Home - Maas en ik

Web Name: Home - Maas en ik

WebSite: http://www.maasenik.nl

ID:271901

Keywords:

Maas,Home,ik,en

Description:


Hoe oud ben jij?

Maak je keuze en ga door!

0-67-1112+Ouders / verzorgers

Welkom in het Maasstad Ziekenhuis

Kom je binnenkort naar het Maasstad Ziekenhuis dan vind je dat misschien best wel spannend. Door je op deze website te laten zien en uit te leggen wie en wat je tegenkomt, herken je tijdens je bezoek aan het Maasstad Ziekenhuis al veel dingen.

Zo kun je hier zien hoe het gaat als je een bezoek brengt aan de dokter op de polikliniek Kindergeneeskunde. Of hoe het is om op de afdeling Kindergeneeskunde te zijn. Ook kun je op deze website de apparaten zien van de afdeling Radiologie en wordt uitgelegd waarom deze zo handig zijn. Moet je voor een behandeling, onderzoek of operatie naar het Maasstad Ziekenhuis, dan kun je op de website zien wat er gaat gebeuren door naar de foto’s en filmpjes te kijken.

Deze website heet Maasenik. Maas is niet alleen een deel van de naam van het ziekenhuis, het is ook de naam van een heel lief, ondeugend en grappig vriendje. Maas is het vriendje van alle kinderen in het Maasstad Ziekenhuis. Je komt hem op heel veel plekken in het ziekenhuis en op deze website tegen!

In het Maasstad Ziekenhuis willen we de beste zorg geven aan de mensen die naar ons ziekenhuis komen. Om dit goed te blijven doen, laten we ons door andere bedrijven en mensen toetsen. We doen als ziekenhuis dan een soort examen. In 2018 heeft het Maasstad Ziekenhuis het internationale JCI keurmerk behaald. Dit betekent dat de kwaliteit en veiligheid van onze zorg van hoog niveau is.

In het Maasstad Ziekenhuis leiden we ook veel mensen op. We vinden het belangrijk om alles wat we weten ook te leren aan mensen die later ook in de zorg willen werken. Dus in het Maasstad Ziekenhuis kun je soms ook kinderartsen of verpleegkundigen tegenkomen die in opleiding zijn.

Het Maasstad Ziekenhuis heeft ook een groot Brandwondencentrum. Als je je verbrand hebt en je huid niet vanzelf beter wordt, dan kan je opgenomen worden in het Brandwondencentrum. Op deze website kun je zien hoe het in het Brandwondencentrum gaat.

Het Maasstad Ziekenhuis vindt het belangrijk dat jij goed begrijpt wat er in het ziekenhuis gebeurt en wat er te zien is. Daarom hebben we de informatie voor jouw leeftijd geschreven en verzameld. Druk op de knop van jouw leeftijdsgroep en lees alles over het ziekenhuis.

Ken jij kinderen die ook naar het ziekenhuis moeten? Vertel ze over deze website, want hoe meer kinderen goed voorbereid naar het ziekenhuis gaan, hoe beter!

Disclaimer - Privacy - Cookies - Cookie instellingen - Bezoek maasstadziekenhuis.nl
Actuele informatie over coronavirus (COVID-19) Meer informatie

TAGS:Maas Home ik en

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Aktien für jedermann – weil de

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

bushcooks kitchen

  SeitenStartseiteRezepte von A-ZRezepte nach Themen / SaisonEinkaufenGenussregionenÜber michImpressumDatenschutzerklärung Montag, 13

Kostenlose Kleinanzeigen: kosten

  Kostenlose Kleinanzeigen Kleinanzeigen Kostenlose Kleinanzeige aufgeben Mein SucheBiete

Mein Dachgarten | Pflanzspaß un

  Mein DachgartenPflanzspaß und Kulinarisches über den Dächern von LübeckHauptmenüZum Inhalt wechselnZum sekundären Inhalt wechselnHomeWer blogt?I

907media GmbH &#8211; Grafikagen

   TeamKontaktImpressumDatenschutzerklärung

Homepage - Web-Agentur Lübeck:

  Zum Inhalt springen0451 4866814 info[at]mediaclick[.]deOnline ShopWas ist ein PIM (Product Information Management)Online Shop erstellen – Was kostet

JU-Metallwarenfabrik GmbH › Bri

   JU-Metallwarenfabrik GmbHBriefkasten und Briefkastenanlagen, Qualität made in GermanyPrimary MenuSkip to contentUnter

Geldwäscheprävention von PEQUR

  Zum Inhalt springen.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:25% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-column-0 > .fusion

Kuechendelikte.de

  K&uuml;chendelikte.de Das Blog ist seit April 2018 offline.

Mehr Content von Nele Marike Eble findest Du unter:

Pralinenwahnsinn.

Software für kompakte Immobilie

   StartFeaturesPreiseGFI-AkademieWissenswertLesenswertÜber unsSupportK.IM 4.0: Immobilienbewertung nach ImmoWertV 2021 mit den K. IM-AppsAls Makler

ads

Hot Websites