Bőrgyógyászat Budapesten Óbudán | Bőrgyógyász Dr.

Web Name: Bőrgyógyászat Budapesten Óbudán | Bőrgyógyász Dr.

WebSite: http://borgyogyaszdr.hu

ID:218088

Keywords:

szat,gy,rgy,Budapesten,Dr,sz,bud,

Description:

keywords:
description:Általános és esztétikai bőrgyógyászati szolgáltatások az anyajegyszűréstől a ráncfeltöltésig. Bízza az egészségét és szépségét szakemberekre! Keressen minket!

A bőrgyógyászat korszerűen

Bőrgyógyászati magánrendelés Budán

Akciós kezelések

Rendelés:
Kedd -  Szerda: 10.00-18.00 | Péntek: 10.00- 20.00

Bejelentkezés: +36 20 583 44 21

A szemkörnyék fiatalsága

PLASMAGE, vágás nélküli szemhéjplasztika

Kiemelkedő eredmények, biztonságos, látványos és hatékony megoldás

szemkörnyéki problémákra

VIVACE RF KEZELÉS

A leginnovatívabb frakcionált rádiófrekvenciás mikrotűs arcfiatalítás

Feszes, életteli arcbőr 1 óra alatt, fájdalom és felépülési idő nélkül

Iszak Eszter, modell, műsorvezető

A bőrgyógyászat korszerűen

Évente ellenőriztetem az anyajegyeimet,
Dr. Pellion Szilvia nyújt ebben segítséget

Fodor Rajmund, kétszeres vízilabda olimpiai bajnok

Professzionális gépi orvos-esztétikai kezelések

ELOS lézer fiatalító kezelések a legmodernebb lézertechnológiával

Rosacea és pigmentfoltok hatékony kezelése

Lézeres szőrtelenítés, dióda lézer, és RF kombinációjával, biztonságosan és hatékonyan

Műtét nélküli komplex arcfiatalító TRINITI kezelés 3 lépésben

„Szépség és valóság, erre van szükség; de a szépséget is a valóból kell merítenünk!“

Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

Az egészséges és szép bőr szolgálatában

Bőrgyógyászati és orvos-esztétikai kezelések Budán

Kedvezményes ajánlataink

VIVACE frakcionált RF mikrotűs kezelés

Bevezető áron 20 % kedvezménnyel

További kedvezmények 3 alkalmas bérlet esetén

+ ajándék Hydrobalance kezelés 2017. március 31-ig

Kedvezményes ajánlataink

TRINITI komplex arcfiatalítás műtét nélkül

3 alkalmas bérlet + 2 Guna Biolifting kezelés

4 alkalmas bérlet + 3 Guna Biolifting kezelés

Kedvezményes ajánlataink

Tartós lézeres szőrtelenítés

ELOS dióda lézer + RF, az egyik legmodernebb szőrtelenítési eljárással

4+1 alkalmas bérlet esetén 20% kezdvezmény

5+1 alkalmas bérlet esetén 30% kezdvezmény

BEMUTATKOZÁS – PELLION SZILVIA BŐRGYÓGYÁSZ BUDA Barátságos és megbízható bőrgyógyászat a II. kerületben

Bőrgyógyászati magánrendelésemet azzal a szándékkal nyitottam meg, hogy felnőttek, serdülők, gyermekek számára hatékony, igényes bőrgyógyászati ellátást tudjak biztosítani.

Olyan kapcsolat kialakítására törekszem pácienseimmel, ami a hosszútávú kölcsönös bizalmon alapul. Részletesen informálom őket a bőrgyógyászati és esztétikai kezelésekkel kapcsolatban, kialakítva ezzel a személyre szabott legmegfelelőbb, leghatékonyabb megoldást.

A mai élet nélkülözhetetlen ”kelléke” az egészséges, fiatalos, jó megjelenés. Az esztétikai bőrgyógyászat segítségével valóban 5-10 évet fiatalodhatunk. A ráncok eltüntetésére, a bőr állapotának javítására számos kezelés közül választhatunk. Nőként és orvosként is fontosnak tartom azonban a természetesség, az eredeti arcvonások megőrzését, a bőrfiatalító, bőrfeszesítő, ránctalanító beavatkozások végzésekor kerülöm a túlzó, műhatású eredmény elérését, e nélkül is látványos a szépülés.

BŐRGYÓGYÁSZATI MAGÁNRENDELÉSÜNKÖN lehetőség van a különböző eredetű bőrbetegségek, pattanásos bőr, atópiás ekzema gyógyítására; anyajegyek szűrésére; anyajegyek, bőrelváltozások, bőrdaganatok sebészeti eltávolítására; a kozmetológiailag zavaró jóindulatú növedékek (hámszemölcsök, éranyajegyek, fibrómák), a vírusos szemölcsök elektrosebészeti megoldására; a fokozott izzadás tartós kezelésére.

Rendelőinkben fontos szerepet kap az esztétikai, modern, természetes hatású fiatalító kezelések alkalmazása első osztályú minőségi készítmények felhasználásával.

ESZTÉTIKAI MAGÁNRENDELÉSÜNKÖN az eljárások széles tárházát alkalmazzuk, hogy a természetesség határain belül újraformázzuk az idő által megviselt vonásokat.

Arcfeszesítő, arcfiatalító, testfeszesítő kezeléseink keretében a legújabb eljárásokat ötvözzük a jól bevált módszerekkel. Igénybe vehető többek között:

hialuronsavas ránc- és ajakfeltöltés, ajakformázás, ajakfiatalításarcformázás-hialuronsavas volumenpótlás kanüllelránckisimítás, a mimikai izmok botulinum toxin (botox) kezelésebotox injekcióval hosszabb távra (akár 10 hónapra is) megszüntetni a tenyér, talp vagy hónalj fokozott izzadását dermaroller kezelés-kollagén indukciós terápia, microdermabrázió, mezoterápia,orvosi hialuronsavas mezoterápia/hydrobalance terápiatriklórecetsavas és glikolsavas kémiai hámlasztásGuna Biolifting ránctalanítás, Guna Bioshaping alakformálás, tokakezelés,Drakula- és PRP-terápiaThread Lifting: felszívódó szálas arc-, és testkontúr kezelésRadiesse arcfeltöltésELOS lézer kezelésTartós lézeres szőrtelelenítésTRINITI komplex arcfiatalító kezelésIPL kezelés, Rosacea, pigmentfolt kezelésVIVACE frakcionált rádiófrekvenciás mikrotűs kezelésPLASMAGE vágás nélküli szemhéjplasztikaZO Skin Health proffeszionális bőrterápiaBison frakcionált szén-dioxid lézer kezelés

Önéletrajz – Dr. Pellion Szilvia

A hozzám forduló, szépülni vágyó páciensekkel részletesen átbeszéljük a kezelés folyamatát, legyen az ránctalanító, vagy más esztétikai terápia. Mivel minden arc más, és minden igény egyedi, ezért a konzultációt követően minden esetben egyéni kezelési tervet alakítok ki.

Ősszel-télen kiemelt tevékenységeink közé tartozik az anyajegyek dermatoszkópos szűrése, a nem kívánatos anyajegyek sebészeti eltávolítása, gyors szövettani kiértékeléssel. Az intenzív nyári napozás után ugyanis különösen fontos a bőrünkön levő pigmentált elváltozások szakorvosi ellenőrzése.

Általános bőrgyógyászat

Az általános bőrgyógyászat a bőrgyógyász szakma talán legnagyobb empátiát és felkészültséget kívánó ága. Olyan kellemetlen problémák tartoznak ide, mint a bőrfertőzések, egyéb betegségek következtében kialakuló elváltozások, a sokszor komoly lelki problémát okozó bőrbetegségek: az acne, az ekzéma, a pikkelysömör.

A legtöbben akkor látogatnak el a rendelésre, amikor a bőrükön valamilyen rendellenességet tapasztalnak. A hirtelen megjelenő elváltozások hátterében gyakran fertőző bőrbetegségek állnak. Ilyenkor a gyors kezelés nem csupán a kellemetlen probléma megszüntetésében segít, de a továbbterjedést is megakadályozza. A vírusos szemölcsök, vagy például a bőr- és körömgomba kezelése esetén különösen fontos, hogy a bőrgyógyász szakember és a páciense között bizalmi kapcsolat alakuljon ki. Sokan szégyellik ezeket a problémákat, így kiemelten fontos, hogy diszkréten, és a beteggel együttműködve kezeljük az ilyen helyzeteket.

Az általános bőrgyógyászat fontos feladata az olyan hosszútávon fennálló problémák kezelése is, mint a pattanásos bőr, a hajhullás, a seborrhea vagy a rosacea. Ezek a problémák sokszor genetikai eredetűek, vagy valamilyen helytelen szokás, életmódbeli sajátosság miatt alakulnak ki. Sokan azt gondolják, ezekkel a tünetekkel együtt kell élniük, pedig a legtöbb esetben egy tapasztalt szakember segítsége hosszú távú, látványos eredményt ad. A bőrgyógyászat ezen ágának komoly szerepe van a megelőzésben is. A rendszeres anyajegyszűrés például segíthet abban, hogy időben felismerjük a veszélyes elváltozásokat, és a lehető legkisebb fájdalommal és károkozással lépjünk fel akkor, amikor erre szükség van. Az anyajegy eltávolítás, illetve a különböző jóindulatú bőrnövedékek levétele például sok balesetnek, kellemetlenségnek veheti elejét.

Esztétikai bőrgyógyászat, arcesztétikai kezelések

A bőr gyógyításához folyamatos kutatásra és nagy tapasztalatra van szükség. Miért ne használhatnánk ezt a tudáskincset az orvosi beavatkozásokon kívül a bőr megszépítéséhez, fiatalításához is? Ma már rengeteg olyan eljárás létezik, amellyel biztonságosan, látványosan javíthatunk a megjelenésünkön úgy, hogy az egészségünket sem kockáztatjuk.

A legtöbb esztétikai bőrgyógyászati eljárás a bőr természetes öngyógyító, regeneráló folyamataira, védelmi mechanizmusaira épül. Ezen szépészeti beavatkozások legnagyobb előnye, hogy hosszan hatnak, képesek tartósan javítani a bőr minőségét.
Az olyan közismert orvos-esztétikai kezelések, mint drakula terápia, a hialuronsavas ráncfeltöltés vagy a mélyhámlasztás ma már kockázatmentes, széles körben elfogadott beavatkozásnak minősülnek. Az ilyen eljárások segítségével fiatalosabb megjelenésre tehetünk szert gyakorlatilag teljesen természetes anyagok alkalmazásával.

A modern technikának köszönhetően az esztétikai bőrgyógyászatnak egyre hatékonyabb és precízebb eszközök állnak rendelkezésére ahhoz, hogy természetesen, idegen anyagok használata és fölösleges fájdalom nélkül javítson a bőr állapotán.

Egy személyes találkozó keretén belül megtaláljuk az Ön számára leghatékonyabb megoldást!

Általános és esztétikai bőrgyógyászat
Szeretettel várja Önt Pellion Szilvia bőrgyógyász budai rendeléssel, széleskörű szakmai tapasztalattal.

Általános bőrgyógyászat Acne, pattanásos bőrAtópiás ekzemaBőrdaganat, bőrrák szűrésBőrsebészet, anyajegy eltávolításDermatoszkópos anyajegyszűrésFertőző bőrbetegségekGyermekbőrgyógyászatHajhullásJóindulatú bőrnövedékek, fibrómák eltávolításaKörömgomba, bőrgombaSeborrhea, rosaceaVírusos szemölcsök Esztétikai bőrgyógyászat PLASMAGE kezelés, vágás nélküli szemhéjplasztikaA ráncok kialakulása, anti-aging kezelésekHialuronsavas ráncfeltöltésHialuronsavas ajakfeltöltésHydrobalance, BiorevitalizációVolite Juvederm, tartós hidratálásArclifting hyaluronsavvalRadiesse arcfeltöltésMimikai izomzat kezelése neurotoxinnalFokozott izzadás kezelése neurotoxinnalThread LiftingVivace RF mikrotűs kezelésTriniti kezelésLézeres szőrtelenítésELOS lézer kezelésReFirm ELOS bőrfeszesítésIPL kezelésekDrakula terápia, PRP terápiaGuna Biolifting, arcfiatalításGuna Bioshaping, alakformálás, tokakezelésAqualyx zsírbontásKémiai hámlasztás glikolsavvalKémiai hámlasztás triklórecetsavvalEyeCell kezelésDermaroller/kollagén indukciós terápiaMezoterápiaMicrodermabrasióRestylane Skinbooster Vital és Vital lightZO Skin Health bőregészség programFrakcionált lézeres kezelések!ÚJ! Hydrafacial arckezelés!ÚJ! PowerShape 2 komplett alakformálás!ÚJ! Z-Wave Pro lökéshullám terápia cellulit ellen Orvosaink Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyászDr. Csiky László sebész Rendelőink Bőrgyógyászati rendelő II. kerület Buda
Kérjen időpontot! BEJELENTKEZÉS

Bőrgyógyász Dr - Copyright 2011-2019

Bőrgyógyászat | Árlista | Egészségpénztárak | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató

Thread lifting | Anyajegy eltávolítás | Anyajegyszűrés | Ráncfeltöltés | IPL kezelés | Net-V

TAGS:szat gy rgy Budapesten Dr sz bud 

<<< Thank you for your visit >>>

Általános és esztétikai bőrgyógyászati szolgáltatások az anyajegyszűréstől a ráncfeltöltésig. Bízza az egészségét és szépségét szakemberekre! Keressen minket!

Websites to related :
Episcopal Commission on the Bibl

  keywords:null
description:null
Episcopal Commission on the Biblical ApostolateCatholic Bishops' Conference of the PhilippinesMoreHomeAbout UsOur Histo

Holy Rosary Parish | Rochester,

  keywords:
description:Our Lady of the Holy Rosary and St. Leo Parish
Home

Home - The Backpackers Ultimate

  keywords:
description:

Grunts View; Vietnam war, tony b

  keywords:
description:
A GRUNTS VIEW A Gru

Meulenuys

  keywords:
description:
Bistro 't Meulenhuys. Voorlopig gesloten... Voorlopig kan er niet meer geboekt worden

Antiquariato su AnticoAntico - D

  keywords:Antiquariato,mobili antichi,dipinti antichi,aste antiquariato,gioielli antichi,dipinti,tappeti,modernariato,orologi
description:Antiquariato:

aztecaboxingclub.com

  keywords:
description:

filthyzonecom

  keywords:
description:

Bravo ! Votre domaine allwewish.

  keywords:
description:
Félicitations !Votre nom de

Clinical Depression: Symptoms an

  keywords:
description:
Clinical Depression: Symptoms and Treatment Is Ketamine effective to treat major depression?

ads

Hot Websites