Koppelingen en services voor bol.com

Alle tools en services die je nodig hebt om je bedrijf online te laten groeien. Slimme automatisering voor bol.com integratie, order synchronisatie datafeed- en marketplace management.

Probeer het gratis

De techniek is de basis

Afgelopen 5 jaar hebben we ruim 1.000 klanten kunnen helpen met hun koppelingen, pricing en orderautomatisering. Wij helpen retailers, merken en distributeurs met de online verkoop van hun producten.

Waarom kies je voor Bolfeed?

Omdat er meer nodig is dan alléén techniek om succesvol te zijn. Bolfeed helpt je met de techniek, geeft adviezen en biedt desgewenst ook volledig beheer aan voor bol.com.

Verkopen via bol.com

Als verkoper via bol.com krijg je er in één klap ruim 6 miljoen klanten bij in Nederland en België. Je maakt gebruik van de etalage van bol.com, zet je assortiment te koop en geeft je omzet een boost. Ontdek hier of verkopen via bol.com ook iets voor jou is.

Meer over verkopen via bol.com

Inzicht in je bol.com verkopen

Beheer welk aanbod beschikbaar moet zijn op bol.com. Je kunt precies zien wie er in het koopblok staat en tegen welke prijs. Maak regels aan voor prijzen, levertijden en voorraad.

Meer over onze insight performance dashboards

Bol.com koppeling voor webshops

Bolfeed heeft plug-ins voor eCommerce platforms die je producten automatisch importeren. Je kunt ook via een XML– of CSV datafeed importeren. Met onze scraper kan werkelijk elke webshop worden gekoppeld!

Bekijk beschikbare koppelingen

Support en services voor bol.com verkopers

Op zoek naar de beste support? Het Bolfeed support team helpt je met de set-up van je account. Je kunt zelf met de in-app guided tours en uitleg de tool eenvoudig in eigen beheer gebruiken. Geen tijd en verstand van online marketing? Het Bolfeed campagne team kan je, buiten de techniek, helpen met marketplace management voor bol.com.

Meer over managed services

Probeer Bolfeed gratis

Start gratis proefperiodeVraag een demo aan

De beste supportGeen opzegtermijnenTest met live data

Voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Bolfeed. De kennismaking was prettig en het telefonische contact was top!

J. Buckley123kersttrui

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Bolfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.