AutoChip Chiptuning MMC | Minőségi motoroptimalizálás!

Web Name: AutoChip Chiptuning MMC | Minőségi motoroptimalizálás!

WebSite: http://www.autochip.hu

ID:280041

Keywords:

MMC,Chiptuning,AutoChip,motoroptimaliz

Description:


Főoldal vissza a lap tetejére HÍVÁS Főoldal A Chiptuningról Típusválasztás Chiptuning vs. Tuningbox Akciók Referencia Árak Kapcsolat Videók Szakszótár Blog Galéria MENÜ ☰

vissza az MMC Chiptuning Fõoldalra

Chiptuning MMC AutoChip Minőségi motoroptimalizálás

Üdvözöljük az honlapján! – Chiptuning Budapest. Motoroptimalizálás leírás, chip tuning és tuningbox összehasonlítás

Ha az Ön számára autója többet jelent mint egy közlekedési eszköz, és szeretné hatékonyabban kihasználni motorjának rejtett erőtartalékait, akkor jó helyen jár. Itt pontos, helytálló információkat fog találni a különböző tuningmegoldásokról, közérthető nyelven leírva. Minden autó rendelkezik kiaknázatlan tartalékokkal amit a motor optimalizálásával, chiptuninggal tudunk kihasználni.

Típusválasztó

A Chiptuningról menüpontban egy részletes leírás olvasható a chip tuning menetéről, működéséről, az elérhető eredményekről, és arról hogy a megnövekedett erő ellenére miért csökken a fogyasztás.

A Típusválasztás menü alatt részletes táblázatokban, autótípusonként csoportosítva megtalálhatóak a gyári és az optimalizálás utáni teljesítmény- és forgatónyomatékadatok.

A Chiptuning vs. Tuningbox rovatban egy szakmailag alátámasztott részletes összehasonlítás található, valamint egy gyűjtemény képtelen és nem egyszer hajmeresztő állításokból, alatta a helyes magyarázattal. Érdemes pár percet rászánni, mert több hasznos információhoz fog jutni, mint 5 másik hasonló témájú honlap elolvasása után.
Egy autós lap.hu szerkesztőjének véleménye: “Szerintem nagyon jó lett, itt aztán minden infót megkap az olvasó. Gratula! “

A Referencia menüben ügyfeleink véleményei olvashatóak. Ezt a rovatot folyamatosan fogjuk frissíteni és több mérési eredmény is felkerül a lapra. Néhány visszajelzés:

BMW E46 320D

Szia Mihály!
Külföldön is voltam a kocsival BMW E46 320D, így mindenhol ki tudtam próbálni; Ragyogó lett az eredmény, remekül testre tudtad  szabni a járgányt, számomra így jobban autózható, ismét hálás köszönetem a munkádért! Ha valaki tuningoltatni szeretne az ismeretségemben, jó szívvel foglak ajánlani. Klónoztasd majd magad légyszi, hogy az unokáinknak is jusson ilyen nagyszerű szakember az autóikhoz :)))
További sikereket kívánok, üdvözlettel:
Veress Richárd

Skoda Fabia 1.4mpi

Szia Misi!
Július végén voltam nálad egy Skoda Fabia 1.4mpi-vel, 4-2-1-es sport leömlővel és 60as kipufogó rendszerrel volt szerelve. Az autó a kipufogó rendszer miatt alig vánszorgott s ekkor találtam meg a hirdetésed s hívtalak fel. A chip tuning tökéletesen sikerült! Nagyon jól gyorsul az autó szinte a teljes fordulatszám tartományban. A fogyasztásom 7,5liter lett, amit a kipufogó rendszer chip nélkül 8,5 körülire tornászott fel. Az új gyorsulási adatait még nem mértem le, de amint meglesz, elküldöm azt is.Még egyszer nagyon köszönöm! Szabolcs

G Astra 1.6

hello Misi
elöször is szeretném megköszönni a munkát nagyon jo lett az auto dinamikusabban gyorsul /1.6-os 3ajtos g astra benzines/ és pont ugy sikerült a chiptuning amit el szerettem volna érni gyorsabban kilövök vele és hát elözésnél sem biztos hogy mindig vissza kellene váltanom.. szoval nagyon jo lett ha a gázra lépek elöbb felpörög a motor nem pedig a gázpedál lenyomása után kis “fáziskieséssel” eddig ez sem tetszett, de most ujabb élmény a vezetés amit köszönök még egyszer !!!! emelkedön is igen jol megállja a helyét -látszik a különbség már a minimális 1500 as fordulat után harap ugyhogy nagyon jo csak ajánlani tudom bárkinek aki ezen az oldalon nézelödik ismerkedik a chip rejtelmeivel……!!!!
még egyszer köszi! székely zsolt g astra

Peugeot 406 2.0 HDi

Szia Misi!
A múlt héten voltam nálad egy Peugeot 406 2.0 HDi-vel. A chip után az autó menetdinamikája teljesen megváltozott már alacsonyabb fordulatszámnál is jobban gyorsul és előzésnél sem kell visszakapcsolni kis fordulatszám esetén. Én sokat járok a Bakonyba és főleg ott érzem a különbséget ahol eddig csak 4.-be tudtam felkapcsolni 70-80km/h sebességnél a kanyargós utak miatt, most könnyedén használom az 5.-fokozatot és hegymenetben is simán kilő 80km/h sebességtől ebben a fokozatban! Eddig 550km mentem a kocsival az átlagfogyasztás visszakúszott 5.9-ről 5,2-re ami szinte hihetetlen egy majdnem 1.5t autó esetében pedig úgy használom, mint előtte sőt párszor a chip nyújtotta plusz lóerőket és nyomatékot is kiautózom a gépből. Én szeretem ha van egy kis plusz erő az autóban amit igaz csak ritkán használ ki az ember, de váratlan helyzetekben és előzéskor ez bármikor jól jön.Nem volt másodlagos szempont a fogyasztás csökkenése sem bár nem gondoltam, hogy 5.5 alatt lesz.
Még egyszer köszönöm a munkád amit az autón végeztél, így számomra ismét új vezetési élményt jelent ha a kormánya mögé ülök.
Sebestyén Árpád

Seat Leon 1.4 16V

Szia Misi!

Tegnap este jártunk nálad, biztosan emlékszel jó pár órába tellett, mire helyre tudtad rázni a Leonom fedélzeti komputerét. Szóval a lényeg: Köszönöm a munkádat, amikor ott voltunk tudtam jó kezekben van az autóm. Az eredmény: Seat Leon 1.4 16V gyári 75Le ez volt ugye az alap és a 4 leömlős sportkipufogó. Említetted hogy óriási csodát egy ekkora motortól ne várjak a chip tuning után, de íme vannak még csodák! Elképesztően nagyot változott az autóm, mind gyorsulásban mind nyomatékban. Olyan mintha egy teljesen más autóban lennék. Semmi rendelleneset nem tapasztalok, nagyon kis harapós lett, előzéseknél bátrabban lódul meg, a fogyasztást egyelőre még nem tudom hiszen csak egy napja készült el az autóm. Ami biztos: maximálisan elégedett vagyok a munkáddal és persze a kocsim teljesítményével is. Köszönöm és ajánlani foglak ha valaki ilyet szeretne.
Üdvözlettel: Varga Tímea (Seat Leon 1.4 16V EZÜST)

BMW E32 730i

Nagyon jó lett az autóm, E32 730ia 6 hengeres, a gyári 188 LE elég volt a mozgatáshoz, de nagy sebességnél, mintha elfogyott volna az ereje. Kiváló állapotban van az autó, csak szakszervizben szervizeltetem. Próbálkoztam különféle tunningcikkek beszerélésével, miután ez megtörtént, rendszerint elmentem a Bavariába, ott rendszeresen kiröhörögtek és kiszerelték a bemókányolt dolgokat, ott javasolták, hogy írassam át a programot. De hol írassam át? Úton-útfélen “200 ft-os” felszögezett, feldrótozott reklámtáblákkal hirdetik magukat a cégek. Hát ez a marketing nem jött be nekem. Nem tudtam hova fordulni, úgy ajánlották a Misiéket. Kicsit féltem ettől a program átírástól, mert számomra érthetetlen teljesen. Döntöttem, elvittem a Misiékhez, átírta a programot, számomra brutálissá vált az autó. Az autó teljesítménye a forgalmi helyzettől függetlenül több mint elegendő, a biztonságérzetem jobb lett, mert tudom, hogyha elnézek valamit az autó teljesítménye elegendő, hogy kirobbantson a rossz forgalmi helyzetből. A fogyasztás kevesebb lett, bár aki a fogyasztást nézi, vegyen rollert magának. Sokat járok külföldre, 160-180-nál még rengeteg biztonsági tartalék van az autóban. Lehet, hogy sokan mosolyognak, hogy a kb 200 LE kevés és az ő japán csodáik sokkal erősebbek, én ezt nem kétlem. Nem vagyok versenyző, az autó teljesítménye elegendő. Már három autót vittem a Misiékhez, csak jót tudok mondani róluk.
Üdvözlettel: Gál Attila

Gyakran ismételt kérdések

Mi a chip tuning és mi a motoroptimalizálás jelentése?

A motoroptimalizálás is chip tuning, de az értékek módosításánál az erőnövekedés mellett elsődleges szempont a motor tartóssága és a fogyasztáscsökkentés.

A motoroptimalizálás káros-e a motorra?

Ha a módosítást megfelelő tapasztalattal rendelkező szakember végzi, akkor a motoroptimalizálás nem káros a motorra. Fontos szempont a szakember típusismerete és a szakmában eltöltött éveinek száma.

A motoroptimalizálás diesel autóknál nagyobb korom kibocsátással jár?

Ha az értékek helyesen lettek beállítva, akkor az autó nem fog jobban füstölni mint a gyári programmal, a károsanyag kibocsátás az előírt határértékeken belül marad.

Miért vannak nagy különbségek az árak között különböző helyeken?

Az árak az esetek döntő többségében összefüggésben vannak a minőséggel. Ha az ár gyanúsan olcsó, annak minden esetben valamilyen oka van. A féláron vállalt programozások általában a sufnituning kategóriába tartoznak. Egy rosszul megírt program károkat okozhat a motorban, így az olcsó a végén a legdrágább lehet. Legfontosabb szempont, hogy hány év tapasztalattal rendelkezik aki a módosítást végzi.

Benzines autóknál elérhető-e akkora növekedés, mint egy diesel autónál?

Turbó benzines autóknál igen. Szívó benzines autóknál kisebb a teljesítmény növekedés, átlagban 10%, de ez is érezhető pozitív változást eredményez. Az erőnövekedésen felül javul a motor karakterisztikája, így már alsó fordulatszám tartományban is lesz plusz nyomaték.

A chip tuning fogyasztáscsökkentés mellett is megvalósítható?

Ha a módosítás ésszerű határokon belül történik, akkor egy jól megírt programmal a fogyasztás normál üzemmód mellett csökkenni fog.

Mi a különbség a chip tuning és a tuningbox között?

Chip tuninggal mindegyik motorfunkcióhoz tartozó paraméter hangolása megoldható, benzines és diesel autóknál is. Plusz alkatrész nem kerül beépítésre, a program módosítása során az ügyfél egyéni kérései is megvalósíthatóak. A tuningbox egy utólag beszerelt jelhamisító dobozka, beépítése szakértelmet nem igényel. Beszerelésénél egy motorhoz tartozó jeladó és a motorvezérlő egység közötti közvetlen összeköttetést szakítják meg – Pl. common rail diesel autók esetében a rail nyomás érzékelőről lehúzzák a gyári csatlakozót, és a tuningboxot sorosan kötik be a jeladó és a computer közé. A tuningbox így csak egyetlen paraméteren, a rail nyomáson módosít, míg chip tuninggal 6-8 paraméter finomhangolása is megoldható. A tuningbox, működési elvéből fakadóan a motor optimalizálására alkalmatlan eszköz, az ügyfél egyéni kérései nem megvalósíthatóak. Tuningbox beszerelését nem javasoljuk.

Teljesítménymérés során kiderül-e, hogy az adott programmal tartós lesz-e a motor?

Teljesítményméréssel ellenőrizhető az elért növekedés, de az hogy az adott program befolyásolja-e a motor élettartamát, csak a hosszú távú, közúton történő valós használat mellett fog kiderülni, a próbapadon nem. Egy programot sokféleképpen meg lehet írni, alapvetően jól vagy rosszul. Konkrét példa: Járt nálunk olyan ügyfél aki 2.0 diesel autójára chiptuningot csináltatott valahol, volt mérés előtte és utána is. Az eredmény +20 LE és +50Nm növekedés valamint csörgő motorhang, ami nem meglepő módon zavarta az ügyfelet. A program kiolvasása után kiderült, hogy több fontos paraméter hangolása kimaradt a programból, a rail nyomás viszont túlzott mértékben meg lett emelve, ez okozta a csörgő hangot. A hiányzó paraméterek behangolása és a rail nyomás beszabályozása után +30LE és +70Nm növekedést értünk el, és a motor újra szépen járt.Többféleképpen el lehet érni ugyanakkora teljesítménynövekedést, de egy jól módosított programmal nem fog csökkenni a motor élettartama sem.

Mit jelent a motorkarakterisztika, és az hogy a motor rugalmasabb lesz motoroptimalizálás után?

A motor karakterisztikája meghatározza, hogy az erőt fordulatszám függvényében hogyan adja le. Motoroptimalizálással lehet javítani a motor karakterisztikáján. A cél az, hogy minél alacsonyabb fordulatszámon legyen plusz forgatónyomaték (Nm) így az autó már indulástól dinamikusabban fog gyorsulni, és hamarabb fel lehet váltani. Kis utcából főútvonalra kikanyarodva 2. sebességi fokozatban az autó gyorsulni fog, így hamarabb fel lehet venni a forgalom ritmusát. A motor alacsonyabb fordulatszámról lesz képes gyorsulni 5. és 6. sebességi fokozatban is, így adott esetben egy visszaváltás is megspórolható előzésnél vagy emelkedőn, ami a fogyasztásra is pozitív hatással van.
Motoroptimalizálás Budapest – MMC Autochip

Renault Clio 1.5dci

T. Mihály!
Köszönöm a kitűnő munkát, amit az autómon végeztél. Kb. 1 hónapja csináltad, azóta 3000 km-t mentem vele vegyesen városban, országúton és autópályán. A következők a tapasztalataim:
·Sokkal rugalmasabb az autó minden helyzetben, nem sokat kell gondolkodnom egy-egy előzésen
·Autópályán könnyedén tartja a magasabb utazó sebességet is, aminél előtte kicsit úgy éreztem mintha erőlködne
·Bekapcsolt klímával is jobban megy az autó, mint előtte klíma nélkül
·Abszolút nem füstöl
·Átlagban kb. 1 literrel kevesebbet fogyaszt
Még egyszer köszönöm a profi munkát, ajánlottalak is már pár ismerősömnek, akik chiptuningon gondolkodnak.
Üdvözlettel: Szögi Balázs
Renault Clio III. 1,5 dci 68 Le (volt) J

A Kapcsolat menüpont alatt elérhetőségünk és egy részletes térkép található, ami segítséget nyújt a megközelíthetőségünkben.

2008 Párizs – Autó világkiállítás

AMTS 2021, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013 – Autó, motor és tuning show fotógaléria

CARSTYLING TUNING SHOW 2012, 2011, 2010, 2009 és 2008 FOTÓGALÉRIA megtekinthető a Galéria menüben

  Új menüpontokkal bővült az oldal, a Galéria egy kis ízelítőt ad eddigi munkáinkból és különböző autós eseményekről.1998 óta foglalkozunk chiptuninggal, 2001-től ez a kizárólagos tevékenységi körünk További kellemes böngészést kíván az csapata! – Chiptuning Budapest, chip tuning, tuningbox tesztCím: H-1202 Budapest,XX. Nagykőrösi út 107.Info és időpontegyeztetés: +36 70 333 8844 vissza az oldal tetejére

Chiptuning Chip Tuning

https://autochip.hu/

chip tuning árak autochip chiptuning katalógus bmw chiptuning Autochip típusválasztás Chiptuning

Chiptuning árak

chiptuning referencia chiptuning motoroptimalizálás Autochip in English tuningbox


Copyright © Minden jog fenntartva | design by DC
Jogi Közlemény

MMC Autochip a Facebookon: 10 E Top

TAGS:MMC Chiptuning AutoChip motoroptimaliz

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
CMMC Training Academy &#8211; A

  Skip to navigationSkip to contentMenu HomeAdvertiseCMMC Training Academy Privac

mmCH.online - Startseite

   Menü

Inici - mmcercs.cat

  ActualitatMines de carbó i dinosauresDes del Museu de les Mines de Cercs i el Centre d Interpretació de Dinosaures de Fumanya volem fer una proposta

Chiptuning mit der Powerbox für

  JavaScript ist in Ihrem Browser deaktiviert. Aktivieren Sie JavaScript, um alle Funktionen des Shops nutzen und alle Inhalte sehen zu k nnen.Chiptunin

Audi Tuning, VW Tuning, Chiptuni

  Aufgrund der aktuellen Lage und den damit verbundenen Maßnahmen der Regierung bleibt unsere Ausstellung für Besucher bis auf Weiteres geschlossen. U

PDBx/mmCIF Dictionary Resources

  This site provides information about the format, dictionaries and related software tools used by the Worldwide Protein Data Bank (wwPDB) to define dat

MMC Consulting

  Here is a description of your company.Proin ex id consectetur lobortis. Aliquam, velit vel faucibus dapibus,augue justo ullamcorper turpis, nec conval

VSMMC

  VSMMC is a general tertiary medical center teaching training medical facility owned by the Philippine Government. It aims to provide health care servi

OtoRhinoLaryngology Portal | Drr

  OtoRhinoLaryngology Portal The Leading Online Gallery of Otolaryngology and Head & Neck Surgery Specialty This Website Focus Primarily on ENT Photos

Chiptuning mit der Powerbox für

  JavaScript ist in Ihrem Browser deaktiviert. Aktivieren Sie JavaScript, um alle Funktionen des Shops nutzen und alle Inhalte sehen zu k nnen.Chiptunin

ads

Hot Websites