SSL Experten - GeoTrust, GlobalSign, Thawte, Verisign, Extended Validation, SAN - ExpertSSL

Web Name: SSL Experten - GeoTrust, GlobalSign, Thawte, Verisign, Extended Validation, SAN - ExpertSSL

WebSite: http://www.expertssl.se

ID:302511

Keywords:

GlobalSign,Thawte,GeoTrust,SSL

Description:


CertifikattyperCertifikatutfärdareFAQOm ExpertSSLVMI SystemsVMI

SSL Experten

Att välja rätt bland det stora urvalet av SSL-certifikat på marknaden är inte lätt. ExpertSSL säljer endast certifikat från utvalda certifikatutfärdare som GeoTrust, GlobalSign, Thawte och Symantec. Förutom att välja en utfärdare behöver du ett certifikat som täcker dina behov. Vi erbjuder typerna DV, EV, OV, UC/SAN och Wildcard. Vi har också e-postcertifikat (S/MIME) för signering och kryptering av e-post som även går att använda för signering av officedokument. Certifikaten kan ses som ett digitalt ID. För er som publicerar kod har vi GlobalSigns kodsigneringscertifikat som finns som standard och EV.

CertifikatutfärdareCertifikattypDomainSSLDVSAN/UCfrån 1696 krKöp nu!SSL123DVfrån 996 krKöp nu!True BusinessIDOVfrån 1896 krKöp nu!True BusinessID WildcardOVWildcardfrån 3996 krKöp nu!OrganizationSSLOVSAN/UCfrån 2496 krKöp nu!RapidSSLDVfrån 596 krKöp nu!SSL Web Server WildcardOVWildcardfrån 3496 krKöp nu!Secure Site SANOVSAN/UCfrån 6696 krKöp nu!DomainSSL WildcardDVSAN/UCWildcardfrån 4996 krKöp nu!Secure Site WildcardOVWildcardfrån 16996 krKöp nu!

Olika typer av valideringsnivåer för SSL-certifikat

Beroende på om du är i behov av ett certifikat för en enskild domän eller flera domäner så finns det några olika alternativ att välja mellan format cv downloaden gratis. Det finns också olika “validerings-nivåer” som anger hur noggrant utfärdaren verifierar ägaren. Valideringsnivåerna kan delas in i tre huvudgrupper – DV, OV och EV dino games to.

DV (Domain Validated)

Vid tecknande av ett DV-certifikat behöver beställaren bara aktivt påvisa domänkontroll. Vilket gör att certifikatet utfärdas omgående så snart man påvisat domänkontroll via e-post, DNS eller en textfil under domänen online dj effecten.
Certifikatet är anonymt. Ingen information om vem det utfärdats till finns angivet i certifikatet. Det är den enda typ av SSL-certifikat man kan köpa om man inte har ett registrerat företag eller organisation download sony app.

OV (Organisation Validated)

Vid beställning av ett OV-certifikat kontrolleras även att uppgifterna om den ägande organisationen stämmer Download music from youtube. Detta är den vanligaste typen av certifikat och har en hög trovärdighet.

EV (Extended Validation)

Om du är i behov av att verkligen visa dina besökare att du står som ägare är ett EV-certifikat det rätta valet herunterladen. Vid beställning av ett EV-certifikat görs en mycket grundläggande kontroll av ägandet och du kan bli uppringd via telefon för att svara på ett antal frågor för att kunna verifiera ägandet kostenlose smartphone spiele herunterladen. Med ett EV-certifikat installerat visas företagsnamnet i grönt intill webbadressen i adressfältet på webbläsarfönstret. Detta är en sk Green bar gta 5 kostenlosen für handy.

SSL-certifikat för en eller flera domäner och server-certifikat

De flesta har endast behov av ett certifikat för en enskild domän formular v0210 zum downloaden. Men i vissa fall kan det krävas att certifikatet ska ha ytterligare täckning. Här nedan beskrivs några olika alternativ.

SAN (Subject Alternate Name)

Med ett SAN-certifikat kan du säkra flera domännamn met ett och samma certifikat strafregisterauszug online herunterladen. Certifikatet kan även installeras på olika servrar samtidigt. Detta är ett bra alternativ för dig som vill säkra flera domäner på ett kostnadseffektivt sätt. Ett SAN-certifikat innebär en ansökan, en förnyelse och en faktura även om du har flera domäner.

SAN/UC (Unified Communications)

Använder du Exchange på din server behöver du ett UC-certifikat. I övrigt fungerar certifikatet på samma sätt som SAN-certifikatet ovan.

Wildcard

Ett Wildcard-certifikat säkrar alla sub-domäner under ett specifikt domännamn. Om du t ex äger domänen mindomän.se, så säkrar Wildcard-certifikatet även cloud.mindomän.se, blog.mindomän.se och obegränsat antal subdomäner till mindomän.se. Det säkrar så klart även huvuddomänen mindomän.se.

Kontakt08-601 96 00support@expertssl.seFölj ossFacebookLänkarCertifikatFAQOm ExpertSSLKontaktExpertSSL är en del av

TAGS:GlobalSign Thawte GeoTrust SSL

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Gartenevents Marienschlössl | G

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:181,186,176;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

SCHLÜSSLER Feuerungsbau GmbH //

  Open MenuStartseiteFeuerfestbau-LeistungenGeschäftsfelderFeuerfestmaterialÜber unsÜbersicht Über unsFirmengeschichteAnsprechpartner und StandorteA

Semperit - verlässliche Reifen

  

Bündnis für Klimagerechtigkeit

  Zum Inhalt springenBündnis für Klimagerechtigkeit EsslingenMenüWir über unsTermineKontaktUnser Youtube-Kanal ist wiedereröffnet„Mobilität für

Echo &#8211; Ihr Anzeigen- und W

  Zum Inhalt springenEcho &#8211; Ihr Anzeigen- und Wochenblatt für die Region Esslingen MenüEcho AusgabenAnzeigen Private Kleinanzeige aufgebenGe

AusgussWM 2022 &#8211; AufgussWM

  Skip to contenta.glink img {margin-right:2px;}#goog-gt-tt{display:none!important;}.goog-te-banner-frame{display:none!important;}.goog-te-menu-value:ho

Blaser Safaris – Unvergessliche

   HomeHomeReisezieleAfrikaÄthiopienKamerunMauritiusMosambikNamibiaSambiaSimbabweSüdafrikaTansaniaVereinigte Arabische EmirateAmerikaAlaskaNordamer

FORUM ESSLINGEN - Zentrum für B

  FORUM STARTSEITE AktuellesÜber unsÖffnungszeitenKontakt Forum Esslingen BALANCE Bürger PC
Mentoren Begleitung Ensemble
Plus Minus

Samariterverein Nesslau

   Samariterverein Nesslau Home Kurse

Deutsch russischer Verein | dial

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:6,49,96;--color_2:6,49,96;--color_3:6,49,96;--color_4:255,255,255;--color_5:255,255,255;--color_

ads

Hot Websites