De Kikvorsch | Groothandel en importeur van speciaalbier

Web Name: De Kikvorsch | Groothandel en importeur van speciaalbier

WebSite: http://www.dekikvorsch.nl

ID:316519

Keywords:

Groothandel,Kikvorsch,De,en

Description:


Ons Assortiment Over de Kikvorsch Actualiteiten Contact Omdat speciaalbier te speciaal is om niet aan een specialist over te laten.

De Kikvorsch

Waarom zou ik naar de Kikvorsch gaan?

Voor afnemers Voor brouwerijen

Landelijke distributie

Er is geen plek in Nederland waar we niet kunnen komen. Van Delfzijl tot Maastricht; de landelijke slagkracht van De Kikvorsch zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen met jou als horeca- of retailondernemer. Dus wat voor wensen jij en je klanten ook hebben op het vlak van speciaalbier; wij laten ze uitkomen.

Bierportfolio advies

Als je kiest voor speciaalbier via De Kikvorsch, kies je voor een onafhankelijke importeur die niet zomaar álle biermerken binnenhaalt. Alleen als wij geloven in een merk en de brouwerij, nemen we het bier op in ons assortiment. En dan? Dan komen we bij jou langs met onze topbieren. Ons gezamenlijke doel: de verkoop van speciaalbier laten toenemen.

Biermerk ontwikkeling

Een speciaalbier verkoopt het best als je het de aandacht geeft die het verdient. Daar zijn we bij De Kikvorsch van overtuigd. Daarom ondersteunen we je graag. Uiteraard krijg je flessen en fusten van ons. En vertellen we je alles over de speciaalbieren in jouw assortiment. Maar als je meer wilt, verzorgen we ook bijpassend glaswerk, reclamemateriaal en andere merkgerichte activiteiten voor je.

Landelijke distributie

Door onze jarenlange logistieke ervaring, ons landelijk dekkend horecanetwerk en de goede contacten bij alle retailafnemers zijn wij met recht een nationaal opererende speciaalbierimporteur. Logistiek gezien weten we na veertig jaar precies waar jij behoefte aan hebt – het vervoeren van kratten, flessen en fusten speciaalbier is voor ons dagelijkse kost.

Bierportfolio advies

Als onafhankelijk importeur nemen we alleen bieren op in ons assortiment waar we in geloven. Onze marketeers en bierspecialisten verdiepen zich in jouw verhaal. Overtuigd? Dan stellen we alles in het werk om jouw speciaalbier gedronken te laten worden – van op de tap tot in het schap.

Biermerk ontwikkeling

Vele klinkende biermerken zijn groot geworden dankzij De Kikvorsch. Wil jij jouw biermerk ook op de kaart zetten in Nederland? Wij helpen je graag met verkoop en marketing. Dankzij een gefundeerde strategie zorgen we er samen voor dat jouw speciaalbiermerk een succes wordt. Ook voor hulp bij in- en ompakwerkzaamheden, SKU-optimalisatie, verpakkingen en point-of-sale-materialen ben je bij ons aan het goede adres.

Een greep uit ons portfolio

Wij nemen niet zomaar alle merken op in ons assortiment. Daarom vind je hier enkel speciaalbieren waar wij in geloven. Achter elk etiket zit namelijk een unieke brouwmethode, geschiedenis en smaaksensatie. Van tripel tot stout en van IPA tot kriek; wij vertellen je dat verhaal het liefst onder het genot van een glas. Kijk dus gerust rond welk bier bij jou past. Meer weten? We komen graag langs.

Bekijk alle merken

Speciaalbier: Van hop tot glas

Wij halen ons speciaalbier vrijwel overal vandaan. Via ons magazijn distribueren we het door heel Nederland, steeds voorzien van persoonlijk advies en onze speciale ondersteuning.

Bierbrouwerij

Transport naar Deest

Kikvorsch magazijn

Samen ontwikkelen van het biermerk

Landelijk uitleveren van het bier

Ondersteuning met glaswerk en promotie-materiaal

Gulden Draak Ambassador worden?

Klik hier

Bekijk ons uitgebreide assortiment speciaalbier

Bekijk assortiment

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

De Kikvorsch BV
Munnikhofsestraat 21
6653 AB Deest

T: 0487 585 888
F: 0487 585 899
E: info@dekikvorsch.nl

Contact Over de Kikvorsch Ons assortiment Algemene voorwaarden Privacy policy Disclaimer

Bezoekadres

De Kikvorsch BV
Munnikhofsestraat 21
6653 AB Deest

Postadres

Postbus 2
6653 ZG Deest T +31 (0) 487 585888 E info@dekikvorsch.nl Op onze website maken wij gebruik van cookies. Wij doen dit om onze website goed te laten werken en onze diensten en marketing af te kunnen stemmen op onze bezoekers.Ik ga akkoord

TAGS:Groothandel Kikvorsch De en

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Interior Design Studio Cyprus -

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Devos Stables - Welcome

  Please enable Javascript to view this website

RAL DESIGN SYSTEM plus | RAL Far

  

12auspuff.de · Auspuff kaufen

   0 Zum Warenkorb

AgentFire 3 Sites

  Skip to main contentWelcome To Spark RealtyThere&rsquo;s no place else on earth quite like Summit County, Colorado. I love this area and once I show y

Center for Interactive Learnin

  

Bruchköbel - da will ich leben

  

Opa

  Trwa wczytywanie produktów

Tous les spectacles dans la rég

  Cheyenne Productions - Tous les spectacles dans la région Ouest - Bretagne - Tours - Nantes - Rennes - Angers - Laval - AngoulêmeFacebookInstagramTw

android games, iPhone applicatio

  Sitemap Online Tutorial Home Why Us Courses Pla

ads

Hot Websites