W E B R A N D T | For Interaction Design & Web Development

Web Name: W E B R A N D T | For Interaction Design & Web Development

WebSite: http://www.webrandt.nl

ID:271992

Keywords:

Design,Interaction,For,Development

Description:


ContactForInteraction design
& webdevelopment06 23 61 5505
info@webrandt.nl
IntroductieRecente Projecten

Introductie


Over ons
Ontwikkelen van mooie en toegankelijke websites met WordPress

Webrandt is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van mooie en toegankelijke websites op maat met WordPress, een simpel en krachtig Content Management Systeem (CMS).

Webrandt werkt veel samen met onafhankelijke ontwerpers en ontwikkelt zowel complexe webapplicaties als eenvoudige sites. Wij verzorgen het ontwikkelingstraject voor een website vanaf concept tot aan de uiteindelijke technische oplevering, maar u kunt ons ook inschakelen voor de technische realisatie van een visueel ontwerp.

Klik hier voor een actueel overzicht van opdrachtgevers en samenwerkingsverbanden.

Diensten

Advies en begeleiding bij de conceptontwikkeling van een site;Ontwikkelen van websites waarbij de bedrijfsdoelstellingen centraal staan;Aantrekkelijke en professionele vormgevingMaatwerk bij het ontwikkelen en bouwen van websites: eigen templates, plugins en widgets;Installatie en inrichten WordPress CMS;

Eenvoud, herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid
Bij de ontwikkeling van een site gaan we zoveel mogelijk uit van de gangbare ideeën en inzichten die bestaan op het gebied van usability (de gebruiksvriendelijkheid en de herkenbaarheid van een site) en utility (het presenteren van de informatie, functionaliteiten en diensten die klanten ondersteunen) o.a.:

Belangrijke diensten, boodschappen en functionaliteiten moeten duidelijk in beeld verschijnen,Navigatie: altijd aanwezig, herkenbaar en simpelDe site krijgt een simpele structuur, beperkt gebruik van navigatielelementen en klikniveau’sAlleen informatie vragen of verschaffen op een ‘Need to know basis’ (indien relevant)Laagdrempeligheid (taalgebruik, toegankelijkheid)Stimuleren van (interactieve) betrokkenheid

Gefaseerde werkwijze
Bij de ontwikkeling van websites maken wij gebruik van een gefaseerde werkwijze waarbij de opdrachtgever voor elke fase precies weet welk resultaat opgeleverd wordt en de leverancier naar welk resultaat moet worden toegewerkt.

Inventariseren – Functioneel ontwerp – Visueel ontwerp – Technische realisatie – Training/documentatie – Acceptatie/release – Onderhoud en nazorg

Prijzen
Over de prijs van de ontwikkeling van uw website bestaat altijd duidelijkheid. U kunt bij ons een offerte aanvragen, na een inventarisatie brengen wij de kosten voor ontwikkeling en realisatie in beeld, altijd fixed price, zodat u precies weet wat uw toekomstige website zal gaan kosten.

Specialismen
WordPress, PHP, Web Design, Web Development, Interaction Design, Frontend Development, Backend Development, Card Sort, Wireframe, Functioneel Ontwerp, HTML, CSS, Javascript.Werkwijze
Wij maken het ontwikkelen van een website eenvoudig door een stapsgewijze en heldere aanpak.

Wij hanteren een stapsgewijze en gestructureerde werkwijze bij het ontwikkelen van een website. Die werkwijze is gefaseerd. Elke fase wordt telkens binnen een bepaalde tijdsspanne met een formeel akkoord van de opdrachtgever afgesloten. Zo weet de opdrachtgever na elke fase precies welk resultaat opgeleverd moet worden en de leverancier naar welk resultaat moet worden toegewerkt.

Het ontwikkeltraject voor een website bestaat uit de onderstaande stappen.

Inventariseren informatiebehoefte/doelstellingen organisatie;Card sorting – structureren informatie en diensten site;Functioneel ontwerp (wireframing);WordPress CMS inrichten;Visueel ontwerp;Technische realisatie;Acceptatie/release;Training/documentatie;Onderhoud/nazorg;

Voor wie
Webrandt heeft ruime ervaring met projecten voor kleine- en middelgrote organisaties.

Onze doelgroepen zijn voornamelijk

MKB;Organisaties;Stichtingen;

Klik hier voor een actueel overzicht van opdrachtgevers en samenwerkingsverbanden.

Diensten

Bij de ontwikkeling van websites bieden wij hoofdzakelijk de volgende diensten aan

Advies en begeleiding bij de conceptontwikkeling van een site;Ontwikkelen van websites waarbij de bedrijfsdoelstellingen centraal staan;Aantrekkelijke en professionele vormgevingMaatwerk bij het ontwikkelen en bouwen van websites: eigen templates, plugins en widgets;Installatie en inrichten WordPress CMS;

Prijzen

U kunt bij ons een offerte aanvragen, na een inventarisatie brengen wij de kosten voor ontwikkeling en realisatie in beeld, altijd fixed price, zodat u precies weet wat uw toekomstige website zal gaan kosten


Recente Projecten


Arclinea by Kasstoor

Arclinea by Kasstoor

Cooking and sharing the experience with your guests


Tegenwoordig is een keuken ook iets om mee te pronken met vrienden. Dat geldt zeker voor de vier Arclinea keukens die je bij Kasstoor vindt.

In samenwerking met Matthijs Koppen en Mourad Saber van das Studio de nieuwe Arclinea-ijburg showroom voor Kasstoor gerealiseerd.


Nederlandse Tuinenstichting

Nederlandse Tuinenstichting

De mooiste tuinen van Nederland in een online gids


Sinds 1980 zet de Nederlandse Tuinenstichting (NTs) zich in voor het behoud en de ontwikkeling van groen erfgoed en het bevorderen van kennisuitwisseling hierover. De opdracht was voor deze stichting een site te ontwerpen met als doelstelling het werven van leden en het verhogen van de interactie met de beoogde doelgroepen.

Deze doelstelling is behaald in samenwerking met Joost van Grinsven en Simone Langeweg van de NTs door:

op de site duidelijk te communiceren wat de voordelen van het donateurs- en lidmaatschap zijnbelangrijke diensten, boodschappen en functionaliteiten duidelijk in beeld te laten verschijnenhet stimuleren van interactieve betrokkenheid, creëren van een gemeenschap

De interactieve betrokkenheid en het creëren van een gemeenschap is tot stand gekomen door de leden van de stichting in de mogelijkheid te stellen op een digitale kaart de diverse tuinen die door de stichting worden beheerd van foto’s en commentaar te voorzien. Deze mogelijkheden zijn tot stand gekomen door in de site de diensten van Flickr en Google maps binnen WordPress aan elkaar te koppelen.


Kasstoor | Sophisticated Amsterdam Living

Kasstoor | Sophisticated Amsterdam Living

Op zoek naar een meubelstuk dat zowel je interieur als comfort verrijkt?


Bij Kasstoor vind je een ruim aanbod aan klassiek en modern meubilair. Van Flos lampen tot Vitra koffietafels, van Classicon kapstokken tot Edra sofa's

In samenwerking met Matthijs Koppen en Mourad Saber van das Studio de nieuwe online meubelshowroom voor Kasstoor gerealiseerd.


Faraday Keys

Faraday Keys

Kansen en mogelijkheden bij de overstap naar duurzame energie?


Hoe schept de overstap van fossiele naar duurzame energie nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien als bedrijf? Laat je adviseren door Faraday Keys.

In samenwerking met Jens Erfurth van Das Studio en Jordi Visser (illustraties) een mooie dynamische site gebouwd voor het bedrijf Faraday Keys dat zijn klanten adviseert en begeleidt bij de overstap van fossiele naar duurzame energie.


Jaarverslagsite Sanquin

Jaarverslagsite Sanquin

Geanimeerd informeren


Naar aanleiding van de publicatie van het jaarverslag 2017 van Sanquin - het bedrijf dat zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland - in samenwerking met das Studio een interactieve site gebouwd waarin de doelstelling, werkwijze en interne structuur van een complex bedrijf als Sanquin wordt duidelijk gemaakt.

De bezoeker wordt – door het slim inzetten van parallax effecten, scroll-animaties en illustraties – aan de site gebonden en op een speelse wijze geïnformeerd.


Room on the Roof

Room on the Roof

Reflectie, creatie en een platform voor nieuwe ideeën.


Room on the Roof is een artist in residence in de toren bovenop de Bijenkorf in Amsterdam. Vanuit de Room on the Roof wordt het werk van diverse kunstenaars op verschillende manieren zichtbaar in de winkel. Muziek in de paskamers, een gedicht op de boekenafdeling, exposities in het atrium, het trappenhuis en de etalages.

In samenwerking met Irma Bannenberg van CO3 is de site van een nieuw jasje voorzien.


Blockbusterfonds

Blockbusterfonds

Stimuleren van cultureel ondernemerschap


Het Blockbusterfonds is opgericht door de VandenEnde Foundation, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het VSBfonds en de BankGiro Loterij om uitzonderlijke culturele projecten mede mogelijk te maken m.b.v. een lening of garantiebijdrage.

In samenwerking met Joost van Grinsven van Ape to Zebra is een mooie, representatieve en responsive site tot stand gekomen. Duidelijk wordt wat het fonds doet, welke projecten zijn ondersteund en welke selectiecriteria gelden voor een aanvraag.


Big Creative

Big Creative

Ben jij op zoek naar WOW-entertainment, toffe spelshow met vooral heel veel FUN?


Archief: In samenwerking met grafische vormgever Toni van Ortega - Visual communication and Graphic Design een mooie en speelse site gemaakt waar Big Creative laat zien wat ze allemaal in huis hebben op het gebied van entertainment.


Brandstof Juices

Brandstof Juices

Fuel Up Your Day


Archief: Begin je dag met een gezonde en lekkere energieboost. Bij Brandstof Organic Juices worden dagelijks rode biet, wortel, spinazie, citroen,venkel, gember, limoen, selderij, komkommer etc. tot de meest lekkere sappen geperst. Vers, biologisch en slow geperst - en dat proef je! Probeer het uit en bestel een sapje...

In samenwerking met Tijs Bonekamp en Joost van Grinsven van Ape to Zebra is een eenvoudige doch smaakvolle (responsive) webwinkel in de steigers gezet.


Musix for You

Musix for You

Listen and Enjoy Live Music in Various Music Genres and Styles...


Concert presentations, or background music, performed by small ensembles in various styles, including Classical, Baroque, Rococo, Salon, Tango, Vocal, Gypsy, Latin, Jazz ...

In samenwerking met Kaspar Jansen van Inkahootz de opdracht te gekregen de site van violiste Örzse Ádám en haar bedrijf Musix for You te vernieuwen.


Fonds Anna Cornelis

Fonds Anna Cornelis

Het geheugen van onze tijd op de kaart gezet


Het Fonds Anna Cornelis is in 1991 opgericht om de documentaire fotografie te steunen.

Opdracht was de talrijke projecten die met hulp van het Fonds tot stand zijn gekomen – en de subsidie aanvraagprocedure – helder te presenteren. In samenwerking met Joost van Grinsven.


Micha Wertheim

Micha Wertheim

Het Micha Wertheim genoot- schap in een nieuw jasje...


In samenwerking met Joost van Grinsven. Opdracht was de verouderde site in een nieuw jasje te steken en het CMS te vernieuwen.

Uitdaging was Micha’s speelagenda op Bunker Theaterzaken op zo’n manier te integreren in de site (XML) dat Micha die met zijn eigen afspraken kon combineren.


Psy-motion

Psy-motion

Problemen met motivatie, concentratie, faalangst of zelfvertrouwen?


Psy-motion is de praktijk van Philip Thuring waar hij als sport- en prestatiepsycholoog jonge sporters en performers coacht, helpt en begeleidt met het ontwikkelen van mentale vaardigheden, zodat ze een belangrijke voorsprong kunnen krijgen bij het neerzetten van een prestatie.

In samenwerking met de vormgevers van Inkahootz – een bekend amsterdams bureau voor grafische vormgeving, interactieve media, webdesign en communicatie – is een mooie, toegankelijke en responsive site tot stand gekomen.


Fonds Sluyterman van Loo

Fonds Sluyterman van Loo

Subsidie programma's kraakhelder gepresenteerd


Het Fonds Sluyterman van Loo bevordert de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen in Nederland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Opdracht was de site te voorzien van een eigentijdse vormgeving waarbij de dienstverlening aan de aanvrager centraal moest staan.

Deze doelstelling is behaald door in samenwerking met Joost van Grinsven

de aanvraagprocedure direct bruikbaar, en herkenbaar in beeld te brengeneen aantrekkelijke en toegankelijke projectenportfolio te ontwerpenbetrokkenheid te vergroten door aanvragers aan het woord te latende Informatie op de site vindbaar, toegankelijk en laagdrempelig te presenteren

Door een koppeling te maken tussen de projectendatabase van de stichting en de site kan de projectenportfolio op een eenvoudige wijze van actuele content worden voorzien door de redactie.


Studio LS

Studio LS

Open je ogen voor de schoonheid van jaren 80 architectuur


Hoe zien die gebouwen er uit? Welk experiment is geslaagd en wat is de hedendaagse waarde? Open je ogen voor de schoonheid van jaren 80 architectuur!

Dit is een platform waar je typische jaren tachtig architectuur kunt bekijken en zelf mooie voorbeelden kan delen met anderen. De vormgeving, bouw en productie van het archief werd verzorgd door Webrandt.


Annalise Market Intelligence

Annalise Market Intelligence

Market Intelligence opgehelderd


Uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze site was het toewerken naar een eenvoudige en professioneel ogende site waarbij het voor bezoekers direct duidelijk is wat de organisatie doet en van welke diensten ze gebruik kunnen maken.

In samenwerking met Joost van Grinsven is bij Annalise middels een cardsortsessie vastgesteld welke bedrijfsdoelstellingen via de site moeten worden nagestreefd en wie de beoogde doelgroepen zijn. Aansluitend is duidelijk geworden in welke hoofd- en subonderdelen de site uiteenvalt.

Met behulp van vormgeving en structuur is een eenvoudige, herkenbare en gebruiksvriendelijke site tot stand gekomen waar de bezoeker centraal staat.


Luc de Bruin

Luc de Bruin

"... funky vogel en een beest van een drummer ..."


In samenwerking met EDD Simons een template ontwikkeld speciaal voor artiesten en bandjes en voor weinig.

Alle essentiële info wordt in een overzichtelijke en smaakvolle longread gepresenteerd:

Luc de BruinGeenhornetJoep PeltMaison du Malheur
Het oeuvre van Paul Overhaus

Het oeuvre van Paul Overhaus

Een reis door de tijd in ruim 500 schilderijen


Paul Overhaus (Amsterdam 1935) studeerde aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten te Amsterdam en aan het Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten te Antwerpen. Van 1968 tot 1987 was hij Lector aan de Rijksakademie te Amsterdam.

In de loop van de tijd heeft Paul meer dan 20.000 kunstwerken geproduceerd. De opdracht was een digitaal archief te realiseren waarin de vele kunstwerken gestructureerd opgeslagen kunnen worden en de site van content kan worden voorzien. In samenwerking met Wouter en Paul Overhaus en Ger Haartman.


EDD Ontwerpt

EDD Ontwerpt

Sta ik wel op EDDs.nl?


Tim Knol, de Heideroosjes, Stephen King en Hans Teeuwen, zomaar een willekeurige greep uit het klantenbestand van EDD: een van 's werelds beste vormgevers. Vanuit Amsterdam wordt een ontwerp gemaakt voor het omslag van je boek, hoes van je album, logo en je huisstijl, affiche van je voorstelling. Edd combineert het concept in je site.

Edd zocht een manier om het briljante werk duidelijk, overzichtelijk en goed vindbaar in beeld te brengen en zelf te kunnen onderhouden. Webrandt heeft hem daarmee geholpen.


SkyXplorer

SkyXplorer

Love to explore from the Sky?


Archief: Inspect, research and observe from the air by means of the latest high-grade technology.

Webrandt kreeg in samenwerking met Kaspar Jansen van Inkahootz opdracht een aantrekkelijke, functionele en overzichtelijke site te bouwen voor Patrick Nelemans en Frank van Ree, twee pioniers die multicopter systemen (‘drones’) inzetten bij o.a. Aerial Cinematography en Film & Video Productie.


Maison du Malheur

Maison du Malheur

Stokoude jazz en rockin' rhythm & blues raast van de planken ...


Archief: Maison du Malheur is een feest. De koude patio wordt een warm swinghol. De vele volkse muziekstijlen worden knap gemixt en de muzikanten zijn stuk voor stuk top

In opdracht van EDD Simons heeft Webrandt  de techniek en productie van deze site verzorgd.

Algemene voorwaardenKvK Amsterdam 34125213

TAGS:Design Interaction For Development

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Voor de Mannen – Nieuws en info

   Door naar de hoofd inhoud Skip to footerVoor de MannenNieuws en informatie voor de moderne manAutoSportWonenReizenShoppenOp de zaakVoordeMannen.nlHet

ICEEFT – The International Cent

   Skip to primary navigation Skip to main contentMembers Website ICEEFTThe International Centre For Excellence In Emotionally Focused TherapyHomeAbout

performanceadvies.nl voor perfor

  Welkom op performanceadvies .nlperformanceadvies .nl voor het beste performance advies voor je website.De performance van je website of app is te mete

FTO-Online | Dé complete en act

  Overslaan en naar de inhoud gaan Toggle navigation

woodworking.de - Foren-Übersich

  woodworking.deForum für Holzwerker und Meisterstücke in BildernZum InhaltSchnellzugriffUnbeantwortete ThemenAktive ThemenSucheFAQForumsregelnAnmelde

Monte Escalier Design et Esthét

  Menu Découvrez le concept des monte-escaliers Stannah CollectionLes motifsNous contacterTous les monte-escalierDes monte-escaliers qui s'habillent se

House of Feet by De Prêtre I Co

  NederlandsFrançaisEnglishHOMEMENUWAT WE DOENOrthopedische schoenenSteunzolenComfortschoenenSemi-orthopedische schoenenPodologieVoetanalyseINFOBlogOve

Frau Holz &#8211; designverliebt

  ProjektübersichtNach KategorieChronologischBlogProjekteInspirationVermischtesWerkstattÜber MichProjektübersichtTischeSlide 0EsstischAusziehtisch f

Information för dig som behandl

  

TransportGuide, Search for a tra

  Transport GuideHomeMenuLoginCMRprintTransport StickerTrack & Trace InfoTransport Commander/* container overrules plugin.css */.container{background-co

ads

Hot Websites