urialsina / disseny creatiu per la web

Web Name: urialsina / disseny creatiu per la web

WebSite: http://www.urialsina.com

ID:326669

Keywords:

creatiu,disseny,urialsina,web

Description:


Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Street Warsllibert fortunydigamelonvagabondianssifabitimahelpingjoan pons schoolskua!!les resilientsel moviment es vidabimyouaula d'argentonaimpremta anfrunsespais360retrat cubistarellam quiropracticmarcal vaquerdentexteresa carrerasENG enginyeriaclackfinques romapropedagogicsenderillibert fortuny 14DAP informaticanaturcenterdesmuntant laietanaFMRPCjoaquim trenchsmilolacap a la metafiorgueiwthe imperativesel publicmiquel blanchartespais360 11diari de la musicasrb energygrup sorolladentex 11comunica80godiet planttalo bcnjoan pons 10ameclack 10joves.tvcinergiabuch fotografiamv photoampa IES argentonaexcaestudillolux360llibert fortuny 08divariumurialsina 06primavera de les artschiranatony casperdental espanallibert fortuny 06

Una de les lleis no escrites d'internet diu que els cinc primers segons en una web són claus perquè el visitant s'hi quedi o en surti i ja no hi entri mai més.

Aquest primer cop d'ull de pura imatge, d'impacte visual, és doncs bàsic per transmetre'n l'essència i captivar a l'usuari, i un bon disseny és l'eina principal per aconseguir-ho.

Uns continguts originals, treballats i actualitzats poden quedar en un vist i no vist si no es mostren en un entorn atractiu que els potenciï, que faci agradable l'experiència de navegació, quedi a la retina del vistant i l'atrapi a una propera visita. Un disseny creatiu, singular, fresc i sorprenent és el primer ingredient de l'èxit d'una pàgina web.
En els temps de saturació d'informació que vivim, singularitat i diferència són conceptes absolutament clau a treballar. Avui dia s'ofereixen desenes d'opcions de desenvolupament web que treballen amb sistemes modulars, dissenys estandaritzats i plantilles editables. Tot alternatives molt vàlides per a casos concrets, però faltades de personalitat pròpia en molts altres.

Una web que vulgui transmetre una imatge que l'identifiqui més enllà de mostrar uns continguts, s'ha de construir a partir d'una idea.

Una web feta a mida, totalment personalitzada. Una web única que ofereixi un plus d'originalitat per distingir-se de la competència, que cridi l'atenció i aconsegueixi ser diferent i, per tant, recordada.
La usabilitat és la facilitat amb què la gent entén i utilitza una pàgina, per aconseguir una experiència web el més intuitiva i còmoda possible.

Interfícies clares, menús senzills i entenedors, dissenys adaptables a tota mena de dispositius, bones estratègies de posicionament i interrelació amb les xarxes socials són elements essencials per fer fàcil la navegació a l'usuari. Així com un panell de control personalitzat que permeti al client gestionar els continguts de la seva pàgina. Ben pensat, senzill, que demani només allò necessari i no faci perdre el temps amb tasques tècniques.

Un equilibri sempre entre funcionalitat i estètica, que potenciï idees i maximitzi possibilitats.
He llegit i accepto la política de privacitat
avís legal, privacitat i cookies

TAGS:creatiu disseny urialsina web

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
SENDAI BIRDLAND official web sit

   2022/9/3(Sat).4(Sun)「LISTEN TO SDC vol’10」
バードランドサウンドシステム
in
勾当台公園野外音楽堂フリーライブ
開催決定!!

Spices online shop – buy best b

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Web Server's Default Page

  You see this page because there is no Web site at this address.

G79 design | Egyedi weboldal ter

   G79 design

Mesterséges Intelligencia Webá

  Hogyan működik?ÁrakInfoEcommerce Hungary 2019Elégedett ügyfeleinkReferenciáinkKapcsolatTudásközpontÉlő bemutatót kérekM.I. - Egy teljesen

WEBSPARK - Outsourcing Full Stac

  

10 Orbits - Digitize Business -

   ERP & IT Solutions

▷ 01067 ✅ Webdesign Dresden –

  HomeÜber unsContentSEOLogosReferenzenWeb3 NFT.cls-1{fill:#fff;}0176-8228-3188Impressum | DatenschutzKONTAKTAUFNEHMEN0176-8228-3188WEBDESIGN DRESDENWi

Hamilton NY Hotels | Official We

   Colgate Inn Rooms & Suites Our Inn Offers Gallery Drinks & Dining Plan An Event Explore MenuBook N

Dallas Baptist University - Offi

   Skip To Main Content

ads

Hot Websites