Konepaja-messut | Kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit

Web Name: Konepaja-messut | Kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit

WebSite: http://www.konepajamessut.fi

ID:305619

Keywords:

Kehittyneimm,koneet,Konepaja,messut

Description:


Konepaja-messut

29.11.–1.12.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja


Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. Tapahtumassa paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Konepaja avaa näkymän uuden ajan todellisuuteen, vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin.

Rekisteröidy kävijäksi›
Samaan aikaanNordic Welding Expo›3D & New Materials›

Kaikki koneet pajassa seuraavan kerran marraskuussa 2022

Vallitsevassa pandemiatilanteessa on Tampereen Messut -konserni tehnyt päätöksen messutapahtumakokonaisuuden Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials siirrosta marras-joulukuun taitteeseen. Näytteilleasettajille laadittiin kysely uusista ajankohdista ja 29.11.−1.12.2022 saavutti ehdottomasti eniten kannatusta. Näyttelytoimikunta vahvisti näytteilleasettajien näkemyksen.

Lue lisää

Koneluettelossa hurjat 170 huippulaitetta

Keräsimme kansien väliin metallintyöstokonet, levykoneet, sorvit ja robotit. Konepajassa on oikeasti koneet pajassa ja taatusti sekä kootusti Suomen laajin tarjonta. Tutustu ennakkoon ja pääset messuilla konkreettisesti tarkastelemaan, kuinka koneet, laitteet ja työkalut toimivat käytännössä. Samalla päivität tietotaitosi automaation ja robotiikan uusimmista innovaatioista sekä sorvaat pajan työkalu- ja ohjelmistohankinnat kuntoon. Tule hakemaan vauhtia rohkeisiin investointeihin ja konekannan uudistamiseen teknologiateollisuuden huipputoimijoilta.

Lue lisää

Digitalisaatio ja AI – hehkutusta vai konepajojen uudistamista?

Digitalisaatiosta ja tekoälystä puhuvat nyt kaikki. Messuille on mahdollisuus tulla katsastamaan, kuinka modernit teknologiat ja robotit käytännössä uudistavat konepajateollisuutta ja työtä konepajoissa sekä vapauttavat ihmisten osaamista työhön, johon koneet yksin eivät kykene.

Konepajat digitalisoituvat ja edelläkävijät erottuvat muista ja oppivat uskaltamalla kokeilla uutta. Konepajassa taotaan aiheesta rautaista asiaa, ja kuulet kiinnostavimmat caset yritysten itsensä kertomina.

Tuotantoteknologia ja -koneisto kuntoon kerralla

Varmista pajasi tuotantokapasiteetti ja hyödynnä kysyntä rohkeilla koneinvestoinneilla ja viritetyllä toiminnanohjauksella. Konepajassa on esillä metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen. Asiantuntijat auttavat valitsemaan parhaat ratkaisut tuotannon haasteisiin.

Messuilla on mukana lähes kaikki markkinoilla aktiivisesti myynnissä olevat kone- ja laitemerkit.

Yhteisinvestoinneilla kiinni uusiin hankintoihin

Tiesitkö, että kone- ja laiteinvestoinneista koituvan hintalapun voi jakaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa? Konepajateollisuudessa lisääntyvät yritysten välinen yhteistyö ja yhteisinvestoinnit, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia yksittäisille konepajoille, laskevat kustannuksia ja lisäävät koneiden käyttöastetta.

Konepajassa rakennetaan tulevaisuuden verkostoja, jotka lisäävät yhteistä kilpailukykyä!

Uusi 3D-tulostamisen tapahtuma 22.–24.3.2022

Oletko kiinnostunut 3D-tulostamisen ja uusien tuotantomateriaalien mahdollisuuksista ja kehityssuunnista? Konepajan yhteydessä järjestetään 22.–24.3.2022 3D & New Materials -tapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on herätellä suomalaista valmistavaa teollisuutta oivaltamaan uusia sovelluskohteita ja ideoimaan uutta.

Tapahtuma on suunniteltu erityisesti tuotekehityksestä vastaaville sekä kaikille uusista innovaatioista kiinnostuneille teollisuuden ammattilaisille.

Lue lisää

“Olin liikkeellä kunnossapidon pitkän linjan ammattilaisen kanssa ja saimmekin lopulta paljon enemmän irti mitä olin ajatellut. Melkein heti kättelyssä teimme pienet jyrsittävien kappaleiden kiinnittämiseen liittyvät kaupat. Tuotannon kehittämiseen liittyviä asioita on aina korvan takana ja kävikin niin, että kolmeen eri projektiin sain uutta tietoa ja jätin tarjouspyyntöjä.”

–Miiro Kuusikko, Quality and Production Manager, FennoSteel Oy

“Tampere on erittäin sopiva ja sijainniltaan keskeinen paikka juuri metalliteollisuuden kone- ja laitemessuille. Tampereelle voi tehdä kätevästi vaikka vain päivän messuvierailun.”

–toimitusjohtaja Kari Sorjonen, Tasowheel Group Oy

“Konepajoissa hitsaus, työstökoneet ja työkalut kuuluvat yhteen, joten näiden kahden merkittävän ammattimessutapahtuman toteuttaminen rinnakkain tarjoaa alan toimijoille huomattavia synergiaetuja.”

–toiminnanjohtaja Jouko Lassila, Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys

Yhteistyössä:

#Konepaja

29.11.–1.12.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja


Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. Tapahtumassa paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Konepaja avaa näkymän uuden ajan todellisuuteen, vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin.

Rekisteröidy kävijäksi›

Aukioloajat

Tiistaina 29.11.2022 klo9:00-17:00
Keskiviikkona 30.11.2022 klo9:00-17:00
Torstaina 01.12.2022 klo9:00-16:00

Ajankohtaista

03.08.2022
Hitsauksen pätevöinnit painelaitevalmistuksessa
27.01.2022
Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials siirtyvät syksyyn
02.12.2021
Koronapassi mahdollistaa kevään 2022 tapahtumien järjestämisen Tampereella
17.08.2021
Tampereen Messut mukana Tapahtumateollisuuden turvallisten tapahtumien kampanjassa
17.08.2021
Tampereen Messut valmistautuu tapahtumasyksyyn turvallisuustoimin
19.05.2020
Askarruttaako koronatilanne? Lue usein kysytyt kysymykset

TAGS:Kehittyneimm koneet Konepaja messut

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Promohobbyn rintanappikoneet ja

  EtusivuEtusivuYhteystiedotVUOKRAUSTuotteet, palvelutRintanappikoneen valintaMiten tilata rintamerkkiaihioita?HINNASTO rintamerkkiaihiotKuvaohjeet ja l

Logistiikka | Sisälogistiikan a

  &times;EtusivuKävijälleMikä on Logistiikka?Kumppaniyritys: ValioNäytteilleasettajatOhjelmaTuotteet ja palvelutVerkostoidu tehokkaastiTilaa uutiski

Pelit, tietokoneet, puhelimet ja

  JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Skip to Content

ads

Hot Websites