Καλώς Ήλθατε στην Save for Home

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας είναι με ενιαίο Back Office που συνδυάζει ολοκληρωμένα
 3 επιχειρήσεις σε μία.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 

Η επιθυμία της Save For Home ήταν να δημιουργήσει ένα σύνολο ανθρώπων που με την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που μέχρι σήμερα υπήρχε.
Η επιθυμία αυτή έγινε πράξη και η Save For Home έχει να επιδείξει ολοκληρωμένες λύσεις και στους 3 τομείς που
δραστηριοποιείται.
Η Save For Home έχει ξεκάθαρο όραμα και σαφείς στόχους τους οποίους υπηρετεί πάντα με συνέπεια.
Συνεχίζει να αναπτύσσεται βασιζόμενη στην οργάνωση, την λειτουργία της, έχοντας επιτύχει αποτελέσματα και διακρίσεις που την διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Μάθετε Περισσότερα για την Εταιρεία μας

Κατασκευαστική

Η Save For Home είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται και με τμήμα κατασκευής στον τομέα των ανακαινίσεων με έργο που βρίσκει εφαρμογή τόσο σε κατοικίες (Διαμερίσματα ή Μονοκατοικίες) όσο και σε Επαγγελματικούς Χώρους
(Καταστήματα, Γραφεία, Καφετέριες, Εστιατόρια, Ιατρεία, Φαρμακεία κλπ).
Παράλληλα, η Save For Home παρέχει σημαντική υποστήριξη σε θέματα Μηχανικού και Πολεοδομίας όπως μελέτες, νομιμοποίηση αυθαιρέτων, ενεργειακά, αλλαγές χρήσης, έλεγχοι ακινήτου κλπ.

Περισσότερα

Μεσιτική

Η Save for Home πρωτοπορεί και στον τομέα του Real Estate.
Σε εμάς θα βρείτε ότι καλύτερο πωλείται ή ενοικιάζεται αυτή την στιγμή στην αγορά της Κρήτης και ειδικότερα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και εδρεύουμε.
Από οικόπεδα, αγροτεμάχια, παραθαλάσσια οικόπεδα, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία στα οποία εγγυόμαστε ότι είναι έτοιμα για πώληση.
Η εταιρεία συνεργάζεται με έμπειρους Νομικούς συμβούλους για την πιστοποίηση των ακινήτων, οπότε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και τα άλλα είναι δική μας δουλειά.

Τα Ακίνητα μας

Διαχείριση Ακινήτων

Η διαχείριση ακινήτων χρειάζεται υπευθυνότητα και εμπειρία. Γι’ αυτό εμείς στην Save for Home φροντίζουμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα τμήματα Λογιστικής και Γραμματειακής Υποστήριξης, Τεχνικής Κάλυψης, Ασφαλειών και Νομικής Προστασίας, και ενημερωνόμαστε διαρκώς για όλες τις εξελίξεις σε θέματα νομικά και νομοθετικά, εγκυκλίους, ασφαλιστικά, επενδυτικά κλπ.
Η Save for Home αντιμετωπίζει με την ίδια υπευθυνότητα όλους τους πελάτες της. Μικρές ή μεγάλες πολυκατοικίες, κτιριακά συγκροτήματα, εμπορικά κέντρα, οικισμοί και οι μηχανολογικές – ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τους, αποτελούν για εμάς, τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, το πεδίο της καθημερινής μας εργασίας με μοναδικό στόχο την ομαλή λειτουργία τους.

Τώρα και με τμήμα AirBnb

Περισσότερα