Domeinnaam Speelonlinegames.nl

Web Name: Domeinnaam Speelonlinegames.nl

WebSite: http://www.speelonlinegames.nl

ID:272148

Keywords:

Domeinnaam,Speelonlinegames,nl

Description:


Deze domeinnaam is te koop

Speelonlinegames.nl

eenmalig

€909,-

excl. BTW

Betalen met iDEAL Verhuiscode per email Factuur per email Direct te gebruiken Domein kopen

in 3 termijnen

€303,-

per mnd | excl. BTW

Gespreid betalen via In3 1e termijn met iDEAL Perfect voor ZZP-ers Gelijk aan de slag Meer informatie

Deze mooie domeinnaam kan al over een paar minuten van jou zijn. Betalen gaat eenvoudig en vertrouwd via iDEAL. Dat werkt hetzelfde als in andere Nederlandse webwinkels. Direct na de betaling ontvang je per e-mail de bevestiging, de factuur en de verhuiscode. Verhuis de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt aan de slag met je nieuwe website.

Scroll Down

Deze domeinnaam overnemen

Je hebt een goed idee en de domeinnaam speelonlinegames.nl zou daar perfect bij passen. Je ziet het al helemaal voor je. Dan hebben we goed nieuws, want deze domeinnaam kan zonder ingewikkeld gedoe worden overgenomen. Je betaalt eenvoudig en vertrouwd met iDEAL en na de betaling ontvang je automatisch de bevestiging, factuur en verhuiscode per email. Verhuis de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

Aan de slag in 4 stappen

Factuurgegevens invullen

Bij de aankoop van deze domeinnaam ontvang je gewoon een gespecificeerde factuur. Vul de juiste gegevens in en let goed op of het email-adres klopt, hier sturen we immers de verhuiscode van de domeinnaam naar toe.

Afrekenen met iDEAL

De domeinnaam afrekenen gaat eenvoudig en vertrouwd met iDEAL via de betaalomgeving van je eigen bank. De getoonde prijs van de domeinnaam is een bedrag exclusief BTW. De betaling die je doet is inclusief BTW.

Check je e-mail

Direct na een succesvolle betaling ontvang je automatisch een e-mail met de bevestiging van je aankoop. Met deze e-mail is de factuur als bijlage meegestuurd. De verhuiscode van de domeinnaam staat onderaan op deze factuur. Soms komt deze email in de spam folder.

Verhuis de domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze verhuizen naar je eigen provider. Hiervoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten. Veel succes met de plannen!

Scroll Down

Over onze dienstverlening.

MooieDomeinnaam.nl

MooieDomeinnaam.nl is een handelsnaam van Media Village BV. Wij zijn een bedrijf met een grote verzameling mooie domeinnamen. Een deel van die domeinen staat net als deze te koop voor een vaste prijs en is terug te vinden op MooieDomeinnaam.nl. Met de slimme zoekfunctie vind je de mooiste domeinen.

Veilig betalen

Wanneer je online een betaling doet moet je erop kunnen vertrouwen dat je gebruik maakt van een betrouwbaar en veilig systeem. Bij ons betaal je via iDEAL en hiervoor maken we gebruik van de systemen en technische expertise van Pay.nl, de betrouwbare en innovatieve Payment Service Provider.

Een .nl domeinnaam

Nederlandse bedrijven en individuen gebruiken het liefst een .nl domein om zich online te presenteren. Media Village B.V. is sinds 2005 deelnemer van Stichting Internet Domein-registratie Nederland (SIDN.nl) en daarmee officieel registrar van domeinnamen onder de .nl extensie.

Geen iDEAL optie?

Met iDEAL betalen is veruit de eenvoudigste manier om bij ons een domeinnaam te kopen. Ben je niet in de gelegenheid om met iDEAL af te rekenen, neem dan contact op voor een factuur per email . We rekenen dan wel €79,- administratiekosten.

International sales

When you are NOT established in the Netherlands contact us by email: We can always send you an invoice for the domain and await payment by bank transfer. Since this process is not automated there will be an additional €79,- administrative fee.

Contact opnemen

Heb je een vraag over de aankoop van een domeinnaam? Laat het ons altijd even weten. Een email stuur je naar . We zijn nog veel makkelijker bereikbaar via telefoonnummer 088-8777555. Hier kun je ook met WhatsApp een vraag stellen.

Scroll Down

Met een mooie domeinnaam bereik je meer.

Een mooie domeinnaam werkt echt beter. Het straalt vertrouwen uit en in combinatie met een goed werkende website doe je tegenwoordig echt niet meer onder voor gevestigde marktpartijen. Op deze site staat altijd wel een leuke optie voor een nieuw project. Een mooie domeinnaam is het halve werk!

Stefan BakkerOnline Marketeer

Wanneer je domeinnaam ook je merk is, dan moet een potentiële klant al bij het eerste contact nooit meer vergeten waar je voor staat. Tegenwoordig hoor ik iets te veel moeilijk gespelde normale woorden als merk, die dan vervolgens eindeloos moeten worden uitgelegd. Met een Q hier en de U van... Doe mij maar een mooie domeinnaam!

Irene de GrootRetail Specialist

Wat een topsysteem hebben jullie om even snel een mooie domeinnaam te kopen. We hadden hier 's ochtends een bespreking met een klant. Al vrij snel waren we er op basis van een geschikte domeinnaam en budget uit. Binnen een paar minuten was de domeinnaam gekocht en verhuisd. Diezelfde middag hadden we een eerste testversie klaar staan voor de klant.

Joris Egberts Webdesigner

MooieDomeinnaam.nl is onderdeel van Media Village B.V. Een bedrijf met een grote verzameling mooie domeinnamen, waarvan een deel net als deze te koop staat voor een vaste prijs. Zie het aanbod op MooieDomeinnaam.nl.

Adres

Media Village B.V.
De Overtoom 92
3353HC Papendrecht

Contact

E-mail:
Telefoon: 088-8777555
WhatsApp: 088-8777555

© Copyright 2022 Media Village B.V. | KvK 24380008 | BTW 820150812B01 Design by styleshout

TAGS:Domeinnaam Speelonlinegames nl

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
GratiZ.nl: Gratis Producten, Spu

  Gratis ProductenPrijsvragenBol.com ActiesGratis DonerenContactNieuwsbriefGratis ProductenPrijsvragenBol.com ActiesGratis DonerenContactNieuwsbrief Gra

Tio = Persoonlijk, ondernemend &

  DeutschEnglishInloggenContactHomeStuderen bij TioOpleidingen Op zoek naar welke opleiding
het beste past bij jou?Doe de studiekeuzetestHbo / AdHbo / A

Woonwinkeltop100.nl

  Woonwinkeltop100.nlBlogContactWelke meubels zijn belangrijk om in huis te hebben?Op het moment dat je een huis gaat inrichten, is het natuurlijk erg h

De mooiste boeken, cadeaus, kant

  Skip to content Een goed boek vind je via boekenwinkel.nl

Campermarkt.nl - campers - nieuw

   Campermarkt.nl
de gratis marktplaats voor nieuwe en gebruikte campers KampeerChecklist.nl|Kampeerkalender.nl|Alles over ka

Vouchervandaag - De beste vouche

   Klanten

Vakantiewoning of vakantiehuisje

  MenuThema's en Tips Thema'sDuurzaamheidBijzondere overnachtingenFietsvakantiesGroespverblijvenAan zeeWandelvakantiesWeekendje wegEvenementenVakantiepa

voedigscentrum.nl

  

Online Verf Kopen | 40% Goedkope

   Toggle menu Gratis verzending v.a. €45,-

#gatochweg | Travelbags.nl

   Voor 23:59 besteld, maandag in huisGratis verzending vanaf 39,-Gratis retourneren4.897.700 reviews .st0{fill:#00B67A;} .st1{fi

ads

Hot Websites