Početna - Poliklinika Human

Web Name: Početna - Poliklinika Human

WebSite: http://www.poliklinikahuman.rs

ID:299072

Keywords:

etna,Po,Human,Poliklinika

Description:


menu triggermenu trigger+381 18 538 889info@poliklinikahuman.rs
Poliklinika Human

Vaše zdravlje,
je naš #1 prioritet

U okviru svojih 9 zdravstvenih ustanova, poliklinika Human zapošljava oko 90 ljudi koji su u stalnom radnom odnosu, kao i preko 100 lekara saradnika svih specijalnosti.
SAZNAJ VIŠEUSLUGE

Priprema pacijenata za uzorkovanje i intervencije

PRIPREMA PACIJENATA ZA VAĐENJE KRVIODREĐIVANJE PROTROMBINSKOG VREMENA (INR)SAKUPLJANJE UZORAKA URINASAKUPLJANJE UZORAKA STOLICETEST OPTEREĆENJA GLUKOZOM-OGT TESTPRIPREMA PACIJENATA ZA UZIMANJE BRISEVAGINEKOLOŠKI BRISEVISPERMOGRAM I SPERMOKULTURA PRIPREMA PACIJENTA ZA ULTRAZVUČNI PREGLED ABDOMENA, UROTRAKTA I MALE KARLICEPRIPREMA PACIJENTA ZA KOLONOSKOPIJUPRIPREMA PACIJENTA ZA GASTROSKOPIJU

Stručno osoblje

Poliklinika Human dužnu pažnju posvećuje odabiru stručnog kadra. Visokoedukovano i stručno osoblje zaslužno je za vrhunski kvalitet i širok raspon medicinskih i laboratoraijskih usluga koje pružamo.

Naša misija je da na jednom mestu okupimo struku, znanje, iskustvo i dobru praksu, u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga i profesionalne saradnje.

Vidi više

ATS

Akreditacija podrazumeva niz procedura i strogo kontrolisanih parametara za sprovođenje laboratorijske dijagnostike.

Ovako uređen sistem počiva na neprikosnovenim postulatima kojih se mi kao institucija pridržavamo, kako bi pacijentima pružili izvrstan kvalitet usluge i kredibilitet dobijeniih laboratorijskih izveštaja. Kontinuirano ulaganje.

Vidi više

Ustanove

Medicinsko – laboratorijska oprema renomiranih svetskih proizvođača omogućava visoku preciznost i tačnost u radu, kao i ispravnost dobijenih rezultata, na šta smo posebno ponosni.

Kvalitet usluge postižemo i primenom mnoštva domaćih i evropskih propisa u zdravstvu i laboratoriji. Ovo nas čini vodećom privatnom medicinskom ustanovom u ovom delu Srbije.

Vidi više

Partneri

Globalna Digitalna Klinika:Prva virtuelna ordinacija u regionuPristup lekarima svih specijalnosti 24/7Sve medicinske usluge i informacije na jednom mestu

GDC platforma omogućava:

→ video poziv odmah

zakazivanje pregleda u ordinaciji ili

zakazivanje kućne posete

Kabinet za bolesti dojke

ABVS ultrazvučni skener dojke

Najprecizniji dijagnostički aparat: Pregled se izvodi na sofisticiranom aparatu marke “Simens” ACUSON S2000 ABVS Ultrasound System. Ultrazvučno skeniranje dojke 3D automatskim ultrazvučnim skenerom za razliku od mamografije NE NOSI RIZIK JONIZUJUĆEG ZRAČENJA.VIDI VIŠE
Stvaramo zdraviji svet

GDC
Globalna digitalna klinika

Osnivački tim GDC veruje da dobra zdravstvena zaštita i nega nije privilegija, već pravo svakog građanina i cilj im je da ona postane dostupna svima. Kreiranjem niza platformi i aplikacija GDC omogućava pacijentima brži, lakši i efikasniji pristup lekarima svih specijalnosti onda kada su im potrebni.VIDI VIŠE
Kućne posete

Pregledi lekara u kućnim uslovima

Tim eksperata poliklinike Human vam stoji na raspolaganju za preglede i uzorkovanje u kućnim uslovima. Kontakt sa lekarima i tehničarima poliklinike Human je potpuno bezbedan, jer se u potpunosti prate sve svetske preporuke. Vozila i oprema dezinfikuju se pre i nakon posete.VIDI VIŠE
Kolonoskopija

Pregled na najsavremenijem aparatu

Pregled se obavlja uz pomoć savitljivog optičkog instrumenta (endoskopa) koji omogućava pregled debelog creva i dela tankog creva. Uduvavanjem vazduha gube se nabori organa za varenje, tako da se bolesne (patološke) promene mogu bolje uočiti.VIDI VIŠE
Endoskopija

Gastroskopija uz aparat najnovije generacije

Savremeni pregled jednjaka, želuca i dvanaestopalačnog creva, u analgeziji. Gastroskopija je kratkotrajan i bezbolan pregled za pacijenta. Aparat je oblika tankog creva koji ima lampicu na vrhu i plasira se kroz usnu duplju.VIDI VIŠE
Sistematski pregledi

Paketi prilagođeni potrebama pacijenata

Ključ zdravstvenog blagostanja krije se u prevenciji. Medicinski tim poliklinike Humano i zavoda Human Med preporučuju obavljanje sistematskih pregleda jednom godišnje, koji su prilagođeni potrebama pacijenata. U našim centrima po posebnim cenama.VIDI VIŠE
Naše usluge

Koje usluge
iz oblasti medicine nudimo?

Poliklinika Human pruža kompletnu zdravstvenu uslugu na jednom mestu praćenu najsavremenijom dijagnostikom i pristupom lečenja.

Opšta praksa

Osim što se bavi dijagnostikom, terapijom bolesti i stanja, izuzetno važna uloga lekara opšte prakse je i sprovođenje preventivnih programa kojima sprečava da do bolesti dođe.

VIDI VIŠE

Laboratorijska dijagnostika

Naše laboratorije raspolažu savremenom opremom i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata.

VIDI VIŠE

Radiologija

Radiologija je medicinska specijalnost koja uključuje sve načine medicinskog slikanja kojima se dobijaju informacije o anatomiji, patologiji, histopatologiji i funkciji bolesnih stanja.

VIDI VIŠE

Interna medicina

Osnova kliničke medicine koja se bavi dijagnostikom, prevencijom i lečenjem bolesti unutrašnjih organa. Vrhunski tim stručnjaka svih oblasti interne medicine, individualni pristup pacijentima, savetovanje i edukacija.

VIDI VIŠE

Hirurgija

Hirurgija u okviru poliklinike Humano se bavi rekonstrukcijom urođenih i stečenih defekata na telu poput rana, opekotina, cisti, apscesa, benignih i malignih tumora, kongenitalnih anomalija itd.

VIDI VIŠE

Urologija

Pravovremeno postavljena dijagnoza i početak lečenja bolesti, ne samo da mogu unaprediti zdravlje i poboljšati kvalitet života pacijenta, već mogu sprečiti nastanak i lečiti hronični ili najteži oblik bolesti poput karcinoma.

VIDI VIŠESVE USLUGE

Lekarska uverenja

Izdavanje SVIH vrsta lekarskih uverenja, koja su korisnicima dostupna bez zakazivanja. Lekarska uverenja se realizuju u najkraćem vremenskom roku uz tim specijalista na čelu sa lekarima medicine rada.

VIDI VIŠE

Obuka iz prve pomoći

U prostorijama Human Med zavoda, možete obaviti obuku iz prve pomoći za vozače amatere, kao i zaposlene radnike (osnovni i napredni nivo). Za veće kolektive, postoji mogućnost dolaska u prostorije kompanije u cilja održavanja adekvatne obuke iz prve pomoći.

VIDI VIŠE
Dr med.sci Senada Pavlović

Naš medicinski TIM

Komunikacija u medicini smatra se osnovnom veštinom lekara na putu do uspešne dijagnoze i lečenja, kao i uspostavljanja adekvatnog odnosa sa pacijentom.
Dobre komunikacione veštine, strpljivost i osetljivost za probleme pacijenta nužne su za stvaranje međusobnog poverenja.
Specijalista imunologije

Dragana Bogdanović

Doktorske studije završila je na medicinskom fakultetu pri Norveškom Univerzitetu. Specijalista imunologije. Izuzetan medicinski stručnjak u oblasti suplementacije, celijakije, alergija na hranu i inhalacionih alergija. Deo tima poliklinike Human od 2012.

Specijalista oftalmologije

Milena Đukić

Bavi se lečenjem urođenih i stečenih bolesti oka, kao i procenom vida za ocenu radne sposobnosti.
Član je nekoliko lekarskih udruženja.

Specijalista medicine rada

Mirko Čukalović

Višedecenijsko iskustvo u oblasti medicine rada. Zalaže se za prevenciju stanja i bolesti uzrokovanim faktorima životne i radne sredine.

Ivan Stoičkov
Lekar opšte prakse

Ivan Stoičkov

Specijalizant interne medicine, Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu. Uže polje interesovanja: prevencija kardiovaskularnih oboljenja. Deo medicinskog tima Centra za dijetetiku poliklinike Human.

STRUČNI TIM
Noviteti i posebne ponude

Saznajte među prvima
sve aktuelnosti

Prijavite se na newsletter kako biste na vreme bili informisani o posebnim ponudama i novim uslugama naših medicinskih centara.

O namaUslugeStručni timCenovnikKarijeraKontaktTest opterećenja glukozom – OGT TestKabinet za bolesti dojkeLekarska uverenja i obuka iz prve pomoćiDigitalna ordinacija – GDCCovid-19+381 18 538 889info@poliklinikahuman.rs

Kontaktirajte nas za više informacija o uslugama i prvim slobodnim terminima za dijagnostičke i preventivne preglede.

© Copyright Poliklinika Human 2022. Sva prava zadržana.

018 538 889 060 230 20 23

TAGS:etna Po Human Poliklinika

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Inktel BPO | Government Services

   HomeWhat we doExperienceContactHomeWhat We DoExperienceContact UsInktel Government BPO Services offers industry-leading contact center solutions for

Best Online Poker Sites - Get Fr

  Get Free Poker Chips and Play Real Money Poker

If you are a player who goes to live casin

Seaport OPX - Digital operationa

  Unlock hidden port capacity, reduce delays, optimise expenditureWith the worlds most advanced physics-based Port Traffic Management SystemImagineUsing

Grupo Prime - Mediadores Imobili

  &#xe985; PT PTENPortuguês PortuguêsEnglishPesquisarContato enviado com sucessoFoi encontrado um problema ao enviar o contactoPes

Portal CGA :: CGA início

  Saltar para o conteúdo principal Saltar para o início da página Saltar para o fim da página O seu navegador não suporta

Brique en terre cuite pour vos m

   Produits Murs Briques de 20 col

Energy and Comfort Industry Even

   Join us in person! May 22-25, 2022 | Tradeshow: May 24 & 25, 2022 Mohegan Sun, Uncasville, CT MENU

Telesport

  

Entreprendre au féminin Vienne

  AccueilNotre associationqui sommes-nous ?Le bureauLe CANos adhérentesNos actionsToutes nos actionsActions mensuellesActions annuellesAdhésionContact

O Tempo

  

ads

Hot Websites