Mindfulness opleidingen - SeeTrue Mindfulness Opleiding

Web Name: Mindfulness opleidingen - SeeTrue Mindfulness Opleiding

WebSite: http://www.mindfulness-opleiding.nl

ID:313525

Keywords:

opleidingen,Mindfulness,Opleiding,SeeTrue

Description:


Mindfulness opleidingen Basisopleiding mindfulness Mindfulness vervolgopleidingen Speciale opleidingen, themadagen en workshops Basisopleiding tot compassietrainer - MBST Opleiders van Seetrue Intervisie en supervisie Data Basisopleiding vervolgopleiding Themadagen Keuzethemadagen en speciale mindfulness opleidingen STAP-budget Certificering en accreditatie Lange traject Aanmelden Over SeeTrue Over SeeTrue Mindfulness Wat is mindfulness Contact Contact met Seetrue Veel gestelde vragen

SeeTrue Mindfulness opleidingenWord ook gecertificeerd mindfulness trainer met SeeTrue Mindfulness opleidingen

Wij zijn toegewijd om de wereld een fijnere plek te maken en geloven dat op mindfulness gebaseerde principes hierbij kunnen helpen.

Vraag 1 november STAP-budget aan!

Voor onze basisopleidingen en speciale mindfulness opleidingen

Subsidieregeling van de Nederlands overheid, verstrekt door het UWV aan werkenden en werkzoekenden om zich te ontwikkelen tijdens hun loopbaan. Je kunt jaarlijks STAP-budget aanvragen tot een maximum van € 1.000,-.
Vraag nog dit jaar STAP-budget aan voor een opleiding die in 2023 van start gaat. In 2023 kun je weer een aanvraag indienen voor een andere opleiding in 2023.

Profiteer ook van deze STAP-subsidie en volg een opleiding bij SeeTrue!

Check hier welke opleidingen STAP-mogelijkheid hebben!
SeeTrue actueel

GRATIS dagelijkse mindfulness sessies

Online retraite Doe mee!

Met STAP-budget: Mindfulness Basisopleiding

Aanvragen STAP-budget per 1 november Lees meer

Met STAP-budget: Nu ook speciale Mindfulness opleidingen

Aanvragen STAP-budget per 1 november Lees meer

Mindfulness en eten met Maartje Stroeken

Online 3 en 10 november Lees meer

10-daagse Opleiding tot kidstrainer (7-12 jaar)

Online: start 8 november 2022 Lees meer

Online: Mindfulness retraite voor trainers

13 t/m 18 december 2022 Lees meer

Volg ook de opleiding tot mindfulness trainer bij SeeTrue

SeeTrue, jouw gids in mindfulness

Op zoek naar een geaccrediteerde mindfulness opleiding om mindfulness trainer te worden? SeeTrue biedt al sinds 2008 geaccrediteerde opleidingen aan om mindfulness te gebruiken in coaching, therapie, training, onderwijs of het bedrijfsleven. De basisopleiding tot mindfulness trainer leidt op om mindfulness trainingen te geven.

Naast de basisopleiding tot mindfulness trainer bieden wij workshops, themadagen en andere verdiepende opleidingen aan die gerelateerd zijn aan mindfulness, compassie, trainerschap en innerlijk werk.

Wil je je verdiepen en VMBN-gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1 worden, volg dan het 'Lange Traject' van SeeTrue.
Het 'Lange Traject' certificaat met een afgeronde HBO vooropleiding, is erkend door de VMBN (de beroepsvereniging voor specialisten op het gebied van Mindfulness-based Programs) en geeft toegang tot categorie 1 lidmaatschap van de VMBN.
Deze erkenning leidt (onder bepaalde voorwaarden) tot vergoeding voor deelnemers van onder meer de VGZ.

Kies voor Seetrue: geaccrediteerde en gecertificeerde opleidingen

Het Lange Traject is de geaccrediteerde Mindfulness Trainer Opleiding categorie 1 VMBN. Dat betekent dat deelnemers aan jouw mindfulness training een vergoeding kunnen krijgen van de zorgverzekeraar onder bepaalde voorwaarden.

Het certificaat basisopleiding mindfulness geeft samen met een HBO-vooropleiding toegang tot certificering door de beroepsvereniging VVM.

Opleiding tot mindfulness trainer bij SeeTrue betekent...

Kleine groepen

> 2000 tevreden deelnemers

€ 1150 tot € 1350

Geaccrediteerd

UWV erkend leerbedrijf

STAP-budget

Aanbod SeeTrue Mindfulness Opleidingen

Word gecertificeerd mindfulness trainer

Schrijf je nu in voor één van de mindfulness opleidingen van SeeTrue en word ook expert in aandacht!

Mindfulness basisopleiding

De basisopleiding tot mindfulness trainer leidt op om mindfulness trainingen te geven.

Lees verder!

Mindfulness vervolgopleiding

De vervolgopleiding bestaat uit twee vierdaagse opleidingen die worden verzorgd door Trish Bartley en David Dewulf.

Lees verder!

Speciale mindfulness opleidingen, themadagen en workshops

SeeTrue biedt vele themadagen en speciale mindfulness opleidingen aan voor mindfulness trainers die zich willen specialiseren en verdiepen. Denk aan Inquiry intensive, mindfulness in beweging en cognitieve psychologie. Deze themadagen kunnen ook los van elkaar gevolgd worden door mindfulness trainers die (nog) niet kiezen voor het "Lange Traject".

Lees verder!

Opleiding tot compassietrainer

MBST (Mindfulness Based Self-compassion Training)

Zelfcompassie wint steeds meer aan belang als aanvulling op mindfulness. Met een training zelf-compassie kun je een mooi vervolg aanbieden op de training mindfulness. Wil jij mensen helpen in hun verdere zoektocht en persoonlijke ontwikkeling en hen als individu laten openbloeien? SeeTrue biedt jou de mogelijkheid aan om coach te worden in Compassie.

Lees verder!

Het "Lange Traject"

Heb je de ambitie om gecertificeerd mindfulness trainer te worden? Volg dan het Lange Traject. Deze mindfulness opleiding is door de VMBN geaccrediteerd als opleiding tot mindfulnesstrainer categorie 1! 

Lees verder!

Mindfulness trainersopleiding: overal in Nederland

Amsterdam - Bunnik - Den Bosch - Groningen - Nijmegen - Maastricht

Op locatie en online

Mindfulness trainersopleiding voor psychologen, therapeuten, hulpverleners, trainers en coaches.
Basisopleiding vanaf 1150 euro tot 1350 euro.

Planning mindfulness opleidingen

Agenda mbct opleiding Planning mindfulness opleidingen

Een mindfulness trainers-opleiding bij SeeTrue betekent...

Accreditatie en certificering mindfulness opleiding

De mindfulness basisopleiding is geaccrediteerd door o.a. beroepsverenigingen voor gezondheidszorgpsychologen, psychologen, cognitieve gedragstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen, POH GGZ, coaches en vaktherapeuten.

Bij SeeTrue krijg je een certificaat voor het onderdeel dat je afgerond hebt, zoals bijv. een certificaat basisopleiding mindfulness, maar ook van een themadag, specialisatie of workshop krijg je een certificaat.

Daarnaast bestaat er het certificaat 'Lange Traject', het certificaat voor de complete 150-uurs opleiding. Heb je deze opleiding afgerond, dan ben je erkend door de beroepsvereniging VMBN. Het Lange Traject is de geaccrediteerde Mindfulness Trainer Opleiding categorie 1 VMBN.

Het certificaat basisopleiding mindfulness geeft samen met een HBO-vooropleiding toegang tot certificering door de beroepsvereniging VVM.

Lees meer Mindfulness trainersopleiding bij jou in de buurt

SeeTrue verzorgt basisopleidingen mindfulness op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Nijmegen en Maastricht.

CRKBO-keurmerk

SeeTrue voldoet aan de eisen van het Centraal Register Kortdurende Beroepsopleidingen (CRKBO).

Maatwerk

SeeTrue mindfulness opleidingen zijn modulair opgebouwd. Dat geeft de mogelijkheid om een geheel eigen traject te volgen. Je kan ook kiezen voor het 'Lange Traject', waarbij je een vaster traject volgt met minder keuzevrijheid dat leidt tot een VMBN-certificering.

Toegankelijk

Om te kunnen starten met de basisopleiding mindfulness heb je een afgeronde HBO opleiding of gelijkwaardig niveau nodig. Daarnaast vraagt de opleiding een persoonlijke verbinding met meditatie en/of mindfulness beoefening. Wil je het Lange Traject gaan doen en de erkenning cat 1 VMBN dan is er een erkende afgesloten 4 jarige HBO-opleiding (of hoger) nodig voor toelating.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen en wil je meer weten over Minfulness Opleidingen? Kijk of je hier je antwoord kunt vinden!

Lees meer UWV erkend leerbedrijf

SeeTrue is een door UWV gecontracteerd scholingsbedrijf.

Wij zijn als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV betreffende het Inkoopkader Scholingsdiensten 2021.

Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland
zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.

Scholing en omscholing
Scholing of omscholing is belangrijk en helpt je bij het vinden van een baan die past bij jouw mogelijkheden. Je contactpersoon bij UWV kan daarbij adviseren; overleg daarom altijd vooraf met hem of haar voordat je start!

Betaalt UWV mijn opleiding?
UWV betaalt alleen een opleiding als het noodzakelijk is om ander passend werk te kunnen vinden. In dat geval wordt er van jou verwacht dat je er alles aan doet om de opleiding goed af te ronden.
Informeer bij je UWV contactpersoon naar jouw mogelijkheden voor een opleiding of training.

Subsidieregeling STAP-budget

Vanaf 1 januari 2022 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar voor werkenden en werkzoekenden. In plaats van de aftrek studiekosten is er een subsidieregeling STAP-budget. STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie.

Lees meer

Nieuwsbrief SeeTrue

Aanmelden nieuwsbrief >

Wij zijn SeeTrue, opleider in mindfulness

SeeTrue organiseert toegankelijke mindfulness opleidingen omdat het nodig is

SeeTrue verzorgt sinds 2008 mindfulness opleidingen. Met het laagdrempelig aanbieden van mindfulness opleidingen en trainingen wil SeeTrue een bijdrage leveren aan meer bewustwording van de mens.

Mindfulness is voor SeeTrue dan ook niet alleen 'een handige tool in tijden van stress' of een 'compacte eenvoudige meditatie methode' of een 'effectieve behandelmethode voor psychische klachten'. Hoewel mindfulness haar waarde hierin zeker bewezen heeft, ervaren wij daarnaast een urgentie om mindfulness breder en laagdrempeliger te verspreiden.

Leren leven in het moment, ruimte makend voor dat wat er speelt en het cultiveren van verbinding en vriendelijkheid (mindfulness) is wat de wereld op dit moment hard nodig heeft en kan misschien zelfs gezien worden als onze volgende grote evolutionaire stap.

Wij bieden daarom basisopleidingen mindfulness aan in allerlei vormen om mindfuness zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarnaast biedt SeeTrue ook intensieve vervolgtrajecten en opleidingen voor speciale doelgroepen aan.

Inmiddels heeft SeeTrue meer dan 2000 coaches, (psycho)therapeuten, trainers en andere professionals opgeleid. 

Missie SeeTrue

Wij zijn al jaren opleider in Mindfulness, ACT Therapy, Compassie en Positieve Psychologie. Het is onze zielsmissie om samen in beweging te komen: als individu, als groep en als maatschappij.
Zodat we samen het verschil kunnen maken in deze wereld. Het is tijd om stappen te zetten naar een wereld vol liefde. Gericht op een bewust leven, waarbij we anderen meenemen. Wij faciliteren met alle liefde deze groei in bewustzijn en transformatie.

Echt aanwezig zijn in het moment maakt het mogelijk om een diep contact te hebben met onszelf, met onze naasten en met de wereld om ons heen. Een dieper contact met het leven zelf. Dit is misschien wel een van de grootste evolutionaire stappen die we kunnen zetten. De wereld, het leven, heeft wakkere mensen nodig.

We hopen dat je ‘geraakt’ wordt door mindfulness zoals vele anderen voor jou en dat ook jij mag ervaren hoe mindfulness je kan helpen om milder, bewuster, moediger en wijzer te zijn!

Overige opleidingen en trainingen van SeeTrue

SeeTrue ACT opleiding

De opleiding is bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk.

SeeTrue ACT opleiding

Mindfulness basistraining

Een keer per week (in totaal acht sessies) komen trainer en cursisten fysiek of via een online verbinding bij elkaar. Je leert zowel de theorie van mindfulness als de toepassing ervan. Ervaren dus!

Mindfulness basistraining

ACT basistraining

Een keer per week (in totaal acht sessies) komen trainer en cursisten fysiek of via een online verbinding bij elkaar. Je leert zowel de theorie van ACT als de toepassing ervan. Ervaren dus!

ACT basistraining

Thuis mediteren? Doe thuis mee aan de online meditaties

Veel mensen willen nu leren mediteren. Het liefst samen. Én op afstand! Overal komen whatsappgroepjes van de grond met mensen die graag samen aan mindfulness doen en samen afspreken om tegelijkertijd te mediteren. Het geeft verbinding!

Op deze pagina vind je online meditaties. Stuur ze gerust door naar je vrienden! Samen mediteren is fijn en mooi.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten mindfulness oefeneningen, waaronder online meditaties, mindfulness bodyscans en yoga, een vorm van mindful bewegen. Met een mindfulness bodyscan oefen je in aandacht voor je lichaam, zodat je in contact komt met je lichaam. Je wordt je in het hier en nu gewaar van je lijf en oefent in bewustzijn in het hier en nu. Een fijne manier van mindfulness beoefenen en je te trainen in mindfulness!

Online meditaties voor thuis

Tip

Doe mee met de gratis online retraite van Seetrue!

Doe mee!

Mindfulness trainer worden? Schrijf je in voor één van de mindfulness opleidingen van SeeTrue.

Mindfulness Trainer Basisopleiding > Mindfulness vervolgopleiding > Mindfulness themadagen en speciale opleidingen > Lange traject VMBN mindfulness trainer >

Veilig deelnemen aan locatie opleidingen

We blijven alert! Lees meer

Mindfulness Opleidingen

Basisopleiding mindfulness trainer

Vervolgopleiding mindfulness trainer

Speciale opleidingen, themadagen en workshops

Basisopleiding compassietrainer - MBST

Het Lange Traject VMBN mindfulness trainer

Mindfulness Inspiratie

Wat is mindfulness?

Mindfulness oefeningen

Mindfulness inspiratie

Online retraite

Expert in Mindfulness

Sinds 2008 meer dan 2000 trainers opgeleid

Geaccrediteerd en gecertificeerd

Wij zijn SeeTrue

Over SeeTrue

Contact

Tel. 043-3020075

Algemene leveringsvoorwaarden

Klachtenreglement

Privacyverklaring 

Doe mee!

Tip: stap budget Aanmelden
SeeTrue, samen mindfulness

TAGS:opleidingen Mindfulness Opleiding SeeTrue

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Masteropleidingen HBO of Univers

  Cultuur & KunstGezondheidOnderwijs & OpvoedingRecht & BestuurTaal & CommunicatieEconomie & BedrijfAarde & MilieuGedrag & MaatschappijInformatica & Exa

Yoga en Mindfulness in Amstelvee

  

Inzicht, bewust persoonlijke gro

   Bel voor persoonlijk advies 071 889 17 35

Opleidingen voor Volwassenen | D

  Opgeleid.beOpleidingen voor volwassenenVoordelen van volwassenenonderwijsHoeveel kost een schooljaar & hoe financier je datOpleidingen voor volwassene

Gilde Bedrijfsopleidingen

  

Vlaams Luchtvaartopleidingscentr

  Navigatie wisselenVLOC Over onsWie zijn wij?Foto’sGeschiedenisOpleidingenProjectenAerojobsNieuwsContactWelkomHet Vlaams Luchtvaart Opleidingscentrum

Specialist in financiële opleid

   Wft

Mindfulness Without Borders

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Easy2Drive Verkeersopleidingen,

  Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68HomeOver Easy2DriveGratis en vrijblijvende proeflesMedia & sponsoringKlantenvertellen.nlAVG

JONG & CO | MINDFULNESS | ROTS E

  JONG&CO Haarlem Mindfulness • Rots en Water • BrusjesHomeOverTrainingenAgendaContact Actie Jong&CoIN AUGUSTUS SUMMERSCHOOL: MINDFU

ads

Hot Websites