Trendkövető lakberendezés. Válogasson tapéták, függönyök, bútorszövetek, lámpák és dekorációs tárgya

Web Name: Trendkövető lakberendezés. Válogasson tapéták, függönyök, bútorszövetek, lámpák és dekorációs tárgya

WebSite: http://www.artisdesign.hu

ID:325971

Keywords:

gg,tap,torsz,ny

Description:


Create a look.
You'll love.

Érezze magát jól az otthonában!

Letisztult formák,
luxus elegancia.

Inspirációk a legújabb hazai trendek bemutatásával.

Trendkövető lakberendezés, inspiráló enteriör

Legyen egyedi hangulata otthonának!
Previous Next

Lakberendezési színtrendek

Mutasd

Tapéta

Nagy választékban, katalógusból is.

Érdekel

Függöny

Érdekel

Bútorszövet

Kárpitozáshoz is.

Érdekel

Dekoráció

Hangulat tárgyak, design termékek

Érdekel

Lámpa

A fény luxusa.

Érdekel

Szőnyeg

Érdekel

2022 trend színe:Very Peri

Pantone 17-3938

A 2022-es trend a titokzatosan merész, misztikus Very Peri, amely egyben fenséges és inspiráló. Nem véletlenül választották ezt a színt, hiszen az elkövetkezendő, ugrásszerű technológia fejlődés és az elvonulós meditációs belsőhang színeként egyaránt értelmezhető. Meghatározó lesz minden területen, akárcsak a lakberendezésben. Ismerkedjünk vele, és élvezzük ezt a kihívó és merész színt! A merész színek használatával a lakásban csak még élhetőbbé teszik azt a környezetet, ahol nap mint nap megfordulunk. Egy kis fantáziával könnyen lehetséges lesz a legtöbbet kihozni otthonunkból!

Tapéták luxus kivitelben

Tapéták új élete a lakberendezésben

Idén a részletek kapják a főszerepet. Színek, anyagok, stílusok és minden a minőség jegyében. A geometriai formák teret kapnak idén is, ahogy a nagy minták és egyedi struktúrák is.
Ne féljünk kipróbálni egy-egy különlegesebb darabot!
Továbbra is szeretjük a hivalkodó virágokat, a szürke-bézs óarany kombinációkat és a termékszetes fa és márványmintás megoldásokat.

Elegancia és kifinomultság

A kiegészítők töltik meg a lakást élettel.

A 2022-es trend szerint visszatérnak a sárgaréz-bronz színek és az eddig kedvelt ezüst-rozsdamentes színek kissé háttérbe szorulnak. A fekete-fehér dekorációs kiegészítők mindig is kedveltek voltak,hiszen minden enteriőrben eleganciát sugároznak. Idén is marad,mert szeretjük...A legfontosabb mindenkor, hogy akiket körülvesznek ezek a csodás dekroációs elemek és kiegészítők, otthonossan érezzék magukat közöttük.

Akit komolyan érdekelnek a lakberendezés ötletek, annak érdemes ellátogatnia az ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzletbe és beszereznie minden szükséges terméket a konyha, a nappali, a hálószoba esetében – akkor is, ha ezek az ötletek panel, netán kis lakás kapcsán merülnek fel! Az ARTIS olyan exkluzív, híres külföldi gyártók termékit forgalmazó üzlet, ahol a beszerzett tapétával, bútorszövettel, szőnyeggel, függönnyel, dekorációval az ízléses lakáskultúra otthon nemcsak a már felsorolt helyiségekben, de például a fürdőszoba területén belül is érvényesülni tud. Ha el szeretné érni azt, hogy a képek terén ne csak egy lakáskultúrával foglalkozó magazin tudjon hangulatos enteriőrt felmutatni, hanem Ön is, úgy vásároljon az ARTIS-nál! Egyszobás lakások és kis lakások esetében is megéri tehát itt vásárolni!

Sokan választják a KIKA áruházláncot egy éppen futó akció miatt, hogy ezáltal tegyenek szert egy leárazott bútorra, hogy ilyen módon olcsó asztali futó, sarokgarnitúra kerüljön megvásárlásra – sokszor még akkor is, ha ezekre a dolgokra nincs is szükség! Akad olyan blog IKEA témakörben, mely szerint csakis skandináv termékekkel, kiegészítőkkel érdemes felvértezni életterünket. Az ARTIS design azonban úgy véli, hogy egy szürke fehér lakás esetében, amely még berendezésre vár, nem holmi lakberendezési alapismeretek könyv alapján kell tájékozódni, megtudni mindent a lakberendezésről. A megfelelő alapok ugyanis nem ott, nemcsak ott lelhetőek fel. Egy ház, egy lakás belső terei az ARTIS DESIGN segítségével is el tudják nyerni végső, mindenkit ámulatba ejtő formájukat! Ha egyszer majd azt szeretné, hogy az Otthontérkép ház vonatkozásában az Ön lakásával is számoljon, oda egyedi, minőségi berendezések fognak kelleni. Az ember és természet közötti összhang nem kizárólag csakfeng shui alkalmazásával érhető el, hanem azzal is, ha igényesen berendezendő lakások, házak, családi ház esetében a Róbert Károly körút 82-84. szám alatt vásárolunk. Fontos hogy a hálószoba berendezése, a fürdőszoba tervezéséhez szükséges kiegészítők (függönyök, belső árnyékolók, dekorációs elemek, ,kiegészítők stb), a modern stílusú kerti bútorok mind illeszkedjenek az éppen futó trendek mentén beszerzendő lakberendezés dekorációs elemei közé.

A jó lakberendező értéket teremt. Nem csupán fantázia és jó ízlés kérdése ugyanis a lakberendezés és nem is látványos hobbi, ami nagy divat manapság. Komoly szakmai tudás és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy egy lakás vagy bármilyen lakókörnyezet funkcionálisan és esztétikai szempontból is a legtöbbet nyújtsa tulajdonosának. Aki lakberendezőhöz fordul, nagyon átgondoltan cselekszik, hiszen a mai gazdasági helyzetben érdemes biztosra menni. A logikus térszervezés, az ötletes és praktikus megoldások, az egyénre szabott design mind értéknövelő dolgok. Aki tudatosan költ lakására, egyben biztos lehet. Otthonában jól fogja érezni magát!
Érdekes változást figyelhetünk meg , ha időnként visszatekintünk saját utunkra. Meglepődve tapasztalhatjuk, hogy egy hobbi hogyan válhat munkává, a tanulás tudássá, egy ötlet vízióvá. Érdeklődésemnek köszönhetően született meg a VIZSUart lakberendezés, amivel a hobbim – immár 10 éve – a munkámmá fejlődött, s az ötlet, hogy mindenkit megillett az egyedi, harmonikus otthon, vízióvá. Ennek érdekében írom heti rendszerességgel blogbejegyzéseimet, vagy adok személyes és konkrét tanácsokat, tervezek tereket, s ehhez hívtam életre lakberendezési workshopjaimat is. "
2013 óta dolgozom lakberendezőként, és munkámban a változatosságot szeretem a leginkább: otthont varázsolni bármiből: polgári hangulatú lakásból, új építésű ingatlanból, családi házból. Több lakberendezési stílusban is tervezek, de leginkább a modern és a klasszikus elemekkel fűszerezett eklektika áll hozzám közel. A projektjeim során a legfontosabb cél a megfelelő funkcionalitás kialakítása a megrendelő ízlésére hangolva.
Segítség egy álomotthon kialakításában, gyönyörű és funkcionális terek alkotása - ez a szenvedélyem már sok-sok éve. A tervezés mellett a munkálatok alatt is segítek a kivitelezés felügyelésével és a folyamatos egyeztetésekkel. A kreatív folyamatban együtt veszünk részt, hogy megvalósuljon a Te álmaidnak megfelelő otthon.
V.Bajcsy Zs. u.

Tapéták, Függönyök, Lámpák V.Hőgyes utca

Tapéták, Függönyök, kiegészitők V.ker Iranyi utca

Tapéták, Függönyök, Kiegészítők 66nm ikerház

Textíliák, Tapéták, Dekorációk 76nm csaladi haz

Textíliák, Tapéták, Dekorációk, Függönyök B.Pest XVIII. 85nm

Tapéták, Függönyök, Kiegészítők Tapétáink

Tapétáink B.Pest XI. Bartók Béla ut

Tapéták, Függönyök, Kiegészítők További képek
Nem találta meg, amit keresett?


Segítünk megtalálni, vegye fel velünk a kapcsolatot!
(06-1) 406 1754, 06 30 691-2094 vagy !
Küldök üzenetet

ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzlet

EXKLUZÍV BEMUTATÓTEREM A KÖRÚTON

1134. Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (XXXL LUTZ-cal szemben)
☏Telefon: (06-1)406 1754 és 06-30/691-2094
✉E-mail:


© Copyright 2017. www.artisdesign.hu All Right reserved. | wlink | weboldal

TAGS:gg tap torsz ny

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Cenus.pl - darmowa porównywarka

  card_giftcardcertyfikat zaufanego sprzedawcymail_outline[email&#160;protected]Cenus.pl - darmowa porównywarka cenStrona GłównaKategorieBaza Sklepó

New York City Wine & Food Festiv

  Skip to contentTickets &#038; EventsMy FavoritesAllCapital One Cardholder AccessSignature EventsWalk-Around TastingsIntimate DinnersGrand TastingCulin

Marine Services Company | Seawar

  Skip to content Hornblower GroupCity ExperiencesCity FerryHornblower MarineHornblower ConsultingAmerican Queen Voyages MenuAbout UsAbout UsMeet the

RUGBEE-Rugged smartphone & Andro

   Rugbee

dostawca komponentów elektronic

   RFQ Język

Týdeník FORUM | Vracíme čech

   Noviny pro obranu libe

Jsme ALUTEC KK - jediný český

   Menu

VinAgora Nemzetközi Borverseny

  

Rimowa Replica - Greatest Replic

  Skip to content

Dongguan Mayachi Gifts & Toys Co

   /* Style */.page-wrap { clear:both; margin:0 auto; padding:0; width:auto; height:100%; }.page-wrap .header,.page-wrap .main-wrap .main,.page-wr

ads

Hot Websites