Afspraakmakend ~

Afspraakmakend werkt op basis van een "No Cure - No Pay" methode, speciaal voor Ondernemers met een Eigen Praktijk. Je betaalt dus enkel voor GELEVERDE Resultaten. Wil jij van tevoren ook EXACT weten hoeveel nieuwe leads, aanmeldingen of afspraken je van ons krijgt en hoeveel omzet jou dit oplevert? Lees meer over onze unieke aanpak of Boek Nu een Vrijblijvend Klik Gesprek!

Boek een klik-gesprek Hoe doen jullie dat?

Dit is hoe we het doen:

#OPTIE 1. ONTVANG WARME LEADS IN JOUW MAILBOX


Een lead is een persoon die zich in jouw lokale omgeving bevind. Deze persoon reageert op onze kanalen en geeft daar duidelijk aan een pijn of klacht te hebben die hij of zij wenst te verhelpen. Vertel ons over jouw expertise, je doelgroep, en krijg ideale potentiële klanten op een presenteerblaadje in je inbox. Vervolgens neem je zelf contact op met de lead en nodig je hem of haar uit voor een consult in jouw praktijk of onderneming.Plan een afspraak en ga vrijblijvend in gesprek op een moment waarop het jou goed uit komt!

#OPTIE 2. KRIJG AFSPRAKEN DIRECT IN JE AGENDA


Ook hier werken we met personen die zich in jouw lokale omgeving bevinden. Het enige verschil is dat wij jou het werk uit handen nemen, en deze persoon namens- en voor jouw praktijk gaan benaderen. In goed overleg kiezen we een benadering die past bij wie jij bent en waar je voor staat. Vervolgens plannen wij de afspraken voor jou in met behulp van een zelf te beheren online kalender planner. Ben jij klaar om je agenda gevuld te zien worden met Afspraken?

Plan een afspraak en ga vrijblijvend in gesprek op een moment waarop het jou goed uit komt!
Ik wil in gesprek

Plan een klik gesprek

Nieuwsgierig naar de reacties en beoordelingen van onze klanten?

Bekijk de Google Reviews hieronder:


Bekijk Reviews op Google

Ben Jij Ook Klaar Om Jouw Agenda Te Vullen Met Nieuwe Afspraken?

~

Wil jij maandelijks die voorspelbare hoeveelheid nieuwe, terugkerende klanten aantrekken met jouw praktijk of onderneming? Afspraakmakend realiseert gemiddeld tussen de 10 á 40 extra afspraken per maand voor ondernemers met een eigen praktijk. Ga 1 op 1 in gesprek en ontdek hoeveel extra klanten wij jouw praktijk opleveren.

Ik wil in gesprek
MEER ONLINE BEZOEKERS, AFSPRAKEN EN KLANTEN AANTREKKEN?
Maak nu een afspraak