Keukens Van Lommel

AL 30 jaar een streepje voor.

Realisaties Van Lommel

Keukens

Uw keuken is de belangrijke centrale ontmoetingsplaats van uw thuis. Ze vervullen een bredere sociale functie: koken, eten, praten, genieten, feesten en nog veel meer. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw keuken de plaats krijgt die ze verdient. 

Bekijk onze keukens

Badkamers

Als meubelspecialist zijn wij echte experts in het ontwerpen, produceren en plaatsen van op maat gemaakte kwalitatieve badkamers & duurzame badkamermeubels. Onze focus gaat niet enkel uit op het ontwerp van uw badkamer, ook uw comfort en uw tevredenheid zijn hier van belang.

Bekijk onze badkamers

Maatkasten

Droomt u van een dressing, inbouwkast, schuifdeurkast, slaapkamermeubilair of totaalinrichting op maat? Bespreek het met onze adviseurs. Zij staan altijd voor u ter beschikking. Wij realiseren al jaren comfortabele thuiskantoren volledig naar uw smaak en comfort.

Bekijk onze maatkasten

Ambachtelijk maatwerk & eigen productie

In onze ateliers maken wij uw dromen waar. Ambachtelijk maatwerk en eigen productie worden door onze vakmannen hoog in het vaandel gedragen. Wie voor een keuken, badkamer, interieur… van bij Van Lommel kiest, gaat voor kwaliteit.

Kom ons maatwerk bewonderen in onze showroom te Aarschot of te Westerlo. Onze showroom in Westerlo is maar liefst 3000 m² groot. Geen enkele andere handelaar in onze sector heeft een showroom van deze omvang. Dit maakt ons dan ook extra trots!

Laat je inspireren in een van onze toonzalen

Contacteer onsMaak een afspraak

Al 30 jaar scoren
wij in uw interieur

Hoofdsponsor Lierse
VorigeVolgende