Home | Vest

Web Name: Home | Vest

WebSite: http://www.vest.nl

ID:348975

Keywords:

Home,Vest

Description:


PIONIERS IN

CYBER SECURITY

Welkom bij Vest

Vest is ruim 20 jaar geleden begonnen als één van de eerste security specialisten, met als doel organisaties te ondersteunen bij het beschermen tegen digitale dreigingen. Onze dienstverlening is volledig gericht op cyber security en onderverdeeld in 4 pijlers. Met de dienstverlening binnen deze pijlers ondersteunen we onze opdrachtgevers met alle facetten van cybersecurity: menselijk gedrag, beveiliging van de techniek, evenals de inrichting van de benodigde processen en governance.


Een pijler op iedere hoek van het fort, die op alle mogelijke manieren met elkaar verbonden zijn en samen zorgen voor een solide bouwwerk. Een goede bescherming. Daar gaat vaak veel aan vooraf. Van een knagend gevoel, naar het dichtlopen van gaten, naar optimaal in control zijn. Onze pijlers zijn Security Awareness, Security, Design, Security Management en Security Testing. Binnen deze pijlers komen alle aspecten van cyberveiligheid aan de orde.

Security Design

Het combineren van jouw netwerken, de benodigde applicaties en systemen en de geldende wet- en regelgeving. Hoe richt je dat veilig in?

>> lees meer

Security MANAGEMENt

Cyberveiligheid verdient niet alleen een ‘plek op de agenda’, integreer het volledig in de bedrijfsvoering. Klinkt logisch! Hoe pak je dat aan?

>> lees meer

Security Awareness

Menselijk handelen zorgt nog steeds voor de meeste incidenten. Bewustwording van iedereen die met en voor je werkt is essentieel. Hoe hou je dat op orde?

>> lees meer

Security Testing

Testen op kwetsbaarheden is een terugkerend proces. Met 20 jaar ervaring hebben we een unieke werkwijze samengesteld, waarbij we testen volgens de laatste richtlijnen. Durf jij onze tests aan?

>> lees meer

Direct een vraag?

Heb je een vraag over de bescherming tegen digitale dreigingen? We gaan samen in gesprek en zullen je begeleiden bij het nemen van de juiste stappen richting jouw digitale beveiligingsbehoefte. Het maakt niet uit of je vraag al concreet is of nog heel algemeen: Je kunt rekenen op de jarenlange ervaring van Vest.

Neem contact op!

Werkwijze

HOLISTISCH

Heb je een vraag over de bescherming van jouw digitale middelen? Wil je beter beschermd zijn tegen digitale dreiging? We gaan samen in gesprek en zullen je begeleiden bij het nemen van de juiste stappen richting jouw digitale beveiligingsbehoefte. Of de vraag al concreet is of nog heel algemeen. Met de ervaring van Vest heb je snel meer grip op de bescherming van je organisatie of bedrijf.

EXPERTISE

Bereid je een project voor en kom je diepgaande en specifieke kennis tekort? Of heb je een concrete vraag met betrekking tot cybersecurity? We helpen veel organisaties en bedrijven, in alle branches, met heel specialistische projecten. Wil je inhoudelijk weten of we je kunnen helpen bij jullie vraagstuk? Neem dan contact met ons op en kijk ook eens op onze pagina ‘Actueel’ Daar gaan we dieper in op een aantal van onze expertises.

INTELLIGENCE

Vest Intelligence Agency (VIA), is een team van Security Analisten die zich dagelijks inzetten om cybersecurity intelligence te creëren. Het VIA team identificeert, selecteert en analyseert op continue basis verschillende informatiebronnen en zet dit om in intelligence. Denk hierbij aan analyses van grote kwetsbaarheden, opvallende nieuwsberichten en ontwikkelingen en trends binnen cybersecuritywereld.

GA NAAR VIA

Actueel

John Smit, Security Officer:

‘Het is echt waar dat Vest veel flexibeler is dan de veel grotere partijen op het gebied van informatiebeveiliging. Vest kent ons speelveld ook beter. Ze kunnen zich goed verplaatsen en meedenken bij onze klanten die iets minder groot zijn.’

>> lees verder

Bekijk hier de laatste aflevering van ‘Grip on Security’ (E6):

Marc en Ken den Doop in gesprek over onze goednieuwe dienst VIA, dat staat voor Vest Intelligence Angency.Veronika Hakobyan met het opvallendste security nieuws;‘What’s in the bag’?: Hashcat>> bekijk hier

Cyber Veilig Nederland is de belangenvereniging van de cyber security sector. Het doel is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en de kwaliteit en transparantie binnen onze sector te verhogen. Wij staan volledig achter dit doel en zijn trots op onze aansluiting.

>> bekijk hier Cyber Veilig Nederland

Wie gingen je voor?

Home

Diensten

Actueel

Over Vest

Contact

Support

Heb je vragen of opmerkingen? Gevoel dat je grip verliest?

Neem dan contact met ons op, we helpen je snel.

Contact

Rubberstraat 7E

1411 AL Naarden

Info@vest.nl

+31 (0)35 601 1214

Copyright 2022 Vest | Privacybeleid | Algemene voorwaarden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok

TAGS:Home Vest

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Home | Brentwood Presbyterian Ch

   #comp-kcmgr4m5:not([data-screen-in-hide="done"]){opacity:0}#comp-kd6d17n0:not([data-screen-in-hide="done"]){opacity:0}:root{--color_0:

Jazzthink :: Home

   As not-for-profit leaders, you talk all the time.
Jazzthink exists to help you tune

Home - Essence Pet Foods

   DogHomePhilosophyProtein: Building BlocksMade with high quality ingredients and loaded with animal and fish proteins, Essence® brings your 

Home - Community Foundation for

   Fundholder Log-inDonate NowBoard Members FacebookTwitterLinkedInYouTubeContact Us

Home - Prolucent Health

  Skip to contentHomeEmployer SolutionsFlexible Workforce SolutionsPermanent Workforce SolutionsAboutAbout ProlucentProlucent CareersNews &#038; Updates

Home | Visible You

   :root{--color_0:108,144,161;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:255,203,5;--color_4:237,28,36;--color_5:0,136,203;--color_

PERS Home Page | NVPERS

  Skip to main content Close NVPERS is utilizing Pension Ben

Screaming Ospreys &#8211; Home o

  Skip to contentScreaming OspreysHome of McDuff: Kennedy's Man to Smash the CIA MenuHomeAbout McDuffCensored Book ReadingsContact McDuff Scroll dow

Home - IMPAXX

  About UsAbout UsCareersNews &#038; EventsExecutive TeamSettlement Consulting TeamBusiness Development TeamSolutionsSolutionsMedicare Set-Aside (MSA) S

Home - Jackie Robinson

   Skip to content AboutBiographyAchievementsAwardsFast FactsQuotesStatsPhoto GalleryNewsLicensing/*!

ads

Hot Websites