Zorgeloos een leasecontract overnemen via LeaseSwap.nl

Web Name: Zorgeloos een leasecontract overnemen via LeaseSwap.nl

WebSite: http://www.leaseswap.nl

ID:272073

Keywords:

leasecontract,een,Zorgeloos,overnemen

Description:


Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacy statement

Zorgeloos een leasecontract overnemen.

LeaseSwap brengt vraag en aanbod samen voor een razendsnelle lease overname.

Aanbod/aanbieden knoppen

Leaseauto plaatsen Leaseauto zoeken

Zakelijke occasion leasen?
Zoek door ons uitgebreide aanbod!

Laat je leaseauto overnemen

Vul het kenteken in van de auto die je wilt plaatsen.

Uitgelichte beoordeling

Zonder veel administratieve rompslomp ben ik van mijn zakelijke leaseauto af!

Uitgelichte beoordeling

Goede service voor het voorkomen van hoge boetes van de leasemaatschappijen.

Uitgelichte beoordeling

Super tevreden! Binnen een maand was mijn lease auto "geswapt."

Wat is LeaseSwap

Groot (occasion) lease aanbod

Bekijk ons gevarieerde aanbod van leaseauto's.

Afbeelding groot-leaseaanbod-leasecontract-laten-overnemen-leaseswap 18 mnd. lease

Hulp van je SwapBuddy

Ontvang ondersteuning van jouw persoonlijke SwapBuddy.

Afbeelding

Besparing op hoge afkoopsom

Voorkom hoge afkoopkosten op jouw leaseauto.

Afbeelding home-header-leasecontract-laten-overnemen-leaseswap

Acties

Leaseauto plaatsen Leaseauto zoeken

Recente lease overname aanbod

Complete leaseauto advertenties Razendsnelle match Correcte contractafhandeling

Peugeot Expert

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof DieselBijtelling Bijtelling 22%Bouwjaar 2021

Volkswagen ID.3

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof ElektrischBijtelling Bijtelling 8%Bouwjaar 2020

Tesla Model 3

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof ElektrischBijtelling Bijtelling 4%Bouwjaar 2019

Ford Fiesta

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof BenzineBijtelling Bijtelling 22%Bouwjaar 2020

Mini Mini Cabrio

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof BenzineBijtelling Bijtelling 22%Bouwjaar 2021

Tesla Model 3

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof ElektrischBijtelling Bijtelling 4%Bouwjaar 2019

Volkswagen E-Golf

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof ElektrischBijtelling Bijtelling 4%Bouwjaar 2019

Mini Mini Cabrio

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof BenzineBijtelling Bijtelling 22%Bouwjaar 2021

MG ZS

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof ElektrischBijtelling Bijtelling 12%Bouwjaar 2021

Volkswagen Golf Variant

Operational LeaseTransmissie AutomaatBrandstof BenzineBijtelling Bijtelling 22%Bouwjaar 2018

Actie

Bekijk het volledige aanbod

Door mijn leaseauto via LeaseSwap over te laten nemen, heb ik heel veel kosten bespaard!

Henk

Veelgestelde vragen

Ja, vaak kun je de leaseperiode gewoon wijzigen bij overname van een leasecontract. Leg je verzoek neer bij één van onze SwapBuddy's en zij informeren bij de leasemaatschappij naar de mogelijkheden.

De leasetarieven die worden getoond op Leaseswap.nl zijn gebaseerd op (prijs)afspraken die zijn vastgelegd in het bestaande leasecontract tussen de bestaande contractant en de leasemaatschappij. Stel, je verwacht minder kilometers te gaan rijden dan nu vastgelegd in het leasecontract, dan heeft dit uiteraard (een positieve) invloed op het leasetarief.

Wanneer bijvoorbeeld in het bestaande leasecontract geen verzekering is opgenomen en jij wenst dit wel, dan heeft dit uiteraard ook gevolgen.
Indien dit relevant is, zorgen wij er samen met de leasemaatschappij voor dat er voor de overnemende partij een leaseprijs op maat gerealiseerd wordt.  

 

Een SwapBuddy is één van onze enthousiaste medewerkers die proactief vraag en aanbod bij elkaar brengen. Daarnaast handelen ze bij een Swap het gehele (administratieve) proces af. In onderstaande video leggen we precies uit wat een SwapBuddy voor de plaatsende partij betekent.

Allereerst, zorg je voor een blinkend schone auto die je netjes fotografeert. Het oog wil namelijk ook wat! Verder scoor je punten met een complete advertentie waarin je relevante informatie deelt over het leasecontract en de extra opties van de auto. Tot slot kan je overwegen om een overnamebonus aan te bieden. Daarmee maak je het nóg aantrekkelijker voor de overnemer. Succes!

Via LeaseSwap ben je er zeker van dat je een leasecontract kunt overnemen zonder zorgen. We brengen actief vraag en aanbod bij elkaar en handelen bij een match ook het volledige administratieve overnameproces af. De auto laten inspecteren, reinigen en schoonmaken? Ook dit kunnen wij regelen!

Wanneer je op onze website een geschikte leaseauto hebt gevonden kun je profiteren van financieel voordeel en van flexibiliteit. Je hebt namelijk het voordeel van een korte(re) resterende looptijd en bent daardoor flexibel, terwijl je een laag leasetarief gaat betalen dat gebaseerd is op 48 of 60 maanden. In sommige gevallen kun je ook nog profiteren van een overnamebonus die wordt verstrekt door de plaatser van de leaseauto.
Verder kun je vertrouwen op de expertise van onze medewerkers die ervoor gaan zorgen dat het leasecontract contractueel naar jou wordt overgezet en dat de leaseauto in goede staat en op het juiste moment aan jou wordt afgeleverd.

LeaseSwap vindt het belangrijk om transparant te zijn over de prijzen van leasecontract overname. Een overzicht:

Adverteren60 dagen adverteren op LeaseSwap.nl, inclusief inzet en advies van een SwapBuddy: In plaats van € 115 excl. BTW (verplichte kosten) nu tijdelijk GRATIS.Advertentie verlengen? Dit kan eenmalig na 60 dagen voor een periode van 30 dagen extra: € 45 excl. BTW (optionele kosten). Bij verlenging wordt jouw auto weer uitgelicht op onze homepage.Afhandeling contractovernameMatch gemaakt? Onze SwapBuddy handelt het overnameproces administratief van A tot Z af, zodat de leaseauto zo snel mogelijk contractueel wordt overgezet. Onze afhandelingsfee voor deze administratieve verwerking bedraagt € 495 excl. BTW (verplichte kosten, te voldoen alleen bij een Swap en zodra het leasecontract administratief is overgezet en de leaseauto in het bezit is van de overnemende partij).Het is noodzakelijk dat de leaseauto van binnen en buiten is gereinigd op het moment dat de leaseauto wordt overgedragen naar de overnemende partij. Zo weet je zeker dat de volgende berijder een goede eerste indruk krijgt. Wij zorgen dat je auto netjes wordt gewassen en gestofzuigd.  Bij dit reinigingspakket is ook een digitaal innameformulier met een fotoreportage inbegrepen, zodat er na moment van overname geen discussies kunnen ontstaan over eventuele schades. Het gemiddelde tarief voor deze werkzaamheden bedraagt € 295,- excl. BTW. De exacte prijs hangt af van het formaat van de auto.Ook wat betreft het transport van de leaseauto word je volledig ontzorgd. Ons professionele transportteam zorgt dat de auto op de afgesproken dag en tijd bij de nieuwe berijder voor de deur staat. Wij regelen een digitaal uitgifteformulier met handtekening voor ontvangst. De kosten hiervoor bedragen € 75,- excl. BTW.

Het kan voorkomen dat ook een leasemaatschappij administratiekosten rekent voor leasecontract overname. Mocht dit het geval zijn dan worden deze kosten doorbelast aan de oude contractant. Onze SwapBuddy's zullen hierin bemiddelen waar mogelijk.

Heb je een leaseauto waar je graag van af wilt, maar waar nog een langer lopend leasecontract aan verbonden is?  Door je leaseauto te plaatsen op Leaseswap.nl is de kans groot dat het leasecontract kan worden overgenomen door een andere partij. Onze medewerkers begeven zich namelijk dagelijks midden in het netwerk van potentiële overnemende partijen en zetten zich maximaal in om jouw leasecontract te kunnen plaatsen bij een overnemer waar juist de behoefte ligt aan flexibele mobiliteit.
Je kunt dus vertrouwen op één van onze SwapBuddy's. Zodra er een match is gemaakt nemen zij ook de regie om de leasecontract overname administratief te verwerken bij de leasemaatschappij.

Een leasemaatschappij is natuurlijk een hele belangrijke samenwerkingspartner in dit proces. Gelukkig werken nagenoeg alle leasemaatschappijen mee bij een leasecontract overname. Ook zij zijn gebaat bij tevreden klanten.

Als de overnemende partij nog geen klant is bij de leasemaatschappij, zal er een creditcheck plaatsvinden. Een leasecontract overname is dan ook altijd onder voorbehoud van kredietacceptatie. Hiervoor moeten gegevens worden aangedragen richting de leasemaatschappij (bijvoorbeeld: uittreksel KvK, BTW nummer en eventueel recente financiële resultaten). Wij nemen hierin de regie en borgen de voortgang.

Na akkoord van de leasemaatschappij worden de leasecontracten opgesteld en verstuurd. Onze SwapBuddy's controleren de inhoud en de gestelde voorwaarden en zorgen ervoor dat alle handtekeningen worden gezet. Na de contractuele afhandeling is het van belang dat de auto volgens afspraak wordt afgeleverd bij de overnemende partij. Ook dit wordt gecoördineerd door de SwapBuddy's van LeaseSwap.

Bekijk alle veelgestelde vragen Afbeelding

Heb je nog vragen?

Ontvang razendsnel een antwoord op je vraag

WhatsApp 06-59819044 Mail ons 085-833 04 33

Video: Hoe werkt leaseovername via LeaseSwap?

Wij maken de Swap.

Adres

LeaseSwap B.V.
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

Zernikepark 12
9747 AN Groningen

T: 085-8330433
E: contact@leaseswap.nl

Copyright

Copyright (c) 2020, LeaseSwap B.V.; alle rechten gereserveerd

TAGS:leasecontract een Zorgeloos overnemen

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Alles over allergie | Informatie

  

Online roulette | De beste casin

  De beste casino's om roulette te spelen!Contact

Meer informatie over online roulette vind je op www.roulette42.nl en alle over roulette syst

Zonder lastige keuzes een nieuwe

  /*! elementor - v3.6.6 - 08-06-2022 */.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image

Overstappen? Alleen Met De Beste

   Toggle navigation HomeEnergie Overstappen EnergieOverstappen EnergieleverancierBudget EnergieE.ONEnergie DirectEnecoEngieEssentLampirisNederlan

GoHere: Een eigen app, met reist

  Ga naar de inhoud/*! elementor - v3.6.8 - 27-07-2022 */.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.eleme

Home - Zwiers Autotechniek Hooge

  HomeOccasionsTuningSleutelsDienstenGranulaat reinigenInjectoren reinigenRoetfilter reinigenSoftware aanpassingElektrische storingAircostoring en -onde

Eigenschappen van&#8230; &#8211;

  Naar inhoud springenEigenschappen van&#8230;De karakteristieken op een rijtjeMenuEigenschappen inzenden?Huis & TuinEigenschappen van vloerverwarmingGe

Oorzaken van&#8230; &#8211; Aanl

  Naar inhoud springenOorzaken van&#8230;Aanleiding voor een gevolgMenuHomeContactHuis & TuinOorzaken van een koud huisGeplaatstop27 september 2021doorr

Providerhulp.nl - Alle hulp van

  Ga naar de inhoudMenuMenuHomeCaiwayKPNKlantenserviceSpeedtestStoringWebmailTele2KlantenserviceStoringTelfortSpeedtestStoringenWebmailT-MobileVodafoneW

Zoek een therapeut, psychotherap

   Terug naar boven

ads

Hot Websites