Home

IS JOUW CONTENT VOOR ELKAAR?

Of ben je toe aan een nieuwe website?

WordPress webdesign en websitebouw

Waarom zou je ons kiezen?

Heel simpel. Omdat wij pas blij zijn als jij dat bent! En dat ben je met een goed webdesign en een website die op alle fronten voldoet aan jouw wensen.Met een no-nonsense instelling werkt CONTENT voor elkaarvoornamelijk in opdracht van kleine ondernemers, ZZP-ers en MKB-ers. Voor deze doelgroep is het van belang om snel en tegen een aantrekkelijk tarief een professionele website in de lucht te hebben en (up-to-date) te houden.

Werkwijze en Kernwaarden

Het team van CONTENT voor elkaar werkt Persoonlijk, Creatief, Professioneel en Flexibel voor en samen met ZZP-ers en MKB-ers.

Het team

Meer dan
Websitebouw

Ook SEO, SEA, nieuwe huisstijl en logo, PR, een Social Media campagne, nieuwsbrieven en IT support kun je aan ons overlaten.

Dienstverlening

Nine to Five?
No way!

Wij hebben absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Moet er 's avonds of in het weekend wat gebeuren? Dat kan. Zonder extra kosten.

Contact

Wat kost een WordPress website?

Een compleet ingerichte WordPress website, helemaal in jouw huisstijl en voorzien van SEO heb je al voor € 749. En voor € 75 per uur besteed je het contentmanagement uit, maar je kunt ook zelf leren je WordPress website te maken en te onderhouden.

Klik hier voor de tarieven