Työtä tehostavat teknologiat vaativiin ympäristöihin | Kauko Oy

Web Name: Työtä tehostavat teknologiat vaativiin ympäristöihin | Kauko Oy

WebSite: http://www.kaukomarkkinat.com

ID:271186

Keywords:

teknologiat,vaativiin,Ty,tehostavat

Description:


Vaativien työympäristöjen asiantuntija

Tietotyön teknologiat

Kenttätyön koviin ja vaativiin olosuhteisiin soveltuvat välineet ja ratkaisut

Lue lisää

Medical IT ja Healthtech

Medical IT -laitteet terveydenhuoltoon ja healthtech-teknologiat yrityksille

Lue lisää

AV-teknologia

Kestäviä, kustannustehokkaita ratkaisuja ja kuvanlaadultaan huippuluokkaisia AV-laitteita

Lue lisää

Turvatekniikka

Luotettavia ja kestäviä ratkaisuja reaaliaikaiseen valvontaan ja tallenteiden analysointiin

Lue lisää

Kaukokatseisesti kehittyvät laiteratkaisut, sovellukset ja palvelut eri toimialoille

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Yhdessä eri alojen parhaimpien toimijoiden kanssa kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Osaamisemme

Osaamisemme ydintä on huomioida käyttäjä ja hänen tarpeensa toimintaympäristössään. Oli kyseessä tuotanto- tai huoltotyö teollisuudessa, varastotyö logistiikassa, palveluammatit kaupan alalla, potilastyö terveydenhuollossa, elämyksellisten tapahtumien järjestäminen kulttuurin tai opetuksen parissa, valvontatehtävät tai viranomaistyö kentällä, tai muu työ vaativissa olosuhteissa, teemme työnteon arjesta sujuvaa ja tehokasta.

Teknologiamme

Edustamiemme teknologioiden tehtävä on taipua vastaamaan käyttäjiensä tarpeisiin nyt ja jatkossa. Luomme räätälöityjä, saumattomasti yhteen toimivia kokonaisuuksia puettavista teknologioista, tietotyötä tehostavista teknologioista, langattoman viestinnän laitteista ja järjestelmistä, medical IT -laitteista ja terveysteknologian ratkaisuista, pro AV -teknologioista sekä turvatekniikan laitteista ja järjestelmistä - aina tarpeisiisi vastaten.

Palvelumme

Kun hankit meiltä tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun, saat rinnallesi palvelevan teknologiakumppanin. Emme hylkää sinua esiasennusten ja käyttöönottojen jälkeen: saat laitteillesi huollon asiantuntevien ammattilaistemme kautta, autamme käyttäjätuessa sekä laitehallinnassa. Palvelemme sinua asiantuntemuksella koko laitteiden ja sovellusten elinkaaren ajan. Kauttamme saat hankinnoillesi myös rahoitus- ja leasingpalvelut.

Verkostomme

Verkostomainen toimintamme takaa, että pääset hyödyntämään uusia teknologioita, sekä hakemaan kanssamme aivan uudenlaisia ratkaisuja liiketoimintasi tueksi. Tutkimuksen ja kehityksen yhteistyökumppanimme, vastuulliset ja innovatiiviset päämiehemme, sekä osaavat asennus- ja teknologiakumppanimme auttavat kehittämään uudenlaisia, kestävämpiä työntekotapoja ja tekevät käyttöönotoista sujuvia.

Tutustu Kaukoon Ota yhteyttä

Uutiset | Blogit | Artikkelit
Lue lisää Kauko general, Kaukokatse, Kestävä kehitys

Kaukaa viisas tekee teknologiahankinnat harkiten - mitä se tarkoittaa?

Liikkuva tietotyö, Turvatekniikka, Kauko general

Uhkatilanteet yleistyvät työpaikoilla - miten turvatekniikka auttaa?

Vahvennettu tietotekniikka, Liikkuva tietotyö, Kauko general, Puettavat teknologiat

Mikä puettava älylaite on ja millaisiin työtehtäviin sitä voi käyttää?

Opi nopeasti perusteet uusista teknologioista - ota #teknologiatulkki-videosarjamme seurantaan!

Kauko teknologiatulkkina -videosarjassa asiantuntijamme esittelevät uusia teknologioita ja niiden hyödyntämistä erilaisissa haastavissa työympäristöissä. Videoiden avulla opit muutamassa minuutissa perusteet työtä tehostavista ja turvaavista laitteista ja sovelluksista.Ota kanavamme seurantaan YouTubessa ja tutustu #teknologiatulkki-videoihin!

Tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä toimintaan ja tuotantoon

Parantaakseen suorituskykyään on ymmärrettävä nykyhetken tulokseen vaikuttavat onnistumiset ja haasteet. Reaaliaikaisen tiedon kerääminen toiminnoista auttaa havaitsemaan normaalin suorituskyvyn rajat ja poikkeamat, sekä tekemään tarvittavat muutokset. Autamme ottamaan älykkään tiedonkeruun käyttöön ja hyödyntämään pirstaloitunuttakin tietoa toiminnan ja suorituskyvyn tehostamiseksi - tarpeeseenne räätälöidyllä kokonaisratkaisulla!

Kehitä toiminnan tehokkuutta

Terveellisiä työ- ja asiointiympäristöjä

Terveellisessä ympäristössä keho ja mieli voivat hyvin, jolloin työkin on tehokasta. Esimerkiksi sisäilmaongelmat, siitepölykaudet, kausiflunssat sekä huono työergonomia heikentävät työ- ja asiointiympäristöjen terveellisyyttä. Terveydelliset haasteet voi ratkoa hyvällä suunnittelulla ja valmistautumisella, jolloin tilat sopivat erilaisten ihmisten tarpeisiin. Luo terveellinen ympäristö kanssamme!

Luo terveellinen ympäristö

Toimivuutta organisaation oppimiseen ja globaaliin etäyhteistyöhön

Organisaation sisäisen tiedon ja osaamisen jakamisen täytyisi olla yhtä helppoa kuin pikaviestin kirjoittaminen, mutta samalla yhtä sitouttavaa kuin aito läsnäolo. Matkustuksen vähentyminen, etätyön tekemisen kasvu, henkilöstön vaihtuvuus sekä globaalit asiantuntijatiimit vaativat organisaation oppimiselta ja yhteistyöltä sopeutumiskykyä erilaisiin tilanteisiin etänä ja lähellä. Rakenna toimiva ympäristö kanssamme!

Rakenna toimiva ympäristö

Työturvallisuutta vaativiin ympäristöihin

Erilaiset työympäristöt asettavat omanlaisensa haasteet työturvallisuuden toteutumiselle. Yksintyöskentelytilanteiden lisääntyessä tarve ihmisten reaaliaikaiseen seurantaan ja hälytysten automatisointiin kasvaa, ja uhkatilanteiden määrän kasvu palvelualoilla edellyttää tarkempaa valvontaa sekä ennakointia. Kehitä työturvallisuutta ja estä uhkien toteutumista!

Kehitä työturvallisuutta

Tule inspiroitumaan PRO AV:n, vahvennetun tietotekniikan ja turvatekniikan teknologioista Kauko Studioon

Kun olet tekemässä tarvemäärittelyä seuraavaan projektiisi, tule Kauko Studioon innostumaan uusimmista teknologioista! Ideoidaan yhdessä sujuvampaa myynti- tai huoltotyön arkea, osaamisen siirtoa ja etäyhteistyötä, oman messutilan tai esittelystudion rakentamista, potilastyön turvallisuuden kehittämistä, koulutusten digitalisointia ja videointia - tai mitä tahansa siltä väliltä!

Kauko Studiossa saat hyppysiisi uusinta vahvennettua tietotekniikkaa, turvatekniikkaa sekä PRO AV -teknologioita - ja ennen kaikkea inspiraatiota niiden hyödyntämiseen. Tutustu Kauko Studion tarjontaan ja varaa aika inspiroitumiseen asiantuntijamme kanssa!

Uusimmat innovaatiot

Jotta arkesi olisi mutkattomampaa ja liiketoimintasi tuottavampaa, etsimme jatkuvasti uusia teknologioita ratkomaan työntekosi haasteita. Tutustu uusimpiin innovaatioihimme!

Hyvinvointia ja työtehoa parantava BrainLit- biosentrinen valaistus

Vahvennetut RealWear-älylasit osaamisen siirtoon ja etäyhteistyöhön

Kameranohjausjärjestelmä Seervision - tehosta videotuotantoja ja paranna striimien laatua

Etämentorointi ja videoavusteinen etätuki leikkaussaleihin - Rods&Cones

KaukoTurva - mobiilisovellus yksintyöskentelyn turvaamiseen

Kohdetta seuraava projisointi vangitseviin elämyksiin

Asiakkaitamme

Etsitkö ratkaisuja työtehon tai -turvallisuuden parantamiseen vaativissa ympäristöissä?

Ratkomme tehokkuuttanne heikentävät työnteon haasteet toimintaympäristöönne aidosti sopivalla ratkaisulla. Ota yhteyttä, asiantuntijamme auttavat!

Kauko Oy

Vaativien työympäristöjen asiantuntija.

Keilaranta 17, 02150 Espoo
+358 9 5211
info@kauko.com

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

Huolto ja tuki

Laskutustiedot

Yritys

Meille töihin

Hansel-puitesopimus

Sopimusehdot

Tietosuojaseloste

Evästekäytäntö

Myynti- ja toimitusehdot

Nimetön ilmoituskanava väärinkäytöksille

Seuraa meitä

© 2022 Kauko Oy

TAGS:teknologiat vaativiin Ty tehostavat

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Kotisivukone - kotisivutyökalu

  {LoginButton} ×{LoginModalHeading}{TabMyHostaan}{TabPlesk}{TabWebmail} PalvelutWebhotellitWP-webhotellitWordPress ylläpidollaWooCommerce ylläpi

ElectriCity

  Hoppa till huvudinnehåll conferencelunchmovecompanymapcontactslindholmenlindholmen 2travelinfo Lindholmen S

Futunio - Ammattiliitoille ja Ty

   Ammattiliitot Työttömyyskassat Meistä sanottua Rekry

Global Child Protection Area of

   Request tailored, remote support on child protection coordination, information management, and thematic areas. Learn about the Help Desk

Forssan Yrityskehitys Oy / FYK B

  Sisältöön &raquo;EtusivuAloittavan yrittäjän palvelutYritysneuvontaTukea yrittäjyyteenRekrytointiHenkilöstön palkkaaminenTukea työllistämise

PPL - UK and international recor

  Javascript must be enabled for the correct page display Skip to ContentOpenWhat we doWhat we do homeWho we work withData and technologyGlobal Services

Omega bilance &#8211; Reliabilit

   Skip to content

We:ll Magazine | Hospitality Tre

  

Affidaty EcoToken

  Affidaty EcoTokenSito in aggiornamento

Pinsanity® Dubai | Abu Dhabi |

   0 Skip to Content

ads

Hot Websites