Askildrup Agro - hos os er kunden altid i centrum

Hos Askildrup Agro er du altid velkommen, uanset om du vil se på nye maskiner eller har behov for service. Vi er et dedikeretteam, der arbejder for at alle kunder får bedst mulig betjening og service, uanset om de har behov for nye, brugte, små eller store maskiner, reservedele eller kompetent service

Lad ”Skattefar” betale

Udnyt muligheden for at opnå 116 % afskrivningsgrundlag på nye maskiner leveret inden 31.12.2022 og lad ”Skattefar” betale lidt af din nye Fendt.
Kontakt os og hør om mulighederne.

Læs mere

Nyhed - Fendt Vario 700 Gen7

I 2023 kommer Fendt 700 Vario Gen7 FendtONE på markedet i fem modeller under sloganet
”Drømt af dig. Bygget af os”.
Kontakt os og hør mere om fordelene.

Læs mere om Vario 700 Gen7

Hvorfor gå, når du kan køre?

Vi har den robuste og behagelige Honda TRX 520 FE2 ATV på lager til hurtig levering. Den er smart, hurtig og komfortabel - og så kan den indregistreres som traktor.

Se mere om Honda ATV

Vi er din samarbejdspartner i marken 24/7 - også når græsset skal bjærges.

Vores fuldt udstyrede servicebiler er klar til at bistå dig i den hektiske periode. Vi har styr på reservedelsforsyningen, og alt er kørt i stilling til at dække de behov, der kan opstå, når du er i marken med Fendt græsudstyr.

Læs mere

Hos Askildrup Agro er kunden i centrum

I Askildrup Agro sælger, servicerer og reparerer vi landbrugsmaskiner til den professionelle landmand, entreprenør og maskinstation. Vores hovedmærke er Fendt Full-Line, men vi sælger også en lang række andre kvalitetsmærker, så vi kan imødekomme kundernes behov for effektive redskabsløsninger.

I Askildrup finder du også vores butik med et stærkt produktprogram af maskiner, redskaber, beklædning og alt det, man har brug for til grønne opgaver. Vi har fokus på kvalitetsprodukter med høj brugsværdi og lang levetid.

Askildrup Agro indgår som en af 4 afdelinger i TBS, der sælger og servicerer Fendt Full-Line i det meste af Jylland. Vores mål er at sikre Fendt maksimal udbredelse gennem dedikeret service og rådgivende salg med kundens behov i centrum.

Kig ind eller ring 81 11 71 00 hvis vi kan gøre noget for dig