Osa tarinaa.

Unelmointi, rohkeus ja ammattitaito.
Vendo on täällä tehdäksesi tarinastasi ikimuistoisen.

Helsinki

Siirry sivulle

Tampere

Siirry sivulle

Turku

Siirry sivulle

Seinäjoki

Siirry sivulle

Jyväskylä

Siirry sivulle

Meille välittäjäksi?

Vendo on osa ihmisten tarinaa asunnon ostamisen ja myynnin hetkellä, joka on merkittävä tapahtuma ihmisten elämässä. Tarinaan kuuluuvat myös välittäjät. Kanssamme pääset kohtaamaan uusia tarinoita, kehittymään ammatillisesti sekä työskentelemään rennossa ja mukavassa Vendon työyhteisössä.

Jokainen tarina on omanlaisensa, yksi asia kuitenkin yhdistää meitä vendolaisia – kodin merkityksen ymmärtäminen. Vendo tukee sinua menestymään välittäjänä, jotta sinä voit keskittyä auttamaan asiakkaitamme kodinvaihdossa.

Yhdessä saavutamme tavoitteet – tule osaksi tarinaa.

HAe nyt

Myymässä?

Oma koti on suuri investointi, johon liittyy aina runsaasti tunnetta ja unelmia. Suhtaudumme jokaiseen asuntoon sekä kohtaamisen arvokkaasti ja annamme laajan ammattitaitomme käyttöösi.

Suunnittelemme aina kohdekohtaisesti myyntistrategian ja oikean tavan markkinoida asuntoasi, saavuttaaksemme parhaan mahdollisen myyntihinnan. Asuntosi myynnin takana on välittäjän lisäksi aina alan huippuammattilaiset ja yhteistyökumppanit, sillä haluamme varmistaa, että palvelumme on läpi myyntiprosessin ykkösluokkaista kaikilla osa-alueilla.

Hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla myyntityöllä saavutamme yhteiset tavoitteet.

Varaa maksuton arviokäynti

Osa tarinaa.

Vendo on ammattitaitoinen, rohkea ja modernilla tavalla toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Tiimillämme on vahva kokemus asuntokaupasta, siksi tiedämme, miten jokaisesta asunnosta saadaan paras potentiaali esiin.

Jos mielessäsi on asunnon myyminen tai ostaminen – olemme täällä sinua varten.