Leffel Sportswear – De winkel voor al uw sportartikelen

Web Name: Leffel Sportswear – De winkel voor al uw sportartikelen

WebSite: http://www.leffelsportswear.nl

ID:296689

Keywords:

De,Leffel,Sportswear,winkel

Description:


Op werkdagen van 08.30-17.30 uur:(0511) 76-0020vragen@leffelsportswear.nl

Nieuws

Leffel Sportswear online met een nieuwe start!

7 juni 2020
Ook verkrijgbaar in de winkels van Drachten & Bergum: Hijs de vlag, want Cambuur Komt Eraan!
13 mei 2020
We mogen weer (beperkt) in teamverband sporten!
22 april 2020
Cambuur webshop
1 april 2020

Partnership SC Cambuur en Leffel Sportswear


Als SC Cambuur zijn wij zeer tevreden over de samenwerking die wij aangegaan zijn met Leffel Sportswear. Deze samenwerking/partnership, is erop gericht om de verkoop van onze merchandising te stimuleren. Als professionele voetbalorganisatie hebben wij verstand van voetbal, maar iets minder van de verkoop van merchandise artikelen. Leffel is daar juist wel op ingericht. Door ons partnership nutten we elkaar in onze kracht uit. Wat ik erg plezierig vind zijn de korte lijnen en de persoonlijke contacten met Siebe Bos en de andere mensen binnen Leffel Sportswear. Er wordt snel geschakeld. Dat past bij ons. Wat de samenwerking verder nog versterkte was de combinatie met het sportkleding merk Craft. Hierdoor werden wij overtuigd van de kwaliteit die Leffel ons biedt.

Ard de Graaf - Algemeen directeur SC Cambuur


Ga naar de SC Cambuur webshop

Waarom kiezen klanten voor ons?

Belang van de klant staat altijd voorop

Persoonlijke benadering van onze medewerkers

We weten wat sporters nodig hebben/we kennen de behoefte van sporters

Wij zijn ALTIJD voor u bereikbaar én reageren binnen 24 uur op uw vraag

We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen en we laten weten dat we het gedaan hebben.

We hebben uitstekende samenwerkingen met meerdere topsport merken, zoals Craft, Jako en Masita

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan


Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

Onze sportmerken

Leffel Sportswear beschikt over een groot assortiment kleding, schoenen, tassen en andere accessoires
van de meest toonaangevende merken in de sport!

Recensies

Ik ken Rudy en Elly al lang. Bij het Bewegingscentrum Drachten al ruim 20 jaar. We zijn echt intensief gaan samenwerken toen ik samen met mijn broer Henk (de Jong) Voetbalschool Noord was gestart. Toen leverde Rudy en Elly ons ook alle sportkleding.

Zoals gezegd, wij werken dus al vrij lang samen met Rudy, Elly en Albert Dirk. Het personeel van Bewegingscentrum Drachten loopt op de werkvloer altijd in kleding dat door Leffel wordt geleverd. Ook onze dansteams lopen in trainingspakken welke door Leffel zijn geleverd. Ik kan zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking met Leffel.

Wat ik mooi vind is dat ze bij Leffel altijd tijd voor ons maken. Hoe druk het ook is, wij worden altijd goed geholpen. Ze weten ook precies wat wij nodig hebben en wat wij willen. Tijd en aandacht. Mooi toch? Het voelt goed om met deze mensen zaken te doen.

Als we het over kwaliteit hebben, dan gaat het eigenlijk vooral over hunzelf. Zij zijn de kwaliteit. Natuurlijk is de kwaliteit van de kleding/materiaal belangrijk, maar door hun houding is Leffel speciaal. Ze weten in ons geval, wat goed is voor ons in het bewegingscentrum. Het hoeft niet eens altijd het duurste te zijn. Het gaat om de juiste afweging wat het beste bij ons past.

Onze samenwerking is erop gericht dat wij niet na hoeven te denken wanneer wij weer nieuwe kleding moet aanschaffen. Door hun pro actieve houding word ik op tijd gewaarschuwd en word ons de tijd gegund om ook rustig na te denken voordat wij iets kopen.

Kortom, een fijne groep mensen om mee samen te werken en waar wij ook graag komen.

René de Jong
Bewegingscentrum Drachten

Ik ben nu zes jaar voorzitter van Drachtster Boys en ken de mensen achter Leffel Sposrtswear goed. Met name de familie Verwoerd ken ik goed. Ik voetbalde zelf bij Drachtster Boys, toen de vader van Rudy voorzitter was. Ik heb goede contacten met Rudy, Ellie en Albert-Dirk.

De samenwerking met Leffel is erg plezierig. De lijnen zijn kort. Met name het persoonlijke aspect aan deze relatie vind ik fijn. Ik ga soms even langs, voor een kop koffie en om even bij te praten. Hieruit blijkt wel hoe informeel de relatie is. Ze leveren, zoals gezegd al vrij lang de teamwear aan de leden van Drachtster Boys. Dat gaat tot ieders tevredenheid. De kleding is van goede kwaliteit, maar ook de condities waaronder Leffel levert zijn goed. Natuurlijk gaat overal wel eens iets mis, maar dat wordt ook altijd weer goed afgehandeld. Ze zijn flexibel en in staat om snel te schakelen als het nodig is.

Nogmaals een fijn bedrijf om mee samen te werken die oplossingsgericht is en bereid om een absolute gunfactor heeft.

Gijs Lockhorst
Voorzitter Drachtster Boys

Ik ben als bestuurslid sponsoring betrokken bij de coördinatie van de sponsoring van korfbal vereniging Drachten. Wij hebben nu ongeveer 390 leden en zijn de op een na grootste korfbal vereniging van Friesland.

Leffel Sportswear is als sponsor en als kledingleverancier betrokken bij de korfbal vereniging. Ze leveren kleding van het merk Erima. Daar zijn we zeer tevreden over. Het nadeel van het kledingmerk is (zoals trouwens bij veel meer merken) dat de kledinglijn na een bepaalde periode weer veranderd. Wat Leffel slim doet, om ons ook niet onnodig op kosten te jagen, is om de voorraad ruimer in te kopen en te houden, waardoor wij wat langer met dezelfde kledinglijn kunnen sporten. Dat vind ik wel zeer klantvriendelijk. Ik herken het motto: “Klant is koning” bij Leffel. Weliswaar is de “sky NIET de limit”, maar ze zijn wel zeer goed bezig en laten ons, als korfbal vereniging altijd in onze waarde.

Ik vind de betrouwbaarheid en de eerlijkheid wel kenmerkend voor Leffel. Er worden geen gouden bergen beloofd, maar ze doen er alles aan om het zo goed mogelijk te doen.

Leffel verkoopt niet alleen kwaliteit, ze ondersteunen ook vanuit kwaliteit. Als er een keer iets mis gaat (wat overal kan gebeuren) herstellen ze dit ook snel en vakkundig.

Gerard Bandringa
Korfbal vereniging Drachten

Siebe Bos en ik kennen elkaar al vrij lang. Ik denk dat ik een van de eerste klanten was van Siebe. Ik heb twee bedrijven, genaamd Dutch Perfect en Wolvega Panelen, waar ik bedrijfskleding voor aanschaf. Deze bedrijfskleding, wordt door Siebe (Leffel Sportswear) geleverd.  Ik maak tevens gebruik van de service om de bedrijfskleding (van het merk Jako) te laten bedrukken met de logo’s van mijn bedrijven.

Ik heb een goede relatie met Siebe en stel het persoonlijke contact zeer op prijs. Ik vind dat Leffel goede kleding levert. Met name de kleding van het merk Jako is van topkwaliteit.Ook de bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit zowel bedrukt als gestikt. Naast de kwaliteit van kleding en bedrukking ben ik ook zeer te spreken over de hoge servicegerichtheid. Wanneer iets niet goed genoeg is, wordt onmiddellijk  een oplossing gezocht. Daar ben ik uitermate tevreden over.Al met al een prima samenwerking, die wat mij betreft, nog lang door mag gaan.
Alex Travaillé
Dutch Perfect & Wolvega Panelen
Ik ben mede oprichter van het voetbalkamp Westerkwartier. Toen wij 8 jaar geleden begonnen, hadden we al een relatie met Siebe Bos. Ik was toen betrokken bij FC Grootegast en Siebe (lees Leffel) was toen kledingleverancier bij FC Grootegast.
Voor mij was en is het logisch dat ik met het voetbalkamp naar Leffel ginga om de kinderen via Leffel in voetbalkleding te laten steken. Inmiddels telt ons voetbalkamp 220 kinderen en kan Leffel dit ook prima aan.
Ik werk altijd met heel veel plezier samen met Siebe en Romke Bos. Met name het persoonlijke contact en het snel kunnen schakelen als het nodig mocht zijn, is bijzonder plezierig.
Als ik kijk naar de drie kernwaarden van Leffel (persoonlijk contact, kwaliteit bieden en gaan voor samenwerken), dan passen deze waarden als een jas bij Leffel. Ik herken deze waarden zeker.
Het persoonlijke contact maakt het dat we altijd voor Leffel zullen kiezen als de vast kledingpartner. Ze leveren kwaliteit en ik zie zelfs na vier vijf jaar de kinderen nog steeds in hun “voetbalkamp-kleding” rondlopen. We werken als partners met elkaar samen. Siebe en Romke helpen ons altijd met het zoeken naar nieuwe kleding, dat altijd perfect afgestemd is op de doelgroep.
Kortom wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Leffel en kunnen ons ook goed voorstellen dat anderen ook voor Leffel kiezen.
Jan Haan
Voetbalkamp Westerkwartier
Ik ben vrijwilliger geweest bij vv Buitenpost. Ik heb mij jarenlang beziggehouden met de inkoop en beheer van de clubkleding. Ook was ik teammanager van het eerste team.
De reden dat wij (vv Buitenpost) met Leffel Sportswear samenwerken is dat de mensen achter Leffel bij ons uit de regio komen. We kennen elkaar. Juist door de regionale binding voelen wij ons thuis bij Leffel. Leden kunnen snel en eenvoudig kleding passen en kopen in een van hun winkels. Deze mensen hebben geen “poeha” en doen gewoon waar ze voor staan. Dat past bij ons.
Wat ik mooi vind aan Leffel is het directe en informele contact met Siebe. Hij is altijd bereikbaar en reageert ook snel op vragen van ons. De korte lijnen zijn buitengewoon plezierig. Ook het ruime assortiment is een pré.
De kleding die Leffel Sportswear levert is van goede kwaliteit. Zowel JAKO als Craft zijn topmerken. Ook de servicegerichtheid van de mensen bij Leffel bepaald dat zij voor kwaliteit staan!
Nogmaals, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Leffel Sportswear.  Overal gaat wel eens iets mis, maar zij  zoeken en vinden altijd een passende oplossing.
Jochum Bouma
VV Buitenpost

Samenwerking tussen Leffel Sportswear en Craft Sportswear

Craft is een hoogwaardig sportkleding merk. Met name binnen enkele buitensporten is Craft een bekend sportmerk. Een mooi voorbeeld hiervan is het (professionele) wielrennen, waarbij bekende wielerploegen, zoals Team Sunweb door Craft ondersteund wordt.

Een ruime 3 jaar geleden is Craft ook gestart met teamwear. Deze “tak van sport” past bij Craft, vanwege het feit dat Craft:
Een goede organisatie heeft.Bekend is met logistiek en hanteren van voorraden.Goede kwaliteit kleding levert.In staat is om op behoefte en naar wens te leveren (customizen).
Via onze accountmanager werd de samenwerking met Leffel Sportswear aangegaan. Daar hebben wij als Craft geen moment spijt van gehad. De samenwerking met de mensen van Leffel Sportswear is bijzonder plezierig en professioneel te noemen. Siebe en Rudy vormen een perfect team waar wij als Craft, een goede partner aan hebben.

De goede klik met de mensen van Leffel, zoals Siebe, Romke, Rudy en Albert Dirk maakt dat er kwaliteit wordt geleverd. Ze hebben kennis van zaken. Daar komt nog eens bij dat wij, als Craft, een kledingpartnership hebben met SC Cambuur. Leffel Sportswear verzorgt de verkoop van merchandise van Cambuur.

Al met al passen Craft en Leffel Sportswear uitstekend bij elkaar en streven we naar optimale kwaliteit in teamwear.
Adri Zwarthoff
Managing Director Craft Sportswear Benelux

Sinds enige tijd kennen de voetbalclubs uit Surhuisterveen, ’t Fean ’58 en v.v. Surhuisterveen, de gezamenlijke jeugdopleiding Feanstars. Deze jeugdopleiding moest onlangs in nieuwe kleding worden gestoken, als leverancier hiervoor werd Leffel Sportswear gekozen. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor was dat er een heel goed gevoel was bij de aanbieding van Siebe Bos. Siebe is goed thuis in onze regio en voelt goed aan wat wij nodig hebben en willen.

Bovendien ervaren wij dat er ook door de andere mensen van Leffel Sportswear goed meegedacht wordt en dat men oplossingsgericht is. Zo is er veel zorg voor kwaliteit van kleding, maar ook de adviezen die door Leffel worden gegeven zijn waardevol.

Het ontzorgen van Leffel Sportswear, blijkt ook uit de wijze hoe men de webshops heeft ingericht, voor zowel leden van Feanstars, als ook voor leden van ‘t Fean ’58. Het element ‘samenwerken’ werd nog eens bekrachtigd door het feit dat Leffel; ‘niet alleen wil halen, maar ook komt brengen’. Leffel Sportswear heeft namelijk ons zaalvoetbalteam van ’t Fean ‘58 kosteloos in nieuwe kleding gestoken als vorm van sponsoring. Dat waarderen wij zeer!

Pieter van der Meer
Voorzitter sponsorcommissie ’t Fean ’58

Henk de Jong zeer betrokken bij Leffel Sportswear

Ik ken Rudy en Siebe goed. Met name met Rudy en Elly heb ik een lange vriendschap. We kennen elkaar van kinds af aan. Toen Rudy en Siebe met Leffel waren gestart, deden we al zaken via mijn voetbalschool. Het contact is altijd gebleven.

Los van het plezierige- en persoonlijke contact met beiden, vind ik dat zij het zakelijk ook uitstekend voor elkaar hebben met Leffel Sportswear. Ze staan voor goede snelle service en wanneer ik een vraag heb, wordt er direct actie genomen. Ze denken enorm goed mee en kennen een proactieve houding. Juist hierdoor komen de spelers van Cambuur ook graag bij hun om schoenen en of kleding te halen. Rudy, Siebe en de anderen binnen Leffel, weten wat voetballers/sporters willen en nodig hebben. Ook de warmte en openheid die zij hebben, maakt dat de spelers van onder andere Cambuur graag bij hun komen.

Ik beveel Leffel Sportswear graag aan en zeg tegen iedereen: “Geef de mensen van Leffel de kans om met je samen te werken; je zult er geen spijt van krijgen”.
Henk de Jong
Hoofdcoach SC Cambuur

Partnership SC Cambuur en Leffel Sportswear

Als SC Cambuur zijn wij zeer tevreden over de samenwerking die wij aangegaan zijn met Leffel Sportswear. Deze samenwerking/partnership, is erop gericht om de verkoop van onze merchandising te stimuleren. Als professionele voetbalorganisatie hebben wij verstand van voetbal, maar iets minder van de verkoop van merchandise artikelen. Leffel is daar juist wel op ingericht. Door ons partnership nutten we elkaar in onze kracht uit. Wat ik erg plezierig vind zijn de korte lijnen en de persoonlijke contacten met Siebe Bos en de andere mensen binnen Leffel Sportswear. Er wordt snel geschakeld. Dat past bij ons. Wat de samenwerking verder nog versterkte was de combinatie met het sportkleding merk Craft. Hierdoor werden wij overtuigd van de kwaliteit die Leffel ons biedt.

Ook Craft selecteert haar partners en gaat niet zo maar met een willekeurige partij in zee. Dat onderschrijft nog maar eens de kwaliteit van Leffel Sportswear.

Zoals gezegd, zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Leffel Sportswear en hopen we dat deze samenwerking nog lang gecontinueerd kan worden.
Ard de Graaf
Algemeen directeur SC Cambuur
Sinds maart 2019 zijn wij in contact gekomen met Leffel Sportswear. Ik hoorde via mensen bij de voetbalclub in Donkerbroek, en bij de voetbalschool te Drachten, positieve berichten over Leffel Sportswear. Ik heb toen contact opgenomen met mensen van Leffel Sportswear. Ik heb vrij vaak contact met Albert Dirk. Ook de vader van Albert Dirk, genaamd Rudy Verwoert,  tref ik regelmatig bij SC Cambuur. Deze contacten voelen erg goed aan. Wat ik echt plezierig vind is de oplossingsgerichtheid van de mensen bij Leffel. Door deze houding heb ik echt een gevoel gekregen dat we samenwerken. Hierdoor ervaar ik echt partnership. Toen wij begonnen met onze samenwerking werd direct gekeken naar het streven in uniformiteit bij SC Makkinga, qua clubkleding. Ondanks dat wij een relatief kleine voetbalvereniging zijn, hadden we nog niet echt één vaste kledinglijn. Met ondersteuning van Leffel hebben we nu gerealiseerd dat er wel een mooie clubkleding lijn is.

Verder ervaar ik de prettige werkwijze van Leffel Sportswear. Men schakelt snel en schuwt niet om snel zaken aan te pakken die verbeterd kunnen worden. Men staat open voor verbeteringen! Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Leffel Sportswear en dragen deze tevredenheid ook graag uit.
Ronald Jousma
bestuurslid Jeugd/Communicatie bij SC Makkinga
Ik ben voorzitter van tennisvereniging De Leechkamp te Burgum. Ik heb frequent contact met onze kledingleverancier, Leffel Sportswear. Met name de korte lijnen met Romke en Siebe Bos vind ik zeer plezierig. Als ik een vraag heb, wordt deze altijd snel beantwoordt. Soms komt het zelfs voor dat ik ’s avonds een berichtje stuur naar Romke of Siebe en dan ook nog diezelfde avond antwoord krijg. Dit persoonlijke contact is voor ons als tennisvereniging erg prettig. Daarnaast is de kwaliteit van Leffel uitstekend. Dit blijkt uit de goede service, de flexibiliteit van handelen en het concreet inspelen op de behoeftes bij onze vereniging. Ik voorzie dat wij als tennisvereniging nog lang zullen samenwerken met Leffel Sportswear.
Jan Jelle Lammers
Voorzitter De Leechkamp
De samenwerking tussen JAKO en Leffel Sportswear is meer dan goed. Met name de persoonlijke contacten die ik, als sales manager, onderhoud met Siebe en Rudy zijn zeer plezierig en professioneel. Leffel Sportswear onderscheidt zich op dit moment als een partij in teamwear, door de nauwe contacten met amateurverenigingen. Ik vind het een kracht van Leffel Sportswear dat ze  voortdurend bezig zijn om de amateurclubs meer en meer te ontzorgen. Clubs hebben steeds meer moeite om vrijwilligersfuncties in te vullen, juist daardoor wordt een externe partij als Leffel steeds belangrijker. Als JAKO werken we graag samen met de mensen van Leffel Sportswear. Wij streven naar maximale kwaliteit, in samenwerking met Leffel. Ik merk dat bij terugkoppeling op vragen ze snel en adequaat reageren. Samen vormen JAKO en Leffel Sportswear een mooi partnership in teamwear.
Paul van Leeuwen
Sales Manager JAKO
Naar aanleiding van de fusie tussen vv Bergum en BCV ontstond op 1 juli 2020 FC Burgum. Door de fusie moesten we pijlsnel allerlei zaken regelen zoals ook nieuwe clubkleding. Door de persoonlijke benadering en de oprechte betrokkenheid bij de nieuwe club door Siebe en Romke Bos, viel de keuze voor de levering van de clubkleding op Leffel Sportswear.Dit gaf als resultaat dat wij, in samenwerking met Siebe en Romke het voor elkaar hebben gekregen om alle leden van de nieuwe voetbalclub FC Burgum, te voorzien van nieuwe clubkleding. De nieuwe en uitdagende samenwerking tussen het sportkledingmerk Craft en Leffel Sportswear, maakt dat wij er als club fantastisch bij lopen.Wij zijn supertrots op onze kledingpartner Leffel Sportswear en hopen de samenwerking nog lang te kunnen voortzetten.
Dirk van der Woude
Voorzitter FC Burgum
Leffel Sportswear - Dé teamwear specialist van het noorden

Handige Links

Algemene Voorwaarden Privacyverklaring

Onze merken

Craft Jako Nike Adidas Puma Hummel

Contact Burgum

Tsjibbe Geartsstrjitte 4
9251 BR Burgum

klantenservice@leffelsportswear.nl

(0512) 760 020

Contact Drachten

J.G. van Blomstraat 6
9203 RV Drachten

drachten@100.football

(0512) 760 020

Contact Leeuwarden

FOR REAL
Winkelcentrum Zaailand
Zaailand 61
8911 BL Leeuwarden

© 2022 Leffel Sportswear. Alle rechten voorbehouden
OFFERTE AANVRAGENBeheer cookie toestemmingWij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookiesAltijd actiefDe technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
VoorkeurenDe technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
StatistiekenDe technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
MarketingDe technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer optiesBeheer dienstenBeheer leveranciersLees meer over deze doeleindenBekijk voorkeuren{title}{title}{title}

TAGS:De Leffel Sportswear winkel

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Gokverslaving.nl - Vragen, antwo

   Hoeveel gokverslaafden telt Nederland? In Nederland zijn er ongeveer 900.000 mensen die weleens mee doen aan een gokspel. 450.000 m

Resin® Default Home Page

  Resin&#174; Default Home PageThis is the default page for the Resin web server.The Resin documentation is normally found with the url http://www.1x2g

Personal Protection Devices | Su

   Skip to main content why us? #1 Free shipping over $25.00 #2 Same Day Shipping #3 Low Price

Computer kopen doe je bij de onl

  Computerwinkel OverzichtBudget ComputersZakelijke ComputersMultiMedia ComputersGame ComputersAanbiedingenComputer AccessoiresMonitorenMuizenToetsenbor

Anime XXX HD Videos &#8211; Free

  Skip to content Anime XXX HD VideosFree XXX Videos HomeMy X ListSux PornPorn ListPorn SitesPorn GuruXXX ListAly

Sex Bomb Party - Teen Sex Orgy P

   blue-star gray-star

Rijk worden met Smsjes

  HomeContactSitemapMiljoen verdienenRijk worden met smsjesHomeMijn huisMijn jeepMijn vakantieContact Zo dus jij bent nieuwsgierigJe bent in ieder geva

Hall of Fame Stars - porn star m

  Adult Content Warning
Hall of Fame Stars contains sexually-oriented adult content which may include visual images and verbal descriptions

Homemade Black Porn & Ebony Tube

  BlackAmateurFuck.comWelcome to our amazing collection of free black amateur porn tube movies. On our site you can find hottest homemade fuck scenes wi

erotikfix.de - 

  

ads

Hot Websites