GIS Specialisten | Geospatial Solutions

Web Name: GIS Specialisten | Geospatial Solutions

WebSite: http://www.gisspecialisten.nl

ID:277926

Keywords:

Specialisten,GIS,Solutions,Geospatial

Description:


GIS Specialisten bestaat uit een team experts op het gebied van GIS, GEO-ICT en Remote Sensing. Kennis en skills zijn van toepassing om Geospatial Solutions te ontwikkelen. Ons doel is geografische informatie te vertalen voor de klant in actiegerichte inzichten en eenvoudig te gebruiken eindproducten. De geleverde output van GIS Specialisten wordt effectief gebruikt in het maken van bijvoorbeeld beleidskeuzes.

Geografisch Informatiesysteem

GIS neemt in de processen van organisaties een steeds prominentere rol in. Dit is niet verwonderlijk, want alleen met GIS kunnen complexe ruimtelijke verbanden en patronen duidelijk in kaart gebracht worden. Grote hoeveelheden data uit diverse bronnen worden in een GIS verwerkt, geanalyseerd, geïnterpreteerd en gevisualiseerd. Het eindproduct is veelal een overzichtelijke representatie van een situatie, probleem of trend. In een universele taal en met een begrijpelijke boodschap voor de doelgroep.

Complexiteit

GIS is echter ook complex. Zowel de implementatie, het beheer als het gebruik van GIS vergt specialistische kennis en expertise. Daarnaast is het vakgebied volop in ontwikkeling, met als gevolg dat de kennis van gisteren niet voldoende is om de uitdagingen van morgen aan te kunnen. Dit maakt het voor organisaties lastig om alle kennis in huis te hebben én te onderhouden. GIS Specialisten kan deze belastende rol voor organisaties invullen. In de vorm van consultancy, detachering en professionele ondersteuning leveren wij daarom graag een waardevolle bijdrage aan (overheids)organisaties en bedrijven.

Werkwijze GIS Specialisten

In de aanpak van GIS Specialisten staat de match tussen specialist en opdrachtgever centraal. Wij zijn alleen tevreden als de juiste persoon op de juiste plek in de organisatie terechtkomt. Daarom combineert GIS Specialisten een informele, persoonlijke benadering met een professionele werkhouding. Dankzij deze aanpak en jarenlange ervaring is GIS Specialisten een betrouwbare partner met een gevestigde positie in de geografische sector.

Focus

De focus van GIS Specialisten is proces-, klantgericht en technisch innovatief. Onze kernactiviteiten zijn onder te verdelen in onderstaande specialismen.
Klik op een van de iconen voor meer informatie.

De hoeveelheid data die vandaag de dag gegenereerd, opgeslagen en gedeeld wordt, groeit met sprongen. De inzichten die hieruit ontstaan, vormen de drijvende kracht achter talloze nieuwe zakelijke kansen. De andere kant van het verhaal is dat het bewerken, opslaan, correct interpreteren en verspreiden van deze data een steeds grotere uitdaging vormt.

Bij GIS Specialisten kunnen we u ondersteunen bij het correct visualiseren van uw ruimtelijke data, met analoge kaarten of interactieve online kaarten. Wij doen dan de ruimtelijke analyse en extraheren de geoinformatie die uw beslissingen, programma's, monitoring en evaluatie houvast biedt.

De eerste stap is vaak een ETL (Extract, Translate and Load). Dit helpt ons uw GIS-data voor te bereiden, te bewerken en in de beste vorm te presenteren. De gestructureerde aanpak van de ETL maakt het gemakkelijker om betekenisvulle inzichten te identificeren en die op een passende manier te visualiseren en over te brengen aan potentiële gebruikers. Om de benodigde applicaties en software voor de ETL te kiezen, gebruiken we een objectieve aanpak. Ons portfolio bevat onder andere ESRI, Safe (FME), Hexagon en opensourceapplicaties zoals QGIS, GeoServer en PostgreSQL(PostGIS). We kiezen altijd de hulpmiddelen die voor uw project en organisatie het meest geschikt zijn.In elk GIS project is het presenteren van de resultaten en het delen van de data cruciaal voor het goed overbrengen van informatie aan de doelgroep. GIS Specialisten ondersteunt deze essentiële stap door op maat gemaakte dashboards, online GIS-applicaties of software plugins te ontwikkelen en implementeren. Samen zorgen we er eerst voor dat uw projecteisen en doel helder zijn, om daarna een keuze te maken uit de beschikbare ontwikkel- en configuratietools. Zo kunnen we garanderen dat onze oplossing aansluit bij uw bestaande workflows.

Bent u op zoek naar een applicatie waarin bepaalde stappen voor acquisitie, bewerken en verspreiden van data geautomatiseerd worden? Dan zullen onze developers uw wensen met u bespreken en een op maat gemaakte oplossing ontwikkelen die precies doet wat u nodig hebt.Een goede IT-infrastructuur is de basis voor alle automatiseringsprojecten. Om die basis te leggen, is het nodig om na te denken en te beslissen over een groot aantal factoren. Hoe moeten de servers verbonden en beveiligd worden? Welke opslag, database en applicaties heeft u nodig? Wilt u uw omgeving op bare metal hosten of liever cloudoplossingen gebruiken, zoals containers?

GIS Specialisten geeft u een helder overzicht van alles wat er nodig is voor uw GEO-ICT-infrastructuur. We kijken naar de security, performance en schaalbaarheid van de verschillende geospatiale oplossingen. Nadat we de eisen helder hebben, besluiten we in goed overleg over de volgende stappen en implementeren we de beste oplossingen die de markt te bieden heeft.

Heeft u geen on-premise IT? Dan is misschien onze cloud-oplossing wel iets voor u? Ondersteund door GeoService.cloud.GIS Specialisten helpt bij het ontwikkelen van IT-oplossingen voor Remote Sensing en IoT. Door onze specifieke kennis op dit gebied kunnen wij ondersteunen en adviseren bij het creëren van een solide back-end.

Het ordenen en opslaan van ruimtelijke data is van grote invloed op de wijze waarop een goede analyse kan worden uitgevoerd. Het verwerken en structureren van bijvoorbeeld IoT data (streaming of live data) of grote hoeveelheden Remote Sensing data vereisen diepgaande kennis binnen verschillende disciplines. Door onze ervaring en samenwerking in verschillende projecten op dit gebied, ontzorgen wij in het oplossen van technische IT uitdagingen.

Voor de levering van IoT sensoren, specifieke ruimtelijke data of Remote Sensing analyses schakelen wij één van onze vaste partners in.Het is onze missie om informatieve geospatiale oplossingen te verzorgen die onze klanten ondersteunen bij hun bedrijfsvoering en workflows. Tijdens het plannen, implementeren, monitoren en evalueren, maar ook daarna. Om dat te kunnen doen op het hoge niveau dat we nastreven, investeren we intensief in kennisdeling. Ons team bestaat uit getalenteerde mensen met expertise op verschillende gebieden. Daarnaast werken we samen met ervaren partners en organisaties in de geospatiale sector, een netwerk van talenten dat onze cocreatiemogelijkheden nog versterkt.

Nadat we uw behoeften in kaart gebracht hebben, zorgen we ervoor dat u de optimale steun van ons ontvangt. Afhankelijk van de probleemvraag bieden we detachering, consultancy, projectmanagement, ondersteuning, recruitment of training.Bij GIS Specialisten houden we nooit op met leren. Wetenschap en technologie ontwikkelen zich razendsnel, dus we investeren erin om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast geloven we dat een succesvol team een continue groei nodig heeft, iets dat alleen bereikt kan worden door levenslang leren hoog in het vaandel te hebben.

Daarom is onderzoek en innovatie bij ons niet beperkt tot één afdeling of enkele mensen. Innovatie is hoe we groeien, dus het is onderdeel van onze hele werkcultuur. We zijn nieuwsgierige, gedreven mensen, gemotiveerd om op een creatieve manier tijd- en kosteneffectieve geospatiale oplossingen te ontwikkelen.

TAGS:Specialisten GIS Solutions Geospatial

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
jadiberita.co - Registered at

  

COI Tracking & Compliance Soluti

   Vendors: 1-862-242-5500Sales: 1-862-217-6800Watch DemoLoginOpen MenuHomeThe BCS AppFor VendorsAbout BCS?AboutOur ClientsIntegrationsInsurance

Saniswiss | Solutions d'hygiène

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:228,222,123;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

Ekologiska hampa produkter - Fin

  Skip to content Leverans 3-6 arbetsdagar  

Inspiratica | Commerce Solutions

   Toggle navigation

Home - BMB Filtration - Commerci

  FiltrationAbout UsResourcesContact UsMenuFiltrationAbout UsResourcesContact UsMaking The World Healthier and SaferLet's TalkFiltration Expertise for C

CPM: Process Equipment and Autom

  åCPM Never Stops Evolving: New Colors Coming for CPM Equipment. Learn more here.Contact us EquipmentEquipment SolutionsFlaking MillsPellet Mills

ICS Solutions | Empresa de consu

   rel="noopener" target="_blank">|+34 93 602 49 56 ENGESAcerca de nosotrosNuestro equipoAmbitos de actuaciónConsultoríaTurismo y OcioTransición ener

Wereldwijd toonaangevend produce

  Skip to Main ContentM&#246;lnlycke PortalSelecteer markt&#160;Contacteer onsSymbolenZoekenGo to startpageGo to startpageMenuNieuwsExpandNieuwsSamenwer

Home - GPI Holding - IT solution

   HomeServicesPortfolioAboutTestimonialsQUOTEContact Follow us

ads

Hot Websites