PreviousNext12345

RHRA – Riihimäen Hot Rod Association

Historic Grand Race & harrasteparkki

20.–21.8.2022 kilpaillaan Gulf Historic Race Cupin pääkilpailu, Historic Grand Race. Historiallisten autojen ratasarja on puolivälissä kautta ja Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa ratkotaan tärkeitä sarjapisteitä. Finaalit ajetaan 10.–11.9. Historic Kymi Racessa Kymiringillä. Molemmissa tapahtumissa on varattu katsomosta alue 30 vuotta ja vanhemmille harrasteajoneuvoille.

– Lue koko tiedote (pdf)

Jäsenkortit ja -etuja  

Vuoden 2022 jäsenkortit voi hakea Kopiopajasta, Riihikatu 5:stä (jäsenmaksun maksaneet jäsenet).

Jäsenetuja on runsaasti jo nyt: Fifth Avenue -ravintolassa Hämeenlinnassa ruuasta aina -10% ja keilauksesta alennus ma – to -25% ja pe -su -10%. Ullan Pakarissa keskiviikkoiltaisin 10% alennus kahvilan normaalihintaisista tuotteista. Turengin Suvirannassa Penalty Burgerissa jäsenkortilla -10% alennus ruuasta ja kahvista.  A-Katsastuksessa (Mattila) jäsenille 12 euron alennus katsastusmaksusta. Nyt myös CityKatsastus myöntää jäsenkortilla alennukset katsastuksista.

– Lue lisää

Jäseneksi on helppo liittyä: täytä jäsenhakemus nettilomakkeella www.rhra.fi/jaseneksi


   RHRA Facebookissa   Instagram RHRA_official

PreviousNext123456

Turpakäräjät keskiviikkoisin

Riihimäellä on keskiviikkoiltaisin klo 18 on ”turpakäräjät” Ullan Pakarilla. Kaikki saavat osallistua avoimeen harrasteiltaan (ei ole RHRA:n järjestämää toimintaa). RHRA:n jäsenkortilla saa alennuksen kahviossa.

RHRA  on autoharrastajien yhdistys, jonka tarkoituksena on välittää tietoa sekä edistää ja tehdä tunnetuksi hot rod -harrastusta ja ylläpitää yhteyttä harrastajien välillä.

RHRA järjestää vuodesta riippuen mm. tapaamisia, cruisingeja, näyttelyitä, talli-iltoja jne.

PreviousNext