Szigetüzemű napelemes rendszer

Web Name: Szigetüzemű napelemes rendszer

WebSite: http://www.szigetuzemunapelemesrendszer.hu

ID:303444

Keywords:

zem,Sziget,rendszer,napelemes

Description:


Szigetüzemű napelemes rendszer

Független vagy! A szigetüzemre mindig számíthatsz! Kapun belül van, a Tiéd. Van saját áramtermelésed. Van saját áramtartalékod. Mindig lesz, ingyenes áramellátásod, Hálózatfüggetlen napelemes rendszer! Termelj magadnak áramot a nap erejével! Szigetüzem a megoldás! A szigetüzemű rendszer képes teljesen önfenntartó rendszerben működni. Jellemzően akkumulátorokban tárolja a napelemek által megtermelt elektromos energiát. Ezzel a megoldással például horgászat, kirándulás, túrázás, kemping, méhészet, reflektorok, riasztó, kamera, távfelügyelet, objektum védelem, térfigyelő kamera, telek, szőlős, présház, zártkert, tanya, vadászház, hétvégi ház, nyaraló, hajó, lakó autó, panel lakás, erkélyes lakás, családi ház, vagy akár a saját otthonunk áramellátása is megoldható. Villamos energia, áram Önellátás, önfenntartás!

A szigetüzemű napelem rendszer esetében, a napelemek által termelt elektromos energiát a töltésvezérlő alakítja át, és szabályozottan küldi az akkumulátorokba, és a kisfeszültségű fogyasztókhoz. Ügyel arra is, hogy az akkumulátorok ne merüljenek le.

Ön is fel tudja építeni a napelemes rendszert, aSzigetüzemű napelemes rendszer telepítési útmutató segítségével.

Az inverter alakítja át a 12V, vagy 24V feszültséget, 220V-230V váltakozó áramú elektromos energiára. Mellyel a legtöbb elektromos berendezésünk működik.

Tel.: +3620/ 982 4000
(Ha nem tud elérni telefonon, kérem írjon e-mailt.)
napelemtelepites@gmail.com

A szigetüzemű, más néven Off-grid napelem rendszerek előnyei:Független mindenkitől.Ingyen termeli az energiát a napfény segítségévelEngedélyek nélkül, hivatalosan használható, üzemeltethető.A napelemek erősítik egymást. Függetlenül attól, hogy melyik solarpanel épp mennyit termel, a napelemek optimalizált kapcsolásának köszönhetően, a teljesítményük összeadódik.A korszerű gáz, vagy vegyes tüzelésű központi-fűtés rendszerek jellemzően keringetőszivattyúkkal biztosítják a meleg víz folyamatos mozgását. Áramszünet esetén, a hálózatfüggetlen napelemes rendszer biztosítja az elektromos energiát a rendszer folyamatos működéséhez, akár éjszaka is, az akkumulátorokról, a napelemes szünetmentes tápegység.Ahol nincs lehetőség a központi villamos hálózathoz csatlakozni, vagy túl távoli, és drága lenne a csatlakozás kiépítése, ott hatékony megoldás az akkumulátoros napelemes rendszer telepítése.A sziget rendszer felhasználható: Szivattyú, Laptop, Mobiltelefon Világítás, TV, Rádió, Számítógép, légkondícionáló, Mosógép ... és szinte minden hálózati áramról 220V, és 12V, 5V-ról is működő eszközöknél a teljesítményétől függően.Adómentes5V-os feszültséget is ad, 2 USB csatlakozón keresztül, mellyel például a legtöbb okostelefon feltölthető.220V-os feszültségen is biztosítja az elektromos áramot!Éjszaka is működik, ilyenkor az akkumulátorok biztosítják az energiát, az elektromos áramot.Csendes, és nem szennyezi a környezetet.Egyszerű a kezelése, működtetése nem igényel speciális ismereteket.Napelem szigetüzem: Nincs káros anyag kibocsátása.12V-os feszültséget ad 2db, szabványos autós szivargyújtó csatlakozón keresztül. Több napelemről is üzemeltethető, így nagyobb teljesítményt biztosít.

Szolgáltatásaink:Akkumulátoros napelemes rendszer eladása, és összeszereléseHálózatra visszatápláló napelemes rendszer telepítése">villanyszerelő munkákFAM - Feszültésg alatti munkavégzésRegisztrált villanyszerelőVillanyóra áthelyezésÚj villanyóra kiépítéseTeljesítmény bővítés, Amper bővítés Mérőhely szabványosítás Napelemes rendszerek felülvizsgálata Mérőhely visszakapcsolása Ideiglenes mérőhely kialakítása H tarifa igénylése GEO tarifa igénylése B (éjszakai, vezérelt) tarifa igénylése HMKE regisztrált villanyszerelői nyilatkozat HMKE érintésvédelmi felülvizsgálati jegyzőkönyv EON regisztrált villanyszerelő Napelemes (ad-vesz kétirányú) mérő igénylése Elektromos vezeték cseréjeHome office érintésvédelem, érintésvédelmi felülvizsgálati jegyzőkönyv Villanyóra korszerűsítés HMKE Napelemes rendszer igénybejelentő készítése, engedélyeztetéseVillámvédelem HMKE Napelemes rendszer csatlakozási dokumentáció készítése, engedélyeztetéseEON mérőhely szabványosítás Napelem szerelésVillámhárító felszerelése, telepítése VillanyszerelésEON villanyóra szabványosítás Napelemes rendszerhez regisztrált villanyszerelői nyilatkozat

Miért érdemes regisztrált villanyszerelő választani: Áramszolgáltató által EON ELMŰ regisztrált villanyszerelő. Garanciával végzi a munkát. A folyamatos képzések biztosítják, hogy naprakész az aktuális szabályok ismeretében. Sokéves gyakorlattal rendelkezik. Megbízható. Szakszerűen dolgozik. Napelem rendszer felülvizsgálata Érintésvédelmi jegyzőkönyv készítése A hivatalos papírokat, engedélyeket is elintézi. Regisztrált villanyszerelő EON Magasan képzett, szaktudással, állami bizonyítvánnyal rendelkező ellenőrizhető szakember.

Napelemszerelőként, és villanyszerelőként vállaljuk a teljes napelemes rendszer és a teljes 220V/230V és 12V, 24V villamos hálózat kiépítését is.

A szigetüzemű napelemes rendszer csomagokban felsorolt használati példák kizárólag tájékoztató jellegűek! A használati idők, nagymértékben változhatnak a napsütés intenzitásától. Igény esetén választható a csomaghoz nagyobb kapacitású akkumulátor, vagy több napelem. A feltüntetett árak, bruttó árak! Nem tartalmazzák a tartószerkezetet és nem tartalmazzák a kiszállási és szerelési, telepítési költséget, és nem tartalmazzák a szállítási költségeket!

Csak ÚJ anyagokat, eszközöket, berendezéseket forgalmazunk!

Minden általunk forgalmazott anyagra, eszközre berendezésre és szolgáltatásra GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK!

Minden vásárlónknak adunk számlát, garancia igazolást, szerződést!


Off-Grid Solar System


Tel.: +3620/ 982 4000
(Ha nem tud elérni telefonon, kérem írjon e-mailt.)
napelemtelepites@gmail.com

Szigetüzemű napelemes rendszer méretezése 50W 12V DC 10A 2USB Off-Grid 285W hordozható napelem 100W 12V DC 60Ah 10A 2USB szigetüzemű napelemes rendszer 405W 220V AC 100Ah 60A 12V DC bővíthető akkumulátoros napelem rendszer 540W 220V AC 2x100Ah 30A USB 12V DC szigetüzemű napelemes rendszer 1215W 2x220V AC 4x100Ah 60A USB 12V DC bővíthető szigetüzemű rendszer 2400W csúcsteljesítményű tiszta szinuszos inverterrel 2x220V AC 24V 12V 5V DC akkumulátoros napelem rendszer 3000W - 230V AC Tiszta Szinuszos Inverterrel 48V 24V 12V 5V USB szigetüzemű napelemes rendszer 4000W AC Tiszta Szinuszos Inverterrel 48V 12V 5V USB DC szigetüzemű napelemes rendszer Szigetüzemű napelemes rendszer árak Vásárlási feltételek Szigetüzemű napelemes rendszer információkérés

Szigetüzemű napelemes rendszer méretezése

Az első lépés a tervezés. Javasoljuk, hogy írja össze milyen elektromos fogyasztókat szeretne üzemeltetni. Ezen fogyasztóknak mekkora a teljesítménye (W), és átlagosan mennyi ideig üzemelteti hetente. Ha nem tudja a fogyasztók pontos teljesítményét, célszerű beszerezni egy kis teljesítménymérőt, mely pontosan megadja az adatokat.

A Szigetüzemű napelem tervezésnél célszerű figyelembe venni, hogy időszakosan, pl. csak nyáron üzemeltetjük a rendszert, vagy egész évben. Ha csak nyáron, akkor kevesebb napelemmel is megtermeli a szükséges energiát. Ha egész évben, akkor célszerű felkészülni a borúsabb napokra is amikor kevesebb a napsütés, így a napelemek is kevesebbet termelnek.

A solar munka akkumulátorok 12V feszültségen dolgoznak. Célszerű olyan fogyasztókat pl. lámpák, TV, Laptop választani melyek ezen a feszültségen, vagy 12V autós tápegységgel is működnek. Így sokkal hatékonyabb lesz a rendszerünk. Ez alapján választjuk majd ki a megfelelő napelemes töltésvezérlő eszközt is.

Napelemes tartószerkezetek. A napelemeket úgy kell elhelyezzük, a legtöbb napsütés érje egész nap. Mindezek mellett az adott évszakban a legjobb, legideálisabb beesési szögben, mert így fognak a legtöbbet termelni. Fontos szempont hogy a szél, vagy vihar esetén is stabilan a helyükön maradjanak a panelek egész évben.

A napelemek felszerelésére, elhelyezésére több lehetőség is kínálkozik. Van lehetőség mozgatható, kihajtható tartószerkezetekkel indéglenes telepítésre. Lehetőség van fixen ferde tetőre, lapostetőre, talajra történő építésre, rögzítésre. A legújabb megoldásokkal már mozgathatjuk is a napelemet, így a javítva a beesési szöget, ezáltal akár a duplájára is növelhetjük a megtermelt energiát a fix telepítéshez képes. Ez a napraforgó rendszer lehet manuális, és automatikus is, igény szerint.

Három fő szempontot kell figyelembe venni tervezéskor:az év melyik időszakában.mekkora teljesítményre van szükségmennyi ideig kell biztosítani ezt a teljesítményt


Szigetüzemű napelemes rendszer méretezése lépésenként:

1, A fogyasztók teljesítménye
2, A fogyasztók heti használati ideje
3, Külön felsorolni a 230V és a 12V fogyasztókat.
4, Áthidalási idő megadása.
5, Rendszerfeszültség: 12V, 24V, 48V?
6, Akkumulátor típus választása.
7, Akksik száma.
8, Napelem típus.
9, Napelem száma.
10, Napelem tartószerkezet.
11, Inverter méretezése, típusa.
12, Töltésvezérlő méretezése, típusa.
13, Vezetékek méretezése.
14, A rendszer használata egész-éves, vagy csak téli, vagy csak nyári
15, Ettől függően a napelemek számának meghatározása.
16, A napelemek dőlésszögének meghatározása.


vissza az elejére


Szigetüzemű napelemes rendszer információkérés

Kérem küldjön e-mailt a napelemtelepites@gmail.com címre a következő tartalommal: Név: Telefonszám: E-mail cím: Település: Milyen fogyasztókat szeretne működtetni: További információk, kérések, kérdések:


vissza az elejére


50W 12V DC 10A 2USB Off-Grid

Induló szigetüzemű csomag. Az 50W hajlítható, könnyű napelem, már elég nagy teljesítményt biztosít a mobiltelefonok, laptopok, okostelefonok, tabletek, feltöltéséhez, lámpák üzemeltetéséhez is.

Kiemelném a könnyű, (kevesebb mint 1kg) hajlítható napelemet, mely könnyen szállítható, és egyszerűen felszerelhető, és méretéhez és árához képest igen nagy teljesítményt biztosít.

A töltésvezérlő 10A-es, intelligens, multifunkcionális napelemes töltésvezérlő. LCD grafikus kijelzővel, főbb paraméterek állíthatóak.Automatikus feszültségszint azonosítás. Intelligens PWM töltési mód.Alacsony feszültségvédelem. Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem.Akkumulátor fordított polaritás elleni védelem. Akkumulátor túlmelegedés elleni védelemmel. Két USB 5V kimenettel.

A 45Ah ólomsavas akkumulátor aránylag kis helyen elfér, és technológiájához képest könnyűnek mondható. Relatív hosszú élettartamot biztosít a rendszer működéséhez.

A hajlítható napelem, könnyű súly, könnyen szállítható. Ellenálló a különböző környezeti behatásoknak. Vízálló. Esőálló. Nagy stabilitás, jó tartósság. Felhasználható: autó, otthon, hajó, motorkerékpár, akkumulátorok, autók, RV, hajók, hajók, repülőgépek, műholdak, űrállomások, szabadtéri tenyésztés, ültetés, idegenforgalom, napelemes utcai lámpák számára. A komponensek képesek ellenállni a hó nyomásának 5400Pa-ig, ellenállni a szélnyomásnak akár 2400Pa-ig.

A 12V Off-grid rendszer részei:50W Hajlítható, szuper-könnyű napelem.12V Töltésvezérlő 10AAkkumulátor 45Ah2db 5V USB1db 12V kimenet5m Solar kábelSzigetüzemű napelem rendszer telepítési útmutató

A 12V 50W 10A szigetüzemű napelem rendszer ára akkumulátor nélkül: 258.989Ft+Áfa

Javasoljuk, hogy a rendszer vásárlása előtt konzultáljon munkatársunkkal, hogy az igényeihez leginkább igazodó rendszert ajánlhassuk. Minden rendszerünkre, csak úgy tudunk garanciát vállalni, ha mi szállítjuk a helyszínre, felszereljük, telepítjük, és bemutatjuk a működését. Mindezt külön díjazásért tudjuk elvégezni. Kérjük olvassa el a vásárlási feltételek oldalunkat!

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:100Ah Solar akkumulátorSolar csatlakozók12V kábelekAkkumulátorsarukInverter 12V -> 220V 300WVízálló dobozolásHordozókocsik270W Napelemek és hordozókocsikNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajraDC túlfeszültségvédelem10A - 150A Olvadóbiztosítékok12V - 5W - LED lámpákTeljes körű villanyszerelési szolgáltatások

Mire elég 50W napelem teljesítmény?Áramszünet esetén vészvilágítás 5 helységben elhelyezett 5W ledlámpát automatikusan bekapcsol éjszaka, és működtet 15 órán keresztül folyamatosan.Inverterrel kiegészítve, folyamatosan tud üzemeltetni egy 40W-os központi fűtés szivattyút kb. 10 órán keresztül, mint egy szünetmentes tápegység, így áramszünet esetén is folyamatos marad a fűtés.közel 100 órán keresztül világíthatunk egy 3W erős led lámpávalkb. 20 órán át működtethetünk egy 20W-os laptopotnagyjából 12 órán át működtethetünk egy 30W -os kishűtőtkb. 1 órán keresztül használhatunk egy 300W-os szivattyútközel 12 órán keresztül nézhetünk egy 25W-os TV-t A napelem, nagyjából 8-16 óra alatt tölti fel teljesen az akkumulátort, attól függően, hogy mennyire van lemerülve, és hogy mennyire süt a nap.

vissza az elejére


285W hordozható napelem

A 12v napelem rendszer Nagy teljesítmény, és méretéhez képest, könnyen mozgatható, hordozható mobil napelem. A napelem tábla mellett, vagy rászerelve biztosítjuk még a 30A -es napelemes töltésvezérlőt 2 USB , és 1db 12V megosztható, elosztható kimenettel. 230V inverter-el is bővíthető, csatlakoztatható az akkumulátorokkal kiegészített rendszerhez. Hagyományos, autó akkumulátorral is működtethető.

Rendelhető, már meglévő rendszerek kiegészítéseként is. Csatlakoztatható, szinte bármely napelemes rendszerhez teljesítmény bővítésként.

A napelem tartószerkezet, összecsukható, és kinyitható, így könnyen szállítható akár személygépkocsival is. A könnyű; alumínium tartószerkezet, és napelemkeretnek köszönhetően egy ember is kényelmesen tudja mozgatni, szállítani. Egyszerűen felszerelhető, és méretéhez és árához képest igen nagy teljesítményt biztosít.

Az intelligens töltésvezérlő 30A-es, Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. intelligens, multifunkcionális napelemes töltésvezérlő. Alacsony feszültségvédelem. Akkumulátor fordított polaritás elleni védelem. Két USB 5V kimenettel. 12V kimenettel.

A 285W 30A kerekes hordozható napelem:285W merev stabil alumínium keretes napelem. Kerekes, gurítható, mozgatható, kinyitható napelem tartószerkezet30A 12/24V napelemes töltésszabályzó 2db 5V USB1db 12V kimenetKérésre: GPS Nyomkövető;

A 285W 30A kerekes hordozható napelem bruttó ára : 275.000 Ft

A rendszert kérésre kiszállítjuk, telepítjük, és megmutatjuk a használatát.

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:Solar csatlakozókAkkumulátorsaruk100Ah Solar akkumulátorok40A-100A töltésvezérlő;12V kábelek12V - 5W - LED lámpákInverter 12V -> 220V 300W - 2000W-igDC túlfeszültségvédelem10A - 150A OlvadóbiztosítékokSzigetelt, sodrott réz vezetékek a napelemes töltésvezérlő; és az akkumulátor összekapcsolásához.Teljes körű; villanyszerelési szolgáltatások

vissza az elejére


100W 12V DC 60Ah 10A 2USB szigetüzemű napelemes rendszer

Lendületesebb, erősebb, és még mindig könnyű, és hordozható akkumulátoros napelem rendszer. Akár több mobiltelefon, tablet, laptop párhuzamos töltésére, működtetésére is alkalmas napelemes töltő.

A 100W-os napelem, Német gyártmányú, erős alumínium kerettel, strapabíró, vízálló, esőálló, jégálló kivitelben. Az ALU keretnek köszönhetően, könnyedén rögzíthető fixen állandóra, vagy ideglenesen is tetőre, kocsira, platóra, talajra, sátortetőre.

A 12V-os solar charger LCD grafikus kijelzős 10A-es, intelligens, multifunkcionális napelemes töltésvezérlő. Szabadon állíthatóak a főbb paraméterek. Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. Akkumulátor fordított polaritás elleni védelem. Két USB 5V kimenettel. Automatikus feszültségszint azonosítás. Intelligens PWM töltési mód. Alacsony feszültségvédelem. Akkumulátor túlmelegedés elleni védelemmel.

A solar akkumulátor, kimondottan szigetüzemű felhasználásra tervezték. Felépítésének köszönhetően, sokáig képes stabilan biztosítani az elektromos áramot, még a nagyobb terhelések mellett is. Kitűnően bírja a szélsőséges terheléseket is, bár a gyárilag megadott határértékeken belül teljesít a legjobban.

A Banner Energy Bull ciklusálló munka akkumulátorai speciális alkalmazási területekre készülnek. Széles körben felhasználják jelző berendezésekben, napelemes panelekben és elektromos kerekes székekben. Hordozható energiaforrás vitorlás- és elektromos hajókhoz, lakókocsikhoz, lakóautókhoz és kempingezéshez.

100W 12V DC 60Ah 10A 2USB szigetüzemű napelemes rendszer részei:100W erős, alumínium keretes, napelem.60Ah solar munka akkumulátor10A napelem töltésvezérlőTűltöltés ellenőrzésLemerülés figyelés, és lekapcsolás10m Solar kábelAkkusaruk 1pár1db solar csatlakozópár12V csatalakozás több fogyasztóra is.5V USB csatlakozóFix telepítésű napelemtartó szerkezetMozgatható, napraforgó napelemtartók

A 100W 12V DC 60Ah 10A 2USB szigetüzemű napelem rendszer ára: 335.000Ft+Áfa

A rendszert kérésre kiszállítjuk, telepítjük, és megmutatjuk a használatát.

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:Inverter 12V -> 220V 300W100Ah Solar akkumulátorokSolar csatlakozókTeljes körű villanyszerelési szolgáltatások12V kábelekAkkumulátorsarukNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajraVízálló dobozolás270W Napelemek és hordozókocsikDC túlfeszültségvédelem10A - 150A OlvadóbiztosítékokHordozókocsik12V - 5W - LED lámpák, rendszerben is.

Mire elég 100W napelem teljesítmény 60Ah akksival?25 órán át működtethetünk egy 20W-os laptopot200 órán keresztül világíthatunk egy 3W erős led lámpával14 órán keresztül nézhetünk egy 25W-os TV-t 15 órán át működtethetünk egy 30W -os kishűtőt1 órán keresztül használhatunk egy 300W-os szivattyútÁramszünet esetén 5 helységben elhelyezett 5W ledlámpát automatikusan bekapcsol éjszaka, és működtet 20 órán keresztül folyamatosan.Folyamatosan tud üzemeltetni egy 40W-os központi fűtés szivattyút, inverterrel kiegészítve, kb. 15 órán keresztül, így áramszünet esetén is folyamatos marad a fűtés.A napelem, nagyjából 6-12 óra alatt tölti fel teljesen az akkumulátort, attól függően, hogy mennyire van lemerülve, és hogy mennyire süt a nap.

vissza az elejére


405W 220V AC 100Ah 60A 12V DC bővíthető akkumulátoros napelem rendszer

Ütős, erős, hatékony, és már 220V váltakozóáramot is biztosít! A 100Ah akkumulátor közel 1200W energiát képes tárolni. A 405W-os polikristályos napelem ideális esetben 3 óra alatt teljesen feltölti az akksit. Az 1500W-os maximális teljesítményű inverter, 400W-600W folyamatos teljesítményleadásra képes. Ha 200W körüli teljesítményt használunk fel, és napközben amikor a napelem is tölt, akár 8-10 órán keresztül is biztosítja az energiát, anélkül, hogy lemerülne az akkumulátor. Így már nagyobb fogyasztókat, mint pl. Hűtő, kisebb fagyasztó is tudunk működtetni folyamatosan.

Kérésére a 405W Napelemes rendszer telepítését is elvégezzük!

Akár több mobiltelefon, tablet, laptop párhuzamos töltésére, működtetésére is alkalmas napelemes töltő. A háztartási gépek többségét már kényelmesen működteti a rendszer. Fúrógép, kisflex, dekopír, fűnyírógép, sövényvágógép, és még sok más barkácsgép, és kertigép üzemeltetésére is alkalmas. Telepíthetjük fixen a tetőre, vagy talajra, vagy rendelhető összecsukható, hordozható tartószerkezettel is.

A LCD grafikus kijelzős 12V-48V-os napelemes töltésvezérlő 60A-es, intelligens, multifunkcionális solar charger. Automatikus feszültségszint azonosítás. Szabadon állíthatóak a főbb paraméterek. Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. Akkumulátor fordított polaritás elleni védelem. Intelligens MPPT töltési mód. Alacsony feszültségvédelem. Savas és Lítium akkukat is tud tölteni. Bővíthető több mint 2.5kW teljesítményű napelemig!

A 405W-os napelem, masszív, erős alumínium kerettel, strapabíró, vízálló, esőálló, jégálló kivitelben. Az Alumínium tartókeretnek köszönhetően, könnyedén rögzíthető fixen állandóra, vagy ideglenesen is tetőre, kocsira, platóra, talajra, sátortetőre. Szabványos solar csatlakozókkal van felszerelve. A kár 10m - 30m távolságra is elhelyezhető a napelem a töltésvezérlőtől, és az akkumulátortól.

A 100Ah akkumulátor felépítésének köszönhetően, sokáig képes stabilan biztosítani az elektromos áramot, még a nagyobb terhelések mellett is. Széles körben felhasználják. Bővíthető több mint 30kW akkumulátor teljesítményig!

405W 220V AC 100Ah 60A 12V DC szigetüzemű napelem rendszer részei:1500W Inverter 12V DC ---> 220V AC váltóáram405W szabványos méretű vastag alumínium keretes napelem.Tűltöltés ellenőrzés100Ah akkumulátor60A napelem töltésvezérlő (6db 405W napelemig bővíthető)1db solar csatlakozópárLemerülés figyelés, és lekapcsolásAkkusaruk 1pár2db 5V USB csatlakozó20m Solar kábel12V csatalakozás több fogyasztóra isSzigetüzemű napelemes rendszer szerelési útmutató

4050W 220V AC 100Ah 60A 2USB 12V DC bővíthető szigetüzemű napelem rendszer bruttó ára: 448.700Ft

A rendszert kérésre kiszállítjuk, telepítjük, és megmutatjuk a használatát.

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:még 1-5db 405W napelemTeljes körű villanyszerelési szolgáltatások100Ah Solar akkumulátorok Solar csatlakozók12V kábelekAkkumulátorsaruk10A - 150A OlvadóbiztosítékokNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajraVízálló dobozolás12V - 5W - LED lámpák, rendszerben is.Fix telepítésű napelemtartó szerkezetMozgatható, napraforgó napelemtartókDC túlfeszültségvédelemHordozókocsik1200W tiszta szinuszos inverter

Mire elég 4050W napelem teljesítmény 100Ah akksival?50 órán át működtethetünk egy 20W-os laptopot400 órán keresztül világíthatunk egy 3W erős led lámpával40 órán keresztül nézhetünk egy 25W-os TV-t 24 órán át működtethetünk egy 30W -os kis hűtőt, mivel a napelem újratölti napközben az akksit, így folyamatosan is tudja üzemeltetni a fogyasztót.Áramszünet esetén 5 helységben elhelyezett 5W ledlámpát automatikusan bekapcsol éjszaka, és működtet 40 órán keresztül folyamatosan.4 órán keresztül használhatunk egy 500W-os szivattyútFolyamatosan tud üzemeltetni egy 40W-os központi fűtés szivattyút kb 24 órán keresztül, így áramszünet esetén is folyamatos marad a fűtés.A napelem, nagyjából 3-5 óra alatt tölti fel teljesen az akkumulátort, attól függően, hogy mennyire van lemerülve, és hogy mennyire süt a nap.vissza az elejére


540W 220V AC 2x100Ah 30A USB 12V DC szigetüzemű napelemes rendszer

Akár egy családi ház, szinte teljes elektromos igényét is kielégíti az 540W napelem teljesítményű, 2400W munka akkumulátor kapacitású, inverter 1500W maximális teljesítményű szigetüzemű napelemes rendszer.

Egy általános példával szeretném bemutatni, hogy mire is elég a rendszer teljesítménye. Egy átlagos 80m2 családi ház, 6 helységében használunk 3x5W Led lámpákat. Ez összesen 90W. Ennek jelentős részét, nem használjuk folyamatosan. Ha túlméretezve számolok, 90W világítási teljesítménnyel, akkor is 20 órán keresztül tudunk világítani csak az akkumulátorokról. A valóságban az akkumulátorokat napközben feltöltik a napelemek, így gyakorlatilag akár folyamatosan egész nap használhatjuk az összes lámpát egyszerre.A következő lépésben használunk még okostelefon töltőket, és laptopot, és tableteket. Ezek teljesítményigénye kb. 20W-40W között lehet, típustól, és a számuktól függően. Ha a maximum 40W-al számolok, akkor is 90W lámpák, és ez a 40W összesen 130W. Ha minden megy folyamatosan, akkor is 15 órán keresztül tudunk mindent használni, és mivel a napelem nappal utántölt, ezért gyakorlatilag akár folyamatosan is tudjuk a teljes rendszert használni.

Napközben szakaszosan használhatunk szivattyút, kerti gépeket, konyhai gépeket, barkácsgépeket is. Hagyományos mosógépet, centrifugát, is alkalmazhatunk 1-2 óráig napsütéses időben. Alacsony energiafogyasztású hűtőt, fagyasztót is működtethetünk folyamatosan a rendszerről.

Egy igazán erős, 30A-es 12V/24V rendszerű MPPT automata ideális munkapont kereső napelemes töltésvezérlőt vetettünk be a magas teljesítményigény biztosítására. Csendes, gyakorlatilag hangtalan, mert passzív hűtése van. Az LCD kijelzőn nyomon követhetjük a legfontosabb paraméterek állását. Mint az akkumulátor töltöttségi szintje, pillanatnyi feszültsége, a napelem töltési árama, a pillanatnyi fogyasztásunk. Szabadon állíthatóak a főbb paraméterek. Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. Akkumulátor fordított polaritás elleni védelem. Alacsony feszültségvédelem.

A 2db 270W-os napelem, 2db párhuzamosítóval van összekötve, ez biztosítja a napelemek pontos, vízmentes összekapcsolódását, a teljesítmények összeadását. Az Alumínium tartókeretnek köszönhetően, könnyedén rögzíthető fixen állandóra, vagy ideglenesen is tetőre, kocsira, platóra, talajra, sátortetőre. Masszív, erős alumínium kerettel, strapabíró, vízálló, esőálló, jégálló kivitelben. Szabványos solar csatlakozókkal van felszerelve. A kár 10m - 30m távolságra is elhelyezhető a napelem a töltésvezérlőtől, és az akkumulátortól.

A rendszerben 2db Banner Energy Bull 100Ah solar akku található. Felépítésének köszönhetően, sokáig képes stabilan biztosítani az elektromos áramot, még a nagyobb terhelések mellett is. Hordozható energiaforrás napelemes rendszerekhez, vitorlás- és elektromos hajókhoz, lakókocsikhoz, lakóautókhoz és kempingezéshez.

540W 220V AC 2x100Ah 30A USB 12V DC szigetüzemű napelemes rendszer részei:2db 270W szabványos méretű vastag alumínium keretes napelem.2db 100Ah solar munka akkumulátor30A napelem töltésvezérlő1500W Inverter 12V DC ---> 220V AC váltóáram30m Solar kábelTűltöltés ellenőrzésAkkusaruk 2 pár2db solar csatlakozópárLemerülés figyelés, és lekapcsolásPárhuzamosító5V USB csatlakozó12V csatalakozás több fogyasztóra isNapelemes rendszer telepítési útmutató

540W 220V AC 2x100Ah 30A USB 12V DC szigetüzemű napelemes rendszer ára: 597.000Ft+Áfa

A rendszert kérésre kiszállítjuk, telepítjük, és megmutatjuk a használatát.

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:Vízálló dobozolásTeljes körű villanyszerelési szolgáltatások100Ah Solar akkumulátorokNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajraSolar csatlakozók12V kábelek10A - 150A Olvadóbiztosítékok12V - 5W - LED lámpák, rendszerben is.270W Napelemek és hordozókocsikDC túlfeszültségvédelemHordozókocsikFix telepítésű napelemtartó szerkezetMozgatható, napraforgó napelemtartókTiszta szinuszos inverter 600W - 2000W12V fűthető takaró12v vízszivattyú

Mire elég 540W napelem teljesítmény 200Ah akksival?24 órán át működtethetünk egy 30W -os kis hűtőt, mivel a napelem újratölti napközben az akksit, így folyamatosan is tudja üzemeltetni a fogyasztót.Áramszünet esetén 5 helységben elhelyezett 5W ledlámpát automatikusan bekapcsol éjszaka, és működtet akár 80 órán keresztül folyamatosan.800 órán keresztül világíthatunk egy 3W erős led lámpával100 órán át működtethetünk egy 20W-os laptopot800 órán keresztül világíthatunk egy 3W erős led lámpával80 órán keresztül nézhetünk egy 25W-os TV-t 2-4 órán keresztül használhatunk egy 500W-os szivattyútFolyamatosan tud üzemeltetni egy 40W-os központi fűtés szivattyút kb 48 órán keresztül, így áramszünet esetén is folyamatos marad a fűtés.A napelemek, nagyjából 5-8 óra alatt töltik fel teljesen az akkumulátorokat, attól függően, hogy mennyire van lemerülve, és hogy mennyire süt a nap.vissza az elejére


1215W 2x220V AC 4x100Ah 60A USB 12V DC bővíthető szigetüzemű rendszer

Itt kezdődik a nehézsúlyú kategória! 3db 405W-os napelem, több mint 1kW napelem teljesítmény. 2db 220V kimeneti csatlakozó, 1800W, és 1500W csúcs teljesítménnyel, így összesen 3300W maximális teljesítményt biztosít. A 4db 100Ah akkumulátor maximális teljesítménye 4800W - 400Ah!

A rendszer 2db Invertert tartalmaz. Egy 1200W-os szinuszos, és egy 500W módosított szinuszos invertert. Mindkettő a 12V egyenáramot alakítja át 220V/230V váltakozóáramra.

1200W tiszta szinuszos inverter a rendszer fő motorja. 1200VA névleges teljesítményét, és 1800VA csúcsteljesítményt biztosít. A berendezés 12V egyenfeszültségből állítja elő a 230 V / 50Hz-es váltófeszültséget. Ez kiválóan alkalmas akár erősebb szivattyúk, és más elektromotorral rendelkező berendezések és villamos eszközök működtetésére.

Az 1500W-os csúcsteljesítményű módosított szinuszos inverter, folyamatos, névleges teljesítménye 500W. Ezt elsősorban számítógépek, TV, okostelefon, és egyéb, olyan elektronikus berendezések működtetésére ajánljuk, melyekben nem található villanymotor.

Mire elég ez a nagy teljesítmény? Egy gyakorlati példán keresztül bemutatva. A hétvégi házunkba található egy kút, melyből egy 1000W teljesítményű szivattyúval hozzuk fel a vizet. Szakaszos üzemben használva napi összesen 1-2 órát tudjuk üzemeltetni a szivattyút, úgy, hogy folyamatosan, éjszakára is maradjon bőven energiánk az akkumulátorokba.

Ha folyamatosan szeretnénk üzemeltetni, akkor érdemes 10.00, 11.00 körül elindítani a szivattyút, és 2-3 órát tudjuk folyamatosan üzemeltetni, ezalatt feltölthetjük a víztartályt, és még marad idő a napelemeknek, hogy újra feltöltsék az akkumulátorokat, és más fogyasztókat is működtessenek.

A kisebb fogyasztású LED lámpákból akár 10-20db-ot is használhatunk gond nélkül. A 20W laptopok, tabletek sem fogják jelentősen meríteni a rendszert.

Napközben szakaszosan kerti gépeket, konyhai gépeket, barkácsgépeket is. Hagyományos mosógépet, centrifugát, is alkalmazhatunk 1-2 óráig napsütéses időben. Alacsony energiafogyasztású hűtőt, fagyasztót is működtethetünk folyamatosan a rendszerről.

Egy igazán erős, korszerű, többféle akkumulátort töltésére is alkalmas 60A-es 12V/24V rendszerű MPPT automata ideális munkapont kereső napelemes töltésvezérlőt vetettünk be a magas teljesítményigény biztosítására. Szabadon állíthatóak a főbb paraméterek. Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. Akkumulátor fordított polaritás elleni védelem. Alacsony feszültségvédelem. Csendes, gyakorlatilag hangtalan, mert passzív hűtése van. Az LCD kijelzőn nyomon követhetjük a legfontosabb paraméterek állását. Mint az akkumulátor töltöttségi szintje, pillanatnyi feszültsége, a napelem töltési árama, a pillanatnyi fogyasztásunk.

A 3db 405W-os napelem, az Alumínium tartókeretnek köszönhetően, könnyedén rögzíthető fixen állandóra, vagy ideglenesen is tetőre, kocsira, platóra, talajra, sátortetőre. Masszív, erős alumínium kerettel, strapabíró, vízálló, esőálló, jégálló kivitelben. Gyári solar csatlakozókkal vannak összekötve, ez biztosítja a napelemek pontos, vízmentes összekapcsolódását, a teljesítmények összeadását. A kár 10m - 30m távolságra is elhelyezhető a napelem a töltésvezérlőtől, és az akkumulátortól.

A rendszerben 4db 100Ah solar akku található. Felépítésének köszönhetően, sokáig képes stabilan biztosítani az elektromos áramot, még a nagyobb terhelések mellett is. Hordozható energiaforrás napelemes rendszerekhez, vitorlás- és elektromos hajókhoz, lakókocsikhoz, lakóautókhoz és kempingezéshez.

1215W 2x220V AC 4x100Ah 60A USB 12V DC bővíthető szigetüzemű napelem rendszer részei:3db 405W szabványos méretű vastag alumínium keretes napelem.1db Inverter 500W 12V DC ---> 220V AC váltóáram1db Inverter 1200W tiszta szinuszos 12V DC ---> 230V AC váltóáram4db 100Ah akkumulátor60A napelem töltésvezérlő30m Solar kábelTűltöltés ellenőrzésAkkusaruk 4 pár3db solar csatlakozópárLemerülés figyelés, és lekapcsolás5V USB csatlakozó12V csatalakozás több fogyasztóra is24V csatalakozás több fogyasztóra is48V csatalakozás több fogyasztóra isSzigetüzemű napelemes rendszer szerelési útmutató

115W 2x220V AC 4x100Ah 60A USB 12V DC solar rendszer bruttó ára: 1.195.000Ft

A további részletekért, kérjük, olvassa el a vásárlási feltételek aloldalunkat is.

A rendszerhez ajánlott kiegészítők bővítések:Még 3db 405W napelem, mert maximálisan 6db 405W napelemet tud fogadni.Hibrid üzemre való kibővítésVízálló dobozolásTeljes körű villanyszerelési szolgáltatások180Ah Solar akkumulátorokNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajraSolar csatlakozókDC túlfeszültségvédelemHordozókocsikTiszta szinuszos inverter 600W - 2000W12V fűthető takaró12v vízszivattyú12V kábelekFix telepítésű napelemtartó szerkezetMozgatható, napraforgó napelemtartók10A - 150A Olvadóbiztosítékok12V - 5W - LED lámpák, rendszerben is.270W Napelemek és hordozókocsikvissza az elejére


2400W csúcsteljesítményű tiszta szinuszos inverterrel 2x220V AC 24V 12V 5V DC akkumulátoros napelem rendszer

A következő fokozat! Hogy mivel jobb mint az előző alaperőmű? Itt már 6db 285W-os napelem dolgozik. Az akkumulátorok majdnem a duplája 180A, és 4db van belőle. A tiszta szinuszos Inverter pedig már 2400W csúcsteljesítményt képes biztosítani! Ezzel a teljesítménnyel, már szinte minden háztartási eszköz a mosógéptől a légkondicionálóig minden működtethető. A 24V-os rendszernek köszönhetően csökken a rendszer vesztesége.

Két Inverter biztosítja a fogyasztók zavartalan ellátását. Egy igazi erőgép a 1200W tiszta szinuszos folyamatos teljesítményt adó szigetüzemű inverter, mely kiválóan alkalmas akár erősebb szivattyúk, és más elektromotorral rendelkező berendezések és villamos eszközök működtetésére. Egy 1500W módosított szinuszos invertert. Mindkettő a 24V egyenáramot alakítja át 220V/230V váltakozóáramra.

6db 285W-os polikristályos napelem, több mint 1,7kW teljesítmény. A 6db 180Ah solar akkumulátor maximális teljesítménye 8640W - 720Ah!

Az 1500W-os csúcsteljesítményű módosított szinuszos inverter, folyamatos, névleges teljesítménye 1500W. Ezt elsősorban számítógépek, TV, okostelefon, és egyéb, olyan elektronikus berendezések működtetésére ajánljuk, melyekben nem található villanymotor.

Miért érdemes ezt a csomagot választani? A hétvégi házak, nyaralók, tanyák, vízellátása jellemzően fúratott kútról történik. A jelentős mélység miatt nagy teljesítményű szivattyúkra lehet szükség, melyre kiválóan alkalmas ez a 1200W tiszta szinuszos állandó teljesítményt nyújtó inverter.

Mindezek mellett sokan szeretnének nagyobb hűtőt, fagyasztót, vagy épp légkondicionálót működtetni a nagy melegben. Ez a szigetüzemű napelemes rendszer megfelelő erőt biztosít a kényelem kialakításához.

A kisebb fogyasztású LED lámpákból akár 10-20db-ot is használhatunk gond nélkül. A 20W laptopok, tabletek sem fogják jelentősen meríteni a rendszert.

Napközben szakaszosan kerti gépeket, konyhai gépeket, barkácsgépeket is. Hagyományos mosógépet, centrifugát, is alkalmazhatunk 5-8 óráig napsütéses időben.

A 6db 280W-os napelem, masszív, erős alumínium kerettel, strapabíró, vízálló, esőálló, jégálló kivitelben. 6 pár párhuzamosítóval van összekötve, ez biztosítja a napelemek pontos, vízmentes összekapcsolódását, a teljesítmények összeadását. az Alumínium tartókeretnek köszönhetően, könnyedén rögzíthető fixen állandóra, vagy ideglenesen is tetőre, kocsira, platóra, talajra, sátortetőre.

A 80A-es 12V/24V rendszerű MPPT napelemes töltésvezérlő egyben képes kezelni, a teljes akkumulátor rendszert, ez különösen fontos, az inverterek működésénél, mert a 220V használatakor a teljes akkumulátor és napelem kapacitás a rendelkezésre áll. Csendes, gyakorlatilag hangtalan, mert passzív hűtése van. Az LCD kijelzőn nyomon követhetjük a legfontosabb paraméterek állását. Mint az akkumulátor töltöttségi szintje, pillanatnyi feszültsége, a napelem töltési árama, a pillanatnyi fogyasztásunk. Szabadon állíthatóak a főbb paraméterek. Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. Akkumulátor fordított polaritás elleni védelem. Alacsony feszültségvédelem.

A rendszerben 4db Banner Energy Bull 180Ah solar akku található. Hordozható energiaforrás napelemes rendszerekhez, vitorlás- és elektromos hajókhoz, lakókocsikhoz, lakóautókhoz és kempingezéshez.Felépítésének köszönhetően, sokáig képes stabilan biztosítani az elektromos áramot, még a nagyobb terhelések mellett is.

2400W csúcsteljesítményű tiszta szinuszos inverterrel 2x220V AC 24V 12V 5V DC akkumulátoros napelemes rendszer:1db Inverter 2400W tiszta szinuszos 24V DC ---> 230V AC váltóáram1db Inverter 1500W 12V DC ---> 220V AC váltóáram6db 285W szabványos méretű vastag alumínium keretes napelem.Napelem védelem4db 180Ah solar munka akkumulátor80A napelem töltésvezérő50m Solar kábelTúltöltés ellenőrzésAkkusaruk 4 pár6db solar csatlakozópárDC védelemLemerülés figyelés, és lekapcsolásPárhuzamosító 6 pár5V USB csatlakozó12V csatalakozás több fogyasztóra is24V csatalakozás több fogyasztóra isSzigetüzemű napelemes rendszer telepítési útmutató

2400W csúcsteljesítményű tiszta szinuszos inverterrel 2x220V AC 24V 12V 5V DC akkumulátoros napelem rendszer bruttó ára: 1.567.400Ft
A 1,7KW szigetüzemű rendszer akkumulátorok nélküli bruttó ára: 1.298.000Ft

A további részletekért, kérjük, olvassa el a vásárlási feltételek aloldalunkat is.

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:Solar csatlakozók180Ah Solar akkumulátorokVízálló dobozolásTeljes-körű villanyszerelési szolgáltatások12V fűthető takaróNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajra12V - 5W - LED lámpák, rendszerben is.DC túlfeszültségvédelemHordozókocsikGPS NyomkövetőTiszta szinuszos inverter 600W - 2000W12v vízszivattyú12V kábelek10A - 150A Olvadóbiztosítékok280W Napelemek és hordozókocsikMozgatható, napraforgó napelemtartókSzigetelt, sodrott réz vezetékek, elektromos kábel az akkumulátor és a napelemes töltésvezérlő összekötéséhez.
vissza az elejére


3000W - 230V AC Tiszta Szinuszos Inverterrel 48V 24V 12V 5V USB szigetüzemű napelemes rendszer

Egy jelentős ugrás! Elektromos autó töltését is elbírja a rendszer! Több mint 13A tudja tölteni a villanyautónkat. A 6db napelemből, az akkumulátorok közreműködésével, és a 3000W / 6000W csúcsteljesítményű tiszta szinuszos inverter segítségével, max. 6kW elektromos energiát. Az elektromos autó töltése mellett, még kényelmesen, működnek a ház kisebb fogyasztó, mint a világítás, az Internet, Wifi, Notebook, Laptop számítógépek.Ha már feltöltöttük a villanyautónkat, akkor bekapcsolhatjuk a mosógépet, vagy élvezhetjük a légkondicionáló kellemes hűvösét a nagy nyári melegben. Mindezt anélkül, hogy az akkumulátorokat jelentősen igénybe vennénk, sőt még az akkumulátorokat is tölti a rendszer. Szinte ingyenes elektromos autó töltés, a teljes elektromos rendszer függetlenség. Szigetüzemű Hálózatfüggetlen elektromos autó töltő.

3000W 230V AC Tiszta Szinuszos Inverterrel 48V 24V 12V 5V USB DC szigetüzemű napelemes rendszer:6db 385W szabványos méretű erős alumínium keretes napelem.Napelem védelem1db Inverter 3000W tiszta szinuszos1db Inverter 2000W módosított szinuszos 4db 180Ah solar munka akkumulátorAkkusaruk 4 pár1db 60A napelem töltésvezérlő50m Solar kábelTűltöltés ellenőrzésPárhuzamosító 4 pár6db solar csatlakozópárLemerülés figyelés, és lekapcsolás5V USB csatlakozóDC védelem12V csatalakozás több fogyasztóra is24V csatalakozás több fogyasztóra is48V csatalakozás több fogyasztóra is3db 220V csatlakozóNapelemes tartószerkezet cseréptetőreSzigetüzemű napelem rendszer telepítési útmutató

Az anyagok, árak, szolgáltatások, eszközök, csak tájékoztató jellegűek, nem képezik árajánlat tárgyát. A megrendelt rendszer elemei, és ára, egyedileg készítjük el. Kérem küldjön e-mailt a napelemetelepites@gmail.com címre a kéréseivel, és az elérhetőségeivel. Feltétlenül olvassa el a vásárlási feltételek aloldalunkat is!

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:Napelemes tartószerkezettel cserép tetőreSzigetüzemű elektromos autó töltő12V fűthető takaró230Ah Solar akkumulátorokSolar csatlakozókTeljes körű villanyszerelési szolgáltatásokNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajra12V, 24V, 48V vízszivattyú100W Napelemek és hordozókocsikVízálló dobozolásTiszta szinuszos inverter 600W - 8000WFix telepítésű napelemtartó szerkezet10A - 150A OlvadóbiztosítékokMozgatható, napraforgó napelemtartók12V - 5W - LED lámpák, rendszerben is.DC túlfeszültségvédelem12V kábelek

Szigetüzemű napelem ára, és további információk:3 kW Szigetüzemű napelemes rendszer


vissza az elejére


4000W AC Tiszta Szinuszos Inverterrel 48V 12V 5V USB DC szigetüzemű napelemes rendszer

Egy szép napfényes délelőtt, közvetlenül, folyamatosan kapunk a 7db napelemből, az akkumulátorok közreműködésével, és a 4000W / 8000W csúcsteljesítményű tiszta szinuszos inverter segítségével, max. 8kW elektromos energiát. Így kényelmesen, megszakítások nélkül működtethetjük a nagy teljesítményű fűnyírónkat, vagy méretre vághatjuk a kerti sövényt az elektromos sövényvágóval. Bekapcsolhatjuk a mosógépet, vagy élvezhetjük a légkondicionáló kellemes hűvösét a nagy nyári melegben, miközben a szigetüzemű elektromos autó töltő is dolgozik, és feltölti a villanyautót. Mindezt anélkül, hogy az akkumulátorokat jelentősen igénybe vennénk, sőt még az akksikat is tölti a rendszer. Ez már majdnem a teljes szabadság, az ingyenáram gondtalan érzése.

4000W AC Tiszta Szinuszos Inverterrel 48V 12V 5V USB DC szigetüzemű napelemes rendszer:7db 385W szabványos méretű erős alumínium keretes napelem.Napelem védelem1db Inverter 4000W/8000W tiszta szinuszos1db Inverter 2000W módosított szinuszos 8db 180Ah solar munka akkumulátorAkkusaruk 8 pár1db 60A napelem töltésvezérlő50m Solar kábelTűltöltés ellenőrzésPárhuzamosító 8 pár8db solar csatlakozópárLemerülés figyelés, és lekapcsolás5V USB csatlakozóDC védelem12V csatalakozás több fogyasztóra is24V csatalakozás több fogyasztóra is48V csatalakozás több fogyasztóra is3db 220V csatlakozóSzigetüzemű napelemes rendszer szerelési útmutató

4000W AC Tiszta Szinuszos Inverterrel DC 48V - AC 230V váltóáram szigetüzemű napelemes rendszer bruttó ára: 2.763.200Ft
4kW hálózatfüggetlen napelemes rendszer ára 4db 180Ah munka akkumulátorral: 2.388.300,-Ft
A 4kW sziget rendszer akkumulátorok nélküli bruttó ára: 1.942.320Ft

Az árak, az anyagok, eszközök, szolgáltatások, csak tájékoztató jellegűek, nem képezik árajánlat tárgyát. A végleges rendszer elemei, és ára, egyedileg készítjük el. Kérem küldjön e-mailt a napelemetelepites@gmail.com címre az elérhetőségeivel és a kéréseivel. Feltétlenül olvassa el a vásárlási feltételek aloldalunkat is!

Akár egy családi ház teljes elektromos ellátást is biztosítja a rendszer. Az energiafelhasználás jelentős részét célszerű a napsütéses időszakra időzíteni, de a 17.280W akkumulátor teljesítmény éjszakára is kényelmesen biztosítja a hűtő, fagyasztó, világítás, tv, számítógép, és egyéb elektromos fogyasztók zavartalan működését.

A közel 3kW napelemes rendszer teljesítménye, napközben folyamatosan tudja táplálni a nagyobb teljesítményű fogyasztókat, a 4000W/8000W, és 2000W inverter segítségével. Mindezek mellett a rendszer telepíthető több , vagy nagyobb, pl. 230Ah, napelemes akkumulátorokkal is.

Mindezek mellett továbbra is lehetőség van, a 12V, 5V USB, 24V, 48V DC egyenáramú fogyasztók párhuzamos működtetésére is. A nagyteljesítményű MPPT munkapont követő töltésvezérlő ügyel az akkumulátorok túltöltésének elkerülésére,és figyel arra is, nehogy teljesen lemerüljenek az akkumulátorok.

Miért érdemes ezt a csomagot választani? Mert nagyon erős, és nagy tárolókapacitásával egy teljes családi házat is tud működtetni. A nagy melegekben megszokottá vált kisebb légkondicionálót, napközben folyamatosan tudja működtetni. A hétvégi házak, nyaralók, tanyák, vízellátása jellemzően fúratott kútról történik. A jelentős mélység miatt nagy teljesítményű szivattyúkra lehet szükség, melyre kiválóan alkalmas ez a 4000W folyamatos, állandó teljesítményű, és egyben 8000W csúcsteljesítményű tiszta szinuszos inverter, mely 4000W folyamatos teljesítményt biztosít.

Napközben folyamatosan működtethetünk kerti gépeket, konyhai gépeket, barkácsgépeket is. automata mosógépet, is alkalmazhatunk 5-8 óráig napsütéses időben.

A rendszer egyben kezeli az összes munka akkumulátort, így a teljes 12.960W teljesítmény mindkét tiszta szinuszos inverter rendelkezésére áll.

A rendszerhez ajánlott kiegészítők:Napelemes tartószerkezettel cserép tetőre230Ah Solar akkumulátorokHálózatfüggetlen elektromos autó töltőSolar csatlakozókTeljes körű villanyszerelési szolgáltatások12V fűthető takaróNapelemtartók lapos és ferde tetőre és talajra12v vízszivattyúVízálló dobozolásFix telepítésű napelemtartó szerkezet10A - 150A Olvadóbiztosítékok100W Napelemek és hordozókocsikMozgatható, napraforgó napelemtartók12V - 5W - LED lámpák, rendszerben is.GPS NyomkövetőDC túlfeszültségvédelemHordozókocsikTiszta szinuszos inverter 600W - 8000W12V kábelekSzigetelt, sodrott réz vezetékek, elektromos kábel az akkumulátor és a napelemes töltésvezérlő összekötéséhez.

Milyen eszközöket lehet használni:Elektromos autó töltéseMobiltelefon töltésére12V lámpák5V lámpákHűtőtáskaLaptop, Notebook, tablet töltéséreElektromos fűkaszaKisflex - sarokcsiszolóTVRádióCsavarbehajtóSzámítógép működtetéséreVentillátor220V lámpákTöltőkKis teljesítményű hűtőkFúrógép ...

vissza az elejére


Szigetüzemű napelemes rendszer árak

A napelem rendszerek kialakításánál az ár, és teljesítmény lépcsőzetes növekedése mellett fontos szempont, az alkotóelemek arányosítása. Így a kialakított szigetüzemű napelemes rendszer konfigurációk, csomagok megkönnyítik a választást. Természetesen van lehetőség a csomagok variálására, bővítésére, akár a későbbiekben is. A napelemek optimalizáltan vannak bekötve a rendszerbe, ez azt jelenti, hogy szabadon, akár több irányba, pozícióba is helyeztetjük a paneleket, mindig a lehetőség szerinti legnagyobb teljesítményt fogják biztosítani. Lehetőség van a feltüntetett rendszereknél, nagyobb teljesítményű megoldások kialakítására is. Kérjen egyedi árajánlatot!

1 kW Bővíthető szigetüzemű napelemes rendszer3 kW Szigetüzemű napelemes rendszer

Nagyon fontos, hogy a feltüntetett árak anyagárak. A rendszerek telepítését is vállaljuk kérésre. A telepítési munkák ára egyedi. Függ a rendszertől, a telepítés helyétől, a telepítés módjától. Így minden szigetüzemű napelem telepítésre egyedi árajánlatot adunk a helyszíni felmérést követően.


Szigetüzemű napelemes rendszer engedélyeztetéseUtolsó weboldal frissítés: 2022-09-03
vissza az elejére
Szigetüzemű napelemes rendszer | Partnerek | Kapcsolatok
Copyright 2022 szigetuzemunapelemesrendszer.hu - Minden jog fenntartva!TAGS:zem Sziget rendszer napelemes

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Pro Alergiky | Alergie, atopick

   Infolinka 541 212 450 E-shop

RINGSPANN – Erőátviteli kompo

   A következő országokban vagyunk el

Budownictwo Przemysłowe dla wym

   Budujemy wspólnie od 1993 Cora

Szkoła bez przemocy

  Szkoła Bez Przemocy

Sudecka Izba Przemysłowo Handlo

  Menu webinarOgłoszeniaaktualneAktualnościGrantyAglomeracja Wrocławska I NabórAglomeracja Wrocławska II NabórAglomeracja Wałbrzyska II NabórAg

Startseite - Spenner Zementwerk

   +49 030 55752-0 info@spenner-zementwerk.de Suchepolski

Vilkijos žemės ūkio mokykla |

  

Relax turizem

   ODPRI MENU Toggle navigation

Pozemní stavitelství Zlín a.s

   Úvod O spoleènosti Profil spoleènosti Politika ISØ OP LZZ projekt

Zemljevid cestnih zapor v Občin

  Toggle navigationZemljevid cestnih zaporo avtorjih &times;Kolofon Vsebina spletne predstavitve se osvežuje dinamično. Datum objave spletnega m

ads

Hot Websites