Yritysluoton asiakkaana voit

Hakea lisärahoitusta silloin kun se sinulle parhaiten sopii

Saada lainatarjouksen samana päivänä ja rahat tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä

Rahoittaa yrityksesi liiketoiminnan kasvua ja kehitystä

Tasapainottaa yrityksesi kassavirran vaihteluita

Suunnitella yrityksesi taloutta paremmin, sillä tiedät etukäteen mitä lisärahoitus maksaa

Saada verovähennyksen rahoituskuluista

Näin haet Yritysluottoa

1

Täytä lomake verkkosivuillamme. Lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2

Käsittelemme hakemuksesi ja saat lainapäätöksen jo samana päivänä.

3

Allekirjoita lainasopimus helposti ja luotettavasti sähköisesti.

4

Tilitämme rahat yrityksesi tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Hae Yritysluottoa

Yritysluoton hinnoittelu

Tarjoamme yrityksellesi aina yksilöllisen lainatarjouksen, joka perustuu kokonaisarvioon yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä tulevaisuuden maksukyvystä. Yritysluoton ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio. Lainalla ei ole toimituspalkkion lisäksi muuta korkoa. Emme myöskään peri ylimääräisiä kuukausimaksuja tai muita piilokuluja.

Lue lisää Yritysluoton hinnoittelusta

Yritysluoton asiakkaat kertovat

”Henkilökunta on ystävällistä ja asiansa tuntevaa ja hakemukset käsitellään nopeasti. Palvelu on toiminut joka kerta hyvin, joten ei ole ollut tarvetta vaihtaa luotonantajaa toiseen”

Ritva, hoitoalan yrittäjä

”Lainapäätöksestä ilmoitettiin tekstiviestitse alle 30 minuuttia hakemuksen teosta. Rahat tulivat pankkitilille samana päivänä parin tunnin kuluessa, kun olin hakenut luoton. Se, ettei lainaa hakiessa tarvinnut toimittaa tilinpäätösdokumentaatiota oli nopeusetu”

Aapo, autoalan yrittäjä

Uutiset

Juhannuksen aukioloajat

20.06.2022

Asiakas- ja lainapalvelumme on suljettuna perjantaina 24.6. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 27.6. klo 9.00–17.00. Lainahakemuksen voit jättää milloin vain osoitteessa yritysluotto.fi. Yritysluotto.fi toivottaa mukavaa juhannusta!

Lue lisää

Helatorstain aukioloajat

24.05.2022

Asiakaspalvelumme ja lainakäsittely on suljettu helatorstaina 26.5. Lainahakemuksen voit jättää kotisivuillamme kuitenkin myös pyhäpäivinä. Palvelemmenormaalisti jälleen perjantaina 27.5. Yritysluotto.fi toivottaa mukavaa helatorstaita!

Lue lisää
Katso kaikki uutiset

Yritysluotto verkosta – lainapäätös jo tänään

Yritysluotto.fi tarjoaa joustavaa ja luotettavaa rahoitusta 3 000–100 000 euroa 3–18 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yrityslaina sopii erityisesti käyttöpääomaksi, tueksi kassavirran hallintaan sekä investointien tai liiketoiminnan kasvun rahoitukseksi.

Yritysluoton hakeminen tapahtuu kätevästi verkossa, silloin kun se yrityksen vastuuhenkilölle parhaiten sopii. Lainahakemusta varten sinun ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota. Lainanhakemista varten et myöskään tarvitse reaalivakuuksia.

Meillä lainahakemuksesi käsittelee aina yritysrahoituksen ammattilainen. Käsittelemme yrityslainakemuksesi nopeasti – saat lainapäätöksen jo tänään ja rahat yrityksen tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Yritysluoton sinulle tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on osa suomalaista OPR-Finance -konsernia. Olemme rahoittaneet suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä jo vuodesta 2013 ja Yritysluotto.fi-rahoituspalvelun asiakastyytyväisyys on aina ollut korkealla tasolla.

Hae joustavaa yrityslainaa jo tänään