Homepagina — Ter Braak Willems — Twentse Notarissen

Web Name: Homepagina — Ter Braak Willems — Twentse Notarissen

WebSite: http://www.terbraakwillems.nl

ID:261965

Keywords:

Ter,mdash,Homepagina,Braak

Description:


skip to Main Content Almelo, Adastraat 1 0546 - 82 25 55 Nijverdal, Maximastraat 4 0548 – 85 50 00
Het eerste halfuur is vrijblijvend.

Wij leggen
alles vast
wat voor jou
dierbaar is

Mr. Marjolein Lucassen is door de Koning benoemd tot notaris. Op 30 december 2021 is ze door de Kamer voor het Notariaat van de Rechtbank officieel beëdigd. Op 1 januari 2022, 20 jaar na haar eerste werkdag als kandidaat-notaris, neemt zij het roer over van mr. Egbert Willems. Mede-eigenaar en notaris Dinand ter Braak en Marjolein Lucassen zijn blij dat Egbert Willems als adviseur aan kantoor verbonden blijft.

Mr. Lucassen neemt vanaf 1 januari 2022 alle gepasseerde akten en dossiers van mr. Willems over, net als het merendeel van de lopende zaken. Uw eventuele vragen hierover beantwoorden we graag. Neemt u daarvoor contact op met ons kantoor via 0546 – 82 25 55.

Het afscheid en de opvolging willen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op een later moment, wanneer de coronasituatie dit toelaat, stellen we u in de gelegenheid Egbert Willems te bedanken en Marjolein Lucassen te feliciteren met haar benoeming en deze prachtige stap binnen ons kantoor.

Voor de corona-maatregelen op ons kantoor ga je naar deze pagina.

Ter Braak Willems is een notariskantoor dat met je meedenkt. Wij adviseren je over jouw juridische vraagstukken. Of je nu een huis koopt, gaat samenwonen of uit elkaar gaat, kinderen krijgt of een onderneming start, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bekijken samen met jou wat de beste juridische constructie is die bij jouw situatie past.

Maar soms is het best lastig om de juridische taal te begrijpen.
Om daarbij te helpen is er de campagne gestart:

Van juridisch verhaal naar gewonemensentaal.
Dé vertaalgids bij het lezen van jouw akte.

Woning kopen
of verkopen

Op het gebied van onroerend goed is er bij Ter Braak Willems veel kennis aanwezig waardoor je altijd goed en snel geholpen wordt. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de regio en de specifieke bijzonderheden van de woningmarkt.

Ondernemingen

Als je bezig bent een bedrijf te starten of over te nemen, maar ook als je je bedrijf gaat overdragen of beëindigen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je bij het maken van keuzes om de juiste juridische constructie te kiezen zodat je geen onnodig risico loopt.

U persoonlijk en
Uw familie

Wij gaan graag met je in gesprek over onderwerpen waar jij of je familie mee te maken krijgt. Of je nu gaat trouwen, kinderen krijgt, een schenking wilt doen of een erfenis ontvangt. Wij helpen je om de juiste keuzes te maken.

Marjolein

Lucassen
Twentse
notaris

Mr. Marjolein Lucassen (Almelo 1978) groeide op in Twente en studeerde rechten (notariële studierichting) aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vanaf 2002 tot en met 2006 is zij als kandidaat-notaris werkzaam geweest bij een kantoor in Midden-Nederland in de vastgoed praktijk. De postdoctorale driejarige beroepsopleiding voor kandidaat-notarissen heeft zij in 2005 afgerond. In 2006 maakte zij de overstap naar Twente en na een jaar ervaring in het ondernemingsrecht, ligt het accent van haar werkzaamheden thans in het personen- en familierecht.

Mr. Marjolein Lucassen is door de Koning benoemd tot notaris en op 30 december 2021 is ze door de Kamer voor het Notariaat van de Rechtbank officieel beëdigd. Vanaf 1 januari 2022, 20 jaar na haar eerste werkdag als kandidaat-notaris, neemt zij het roer over van mr. Egbert Willems.

Via m.lucassen@terbraakwillems.nl kunt u rechtstreeks contact opnemen.

Dinand
ter Braak
Twentse
notaris

Dinand ter Braak groeide op in Twente en studeerde rechten in Utrecht. Vanaf 1991 is hij als kandidaat-notaris werkzaam in Almelo bij het kantoor. In 1997 werd hij benoemd als notaris als opvolger van mr. H.M. Lambrechtsen. Zijn specialisme is de onroerend goed markt. Vooral onderwerpen die te maken hebben met winkels en bedrijfsgebouwen, appartementen en het splitsen ervan in appartementsrechten, vrijwillige en executieveilingen zijn bij hem aan het goede adres.

Per 1 april 2012 heeft hij zijn standplaats verplaatst naar de gemeente Hellendoorn, met als kantoorvestiging Nijverdal.

Via d.terbraak@terbraakwillems.nl kunt u rechtstreeks contact opnemen.

egbert

willems
Twentse
notaris

Mr. Egbert Willems (Groningen 1954) groeide op in het Drentse Roden en studeerde rechten (notariële studierichting en fiscaal recht) aan de Rijksuniversiteit te Groningen. In 1979 is hij als kandidaat-notaris gestart in Almelo en in 1987 werd hij hier benoemd als notaris. De naam van dit kantoor was destijds Lambrechtsen en Willems notarissen. Vanaf 1998 is hij estate-planner.

Hij is onder andere lid van de VON (Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat) en mede oprichter en lid van de EPN (Vereniging van Estate Planners in het notariaat)

Het accent van zijn werkzaamheden ligt thans op het gebied van het personen en familierecht inclusief de fiscale kanten van huwen en erven. Ook bedrijfsopvolging met daarbij de fiscale aspecten behoort tot zijn werkgebied.

Per 1 januari 2022 is mr. Egbert Willems officieel gedefungeerd als notaris. Hij blijft als adviseur aan het kantoor verbonden.

Via e.willems@terbraakwillems.nl kunt u rechtstreeks contact opnemen

Ons team

Op ons kantoor werken 2 notarissen en 2 kandidaat notarissen samen met een team van enthousiaste medewerkers. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons team bestaat uit 23 mensen. Wij hebben twee vestigingen in Almelo en Nijverdal.

Ons team

Login voor cliënten

Als je ons kantoor de opdracht hebt gegeven tot het maken van een akte, dan ontvang je een inlogcode en een wachtwoord waarmee je de voortgang van jouw dossier online kunt volgen.

Klik op onderstaande knop om direct toegang te krijgen tot jouw persoonlijke dossier.

Cliënten login

Werken in Twente

Almelo, de stad van Herman, Ilse, Tom en Daphne… Is volop in beweging.

Een stad waar gewerkt wordt aan economische groei, maar ook plek is voor o.a. sport, recreatie en cultuur. Een stad, die bewoner en toerist trakteert op de fijnste vrijetijdsbesteding. De stad waar werk en ontspanning in prachtige balans bij elkaar komen. Een stad in beweging, die steeds meer mensen verleidt om hun toekomstidealen hier te realiseren…

Lees meer

Neem gerust contact op

Ter Braak Willems heeft twee vestigingen, Almelo en Nijverdal. Neem gerust contact met ons op nummer 0546 – 82 25 55 voor een advies of vrijblijvende afspraak. Wij helpen je graag. Liever een sms of een WhatsApp sturen? Dat kan! Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op nummer 06 – 29 43 39 52.

Bekijk onze privacyverklaring/algemene voorwaarden

Menu

ContactVacaturesZakelijkHuis kopen & verkopenErfenis & nalatenschapVoogdij & bewindBrochures

Contact

Nijverdal
Maximastraat 4, 7442 NW Nijverdal
0548 – 85 50 00

Almelo
Adastraat 1, 7607 HA Almelo
0546 – 82 25 55

Deze website maakt gebruik van (analytische) cookies.AccepterenMeer informatie

TAGS:Ter mdash Homepagina Braak

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Mereno. Keukens en interieurs, m

  

MisterWP &#8211; WordPress websi

  Ga naar de inhoudMenuMenuWordPress website laten makenWordPress website laten makenDoor ervaren WordPress veteranen.Bekijk ons werkWebsite laten maken

Stevia als alternatief voor suik

  Stevia VoordelenEen beter alternatief voor Suiker!Koken met Stevia: Enkele tipsZijn er ook gevaren aan verbonden?De voordelen van stevia - Een beter a

Wintersportvakantie boeken? | Nu

  Skip to contentPopulaire landen: HomeWintersportvakantiePopulaire landenOostenrijkFrankrijkItalieZwitserlandDuitslandTsjechiePopulaire landenAndorr

PCT-OSTFRIESLAND - Palliative-Ca

  PCT-OSTFRIESLAND Palliative-Care-Team-Ostfriesland GmbH

Die Geburt und der Tod sind die intimsten Momente des Lebens. Hier die Letztverlässlichkei

Swimming Pool Installs, Repairs

  

IOmeter - für transparenten Str

  

Mateřská škola a Jesle Pohád

  

Chesterford Research Park

  

Web IA - Agence web, création d

  

ads

Hot Websites