Netprofile | Netprofile

Web Name: Netprofile | Netprofile

WebSite: http://www.netprofile.fi

ID:330495

Keywords:

Netprofile

Description:


Sulje Etusivu Palvelut Viestintä Strategia Sisältömarkkinointi Digitaalinen markkinointi Blogi Yhteystiedot Etusivu Palvelut Viestintä Strategia Sisältömarkkinointi Digitaalinen markkinointi Blogi Yhteystiedot HAKU KIELI – fi en Etusivu Palvelut Viestintä Strategia Sisältömarkkinointi Digitaalinen markkinointi Blogi Yhteystiedot Etusivu Palvelut Viestintä Strategia Sisältömarkkinointi Digitaalinen markkinointi Blogi Yhteystiedot fi en

NETPROFILEN STRATEGISTEN PALVELUJEN KYSYNTÄ RÄJÄHTI – JIRIMIKO ORANEN OSAKKAAKSI

Saako olla lisää kiinnostusta? Uskottavuutta? Kysyntää?

Tehokas viesti avaa ovia, herättää tunteita ja muokkaa mielipiteitä. Onnistumisen kulmakiviä ovat kiinnostavan sisällön tuottaminen ja oikeiden ihmisten tuominen sisällön äärelle.

Innovaatioita rakastava Netprofile luo yrityksesi viestinnälle ja markkinoinnille vankan perustan ja käytännöt, joiden tulokset näkyvät. Tuotamme sisältöä, joka kiinnostaa, koukuttaa ja vaikuttaa.

Viestintä. Tehokas viestintä on tekoja, uutisia ja näkemyksiä. Kiteytämme viestit ja toteutamme toimet, joilla erotut massasta ja vakuutat kohderyhmäsi.Strategia. Tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu perustuu liiketoiminnan tarpeiden ymmärtämiseen. Kokeneet konsulttimme auttavat myös kriisitilanteissa ja valmentavat menestykseen.Sisältömarkkinointi. Laadukas sisältö on modernin markkinoinnin tärkein menestystekijä. Tuotamme sisältöjä, jotka osuvat ja vaikuttavat.Digitaalinen markkinointi. Markkinoi ja viesti siellä, missä kohderyhmäsi ovat. Me tunnemme verkon keinot ja kanavat: viemme viestejä, luomme laineita ja tuomme liidejä.


Inspiraatiota työpäivään!

Netprofilen blogi kertoo, mitä viestinnän, markkinoinnin ja teknologian maailmassa tapahtuu juuri nyt.

Työharjoittelijan kapula siirtyi seuraavalle kokelaalle
Ilmastoteknologioilla ajatellaan maailma uusiksi
Sisältötiimin uusi vahvistus on todellinen moniottelija

Näy, vaikuta ja kasva!

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään, markkinointiin ja kriisiviestintään erikoistunut konsulttiyritys. Me ruokimme ihmisten uteliaisuutta tarttua uuteen teknologiaan.

Olemme pitkäjänteinen liiketoiminnan kumppani aina liiketoimintastrategian viestinnästä myynnin tukemiseen ja kyberkriiseihin varautumiseen sekä niistä selviämiseen.

Juuremme ovat teknologia-alan startup-yritysten palvelemisessa. Olemme yrittäjävetoinen, ketterä ja tehokas boutique-toimisto, joka on tottunut toimimaan nopealiikkeisten innovaattorien kanssa. Yhdistämme viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja teknologian osaamista ainutlaatuisella tavalla.

Asiakkaidemme kanssa rakennamme maailmaa, jossa elämä on teknologian ansiosta sujuvampaa, antoisampaa ja turvallisempaa.

"Hyvä kumppani haluaa ymmärtää asiakasta. Netprofile on osoittanut aitoa ja rehellistä kiinnostusta tietotyön tulevaisuuteen ja Martelan rooliin sen edistämisessä. Annan vahvan tunnustuksen Netprofilelle erinomaisesta yhteistyöstä."

Matti Rantaniemi Toimitusjohtaja, Martela

"Meille asiakkaana kaikkein arvokkaimpia asioita ovat dataohjattu pitkäjänteinen tekeminen, tiivis yhteydenpito ja asiakaspolkuun kytketty sisältöstrategia. Olemme todella tyytyväisiä siihen, kuinka hyvin Netprofile ymmärtää meidän toimialaamme, liiketoimintaamme ja asiakkaitamme.”

Elina Mansner Markkinointijohtaja, DNA Business

“S.E.D.I.-rekrytointikampanjassa kiteytyi digitaalisten insinöörien omintakeinen huumori sekä aito kiinnostus löytää meille parhaiten sopivia työkavereita. Netprofilen ymmärrys kohderyhmästämme ja heidän tavoittamisestaan teki kampanjasta aidosti vaikuttavan.”

Annina Kivikari Senior Designer,Nitor

“Hyvän sään aikana toteutettu kriisiviestintävalmennus osoittautui erittäin hyödylliseksi. Myös tositilanteissa saamamme 24/7-apu on taannut, että viestimme oikeita asioita, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Suosittelen Netprofilen kriisiviestinnän palveluita lämpimästi!”

Jukka Holm Toimitusjohtaja, Visma Enterprise

Meillä on uutisia!

Netprofilen asiakaskunnassa on edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä suomalaisia kasvuyrityksiä ja kansainvälisiä konserneja sekä teknologian kehitystä ja kaupallistamista tukevia yhteisöjä.
Arvostettu SAFe Fellow -tunnustus Nitorin Rami Sirkiälle
Vanhoista laitteista eroon pääseminen takkuaa yhä – valtaosa suomalaisista jättää vanhan älypuhelimensa myymättä, vaikka se kävisi yhtä kätevästi kuin uuden ostaminen
Swappie ja Telia yhteistyöhön – tavoitteena saada Suomessa joka kolmas puhelin kierrätykseen 2025 mennessä

H72 – kyberkriisin hallinta

Netprofilen H72 on kyberkriisin liiketoimintalähtöinen hallintakonsepti. Se luotsaa paineiseen tilanteeseen joutunutta organisaatiota liikkeenjohdon tasolla.

Lataa oppaitamme

Ladattavat oppaamme tarjoavat oppeja, käytännön vinkkejä ja syvällistä asiantuntemusta aiheista, joiden parissa työskentely on meille arkipäivää.

Tehokas viestintä on yhteispeliä

Netprofilesta saat markkinointiviestinnän palvelut ja tuotannot ideasta toteutukseen ja analytiikkaan asti. Osaavien kumppaniemme kanssa tuotamme viestisi muotoihin, jotka vetoavat juuri sinun kohderyhmiisi.

Viestintäpalveluita tarjoamme kaikkialla maailmassa. Tehostettu vaikutus halutuissa maissa onnistuu tärkeillä markkinoilla toimivien kumppanitoimistojemme avulla.

#netprofilenmatkassa


OLETKO KIINNOSTUNUT LIITTYMÄÄN TIIMIIMME?

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan vapaalla jalalla olevista viestinnän ja markkinoinnin osaajista, joiden sydän sykkii teknologialle.

Asiantuntijat palveluksessasi

Me rakastamme innovaatioita. Jos omasi on vielä julkistamatta, aliarvostettu, väärin ymmärretty tai käy kaupaksi vähemmän kuin pitäisi, olemme oikea kumppani auttamaan. Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

ESSI ISOMÄKI

Sisällöt ja PR
essi@netprofile.fi
+358 40 572 4648

LAURA NOUSIAINEN

Digitaalinen markkinointi
laura@netprofile.fi
+358 40 072 0145

JIRIMIKO ORANEN

Strateginen viestintä
jirimiko@netprofile.fi
+358 40 756 6655

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään ja markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Me rakennamme maailmaa, jossa elämä on teknologian ansiosta sujuvampaa ja antoisampaa.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 14

00130 Helsinki

Verkkolaskuosoite: 003728214617
Operaattori: Maventa
Operaattoritunnus: 003721291126

TILAA UUTISKIRJEEMME

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme kertoo, mitä viestinnän maailmassa tapahtuu juuri nyt.

TAGS:Netprofile

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :

ads

Hot Websites