Eco ontwerp & advies: beplantings- en beheeradvies

Web Name: Eco ontwerp & advies: beplantings- en beheeradvies

WebSite: http://www.vlindererbij.nl

ID:366063

Keywords:

amp,ontwerp,Eco,advies

Description:


Ecologisch Ontwerp & Advies

Ecologisch ontwerp & advies en cursussen voor meer biodiversiteit

Het ecologisch ontwerp & advies bedrijf : een diervriendelijke plek waar het elke dag een feest is om van die bloeiende bloem of dat fascinerende diertje te genieten. Dat staat mij voor ogen als ik een tuin voor u ontwerp en een beplantingsplan voor u maak. Omdat ik biodiversiteit héél belangrijk vind.

Ik vind het fantastisch hoe het icarusblauwtje haar klavertjes gebruikt of de keizermantel viooltjes. Want ik weet dat we daardoor niet alleen mooie vlinders zullen zien, de rupsen zullen ook voor meer vogels zorgen. Er zijn zoveel mooie bloeiende planten, struiken en bomen die een feest zijn voor vogels, dagvlinders, wilde bijen. Er is zoveel biodiversiteit wat je zelfs op de kleinste oppervlakte nog een helpende hand kan bieden. Ook krekels, libellen, amfibieën of bijv. eekhoorns of egels kunnen een plek vinden in uw particuliere tuin ,bedrijfsterrein of buurt. Ik ga ervoor met mijn diervriendelijke bedrijfje en mijn ecologisch ontwerp en beheersadvies en hoop zo de biodiversiteit samen met u te ondersteunen. Het is een hele leuk uitdaging om die te combineren tot een stijlvol aangenaam geheel.

De ecologische, natuurrijke, diervriendelijke, biodiverse siertuin

Het hele jaar door kunt u genieten van een mooie natuurrijke diervriendelijke siertuin, waar veel in fladdert, vliegt en zwemt. Dat kan door middel van mijn Eco ontwerp & advies bedrijf: Vlinder er Bij. In allerlei stijlen en voor elk budget. Ieder heeft eigen wensen en ideeën over zijn of haar tuin en elke situatie is anders. Daardoor is de inrichting telkens anders. Zijn er wel of geen kinderen, is het een klein of groot terrein, een nieuwe of al bestaande tuin. Wilt u een formele of weelderige uitstraling?

Ontwerp en het beplantingsplan en onderhoudsplan

Bij het ontwerp & advies voor een natuur(rijke)tuinen heb ik voor ogen mooie tuinen die in biologisch evenwicht zijn. Het laatste door middel van beplantingsplannen die diervriendelijk zijn. De beplanting bepaalt hoeveel diersoorten u zult vinden in uw tuin. Het onderhoudsplan hoeveel diersoorten u kan behouden in uw tuin. Dat alles zonder gebruik van gif, met zoveel mogelijk bloemrijke beplanting en zo min mogelijk steen. Waar mogelijk een gesloten grondbalans en hergebruik van materialen.

Voor wat kunt u bij mij terecht

Ik zet mijn kennis graag zo breed mogelijk in. Daarom kunt u bij mij, Wankja Ferguson, (Eco ontwerp & advies) terecht voor uw ontwerp, beplantingsadvies en onderhoudsadvies voor tuinen en beheeradvies voor de openbare ruimte. Niet alleen voor de particuliere tuin ook voor een bedrijfsterrein, een bedrijfstuin, een buurttuin of speelplaats.

Cursussen, workshops en lezingen

Tevens geeft ik een reeks cursussen , workshops en lezingen die u kunt aanvragen. Dat voor als u graag zelf aan de slag gaat en informatie wilt vergaren over hoe dat dan zou kunnen.

Samen

Telkens weer is het voor mij een uitdaging om iets moois en unieks te maken, samen met u de opdrachtgever. Gaat u die uitdaging samen met mij aan?

Het ecologisch ontwerp- en adviesbedrijf: ‘Vlinder er Bij’ kan een volledig ontwerp , beplantingsplan en onderhoudsplan voor een nieuw in te richten particuliere tuin of bedrijfsterrein maken en dit ook voor u onder begeleiding laten aanleggen. Ik kan ook met u samenwerken aan een eigen ontwerp.

U kunt desgewenst ook zelf met het ontwerp en beplantingsplan aan de slag gaan. Dan kan ik u advies over beplanting en inrichting geven, zodat u in uw tuin of terrein veel dagvlinders, vogels, wilde bijen en andere dieren kunt gaan verwachten. Kortom u kan een zéér biodiverse tuin creëren.

Bestaande tuinen diervriendelijker maken of de biodiversiteit verhogen

Ook bij bestaande tuinen kan met regelmaat middels het toevoegen van een aantal planten soorten de biodiversiteit een extra impuls gegeven worden. Het betreft dan een beplantings- en onderhoudsadvies middels welke u uw tuin extra functies kan bezorgen voor vlinders, wilde bijen, vogels en andere dieren.

Ook middels bovengenoemde cursussen kunt u uw kennis vergroten en zo meer doen voor het biodiversiteitsbehoud. Elk stapsteen is er eentje !!

Bent u geïnteresseerd, neem contact op, ik maak graag met u een afspraak.

Dit delen:

Ecologisch, diervriendelijk ontwerp en beplantings en beheeradvies voor veel biodiversiteit, wilde bijen, dagvlinders, vogels, amfibieën en andere dieren

Blog

Ondersteund door WordPress
Don`t copy text!Reacties laden....Reactie×

TAGS:amp ontwerp Eco advies

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Clearwater & Barriere Employment

  HomeServicesLocal TrainingFunding InformationWork Search SitesAbout UsWelcome Clearwater WorkBC Centre Barriere WorkBC Centre
Clearwater

MAN Truck & Bus Service Sieckend

   MAN Truck & Bus Service SieckendiekStartseiteUnternehmenÜber unsFirmengeschichteWerkstattTeamBester ServiceStellenangebotePraktikaBeratung &#0

KHPro cocinas, reformas y hogar

   InicioKH Pro ShowroomTu imaginaKH Pro AsesoraKH Pro ProyectaKH Pro ReformaKH Pro AmueblaSueño

Autopflege Stelzner - Premium Fa

  StartseitePreiseReferenzenKontaktOnlineshopYoutube ChannelFAHRZEUGPFLEGEAUS LEIDENSCHAFTLeistungen & PreiseVERKAUFSAUFBEREITUNG
SIE MÖCHTEN IHR FAHRZ

Startseite - Streit Telecom

  Zum Inhalt springenStrommangellage? Kein Grund zur Panik.MehrStartseiteDienstleistungen

THS | Tank & Handel Schweiz | R

   :root{--color_0:140,139,139;--color_27:164,190,195;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:255,203,5;--color_4:0,136,203;--col

PROMIDEA AG &#8211; Werbeartikel

   DE FRHomeKontakt +41 71 667 07 07 Portal DE FRPortalMENUMENUProd

Schweißfachbetrieb Zange - Schw

   Hotline+49 (0) 3643 825 581Email: zange@spezialschweissen-zange.de

Das Camper Van Summit Meeting -

  Direkt zum Inhalt EventLocationSponsorenDie MacherGates of SummerProgramm Ticketsbuchen 29.09. – 03. Oktob

Campbell & Company | Spring Hill

  Call us today (352) 683-7365 Client LoginMy Advisor • My CFO • My CPAMenuMy Advisor • My CFO • My CPAHomeAbout UsOur TeamCommunity InvolvementMedi

ads

Hot Websites