Vóór en dóór innovatieve (student)makers

Future Flux Festival is een jaarlijks festival vóór en dóór innovatieve tech-ondernemers in de maakindustrie en student talenten gevestigd in het Rotterdam Makers District. Ondernemers en studenten die zichzelf in beweging zetten voor de oplossingen van morgen. Future Flux Festival is er ook voor partners die deze innovators een stap verder kunnen helpen.

Een groot fysiek festival is dit jaar helaas (nog) niet mogelijk is. Daarom organiseren we in 2021 een aantal pop-ups van het Future Flux Festival, waar makers op een digitaal podium hun innovaties delen. In maart organiseerde we het eerste pop-up event de Offshore Edition.

Ontmoet de Heroes of Innovation uit het Rotterdam Makers District

5-8 Juli 2021 trokken we als een reizend Future Flux Festival door het Rotterdam Makers District. Studenten, docenten en ondernemers gingen, onder leiding van host Léon Kranenburg, met elkaar in gesprek over vier thema’s: Urban Climate makers, Circular Makers, Smart Mobility Makers en Smart Port Makers.

Onze (student) makers vertelden niet alleen over hun eigen initiatieven, maar wisselden ook allerlei tips en adviezen met elkaar en de deelnemers uit. Precies waar Future Flux Festival voor bedoeld is. We willen alle deelnemers, heroes en alle mensen achter de schermen dan ook onwijs bedanken voor hun deelname aan deze editie. We zien jullie graag weer in 2022 tijdens Future Flux Festival!

Heb je deze editie gemist? Geen nood, je kunt de livestreams bekijken.

Future Flux Festival presents Heroes of Innovation is powered by Rotterdam Makers District in samenwerking met RDM Centre of Expertise (Hogeschool Rotterdam).

Future Flux Festival | Klinknagelstraat 2, 3089 JP Rotterdam | 010 252 44 72 | info@futurefluxfestival.nl