ILIGSOFT d.o.o.

Web Name: ILIGSOFT d.o.o.

WebSite: http://www.iligsoft.hr

ID:346432

Keywords:

ILIGSOFT

Description:


Sve većim rastom internet tržišta i marketinga zahtjevi naših korisnika postajali su sve jasniji i orjentiraniji svojoj promidžbi te ponudi svojih proizvoda i usluga na internetu. Naš programerski i dizajnerski tim stručnjaka osposobljen je da u potpunosti odgovori svim zahtjevima naših korisnika, te u dogovoru s njima izradi internet stranice koje u potpunosti prezentiraju korisnikove zamisli.

Read more...Top PanelPonedjeljak, 10 Listopad 2022Naslovnica O nama DjelatnostiIzrada programaCASH BOX (maloprodaja) FiKSSus (veleprodaja) IGRAONICA ISTris (besplatna igra) MURPHY LAW (besplatno) VIDEOTEKA Prodaja, ugrad. i servisInformatičke opreme Mreža i mrežne opreme Punjenje toneraProces repariranja Zašto je punjenje dobro? Neistinite priče o štetnosti VoIP telefonijaVoIP telefonske centrale VoIP krediti (BETAMAX) ZastupstvaFISKAL1 PUPILLA (Synesis) Tisak, reklame, promidžbaTisak na majice Tisak na šalice Od samoljepljive folije Od stiropora Web design Web hosting Rješenja / portfolioTisak, reklame, promidžbaSamoljepljiva folijaFolija - natpisi na vozilima Folija - natpisi na izlozima Folija - reklame StiroporStiropor - logotipi Stiropor - natpisi i reklame Stiropor - razni oblici TisakTisak - na majicama Tisak - na šalicama web design Zaštita privatnosti Partnerski programwww.dostava.info KontaktSjedište tvrtke Usluge tiska i promidžbe Podrška Napomena

EU e-Privacy direktiva

Ovo web mjesto (web site) koristi kolačiće (cookies) da bi upravljao autentifikacijom, navigacijom i ostalim funkcijama. Koristeći našu stranicu suglasni ste da mi možemo postaviti ove tipove kolačića (cookies) na Vaš uređaj.

Pogledajte izjavu o zaštiti privatnosti

Pogledajte dokument o e-Privacy direktivi

Programi

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om.

Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, ako da smo sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi s najsigurnijim bazama podataka.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.

Pogledajte stranicu s našim programima.

Internet stranice

Posjedovanje vlastite web stranice se podrazumjeva ukoliko se bavite nekom djelatnošću, no to je i ujedno najjeftiniji način oglašavanja i pružanja informacija o Vama i Vašoj djelatnosti.
Pri odabiru kreatora Vaše web stranice svakako obratite pažnju na njegove stranice i dotadašnje radove jer loša web stranica može biti kontraproduktivna i odbiti nove stranke i suradnike.

Na posljednjem webdev festivalu nominirali smo 3 web stranice koje smo napravili, i svaka je osvojila nagradu u svojoj kategoriji. Za internet trgovinu osvojili smo 1 mjesto, a za oglasnik i osobnu stranicu 2 mjesto. Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.

Pogledajte i druge naše radove.

VoIP telefonija

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

Obratite nam se s povjerenjem za implementaciju VoIP centrale i kompletnog rješenja koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Posjetite našu stranicu s detaljnijim informacijama.

Usluge

Konstantno nadopunjujemo djelatnosti kojima se bavimo, kao i usluge koje pružamo svojim korisnicima. Ovdje Vam navodimo samo one najbitnije:

Izrada programaIzrada internet stranicaHosting (smještaj Vaših internet stranica na naše servere)VoIP tehnologije (VoIP telefonija)Punjenje i repariranje tonera za laserske printereProdaja informatičke opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, ... (preko web trgovine)Postavljanje i održavanje mrežaServis informatičke opreme

Zastupstva

Programe, informatičku opremu i ostale artikle možete kupiti svugdje, no uvijek se korisnici pitaju da li su kupili dovoljno kvalitetno i da li to stvarno odgovara njihovim potrebama. Stoga kako bismo našim korisnicima omogućili jednostavan odabir, kao i kvalitetnu tehničku podršku, ušli smo u partnerske odnose s nekim kvalitetnim hrvatskim i stranim tvrtkama.
Tako smo partneri sa slijedećim tvrtkama:

Microsoft (software i hardware)BitNet (antivirusni programi)Pupilla (knjigovodstveni programi)Fiskal1 (programi za fiskalizacijske blagajne)ILIGSOFT d.o.o.Dobrodošli na naše stranice

ILIGSOFT d.o.o. osnovano je 1993 godine u Slavonskom Brodu. Od tada kontinuirano povećavamo našu ponudu i kvalitetu proizvoda i usluga, a naš stručni tim u mogućnosti je u najkraćem roku odgovoriti na sve Vaše zahtjeve, te Vam riješiti i najsloženije probleme.

Izbornik

NaslovnicaO namaDjelatnostiRješenja / portfolioZaštita privatnostiPartnerski programKontakt

Aktualno

Stiropor

Trebate li jeftinu i atraktivnu reklamu na zgradi, uredu, sajmu ili nekom drugom eventu, imamo rješenje za Vas. Sve Vaše želje pretočit ćemo u oblike ili slova od stiropora (lagano, prenosivo i atraktivno).

Više informacija.

INAKS

Poštovani,
Tokom izrade projekta on line prodavnice za Agenciju Inaks iz Kragujevca, Srbija, izradili ste nam modul za procesuiranje platnih kartica Unicredit banke u Srbiji.
Na naše zadovoljstovo i pored oskudne tehničke dokumentacije koju ste imali od naše banke, modul ste uradili veoma uspešno i brzo. Pored toga niste zanemarili ni ostale tehničke elemente koji su omogućili napredniji i brži rad naše online prodavnice čija je osnovo OpenCart.
Posebno smo zadovoljni vašim odzivom na eventualne zastoje u razvojnom delu modula, koji su na brz i efikasan način otklanjani u najkraćem mogućem roku.
Zbog ovakvog profesionalnog odnosa, odlične podrške i ostale online prodavnice koje budemo pokretali za naše klijente ili našu agenciju, izradu modula za procesing platnih kartica poverićemo Vašem preduzeću. S poštovanjem.

Agencija Inaks, direktor
Dragan Timotijević

Autoškola TEMPRA

Ovim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.
"ILIGSOFT" d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo "ILIGSOFT" d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.
Srdačan pozdrav.

Direktor
Darko Sabo

Dom zdravlja Slavonski Brod

Za pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.
Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod
Ivan Bašić, dipl inf.

Hrvatski institut za povijest - SB

Poštovani,
Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.
S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,
Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.
stručni suradnik u HIP SB

Naše poveznice

DOSTAVA.INFO

Skype:

Direktor:

Tisak i izrada reklama:

Nagrade

1. mjesto na web developer festivalu

Brzi linkovi

hosting.iligsoft.hrgrad-brod.info

copyright © 2022 ILIGSOFT d.o.o.. Google+

TAGS:ILIGSOFT

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :

ads

Hot Websites