Inezia Tours | Vogelreizen, Natuurreizen en Meer

Web Name: Inezia Tours | Vogelreizen, Natuurreizen en Meer

WebSite: http://www.ineziatours.nl

ID:303480

Keywords:

Vogelreizen,Tours,Inezia,Meer

Description:


(0) bewaarde reizen Alle reizen Binnen Europa Buiten Europa Groepsreizen Maatwerkreizen Expeditiecruises Vogelreizen Fotoreizen Natuurreizen
Deze reis kan ik alleen maar in superlatieven beschrijven.Het Noorderlicht een geweldige belevenis om mee te maken, was zelfs 2 avonden goed te zien.De reisleiders zorgden voor perfecte omstandigheden waardoor in een prachtig decor alle gedroomde vogelsoorten van dichtbij konden worden gefotografeerd.Een reis met alleen maar hoogtepunten, die ik niet snel zal vergeten.
-Hans Bugter De reis naar Falsterbo in Zweden: wat een mooie reis, o.l.v. een zeer ervaren vogelaar. Het was een kleine groep en 1 van de chauffeurs was ook een ervaren vogelaar. Hoe blij waren wij hiermee.Hoogtepunten waren voor mij de trektelpost in de vroege ochtend, het liggen op de heide later op de dag en het zoeken naar de Oehoe.Verder de tochten die we maakten door het binnenland op zoek naar speciale soorten.Kortom het was een geweldige vogelreis met heel veel soorten.
-F.S. Een prima georganiseerde reis naar Falsterbo met Ellen en Pieter. In Zweden hadden we alle tijd om rustig te rond te kijken en ervaringen te delen. In een leuk reisgezelschap met zeer verschillende achtergrond waar de bindende factor de gezamenlijke belangstelling voor vogels en vogeltrek was. De reisbegeleiders geven iedereen ruime aandacht waardoor alle deelnemers aan hun trekken kwamen, of dat nu met de telescoop, de kijker of het fototoestel was. Het weer en de vogels lieten zich minder goed organiseren, maar dat is een goede reden om nog een keer te gaan!
-H. Rogaar Deze reis heeft aan al onze verwachtingen voldaan.We hebben duizenden kraanvogels en en tientallen trappen gezien, echt een belevenis.Ellen en Klaas brachten ons naar bijzondere locaties en daar hebben nog heel wat andere vogels gezien (o.a. deze Rode Wouw).Het contact vooraf met Alexandra van Inezia was geweldig wij wilden namelijk graag met onze eigen auto reizen en zij heeft alles tot in de puntjes verzorgd.Ook het verblijf en eten was goed verzorgd. Kortom een belevenis.
-Eely-Janna en André Deze reis heeft aan al onze verwachtingen voldaan.We hebben duizenden kraanvogels en en tientallen trappen gezien, echt een belevenis.Ellen en Klaas brachten ons naar bijzondere locaties en daar hebben nog heel wat andere vogels gezien (o.a. deze Rode Wouw).Het contact vooraf met Alexandra van Inezia was geweldig wij wilden namelijk graag met onze eigen auto reizen en zij heeft alles tot in de puntjes verzorgd.Ook het verblijf en eten was goed verzorgd. Kortom een belevenis.
-Eely-Janna en André

Vogelreis Marokko

Reis bekijken Gegarandeerd vertrek

Afrika dichtbij; ontdek Gambia

Reis bekijken

North Atlantic Odyssey

Reis bekijken Nog 3 plaatsen beschikbaar

Reizen met Inezia Tours

Vogelreizen, natuurreizen, fotoreizen en poolreizen. Dat is wat Inezia Tours al bijna 15 jaar verzorgt naar alle zeven continenten van de wereld. Metgroepsreizen, maar ook met op maat gemaakte reizen en expeditiecruises. Wat al deze reizen gemeen hebben is dat we ons hart in onze reizen leggen, niet alleen bij het uitzétten van onze reizen, maar ook bij het uitvóeren van onze reizen.

Wat wij willen, zijn mooie en verantwoorde reizen en fijn contact met onze klanten. Kwaliteit boven kwantiteit. Hoewel we niet de ambitie hebben om het grootste bedrijf van Nederland of de Benelux te zijn, is Inezia Tours wel de grootste natuurreisorganisatie van de Benelux geworden. Toch heeft u bij ons altijd persoonlijk contact met iemand die u kent. Ook de begeleiding van onze reizen is persoonlijk en deskundig. We zoeken namelijk diezelfde instelling en passie in onze reisbegeleiders en onze lokale partners.
Door bewust “klein” te blijven kunnen we de kwaliteit leveren die we belangrijk vinden en tegelijk houden we de kosten laag. Onze reizen zijn dan ook zéér scherp geprijsd in vergelijking met andere aanbieders. Vertrouwd én voordelig dus.

Vele klanten hebben de weg naar Inezia Tours al gevonden en zijn niet meer weggegaan. Het percentage terugkerende klanten is ruim 90% bij Inezia Tours. Daarmee is het voor ons duidelijk dat onze manier van werken en onze reizen enorm aanspreken.
Bent u ook nieuwsgierig geworden? Laat u inspireren door onze website met reisinspiraties,op een beurs of tijdens één van de lezingen over onze reizen.

Een selectie uit onze reizen
Afrika dichtbij; ontdek Gambia Vogelreis Marokko North Atlantic Odyssey Vogels van Oman North Atlantic Odyssey Birding on a budget in Costa Rica Amazone en Andes van Ecuador IJsberenspecial bij Spitsbergen De meest spectaculaire cruise naar Antarctica! North Atlantic Odyssey De meest spectaculaire cruise naar Antarctica! IJsberenspecial bij Spitsbergen

Reisvoorwaarden | Garantiestelling: GGTO | Disclaimer | Cookiebeleid | Copyright | Duurzaamheid

TAGS:Vogelreizen Tours Inezia Meer

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Neusiedler See een prachtige vak

  Skip to Main Content Het NeuSiedler meer MenuHomeBezienswaardighedenWatersport Neusiedler SeeNatuur met prachtige wijngaardenDorpenSport rond de Ne

Guided Wilderness Tours - CORC

  

TrekTours Latvia

   Šī lapa izmanto sīkdatnes. Apmeklējot to, jūs piekrītat privātuma politikai. OK X

SUNFLOWER TOURS

  Specialista na Egypt Vážení klienti, Obracíme se na Vás v souvislosti se situací, ve které se

Travel Agency - Group Travel - C

  1-800-465-30261-800-465-3026Our Travel ServicesCustom ItinerariesTours &#038; ExcursionsVilla RentalsCorporate Meetings &#038; IncentivesSmall Group &

Online Booking Software for Tour

   HomeFeaturesPricingContactLoginTalk to Sales The All-In-One Online Booking Software for Tour and Attraction OperatorsSchedule a (hassle)

HOPLIE : agence de développemen

  

Iceland holidays - Tours & Packa

   Please enable Javascript in your browser for this site to work properly.

Herzlich willkommen! | Nationalp

   Jump to navigation Start Herzlich wi

Lovetoflirt.nl - Meer dan alleen

  

ads

Hot Websites