Tee koko joukko ihmisiä iloiseksi Ärrä-koodilla!

Web Name: Tee koko joukko ihmisiä iloiseksi Ärrä-koodilla!

WebSite: http://www.koodiplus.fi

ID:273030

Keywords:

joukko,koko,Tee,ihmisi

Description:


Kirjaudu sisään Kokeile ilmaiseksi! Koodi+ palvelut Ärrä-koodikampanjatÄrrä-koodit jatkuvassa käytössä Ärrä-koodi Mikä on Ärrä-koodi?Yrityksen kesälahjat Ärrä-koodilla Ota yhteyttä

Tee koko joukko ihmisiä
iloiseksi Ärrä-koodilla!

Palkitse asiakkaitasi ja yllätä sidosryhmiäsi

Miten haluaisit käyttää Ärrä-koodia?


Kertaluonteiset kampanjat Jatkuva käyttö

Mihin Ärrä-koodia voi käyttää?

Hyödynnä Ärrä-koodia esimerkiksi seuraavissa yhteyksissä:

Palkitseminen / lahjat

Palkitse asiakkaitasi, työntekijöitäsi ja muita sidosryhmiäsi nopeasti ja helposti. Iso tai pieni kohderyhmä, lähetä lahja Ärrä-koodilla!

Uusien ja vanhojen asiakkaiden palkitseminenAsiakaslahjatLahjat työntekijöilleKausilahjat (joulu, kesä jne.)Merkkipäivälahjat

Asiakaspalvelun työkalu

Valjasta Ärrä-koodi asiakaspalvelusi työkaluksi! Asiakaspalvelunne työntekijät pystyvät nopeasti ja helposti lähettämään Ärrä-koodeillaesimerkiksi hyvityksiä reklamaatio- tai häiriötilanteissa Koodi+ Senderin avulla.

Reklamaatioitilanteiden hyvityksetHäiriötilanteiden hyvityksetHyvän mielen lahjat

Asiakasaktivointi

Aktivoi asiakkaitasi toimimaan tarjoamalla heille palkinnoksi Ärrä-koodi. Sopii esim. nukkuvien asiakkaiden herättelyyn, sähköpostirekisterin keräämiseen ja uusien asiakkaiden hankintaan.

Aktivoi asiakas esimerkiksi...

...varaamaan vastaanottoaika...varaamaan koeajo...vastaamaan asiakaskyselyyn...liittymään uutiskirjeen tilaajaksi...tyykkäämään Facebook-sivusta

Maistatukset

Haluatko tehdä R-kioskilla myynnissä olevan tuotteesi tutuksi? Tarjoa Ärrä-koodin avulla ilmaisia maistiaisia ja analysoi tilastoista mitentuotetta käytiin noutamassa kioskeilta. Toteuta kampanjan jälkeen kyselytuotteen noutaneille saadaksesi palautetta tuotteestasi ja demografiatietoja asiakaskunnasta.

Mikä on Ärrä-koodi?

Ärrä-koodin avulla teet helposti ja kustannustehokkaasti koko joukon ihmisiä iloiseksi!

Ärrä-koodi on R-kioskin sähköinen lahjakortti, joka lähetään tekstiviestillä kuluttajanmatkapuhelimeen. Näyttämällä Ärrä-koodin missä tahansa Suomen noin 460:ssa R-kioskissa, saa kuluttaja koodiin liitetyntuotteen itselleen veloituksetta.


Ärrä-koodi toimii lahjakortin lailla ja siihen voi liittää erilaisia tuotteita R-kioskin valikoimista.Ärrä-koodin avulla yrityksesi voi vaivatta palkita ja muistaa asiakkaita, aktivoida asiakkaita toimimaan, lanseerata tuotteen tai muistuttaa sen olemassaolosta.

Koodi+ tarjoaa monipuoliset palvelut Ärrä-koodikampanjoiden toteuttamiseen.


Miten sinä haluaisit käyttää Ärrä-koodia?


Kertaluonteiset kampanjat Jatkuva käyttö

Ärrä-koodin hyödyt

Ärrä-koodin hyödyt ovat selvät sekä kampanjan toteuttavalle yritykselle että Ärrä-koodin vastaanottavallekuluttajalle.

Nopea toimitus

Tekstiviestitse toimitettuna Ärrä-koodi saavuttaa kuluttajan välittömästi ja varmasti. Voit tehdä nopeitakampanjoita juuri silloin kuin haluat.

Lunastus mistä tahansa

Ärrä-koodiin liitetyn tuotteen voi lunastaa missä tahansa noin 460:ssa R-kioskissa Suomessa. Jakeluketju onaidosti valtakunnanlaajuinen ja jokaisen suomalaisen tavoitettavissa.

Laaja tuotevalikoima

Hyödynnä kampanjassa R-kioskin laaja tuotevalikoima. Valitse kampanjaasi sopiva tuote useista kymmenistä erivaihtoehdoista. Kysy rohkeasti lisää käytettävissä olevista tuotteista!

Budjetoinnin helppous

Ärrä-koodikampanjan kustannukset voidaan helposti budjetoida etukäteen. Yhden koodin voi lunastaa vainyhden kerran, joka varmistaa sen että kampanjan kustannukset eivät karkaa käsistä.

Turvallinen käyttää

Ärrä-koodi on kertakäyttöinen, eli sitä ei voi käyttää useaampaan kertaan. Koodin voi lähettääedelleen kaverille, mutta koodin liitetyn tuotteen/tuotteet voi lunastaa vain kerran.

Analyysi ja seuranta

Koodi+ mahdollistaa tarkan Ärrä-koodikampanjaseurannan. Saat tietoa viestien toimitusprosenteista,tuotteiden lunastusmääristä sekä -paikoista.

Koodi+ tarjoaa yrityksellenne monipuoliset Ärrä-koodi -palvelut. Ärrä-koodi on R-kioskin sähköinen lahjakortti.Koodi+ -palvelun on toteuttanut NextUp Oy. NextUp Oy on R-kioski Oy:n yhteistyökumppani.

Tietosuojaseloste

Hyödylliset linkit

Ärrä-koodikampanjatÄrrä-koodit jatkuvassa käytössäKokeile ilmaiseksiMikä on Ärrä-koodi?Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Puh: +358 (0)10 349 3800
Web:koodiplus.fi
Web:www.nextup.fi
Sähköposti:info@koodiplus.fi

Yhteistyössä

Kiinnostuitko Ärrä-koodeista? Ota yhteyttä

TAGS:joukko koko Tee ihmisi

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Shyamji Krishna Varma Memorial a

  

chambres d'hotes in een fraai ka

   Chambres d'hotes kasteel Luxe vakantiehuis


Chambres d'hôtes au château Gîte de charme

Onvergetelijke overnacht

She Summits Co. | Teen Outdoor A

  She Summits Co.

Asian Soccer Predictions - We ca

  Welcome to Asian Soccer PredictionsAbout UsPrices and PaymentsReviewsBetting ArchiveAsian Handicap Bet ArchiveAsian Over/Under Bet ArchiveAsian VIP Be

Verhuizen en meteen je energie,

   A-merken De beste deals Binnen 24 uur geregeld Persoonlijk contactKlantenservice +31(85) 002 66 00 | Partner Support +31(85) 002 66 20 Expats

Pizza restaurant, Port Orange, F

  Skip Navigation Dine In, Pick Up, & Delivery Available! Call Ahead! (386) 761-4717 Home About Menu Menu-old Catering Events Foo

Volunteer New York! Official Hom

  Skip to Main Content Skip to Footer

    NGO Committee on Educati

  Welcome to TiddlyWiki created by Jeremy Ruston, Copyright &copy; 2007 UnaMesa AssociationThis page requires JavaScript to function properly.

If you a

Pohjois-Euroopan suurin epäorga

  SuomeksiIn EnglishEtusivuAlueAlueen esittelyTeollisuuslaitoksetPalveluyrityksetTyöpaikatHistoriaKIP rySijoitu alueelleAlue sijoittujalleAlueen valmiu

Luomuelintarvikkeet Sievi | Tuot

   Etusivu Luomutuotteet Kylmäpuristettu luomurypsiöljy Luomu suihkusampoo Luomu lemmikkisampoo Leijona luomusampoo Sopimusviljely Trifolin

ads

Hot Websites