SIAPRO - Livarska oprema in peskalni stroji

Web Name: SIAPRO - Livarska oprema in peskalni stroji

WebSite: http://www.siapro.eu

ID:259750

Keywords:

oprema,Livarska,SIAPRO,stroji

Description:


Kaj je peskanje? Download PDF prijava Lokacija Rabljena oprema in zaloga Kontakti Partnerji O podjetju Aktualno Reference Domov InženiringLivarska opremaPeskalni strojiE-ECO turbine za peskanjeTestni center za abraziv in peskanjeAvtomatizacija proizvodnje, FiltriTransporterjiHidroelektrarne, Vodne turbineDownload PDF  

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

   

AVTOMAZIRANI SISTEMI IN POSTROJENJA


   

SMART & STANDARDNE TURBINE ZA PESKANJE
E-ECO

 

   

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

   

SIAPRO TEST CENTER
ZA ABRAZIV IN PESKANJE


     

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

FAT TEST PRED ODPREMO                  

.
 

ATEX FILTRI


   

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

OPREMA ZA AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE


   

VEČJI STROJI IN LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE KOVIN


   

OPREMA ZA ROBOTIZACIJO IN  AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE

                            


     

STROJI ZA KVALITETNO ČIŠČENJE KOVIN

 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

   

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 3D INŽENIRING


 


     

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

   

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

VIDEO primer projekta-proizvodnja peskalnega stroja in FAT test, stroj 100% proizveden v Sloveniji

 

Zagotovljene najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...

AKCIJA v teku - Mesečni najem E-ECO peskalnih turbin, ki so primerne za vse vrste peskalnih strojev

Turbine E-ECO montiramo na stroje vseh proizvajalcev!
V Siapro d.o.o. ponujamo storitev, ki je na slovenskem tržišču povsem nova. V ceno najema je všteto: najem turbine + obrabni deli turbine + 2x letni servis turbine pri uporabniku. Prva vgradnja turbine se zaračuna posebej. Najkrajši čas najema je 30 dni oziroma najmanj 170 obratovalnih - peskalnih ur/mesec. E-ECO akcija Siapro d.o.o. velja za območje Slovenije.
Siapro_E_ECO_turbine_AKCIJA_2020_najem_E_ECO_turbin_slo_2019_distribution (.pdf 2.2MB)Naročite se na naš You tube kanal tukaj.

Aktualno

Letošnje srečanje zaposlenih v Strojremu je združilo celotno ekipo Siapro – Strojrem

Osrednji dnevni red srečanja je bila predstavitev delovnega načrta 2022-2025 z glavnimi investicijskimi projekti podjetja. Medsebojnemu druženju in spoznavanju je sledilo skupno kosilo in team building aktivnosti s piknikom.

podrobnosti

Siapro proizvodna hala s peskalnim strojem v proizvodnji

Siapro peskalni stroj v naši proizvodni hali med proizvodnim procesom. Lokacija je podjetje Strojrem. Za peskalne stroje Siapro izdelamo individualne ponudbe, rešitve in stroji so prilagojeni zahtevam strank.

podrobnosti

Partnerstvo za kadre, promocija tehničnih poklicev med mladimi s povezovanjem šol in podjetij

V letu 2022 so si naš delovni proces od konstruiranja, do proizvodnje strojev in hidroelektrarn ogledali učeni OŠ Kobarid, v prejšnjih letih pa učenci OŠ Most na Soči in OŠ Deskle. Namen projekta je boljša prepoznava tehničnih poklicev med mladimi v Posočju in v regiji. Aktivnejše vključevanje podjetij v proces usmerjanja mladih za svoje potrebe, približati šolajoči se mladini tehnične poklice (OŠ in SŠ) in aktivnejša vloga šol in s tem spodbujanje mladih za tehnično stroko (vključevanje ponujenih aktivnosti iz gospodarstva v letni delovni načrt šol) sta pomembna cilja projekta, kateremu smo pridruženi tudi v podjetju Siapro.
Novica OŠ Kobarid

podrobnosti

Z mednarodno konferenco ustvarjamo priložnost za srečanje z različnimi strokovnjaki

Konferenca Siapro je dvodnevno srečanje zaposlenih z netesnejšimi poslovnimi partnerji. Cilj konference je krepiti okolje za strokovnjake, komercialiste in odločevalce z izmenjavo idej, dobrih praks in izkušenj ter predstavitev dosežkov podjetja Siapro. Izmed vabljenih gostov se je letošnje 6. konference Siapro 2022 udeležilo 24 poslovnih partnerjev in prodajnih agentov iz skupno 12 držav.

Za rdečo nit smo izbrali slogan »Usmerjeni v zeleno prihodnost«. V okviru različnih razvojno naravnanih predavanj je bila namreč na konferenci prvič predstavljena nova linija Siapro strojev na področju peskalne tehnike.
V Siapro d.o.o. smo letos realizirali nakup podjetja Strojrem iz Hrvaške in s tem potrojili število zaposlenih. Prodajni program Siapro po novem zajema peskalne stroje, livarsko opremo in transporterje, hidroelektrarne do 10 MW ter razno opremo za avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo proizvodnje.

Z združevanjem prijetnega s koristnim gostom in zaposlenim Siapro omogočimo strokovne podlage z ogledom partnerskih podjetij. V letošnjem letu smo si ogledali del proizvodnje podjetja Acroni, oziroma naši dve večji liniji, prva je HTL linija za peskanje, druga je inovativna SCL linija za brezkislinsko čiščenje jeklenih trakov.

Obisk lokalnih znamenitosti, nad katerimi so tuji gostje navadno navdušeni, zagotavlja dodatno dobro vzdušje dvodnevnega druženja. Tokrat smo obiskali Bled z Blejskim gradom, enega izmed večjih biserov Slovenije.

Letošnje srečanje na Siapro konferenci 2022 je bilo zagotovo dobra podlaga za prihodnje odločitve pri prodaji naše opreme na svetovne trge. Konferenca namreč nudi odlično priložnost za razpravljanje o aktualnih trendih in inovativnih tehnologijah prihodnosti.

podrobnosti

Nova linija strojev za peskanje Siapro, E.ECO peskalne turbine in usmerjenost v zeleno prihodnost

Sledimo novim trendom in novim tehničnim dosežkom. V letu 2022 začenjamo tudi z novim "designom" strojev za peskanje. Stroji so na zalogi. Pišite nam na info@siapro.si

podrobnosti

Sporočilo za javnost - Širitev kapacitet - Prevzem podjetja Strojrem d.o.o. - Hrvaška

Podjetje Siapro d.o.o. ima po novem več kot 65 visoko strokovno zaposlenih in 3.860 m2 pokritih proizvodnih površin, kar nam omogoča najmanj podvojitev proizvodnih zmogljivosti v letu 2023.

SIAPRO d.o.o je mednarodno priznano inženiring podjetje s proizvodnjo. Na trgu smo prisotni od leta 1993. Prihodnje leto bomo praznovali 30 let delovanja. Zaradi širitve poslovanja smo v letošnjem letu realizirali več kot 2 mio eur vredno investicijo in izvedli pomemben korak v nadaljnjem razvoju podjetja. Kupili smo podjetje Strojrem iz Hrvaške. Z nakupom smo zagotovili dodatne proizvodne zmogljivosti, in sicer:
-    2.600 m2 dodatnih pokritih proizvodnih prostorov,
-    4.200 m2 dodatnih površin za dodatno širitev proizvodnje,
-    50 dodatnih visoko strokovnih zaposlenih, s čimer se je redna ekipa Siapro povečala na 78 oseb. Končno smo dosegli cilj, da imamo dovolj usposobljenih inženirjev za kontinuirano delo na stalnem razvoju opreme.

Strojrem na trgu uspešno deluje že 31 let. Siapro sodeluje na področju strojegradnje s Strojremom že 17 let, zato tudi številni naši partnerji podjetje že poznajo. Z nakupom smo naše znanje in projekte še nadgradili, s čimer bomo kupcem v prihodnje omogočili še boljšo storitev in še boljšo kakovost strojev in opreme.

Proizvodnja transporterjev je bil do sedaj glavni prodajni program podjetja Strojrem. Z nakupom smo razširili prodajni program tehnologij za transport sipkih in kosovnih materialov ter transporterjev v industriji reciklaže (transport, skladiščenje, doziranje, drobljenje in ločevanje materialov ter nakladanje in pretovarjanje materialov). Ponujamo projektiranje s pomočjo 3D projektivnih orodij, proizvodnjo, montažo in servis opreme.  
Rešitve transporta se uporabljajo za biomasna postrojenja, industrijo alternativnih goriv in odpadkov, industrijo kmetijskih proizvodov in žit, proizvodnjo cementa, ometa in apna, rešitve za livarstvo, metalurgijo in rudarstvo, rešitve za luke in terminale, za gradbeništvo in podobno.

S pridobljenimi proizvodnimi kapacitetami, z okrepljeno profesionalno inženirsko ekipo, s ponujanjem sodobnih rešitev in novih tehnologij, z opremo 100% proizvedeno v EU, bomo lahko kupcem v prihodnje zagotavljali dodatne visoke standarde kakovosti za ves prodajni program Siapro.

Prodajni program Siapro zajema peskalne stroje, livarsko opremo in transporterje, hidroelektrarne do 10 MW ter razno opremo za avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo proizvodnje.

Bližina letališča Zagreb (50 min vožnje) nam še dodatno izboljšuje pogoje za neovirano komunikacijo s poslovnimi partnerji in kupci. Z nakupom omogočamo nadaljnjo rast pojdeta Siapro in širitev na nove trge.

Franci Jezeršek
direktor Siapro d.o.o.
član uprave Strojrem d.o.o.

Video Strojrem

SPOROČILO ZA JAVNOST_Povečanje kapacitet_Prevzem podjetja Strojrem d.o.o._Hrvaška


podrobnosti SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

RABLJENA OPREMA
Referenca 247:
Večji polžni transporter fi 730mm in dolžine 7m za uporabo v prehrambeni industriji
podrobnostiReferenca 246:
Dva peskalna stroja Siparo z visečo kljuko tipa HB 100x1400
podrobnosti IŠČEMO ZASTOPNIKE
Zaupajo nam
O avtorjih Prijava Načrt strani Pravna obvestila in Izjava o varovanju zasebnosti Obvestilo o piškotkih izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com

TAGS:oprema Livarska SIAPRO stroji

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
PSP Machinery - těžká stroj

  

Profesionalna oprema za ugostite

  

Salon za opremanje enterijera -

  Skip to content 011/ 30-36-860|off&#105;c&#101;&#64;ca&#115;&#97;e&#110;&#116;&#101;r&#105;&#106;&#101;&#114;i.&#114;sO namaPonuda TapeteZaveseMebl tk

Sport4Pro WebShop - Oprema za te

   Prijava | Registracija | Zaboravljena lozinka | Košarica Webshop S4P Blog Košarica Sport Tenis Stolni ten

AandB d.o.o. &#8211; Oprema za m

   NASLOVNAAKTUALNOSTIO NAMASUSTAV KVALITETEPARTNERIODJELIKONTAKT Menu A&#038;B d.o.o.dist

Mrežna oprema - Video nadzor -

  keywords:led rasveta,mrežna oprema,video nadzor,alat,kablovi,kanalice,krimp klešta,krimp klješta,led sijalice,patch kablovi,tp-link,hdmi,hdmi kabl,

Moto Magazin Srbija, Moto Vesti

  keywords:Moto magazin, moto vesti, moto gp, domace moto trke Srbija
description:Moto Magazin - Čitajte najnovije domaće i strane moto vesti! Moto Ve

Sportska oprema u Srbiji

  Sportska oprema u Srbiji Sportska oprema u Srbiji - Sve prodavnice sportske opreme na jednom mestu - poslovni imenik prodavnica sportske opreme Pozic

Auto delovi i auto oprema u Srbi

  Auto delovi i oprema u Srbiji Sve firme vezane za auto delove i auto opremu iz Srbije - telefonski imenik, adresar i direktorijum linkova auto delova

AstroJiva.com

  Rahu and Ketu like other planets are not substantial  heavenly bodies with an observable body, shape or mass. They  have been called chhaya grahas (

ads

Hot Websites