Nagyvállalati Logisztika | Nagyvállalati Logisztika

Web Name: Nagyvállalati Logisztika | Nagyvállalati Logisztika

WebSite: http://www.nagyvallalatilogisztika.hu

ID:280050

Keywords:

Nagyv,llalati,Logisztika

Description:


Regisztráció

KONFERENCIÁRÓL

Rólunk

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja logisztikai, raktározási, beszerzési és supply chain vezetőket tömörítő egyesület.

A Klub 2008-as megalakulása óta több mint 120 taggal rendelkezik, akik számára a szakmai szövetség kapcsolatépítési, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít.

Az NLV Klub célja egy olyan önkéntes és emberi kapcsolatokon alapuló közösség létrehozása, ahol a tagok egymást segítve törekszenek arra, hogy munkájuk könnyebbé, eredményesebbé és professzionálisabbá váljon.

A Klub kiemelkedő rendezvénye a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Konferenciája, mely egy kivételes lehetőség arra, hogy gyakorló szakemberek egymással aktuális, napi problémáikat megosszák, vagy őket foglalkoztató stratégiai kérdésekben eszmét cseréljenek. Konferenciasorozatunk 2008 óta kerül megrendezésre, népszerűségét mutatja a résztvevők számának folyamatos növekedése, valamint az, hogy évről évre teltházas az esemény.

Miért érdemes részt venni?

Önnel is előfordult már, hogy akadályokba ütközött munkája során? Nem volt biztos abban, hogy a technológia, amit választ, a legjobb megoldás lesz? Mindig érdekelte, hogy a konkurencia hogyan csinálja? Szeretne a legjobbaktól tanulni?

Akkor itt a helye!

2022-ben 16. alkalommal rendezzük meg a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Nemzetközi Konferenciáját több mint 300 logisztikai, beszerzési, raktározási, supply chain vezető részvételével.

Az előadóink között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek, akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé.

Kinek szól?

Nemzetközi és országos konferenciánkon nagyvállalatok logisztikai vezetői, raktárvezetői, beszerzési vezetői, supply chain managerei lesznek jelen.

A helyszínről

Grand Hotel Esztergom****

2021 nyarán nyitotta kapuit a 4 csillagos superior szálloda Esztergom szívében, a Prímás-szigeten, festői környezetben.

A lobbyba érkezve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. 131 igényesen berendezett szobát és 18 tágas luxus lakosztályt kínál 4 szinten, némelyikből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára.

A szálloda konferencia- és tárgyalótermei a legkülönbözőbb céges rendezvények helyszínéül szolgálnak a modern beépített technikai felszereltségükkel. A -1 szinten található 700 m2-es játéktér tökéletes helyszínt nyújt csapatépítő programoknak is.

Szállodánk kutyabarát, kijelölt szobáinkban fogadjuk kiskedvenceiket.

Bazilika Day Spa

Tetőtéri day spa részlegünkön vendégeinknek lehetősége van nyugodt körülmények között kikapcsolódni Esztergom mesés látképét csodálva.

A Bazilika Day Spa egy kisebb méretű, exkluzív helyiség, ami méretéből adódóan limitált létszámban fogad be vendégeket, ezzel biztosítva a nyugodt környezetet. A szolgáltatásokat és a napsütötte terasz nyugalmát a terület felnőttbarát jellegéből adódóan zavartalanul élvezhetik vendégeink. Amíg a szülők pihennek, a legkisebbek Pepper Élménybirodalmában tölthetnek el időt.

Szolgáltatások: Privát jakuzzi szoba, jakuzzi, finn szauna, infraszauna, bio szauna, panorámás pihenő szoba, Day Spa bár.

Résztvevőink véleménye

Számos személlyel volt lehetőségem névjegykártyát, illetve néhányukkal bővebb információt cserélni.
Az elképzelhetetlennek vélt feladatok is kivitelezhetőek jó szervezés, megfelelő csapatmunka megléte esetén. Tudatos, környezetkímélő módszerek nem jelentik automatikusan a költségek megnövekedését. Hatékony és költségkímélő a megfelelő szolgáltató alkalmazása, egy-egy folyamat kiszervezése.
jó hangulatban, csodás környezetben lehetőségem nyílt szakmailag felkészült kollégákkal eszmét cserélni, új, érdekes információkat magamévá tenni.

IBV Hungária Kft.

Jó lehetőség volt a kapcsolatépítésre és régi ismerősökkel való találkozásra.

Eni Austria GmbH

Csodás kilátás, hasznos egyeztetések.

TAGS:Nagyv llalati Logisztika

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :

ads

Hot Websites