Un paisatge dins la copa.

Els nostres vins

Lots d’Estiu.

Descobreix els lots de Vins de Taller.

Veure'ls tots

Els vostres preferits.

Aquests són els vostres tres vins preferits. Descobreix tota la nostra col·leció de vins i caves a la nostra botiga.

Phlox 21 from 16.00 Veure'ls tots

Les experiències.

Passeja i tasta (10 vins)

Experimenta al complet la nostra filosofia ecològica i biodinàmica amb un passeig entre vinyes i un tast de vins on percebre la màxima expressió del paisatge a la copa.

Veure-les totes

Wine Bar Entre Vinyes

A Vins de Taller obrim la nostra terrassa Wine Bar els diumenges al migdia perque gaudeixis de l’esclat de la primavera al bell mig de l’Empordà.

Veure-les totes

La filosofia.

Vins de Taller és la culminació d’un somni perseguit per un expert en plantes, jardins i paisatge, que va convertir un erm en un jardí, i uns camps en uns vinyets.

Antoni Falcón va crear Vins de Taller el 2002 a Siurana d’Empordà, tot sabent que un projecte d’aquestes característiques precisa grans dosis d’il·lusió i experiència, i conscient que la paciència i el factor temps són fonamentals en els processos que tenen com a base les plantes.

Ara fa 17anys que va néixer Vins de Taller, una societat primer limitada a l’entorn familiar i posteriorment ampliada a un grup de socis i amics que comparteixen una mateixa manera de veure la vida. Tots ells, de professions liberals i creatives, aporten rigor, experiència i noves idees al projecte comú on preval l’excel·lència dels vins per sobre d’una producció elevada d’ampolles.

El jardí secret.

Un dels possibles al·licients de passejar per les vinyes de Vins de Taller és poder visitar el jardí particular de la família Falcón. L’Antoni porta més de 40 anys dedicant-se al món de les plantes i el paisatge... Després d'haver realitzat infinitat de jardins i parcs, fa 15 anys ell i la seva dona, Patrizia, arquitecta-paisatgista, van decidir fer arrels a l'Empordà i plantar finalment el seu propi jardí.

Aquest jardí mostra una gran varietat d'espècies arbustives i de plantes vivaces. Té, a més, una col·lecció de més de 100 rosers de varietats antigues, i alguns arbres singulars.

Potser el més interessant, des del punt de vista paisatgístic, és la transició des de la terrassa al jardí, la bassa-piscina, la vista a la primera vinya experimental que es va plantar a l'inici de l'activitat vitivinícola i el camp d'oliveres, per finalitzar la visual amb el bosc del Serrat de Pins halepensis, Roures i Alzines.