Matching Pool - Dé detacheerder voor ICT-specialisten

Web Name: Matching Pool - Dé detacheerder voor ICT-specialisten

WebSite: http://www.matchingpool.nl

ID:253511

Keywords:

detacheerder,Pool,Matching,specialisten

Description:


Internet Explorer gedetecteerd

Deze website biedt beperkte functionaliteit in deze browser.

Gebruik alsjeblieft een moderne en veilige browser zoals Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera of Microsoft Edge om dit correct weer te geven.

Slide Background

Dé detacheerder voor ICT-specialisten

match!

Matching Pool

Onze plaats Rosmalen ken je misschien van het Huis van de Toekomst. Ons moderne kantoor kun je beschouwen als het Huis vóór de Toekomst. Helaas zonder Chriet Titulaer, maar wel met andere knappe koppen die zich hard maken voor jouw toekomst in de ICT, of je nu opdrachtgever of kandidaat bent.

Bij Matching Pool delen we een belangrijke eigenschap met bloemen: we houden van mensen. En we weten maar ál te goed dat mensen opbloeien op een werkplek waar ze zichzelf kunnen zijn en laten zien. Natuurlijk moet er een match zijn op basis van de harde functie-eisen. Maar wij kijken ook naar iemands zachtere vaardigheden. Hardware en software moeten op orde zijn, om in ICT-termen te blijven. Daar weten wij alles van.

Onze kracht is dat we de tijd en moeite nemen om onze kandidaten én opdrachtgevers écht te leren kennen. We blijven niet hangen in oppervlakkigheden, maar zoeken uit hoe de perfecte match eruitziet en maken die vervolgens ook. Kost even wat meer tijd, maar reken maar dat het resultaat mensen en organisaties langdurig gelukkig maakt. Hoe we dat doen? Noem het een mix van ervaring, mensenkennis en Fingerspitzengefühl.

Ben je als werkzoekende ICT-professional op zoek naar een plek waar jij duurzaam tot bloei komt? Of is jouw ICT-organisatie juist op zoek naar zo iemand? Bel ons, of liever: kom langs! De Nespresso pruttelt en kantoorteckel Veldje kwispelt uitgelaten. Wij ontvangen je met Brabantse hartelijkheid en zoeken een antwoord op je vraag. Zijn wij een match?

Diensten

Detacheren
Matching Pool is begonnen als detacheringsbureau. En we zenden nog steeds heel wat uit. Het maken van matches is onze core business, zoals dat in slecht Nederlands heet. Dat doen we op een warme en persoonlijke manier met échte aandacht voor beide partijen. Het resultaat: veel werkgeluk.

Werving en selectie
Als je iemand nodig hebt voor een specifieke functie, wil je waarschijnlijk liever dat die persoon vandaag begint. Zó snel kunnen we niet garanderen, maar we kunnen wel zeggen dat de kans op succes groot is wanneer je ons inschakelt. De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat doen we graag, veel en goed.

Brokeren
Soms weet een opdrachtgever al precies wie hij nodig heeft. In dat geval laten we onze jachtvergunning thuis en zetten we onze brokerface op. Brokeren doen we ook. Het betekent, vrij vertaald, dat wij een aangewezen iemand in dienst nemen en detacheren bij onze opdrachtgever. Alles rondom de aanstelling maken wij in orde.

voor opdrachtgevers

Als er één branche is die op volle toeren draait, is het de ICT wel. Dat snappen we helemaal. En we begrijpen ook volledig dat je organisatie behoefte heeft aan mensen die perfect geschikt zijn voor – en gelukkig zijn in – hun werk. Zulke mensen hebben wij, op alle functieniveaus en op bijna alle ICT-technologiegebieden. Systeemontwikkelaars, -bouwers en -architecten, maar ook netwerkbeheerders, programmeurs, consultants, analisten en projectmanagers. Bijna alles met bits en bytes.
Lees verder

voor kandidaten

Matching Pool is geen gewoon detacheringsbureau met intercedentes die vaak je voornaam noemen, maar je tegelijkertijd helemaal niet kennen. En daarom ook totaal geen idee hebben waar jij behoefte aan hebt en in welke functie jij uitblinkt als Marcel van Helmond in zijn gloriejaren in het shirt van FC Den Bosch. Binnen welk technologiegebied en op welk niveau je ook een baan zoekt: wij zoeken uit wie er om jouw komst zit te springen.
Lees verder

Matching Pool BV
Hintham 152-C
5246 AK Rosmalen
Telefoon 073 - 631 36 39 info@matchingpool.nl
KvK nr. 16061993
Privacyverklaring HomeNieuwsAanvragenOver onsFAQContact ©2022 - Matching Pool BV

TAGS:detacheerder Pool Matching specialisten

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Compass Pools Preisrechner | Pre

   AT Compass Vorteile Ratgeber

PoolAndSpa.com - Hot Tub Parts,

  keywords:PoolAndSpa.com - Hot Tub Parts, Swimming Pool Parts, Chemicals, Supplies, Covers
description:PoolAndSpa.com - Hot Tub Parts, Swimming Pool Pa

CompletePT Pool Land Physical T

  keywords:
description:
Feel The Magic Of Water

Trash Compactor Bags | KitchenAi

  keywords:trash compactor bags, trash compactors, Broan, GE, Jenn-Air, Kenmore, Kitchen-Aid, Whirlpool, bags, compactor bags
description:Buy Trash Comp

London Aquatics Centre | Better

  keywords:
description:After hosting events during London 2012, the London Aquatics Centre offers affordable swimming and fitness facilities to all age

GetSpool 2021 - Jailbreak Tweaks

  keywords:
description:GetSpool features iOS Jailbreak, Cydia Apps, Theme Reviews, Tweaks, iPhone, iPad, Apple TV and iPod news.
GetSpool 2021 Ja

4 Star Hotel Liverpool | Luxury

  keywords:
description:Find 4* luxury hotel in Liverpool with beautiful rooms & suites, superlative restaurant & quintessential Charm.

Lxpumpcn - lxpumpcn.com : LX Whi

  keywords:
description:LX Whirlpool Bath Pump China︱LX Spa Pump︱LX Bathtub Pump,LX Swimming Pool Pump, LX Air Blower, LX Stainless Steel Centrifugal Pump

ICIIP 2021 - University of Liver

  keywords:
description:
Welcome to Liverpool Home About ICIIP

Homepage - Blackpool Airport

  keywords:
description:Blackpool Airport provides a gateway to the England's north west vibrant business and leisure destinations and access to the UK'

ads

Hot Websites