Det er lurt å tenke fremover når du skal velge produkter og løsninger for automasjon i bygget ditt.

Se våre tjenester

Private bygg. Offentlige bygg. Kontorbygg, hotell eller kjøpesenter. Nybygg eller rehabiliteringsprosjekt: Våre løsninger for tekniske anlegg dekker alt.

Vi er et norskeiet selskap som har spesialisert oss på automasjonprodukter og -tjenester for offentlige og private bygg. Vi leverer komplette entrepriser for automasjons- og SD-anlegg, i tillegg til systemprodukter til godkjente partnere.

Brukere og eiere stiller stadig høyere krav til de tekniske anleggene i bygg. Samtidig åpner teknologiutviklingen opp for en ny generasjon automasjonsløsningerfor styring, regulering, overvåking og analyse av tekniske anlegg. Det er disse produktene og tjenestene du får hos oss i Satuer Norge.

Avhengig av hva du krever og trenger, kan vi levere alt fra spesifikke produkter til komplette entrepriser for nybygg og rehabiliteringsprosjekter.Produktene er like aktuelle for private som offentlige bygg og oppfyller dine krav både til energieffektivitet, brukervennlighet og bærekraft.

Fornøyde brukere

Brukerne av bygget kan på sin side blant annet glede seg over et inneklima hvor temperatur, ventilasjon og luftkvalitet alltid er slik det skal være. Og få ting er vel viktigere for en byggeier enn fornøyde brukere og leietakere.

Teknologisk i front

Det som er fungerer i dag, gjør ikke nødvendigvis det i morgen. Derfor tenker Sauter fremover. Teknologien og kommunikasjonsstandardene som ligger i bunn for våre driftssystemer, representerer de nyeste og mest aksepterte i markedet. Dermed er det enkelt å integrere ny funksjonalitet, nye produkter og nye tjenester, hvis og når du måtte ønske det.

Sauter Norge AS er klare for levering av smarte bygg i henhold tilSmart by Powerhouse veileder.

Se våre tjenester<iframe src="//www.youtube.com/embed/-2jYoP1v0Is?wmode=opaque" height="480" width="854" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
">

Produkter

Produkter
Hvem, hva, hvordan?

I 2008 introduserte SAUTER EY-modulo 5-produktlinje for byggautomasjon med BACnet / IP-kommunikasjonsprotokoll, i dag standarden innen byggautomasjon.

Sauter Vision Center: - Ditt kontrollsenter for drift og overvåking av bygg

Den webbaserte programvaren Sauter Vision Center inneholder alt som trengs i et kontrollsenter. Vi snakker om et nervesystem som kobler sammen underliggende systemer fra ett eller flere bygg. Sauter Vision Center passer for store individuelle bygninger og større eiendomsparker eller bygg som er spredt.

Modulo 6: Kombinerer maksimal ytelse med IoT-arkitektur.

For virksomheter som ønsker et kraftig og fremtidsrettet system for bygningsautomatisering. Modulo 6 baserer seg på skyteknologi og kan sømløst integreres med Internet of Things (IoT).

MBS: Styr inneklimaet fra smarttelefonen din

Mobile Building Services er en skybasert løsning for diverse applikasjoner innen romkontroll og inneklima styring.