Igényes weblap elérhető áron

Ha szeretné, hogy cége, vállalkozása igényes és egyedi weblappal, jelenjen meg az Interneten, és honlapját leendő vevői meg is találják, bízza a weblapkészítés feladatait a Perscriptor WebStúdió Kft.-re.

A weblapkészítés teendőin túl a teljes webes arculattervezés elvégzését is vállaljuk, melynek része a logótervezés, a banner, névjegykártya és favicon készítés. Mindezeken túl segítünk a weboldal szöveges tartalmának elkészítésben is, amely a vevőszerzés fontos lépése.

Weblapkészítés szolgáltatásaink:

3 egyedi webdesignteljes arculat kialakítása (logó és névjegykártya tervezés is!)weblapkészítés cégek és egyéni megrendelők részéreweblapkészítés statikus és dinamikus alapon (adminisztrációs felülettel)WordPress alapú weboldalak készítése cégre szabott kinézettelweboldal készítés html, Php, JavaScript nyelveken

Hogy termékeit, szolgáltatásait megtalálják a vevők, fontos, hogy weblapját a keresők, különösen a Google minél előkelőbb helyen rangsorolja. Bízza a keresőoptimalizálás feladatát ránk, és fizessen csak akkor, ha a keresőoptimalizálás sikerrel járt, azaz kiválasztott kulcsszavakra cégének honlapja az első oldalra került. A keresőoptimalizálás során kizárólag legális és etikus eszközöket használunk.

Látogatottságnövelés szolgáltatásaink:

AdWords kampányok létrehozása, beállításaKeresőoptimalizálás egyszeri sikerdíj ellenébenFolyamatos keresőoptimalizálás, hogy versenytársai vissza ne előzzékKeresőoptimalizálás kulcsszavakra és kulcsszó-párokra

Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a keresőoptimalizálás időben és költségben túl nagy terhet róna Önre, akkor javasoljuk az AdWords használatát. A hirdetés elkészítését és felügyeletét szintén kedvező áron vállaljuk.

WordPress alapú weboldal készítése: (ÚJ!)

Ha szeretne vállalkozásának egy jól működő, összetett weboldalt, hírekkel, bloggal vagy egyszerű ajánlatkérővel, mely mobil eszközökön is jól jelenik meg, de nem tud százezer forintot költeni egy egyedi rendszerre, akkor válasszon WordPress alapú weboldalt! Garantáltan tetszeni fog az ára!