.

Vill du få bättre kontroll över ditt företags kostnader?
Då har vi lösningarna för dig. Allt på en och samma faktura.

Våra tjänsterTa mig direkt till support

Nära

Vi jobbar nära våra kunder, och nära varandra. Inte alltid fysiskt, men
ändå alltid samspelt. Vårt mål är att alltid vara tillgängliga, så att du somkund känner dig trygg och servad.

Enkelt

Det ska vara enkelt att jobba med oss. Precis som att telefoni och IT ska
fungera sömlöst. Vi arbetar alltid för att göra er arbetsprocess –och kommunikationen oss emellan – så smidig och enkel som möjligt.

Effektivt

Vi hasar inte runt kaffemaskinen och låter timmarna gå. Vi jobbar effektivt,
noggrant och träffsäkert – alltid. För att vi älskar det vi gör, och för att viälskar effektivitet. Det tror vi att du gör också.

Vi erbjudertjänster som förenklar, förnyar och låter företag växa genom att effektivera derasarbetssätt med bland annat vår app, mobilabonnemang och olika verksamhetssystem –dessutom optimerar vi varje tjänst efter era specifika behov. Vi på Tacerto är intebara bra på det vi gör. Vi är bäst.

Vi skalar upp eller ner och optimerar – för att era mål är våra mål. Inga bindningstider för app och telefoni, många tjänster, men bara en faktura. Och ja, det är precis så bra som det låter.
Vi är IT- och telefonileverantören som vågar tänka annorlunda.

Läs mer om oss på Tacerto

För oss är samspel A och O.

Vi på Tacerto är inte bara bra på det vi gör. Vi är bäst. Det kan verkakaxigt, och det är det också. Vi vet nämligen att det vi gör inte görs likabra av någon annan. Med över tjugo års branscherfarenhet anpassar ochoptimerar vi våra tjänster efter era specifika behov. Våra team hjälper digatt byta till eller komma igång med våra tjänster – hela vägen från start tillmål, givetvis utan extra kostnad. Och skulle du mot förmodan inte bli nöjdså ser vi till att du blir det.

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom. Tacertos telefonilösningar
öppnar upp för ett mer integrerat arbetssätt, såväl internt som mot dinakunder. Effektivare processer, tydligare kommunikation och bättre service,helt enkelt.

Våra företagsabonnemang

Vi vet att tid är pengar, därför har vi utformat våra tjänster utifrån målet attfrigöra tid för dig som kund. Med Tacerto VÄXEL kan du anpassa telefoninefter hur ert bolag växer – ni väljer själva hur många som ska vara koppladetill växeln, och betalar därefter. På så sätt kan du effektivisera arbetsinsatsen,samtidigt som du sparar både tid och pengar. Oavsett hur många du ochdina kollegor är, och var ni befinner er. Bra va?

Varför ska du ha en växel?

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt.
Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, dueffektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verksamhets flexibilitet.

Våra hårdvaror kör dina mjukvaror

Idag är det mer regel än undantag att investera i ett smart och molnbaserat
affärssystem. Vi på Tacerto erbjuder en rad olika system somhjälper er att koppla upp, koppla ihop och effektivisera. Och vi gör detmed högsta service.

Koppla upp och koppla ihop – var du vill

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad
än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skrivaut i svart/vit? Med Tacerto PRINT ser vi till att du får rätt prylar för dinverksamhet – och att du förstår dem.

Vi har skrivare för dina behov

Vi på Tacerto är inte bara bra på det vi gör.
Vi är bäst.

Det kan verka kaxigt, och det är det också. Vi vet nämligen att det vi gör inte görs lika bra av någon annan. Med över tjugo års branscherfarenhet anpassar och optimerar vi våra tjänster efter era specifika behov. Våra team hjälper dig att byta till eller komma igång med våra tjänster – hela vägen från start till mål, givetvis utan extra kostnad. Och skulle du mot förmodan inte bli nöjd så ser vi till att du blir det.

kontakta vår support

Varumärken vi samarbetar med…

Hör av dig så snackar vi!

Vi hasar inte runt kaffemaskinen och låter timmarna gå…
…men vi bjuder dig gärna på en kopp och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakt

Adress:

Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla

Tel:

0522 – 441 100

Email:
vi@tacerto.se
Följ oss
Top

TAGS:Tacerto Vi tillsammans xer

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
La Rochelle Océan Pass, l'incon

   Fr

Seljord frivilligsentral

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:121,219,137;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:255,203,5;--color_4:237,28,36;--col

Početna - Srpsko Narodno Vijeć

  Preskoči na sadržaj

Naslovnica - Knjižnica i čitao

  PretražimenuVijestiVodič Vodič

reVITAlize

  menuNaslovnaO projektuNovost i događanjaKontaktHrvatskiEnglishHungarianRevitalizeVinski folklor kao povijesni identitet Podravine i PomurjaProjekt re

Din bilfirma i Uppsala | Återf

  HemBilar i lagerVerkstadSuzukiErbjudandeFinansieringGarantiSälj bilOm ossKontaktVälj en sida

Dannevall Servicecenter

   Dannevall Servicecenter Telefon 08-570 278 00. E-post info@danneva

Trusted Marketing Services Saska

  SERVICES Request a Quote HomeAboutAbout TrustedTrusted TeamOur Client ReviewsServicesServicesWebsite DesignWeb DevelopmentSocial Media MarketingMarke

Si det, trykk det, vis det | Mol

  .cls-1{stroke:#000;stroke-miterlimit:10;stroke-width:8px;}.cls-1{stroke:#000;stroke-miterlimit:10;stroke-width:4px;}.cls-2{font-size:74.02px;font-fami

Min bil | Bilverkstad & Bilservi

  Min bil HEMOM OSSInför ditt besökBli Business partnerOriginal reservdelarReklamationMin bil i MediaTyck till!Kampanj!GDPRCovid 19TJÄNSTERServiceAC

ads

Hot Websites