A kézmûves Seres - Magyar Sörök

Web Name: A kézmûves Seres - Magyar Sörök

WebSite: http://www.kezmuves-sor.hu

ID:366483

Keywords:

ucirc,zm,eacute,ves

Description:


KezdÕlap WEBSHOP! FÕzdék Rendezvények MSKLC Vállalkozásoknak Esküvõ Elérhetõség

Bemutatkozunk


A kézmûves Seres Kft. 2014-ben alakult egy fiatal házaspár merész álmából, hiszen Miskolcon elsõként vágtunk bele egy kizárólag magyar söröket felvonultató üzlet megnyitásába. Azóta is állandóan fejlõdõ szakértelemmel, töretlen lelkesedéssel és lendülettel forgalmazzuk Magyarország legkiválóbb kézmûves söreit. Legyen az a budapesti Legenda, a Monyo Brewing Co., vagy a Horizont, esetleg a emõdi Fekete Péter Sörmanufaktúra, vagy épp a törökszentmiklósi Ugar Sörfõzde. A kiváló termékek biztos megtalálhatóak standunkon.

A prémium kategóriás palackos söröket a mai trendeknek és minden ízlésnek megfelelõen, akár csomagban és díszdobozban is megvásárolhatják országszerte a különbözõ vásárokon és rendezvényeken egyaránt. (Hogy merre járunk, arról bõvebben a Rendezvények menüpont alatt.)

Számos sörfõzde termékét áruljuk, a kínálat folyamatosan bõvül, akár szezonális és tematikus fõzetekkel is, lépést tartva a hazai kézmûves sörforradalommal.

2018-tól pedig már elérhetõ két saját készítésû sörünk is, melyet szeretett szülõvárosunk (Miskolc) elõtt tisztelegve MSKLC brand alatt, „Búza tér” illetve „Meggyesalja utca” névre kereszteltünk.
A sörök ízvilágának, címkéjének és a termékek nevének megalkotásakor, továbbá a fõzés helyszínének kiválasztásakor szem elõtt tartottuk hogy szeretett szülõvárosunkból minél többet tudjunk abba beletenni. Mind a miskolciakra, mind a borsodiakra nagyon is jellemzõ a - még országos átlagnál is nagyobb - lokálpatriotizmus, mely nálunk ebben a termékvonalban csúcsosodott ki. Véleményünk szerint ilyen kézmûves termékek mögött a történet is ugyanolyan fontos tud lenni, mint maga az ital. Ettõl függetlenül is mindenképp olyan fõzetet szerettünk volna alkotni, mely méltón viselheti a város és azon belül kiemelt helyszínek (tér, utca, stb) nevét.

Célunk, hogy ezen sörök minél szélesebb körben ismertek legyenek és minél több üzlet polcain megtalálják a vásárlók.
Ajándékba vagy saját részre, mindenki megérdemel egy hozzá illõ, kiváló hazai kézmûves sört!

TAGS:ucirc zm eacute ves

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Szépségszalon,Fodrászat,Kozme

   1152 Budapest Illyés Gy. u. 6-8. HomeFodrászatKozmetikaMűköröm, pedikűrMunkatársainkÁrakElérhetőség

Modern Day Assistant Archives -

  Early bird prices for es global 2023 - book now > Early bird prices for es global 2023 - book now > Early bird prices for es global 20

HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRN

  HíreinkHasznos linkekLetölthető anyagokAdatvédelmi tájékoztató

novos medios &#8211; grupo de in

  Saltar ao contidoBuscarMenúNovasTraxectoriaÁreas de investigaciónMembrosProxectosRadón en España 2021-2024Diginativemedia 2019-2021VALPSM 2020Mus

Battery Empire - bat&eacute;rie,

   Vyhľad&aacute;vanie 0Ko&scaron;&iacute;k Moje zariadenia Pomoc FAQ Kontakt [email&#160;protected]
Po - Pi8:00 - 16:00

Fitness and Health - the link be

   HomeAbout usContact usTerms & ConditionsPrivacy PolicyFitness and Health - the link between th

Humanitárius Turizmus Afrikába

  BemutatkozásElérhetőségekÁltalános IsmertetőÚtjainkBeszámolók Egyéb HíreinkGaléria
1052 Budapest V. ke

Cegl&eacute;di Cs&iacute;ram&aac

  

Welkom - Veste

   Geen objecten gevonden I'm a tenantLiving in Ensche

Alle brauchen Sternenwasser | In

  StartseiteProdukteWissenswertes aus der WasserforschungWasserbilderVertiefendes WissenVideosBücherDas Körperwasser – Indikator für Gesundheit und

ads

Hot Websites