Securo-Innovative brannsikringsløsninger med momentan brannstopp

Web Name: Securo-Innovative brannsikringsløsninger med momentan brannstopp

WebSite: http://www.securo.no

ID:336075

Keywords:

brannsikringsl,Innovative,Securo,sninger

Description:


Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Securo har med Firebreather® utviklet luftventiler med momentan brannmotstand.

Passive lufteventiler som sørger for nødvendig lufting samtidig som de momentant blokkerer for spredning av brann.

Om teknologien

Våre produkter

Den patenterte Firebreather®-teknologien er et konsept for passive lufteventiler som blokkerer for brannspredning gjennom lufteåpninger. Teknologien gjør det mulig å lage ventiler som slipper gjennom luft, men som hindrer spredning av brann med øyeblikkelig virkning.

Hulromsventil

Med Firebreather® Hulromsventil kan man seksjonere hulrommet under kledningen slik at brannspredningen stoppes.

Luftelukeventil

Firebreather® Lufteluke med brannmotstand løser behovet for lufting gjennom brannklassifiserte vegger/fasader.

Overstrømsventil

Ingen detektorstyring eller aktivering påkrevd – blokkerer momentant for brannspredning (30/60 minutter).

Takfotventil (Utsolgt)

Firebreather® takfotventil med godkjent brannmotstand (EI30) – enkleste og billigste tiltak for å oppnå tilfredsstillende brannsikkerhet samtidig som nødvendig lufting ivaretas.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær først ute til å høre om nyheter fra Securo, eller om nye produkter som lanseres.

Vi har forhandlere i hele Europa

For å sikre at produktet når ut til sitt marked har Securo sikret seg prima forhandlere i Europa, og Firebreather® er nå til stede i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Frankrike, Skottland, Litauen, Latvia, Estland, Polen og Sveits.

Våre forhandlere

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg.Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Laget i trygghet med Smart Media
Se vår personvernerklæring

Språk

EngelskFranskNorsk

Securo AS

Telefon: 994 19 000Org. nr: 990590079[email protected]FacebookLinkedInBesøksadresseIndustriveien 10, 7652 Verdal PostadresseNeptunveien 6, 7652 Verdal

TAGS:brannsikringsl Innovative Securo sninger

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Yellow&Blue - Innovative Energie

  skip to Main ContentPower Quality AnalyseEnergieeffizienz Online-OptimatorIhre VorteileErfolgsbeispieleWissenNews &#038; StoriesÜber Yellow&#038;Blue

Umweltschonende & innovative Rei

   LeistungenUnkrautReinigungFriedhofMietgeräteGebrauchtServiceErsatzteileNewsKontakt MenüMenü

Antrimon Group AG :: Innovative

  KompetenzenÜbersichtAntriebstechnikOptikHMI und SchaltertechnologieGehäuse & KinematikDienstleistungenÜbersichtProjekt und InnovationsmanagementEnt

Air MixAir &#8211; AirmixAir is

  Skip to content+972 54-207-7725rach@airgreen.co.ilFacebookYoutubeHomeAirMixAir IndoorsAirMixAir in CarsMenuHomeAirMixAir IndoorsAirMixAir in CarsImpro

PDF Shelter | Innovative PDF sol

  ENEnglishPortuguêsEspañolPDF ShelterNo cloud, no limitsSafest, fastest PDF solutions online. JPG to PDF PDF to JPG Merge PDF Split PDF AboutUnlimit

Hier finden Sie tausende innovat

   0 Sie haben 0 Artikel in Ihrem Warenkorb

optiPrax: Die innovative Praxisb

  

uBlist - Discover innovative com

  Skip to main contentClose Search Menu Why UblistFeaturesService ReviewsProduct ReviewsLocation ReviewsReview InvitationsProfessionalSignI

NovaFloor Luxury Vinyl Tile | Pr

  FollowFollowFollowFollowFollow Resource CenterAbout NovaFloorLVT 101NovaShield CoatingSustainabilityTechnical InformationDistributorContact usProdu

LeechListing - Innovative free p

   Leech Listing Donate Ads Help Contact Info &times;

ads

Hot Websites