Vacature

Dekker Interieur heeft een aantal vacatures, te weten; monteur, machinaal houtbewerker, allround interieurbouwer. Wil jij komen werken in een gezellige groep mensen die gezamenlijk fantastische projecten realiseren? Bekijk de vacature en neem contact met ons op om kennis te maken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Dekker Interieur realiseert uw droominrichting

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Dekker Interieur ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat. Heeft u zelf ideeën over meubelstukken of de indeling van uw ruimtes, maar heeft u moeite met de uitvoering? Of heeft u hulp nodig bij het indelen van onhandige ruimtes met schuine wanden of vreemde hoeken? Dan helpen we u graag met advies op maat. Benieuwd wie wij zijn? Lees meer over ons en onze werkwijze!

Particuliere inrichting op maat

Heeft u een nieuwe woning of wilt u uw huidige interieur in een nieuw jasje steken? Wij helpen u met een inrichting die speciaal voor u gemaakt is. Zo creëert u een heerlijke sfeer in uw huis zodat u zich helemaal thuis kunt voelen. Doordat we met veel verschillende materiaalsoorten werken heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. We creëren badkamermeubilair, meubels, kastenwanden en complete keukens inclusief apparatuur voor u. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een totaalinrichting of voor aangepast meubilair zoals een kamer-en-suite of inloopkasten.

Nu ook Keukenstudio Dekker

Naast Dekker Interieur hebben wij de deuren van Keukenstudio Dekker geopend. Keukenstudio Dekker is een keukenspeciaalzaak waarbij u terecht kunt voor een op maat gemaakte keuken in alle keukenstijlen. Het gehele proces, van het eerste gesprek tot en met de montage, wordt in eigen beheer uitgevoerd. In onze showroom van 200m2 kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen en van persoonlijk en eerlijk advies worden voorzien. Voor meer informatie over Keukenstudio Dekker verwijzen wij u naar onze website www.keukenstudiodekker.nl.

Zakelijke inrichting op maat

Het interieur van uw bedrijfspand is van groot belang voor de uitstraling van uw bedrijf. We helpen u dan ook graag bij het creëren van een fijne kantoorruimte waar optimaal gewerkt kan worden. Door ons totaalconcept, van advies tot ontwerp en realisatie, kunnen we de perfecte zakelijke inrichting op maat voor u verzorgen. Of u nu een horecagelegenheid, kantoorpand, winkel of zorginstelling in wilt richten. We helpen u met diverse soorten zakelijk meubilair, uiteraard passend bij uw huisstijl.

Bij Dekker Interieur staan we garant voor een hoge kwaliteit. We hechten veel waarde aan details en afwerking. Daardoor bent u altijd verzekerd van een unieke inrichting, speciaal voor u op maat gemaakt.

Inspiratie

Keuken zijdeglans

Keuken met kookeiland, compleet met apparatuur.Case bekijken

Badmeubel hout

Houten badmeubel van eikenlook met witte spoelbak.Case bekijken

Meubelen zijdeglans/eiken

Diverse meubelen van wit zijdeglans met massief eiken bladen.Case bekijken

Showroom & Werkplaats

Voor een kijkje in onze werkplaats en showroom bent u ten alle tijden van harte welkom, dus ook tijdens het fabricageproces. In onze showroom kunnen wij u diverse materiaalsoorten laten zien. Maak direct een afspraak, dan denken we graag mee met uw interieurproject!

Neem contact op