Concept* Cloudt

Web Name: Concept* Cloudt

WebSite: http://www.conceptcloudt.eu

ID:364330

Keywords:

Concept,Cloudt

Description:


Scroll

Breathing new life into buildings and neighbourhoods…

Wonen en werken doe je het liefst in een ruimte die perfect bij jou past. In een omgeving waar je je prettig en gezond voelt. Dat zit niet alleen in kleuren en materialen, maar ook in de indeling van de ruimtes, hoe alles samenhangt. Alles moet aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, je dromen en je ambities. Wij zijn er om jou te helpen dit te realiseren.

Concept* Cloudt is een architectenbureau dat ontwerpt met gezond verstand. We houden van innovatieve en duurzame oplossingen. Zo waren we een van de eerste bureaus in Nederland die écht aan de slag gingen met houtbouw. We zijn perfect op de hoogte van de nieuwste technieken en trends en zorgen dat we alle voor- en nadelen precies kunnen afwegen. Boven alles moet de gekozen oplossing namelijk écht bijdragen aan het woon- en/of werkplezier en gezonde omgeving van de gebruiker. Anders heeft het geen zin. We houden daarom net zoveel van creatief en innovatief, als van praktisch en pragmatisch. Door dingen niet moeilijker te maken dan nodig is, zijn wij in staat om juist de meest complexe projecten tot een goed einde te brengen. Telkens opnieuw: we maken het mooi én we zorgen dat het werkt.

Maak een afspraak

Concept* Cloudt

… for the wellbeing of people & the planet.

ARCHITECTUUR

Concept* Cloudt ontwerpt gebouwen afgestemd op de eindgebruiker en de plek. Van houtbouw tot prefab, van authentieke ambacht tot de nieuwste technieken. Co-creatie levert hierbij het beste resultaat.

Architectuur Projecten

RENOVATIE

Wij transformeren en herbestemmen bestaande gebouwen. Bij al onze ontwerpen stellen we de gebruiker centraal. We luisteren goed naar de wensen en ideeën van de klant. Jullie maken uiteindelijk gebruik van de ruimte.

Renovatie Projecten

STADMAKEN

Een oude fabriek, verlaten schuren, een voormalige school. We renoveren bestaande gebouwen en geven ze een nieuwe bestemming. De omliggende straten, buurten en dorpen profiteren mee en krijgen een boost. Dat noemen we Stadmaken.

Stadmakers Projecten Alle Projecten

Projecten waarin we puur lokaal werken, voelen als een overwinning!

Projecten

Natuurlijk Bouwen

Waar mogelijk kiezen we voor lokale en natuurlijke producten en materialen. Bij onze ontwerpen denken we aan de toekomst. De impact op het milieu houden we zo klein mogelijk door duurzaam te werken.

Gebouwd Erfgoed

Oog voor het verleden en haar omgeving, met altijd een blik op de toekomst. Wij combineren nieuwe technieken met authentieke ambachten: oud als inspiratie voor nieuw!

Prefab

Concept* Cloudt maakt maatwerk ontwerpen voor prefab nieuwbouwwoningen. Dit doen we op basis van geprefabriceerde componenten. Door de eenvoud zijn de mogelijkheden legio.

Projecten

Concept* Cloudt

Hout: waar de liefde voor ecologisch bouwen, prefab en bouwkundig erfgoed samenkomen.


Interdisciplinair

Concept* Cloudt heeft een netwerk van lokale specialisten om mee samen te werken. Professionals die met hart voor het bouwkundig erfgoed van Limburg zich inzetten voor de transformatie en het behoud ervan.Per project worden de juiste vakdisciplines samengebracht.

We maken geschiedenis klaar voor de toekomst.

Wie is Concept* Cloudt?
Concept* Cloudt 10 Witmakersstraat, Maastricht, LI, 6211 JB, Netherlands 0031611413005 info@conceptcloudt.eu Hours Mon 09:00-17:00 Tue 09:00-17:00 Wed 09:00-17:00 Thu 09:00-17:00 Fri 09:00-16:00 Projecten

Concept* Cloudt

Witmakersstraat 10, 6211 JB Maastricht
info@conceptcloudt.eu
0031 6 11 413 005

Maak een Afspraak

SOCIAL

Wie is Concept* Cloudt?

dank aan Julia Hildebrand (concept)&Glair

TAGS:Concept Cloudt

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
NowConcept® Perfect Training Re

   Start Kontakt

Bauconcept Bauunternehmen Rating

  HomeUnser AngebotAktuelles aus der BrancheLinks zu PartnernReferenzenGraf-Stein Quartier Lintorfer Höfe Neubau 2 Familien Haus Ratingen Lintorf Proje

Urban Rock Concept

   Saltar a la navegación principal Saltar al contenido principal Saltar a la barra lateral principal Saltar al pie de páginaUrban Rock ConceptTu sala

CONCEPTS OF INTEREST AGENCY &#82

  Spring naar de content CREATIVE
DIGITAL
AGENCYSTILSTAND IS ACHTERUITGANG //ALTIJD INNOVEREN EN CREËREN.EMAIL // OFFICE@COIA.NL// OVER ONS //UW [TOT

NS Concept votre entreprise de r

   ACCUEIL FAÇADE ISOLATION SOL MUR ET PLAFOND BLOG CONTACT Tél. : +32 475 961 777 nsconceptsprl@gmail.co

Viva Concepts

   Viva Concepts Home Log in

Fijne Gasten Horecavormgevers, h

  THUISDuurzame oplossingenOnze smakenOnze missieNieuwsContactSelecteer een pagina Fijne Gasten, Aangenaam&#8230;Wanneer haal je fijne gasten over de

UnDesignUnit design concepts th

  UnDesignUnitDEENUnDesignUnit FormateAusstellungenFestivals und VeranstaltungenInterventionenBeratung und Recherche–KontaktfbigImpressumDatenschutzerk

RowErg sõudeergomeeter Concept2

  ESTLATLTURUSSisukordTootedRentKalenderTulemusedMotivatsioonTreeningRühmatreeningKlubidPoodLingidKontaktLOGBOOK

Agriconcept Beratungsgesellschaf

  &#8226;&#8226;&#8226;&#8226;&#8226;&#8226;&#8226;&#8226;waswerorttextSchließen AgriConceptWir gestalten
mit Ihnen Zukunft!Unser Unternehmen Unt

ads

Hot Websites